μυρωδιά στόματος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Junior Member

μυρωδιά στόματος

Είμαι με μια κοπέλα εδώ κ ένα μήνα στην οποία το πρώτο πράγμα που πρόσεξα πάνω της όταν πρωτοφιληθήκαμε έιναι η δυσοσμία του στόματός της. Όταν της το σχολίασα πλαγίως αυτό μου είπε ότι δεν μύριζε κάτι, και λέω μέσα δίκιο έχει, ο καθένας δεν μυρίζει την οσμή του, αλλά το θέμα είναι ότι η μυρωδιά από το στόμα της με ξενερώνει σεξουαλικώς, και ειδικά όταν πάει να με φιλήσει με γλώσσα, πάντα έχω κλειστό το στόμα μου. Δεν είναι ότι σιχαίνομαι τον κόσμο αλλά ειδι΄κά η συγκεκριμένη οσμή μου κάθεται πολύ άσχημα στο στόμα, δεν μου χει ξανασυμβεί αυτό, τώρα πια το στόμα μου έχει πάρει τη μυρωδιά της, και νιώθω άσχημα γιαυτό σε βαθμό που δεν καταπίνω το σάλιο μου αλλά το φτήνω..Τί τσίχλες τί γαρύφαλλα ΄τι λίστεριν τίποτα η κακοσμία δεν λέει να φύγει. Και αυτή να βουρτίσει τα δόντια της μέσα σε πέντε λεπτά το πολύ έχει επανέλθει η μυρωδιά της....Επόμενη λύση οδοντίατρος???...

Senior Member
    Πατε με τη σειρα..
    Τσεκ σε οδοντιατρο...
    Μετα πατε σε ωριλα για τις αμυγδαλες...
    Μετα σε γαστρεντερολογο μηπως εχει κανα βακτηριδιο στο στομαχι....

Senior Member
    Μάλλον ναι !!!! οδοντίατρος θα δώσει λύση.. Τσίχλες, μπολικό νερό και καλό βούρτσισμα μετά απο κάθε γευμα (και την γλώσσα) Βέβαια πολλες φορές η έντονη κακοσμία του στόματος φωτογραφίζει και άλλες αρρώστιες πχ γαστρο οισοφαγική παλινδρόμηση ... Είναι πάντως πολύ άσχημο !!!
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κλειδί Σκέψης View Post
    Μάλλον ναι !!!! οδοντίατρος θα δώσει λύση.. Τσίχλες, μπολικό νερό και καλό βούρτσισμα μετά απο κάθε γευμα (και την γλώσσα) Βέβαια πολλες φορές η έντονη κακοσμία του στόματος φωτογραφίζει και άλλες αρρώστιες πχ γαστρο οισοφαγική παλινδρόμηση ... Είναι πάντως πολύ άσχημο !!!
    Γνωμη μου ειναι οτι αν ειναι τοσο απαισια η μυρωδια και εντονη οπως περιγραφει τοτε μαλλον δεν προερχεται απο δοντι...

Banned
    Μαλλον οδοντίατρος ναι...Αν ήταν απο το στομάχι νομίζω θα το καταλάβαινες και χωρίς το φιλί.Δηλαδή όταν προέρχεται από το στομάχι,η μυρωδιά είναι πολύ έντονη και το καταλαβαίνεις και μόνο που μιλάς ...Δεν χάνεις και τίποτα να ρωτήσεις τους γιατρούς :)

Junior Member
    όποτε μάλλον το θέμα θα έχει απθολογικό υπόβαθρο.. thanks όλους για τις άμεσες απαντήσεις!!

Senior Member
    Αγορινα...
    Αν τη γουσταρεις παραυτα τοτε παρτε απο ενα Redbull και πιειτε απο ενα...
    Μετα ελα να ποσταρεις να μου πεις ποσο εστρωσε η κατασταση...... ;)

Senior Member
    διαφημιζουν ενα φαρμακο γι αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    αυτο που εδω κ καιρο οταν γραφω γραφω το τελευταιο μυνημα να το κοιταξετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πρεπει να επικεντρωνεσαι στην ουσια στα πραγματα που σου αρεσουνε στην κοπελα κ να μην επηρεαζεσαι απο λεπτομερειες

Junior Member
    Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι δοκιμάσαμε το ρεντμπουλ και τζίφος δεν έλυσε το πρόβλημα..Πλαγίως πάλι αποκόμισα τις εξής πληροφορίες, μικρή δεν πρόσεχε τη στοματική της υγιεινή και έχει στα δόντια της κάτι σφραγίσματα, οπότε το θέμα έχει ξεκινήσει από την παιδική ηλικία.. άρα δύσκολα εκριζώνεται.. Παίζει να χει και κάποιο ΄θέμα με το τι γίνεται μες τη μύτη της, γ το στομάζι της δεν γνωρίζω.. Το θέμα έιναι ότι πριν τα φτιάξαμε δεν το είχα προσέξει, και η αλήθεια είναι αν μη τι άλλο αν με ξενερώνει κάτι σε μια γυναίκα είναι να μυρίζει άσχημα το στόμα της...Και σεξουαλικώς επίσης μπορέι να ειμαι σε στύση και τακ περνά η μυρωδιά ή μου σκάει ένα φιλί, παφ πέφτει κάτω..αποφέυγω να τη φιλάω όσο γίνεται κρατώντας τα τυπικά ως προς τα φιλιά, ενώ γενικά μαρέσει το όλο κλίμα με τα φιλήματα σε μια σχέση, η μυρωδιά το καταστρέφει.. δεν λέω ότι αυτή είναι η ουσία σε μια σχέση, αλλά είμαι στο βαθμό ΄΄οπου σιχαίνομαι να καταπιώ το ίδιο μου το σάλιο επειδή έχει επηρεαστεί πια και η δικιά μμου αναπνοή. νιώθω λες και μου στιγματίστηκε η αναπνοή και όταν κάποτε στο μέλλον θα φιλήσω μια άλλη κοπέλα αυτή θα αποτραβηχθεί.. το ξέρω ακούγεται ηλίθιο, αλλά ποτέ δεν είχα θέμα με την αναπνοή μου, και τώρα μέσα σε κλάσματα έχει γίνει χάλια..

Senior Member
    παράτα την

Senior Member
    Δικε μου το ρεντμπουλ αφηνει πολυ εντονη γευση καραμελας και μυρωδια επισης εντονη αλλα οχι ασχημη...
    Μου κανει μεγαλη εντυπωση που δε δουλεψε...

Τα σφραγισματα π λες δεν παιζουνε ρολο φιλε μου διοτι κι εγω εχω κανα 2 απο οταν ημουνα μικρος αλλα δεν εχω κανενα θεμα με τη στοματικη μ υγιεινη... ;)
    Κατι παιζει φιλε...
    Παρτην με τροπο και πηγαινετε παρεα σε εναν γιατρο..
    Σου ΞΑΝΑΛΕΩ τσεκαρετε αμυγδαλες!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    παράτα την
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ελα ρε συ κοπελια χαζομαρα δεν ειναι λιγο αυτο π λες;;

Senior Member
    δωσ' της να πιει χλωρινη με αρωμα λεβαντας
    ακομα και με το ζορι αν χρειαστει

η παρατα την

Page 1 of 2 12 LastLast