Γλύκα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36

Thread: Γλύκα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Κι εμένα το ποστ μου ειρωνικό ήταν, δεν ξέρω αν το πιάσες. :P
    Και δεν είμαι 21 πια, εκεί είναι το πρόβλημα.
    Τι σχεση εχει η ηλικια με αυτα π νιωθεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Τι σχεση εχει η ηλικια με αυτα π νιωθεις;
    Για μένα καμία, ακολουθώ το σκεπτικό του νηματοθέτη, πως η ηλικιακή περίοδος 20 - 30 είναι γεμάτη από έρωτα.
    Ε αν το πάμε έτσι έχεις κάποιο περιθώριο.
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Βλέπω πως οι καταθέσεις των νεότερων σε ηλικία μελών του forum και οι αναγνώσεις αυτών , αφήνουν μια απίστευτη γλυκάδα στην καρδιά. Έρωτας , έρωτας, έρωτας.Τα πάντα στην ηλικία των 20 με 30 γύρω από αυτόν. Πόση ομορφιά κρύβουν η αγωνία και η ανασφάλεια , που οι πεπερασμένοι και ουχί καταφρονεμένοι σε ηλικία , ζήσαμε; Τι να συμβουλέψεις σε μια ψυχούλα που τώρα βγήκε στο κατόπι και ζει αυτά που έζησες κάτω από άλλη σκηνοθετική ματιά της ζωής... Χαμογελώ αλλά ταυτόχρονα συμπονώ. Ολα στο δρόμο τους και στην ώρα τους. Ότι είναι να γίνει θα γίνει!
    συγνωμη κιολας...αλλα μαλλον ζεις σε γυαλα...

εδω βλεπουμε τα ταπεινα χαμομηλακια που ξεχυνωνται στον ερωτα θελοντας να ρουφηξουν τους χυμους της..ζωης.....

http://i38.tinypic.com/m8ej3m.jpg

http://i36.tinypic.com/2mhziis.jpg

http://i33.tinypic.com/dwrqd2.jpg

http://i34.tinypic.com/mjplhy.jpg

Senior Member
    Πειτε στην κοκκινομαλλα απτη πρωτη φωτο οτι την αγαπαω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Piece Of Mind View Post

εδω βλεπουμε τα ταπεινα χαμομηλακια που ξεχυνωνται στον ερωτα θελοντας να ρουφηξουν τους χυμους της..ζωης.....

http://i38.tinypic.com/m8ej3m.jpg
    AXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXA
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Πειτε στην κοκκινομαλλα απτη πρωτη φωτο οτι την αγαπαω...
    θα το μεταφερω..επισης εχω να σου πω,πως φτιαχνει υπεροχα ντολμαδακια γιαλαντζι και αντζεμ πιλαφ

Senior Member
    Δεν το πίστευα αλλά τελικά όντως ισχύει ......

Το πρόβλημα είναι ότι ο Θεός έδωσε στον άνδρα ένα μυαλό και ένα πέος και αίμα που φτάνει για να λειτουργεί μόνο το ένα από τα δύο...
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Πάρα πολύ σωστό soldier!...

Συνήθεια και Κλειδί, πολύ όμορφες οι προηγούμενες σκέψεις.... :)

και θα το ξαναπώ και αυτό λέτε όλοι...
    Όλοι λένε ότι η αγάπη πονάει, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η μοναξιά πονάει. Η απόρριψη πονάει. Το να χάνεις κάποιον πονάει. Η ζήλια πονάει. Ο καθένας συγχέει αυτά τα πράγματα με την αγάπη, αλλά στην πραγματικότητα η αγάπη είναι το μόνο πράγμα σε αυτό τον κόσμο που μπορεί να καλύψει όλο τον πόνο και να κάνει κάποιον να αισθανθεί υπέροχα και πάλι. Η αγάπη είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο που δεν πονάει....
    πονάτε γιατί προσδοκάτε να αγαπηθείτε και δεν γίνετε ... ειλικρινά θα γίνει θα αγαπήσετε και θα σας αγαπήσουν ..θα πληγωθείτε και θα πληγώσετε αυτό είναι το παιχνίδι της ζωής.
    Από όλα τα πράγματα που μπορούν να κλαπούν από εσένα – τα υπάρχοντα σου, η νιότη σου, η υγεία σου, οι λέξεις σου, τα δικαιώματα σου – αυτό που δεν μπορεί κανείς να σου πάρει είναι η ελευθερία σου να επιλέξεις σε τι θα πιστέψεις και τι εσύ και η καρδιά σου θα αγαπήσετε...

μπορεί να τα βλέπετε ουτοπικά και χαζά ...αλλά στα 30 μου απαιτώ από τον εαυτό μου να σκέφτεται όμορφα γιατί με αυτό κάνω και την ζωή μου καλύτερη!!!
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Δεν υπήρξαν όλοι τυχεροι "Συνήθεια" να ζησουν αυτη την ωραια γλύκα που περιγραφεις. Καποιων η ζωη στις ωραιες ηλικιες που περιγραφεις πέρασε αλλιως. Προτιμουν όμως να ελπίζουν και να παλευουν να βρουν αυτο το ωραιο. Εμαθαν ακόμα να μην κλαίνε γι αυτα που δεν υπηρξαν ποτε στη ζωη τους επειδη τοτε θα χασουν την ελπίδα.
    γιάννης

http://i34.tinypic.com/mjplhy.jpg
    Μ αρεσει το υφος της γριας που στεκεται στο πεζοδρομιο πίσω απο την κοπελα στην τελευταια φωτο. Για κοιτα προσεκτικα. Λες και θελει να πει βρε τι καιρους φτασαμε... χα χα χα..
    γιάννης

Banned
    θελω τη δευτερη και τη τεταρτη.

ο KENO ξαναερωτευτηκε!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κλειδί Σκέψης View Post
    και θα το ξαναπώ και αυτό λέτε όλοι...
    Όλοι λένε ότι η αγάπη πονάει, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η μοναξιά πονάει. Η απόρριψη πονάει. Το να χάνεις κάποιον πονάει. Η ζήλια πονάει. Ο καθένας συγχέει αυτά τα πράγματα με την αγάπη, αλλά στην πραγματικότητα η αγάπη είναι το μόνο πράγμα σε αυτό τον κόσμο που μπορεί να καλύψει όλο τον πόνο και να κάνει κάποιον να αισθανθεί υπέροχα και πάλι. Η αγάπη είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο που δεν πονάει....
    πονάτε γιατί προσδοκάτε να αγαπηθείτε και δεν γίνετε ... ειλικρινά θα γίνει θα αγαπήσετε και θα σας αγαπήσουν ..θα πληγωθείτε και θα πληγώσετε αυτό είναι το παιχνίδι της ζωής.
    Από όλα τα πράγματα που μπορούν να κλαπούν από εσένα – τα υπάρχοντα σου, η νιότη σου, η υγεία σου, οι λέξεις σου, τα δικαιώματα σου – αυτό που δεν μπορεί κανείς να σου πάρει είναι η ελευθερία σου να επιλέξεις σε τι θα πιστέψεις και τι εσύ και η καρδιά σου θα αγαπήσετε...

μπορεί να τα βλέπετε ουτοπικά και χαζά ...αλλά στα 30 μου απαιτώ από τον εαυτό μου να σκέφτεται όμορφα γιατί με αυτό κάνω και την ζωή μου καλύτερη!!!
    πες τα χρυσοστομη!! (και το μονο πραγμα που αξιζει στον κοσμο, εχω να συμπληρωσω..)

Quote Originally Posted by Κλειδί Σκέψης View Post
    ...αλλά στα 30 μου απαιτώ από τον εαυτό μου να σκέφτεται όμορφα γιατί με αυτό κάνω και την ζωή μου καλύτερη!!!
    αμα δε σκέφτεσαι όμορφα κανεις δεν πρόκειται να σε αγαπήσει. κι αυτοι που πονανε επειδη προσδοκουν αγαπη και δεν βρισκουν θα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες αμα σκεφτονται όμορφα. αυτοι που σκεφτονται όμορφα όπως το οριζεις δε βιωνουν μοναξια εκτος κι αν το εχουν επιλέξει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    αμα δε σκέφτεσαι όμορφα κανεις δεν πρόκειται να σε αγαπήσει. κι αυτοι που πονανε επειδη προσδοκουν αγαπη και δεν βρισκουν θα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες αμα σκεφτονται όμορφα. αυτοι που σκεφτονται όμορφα όπως το οριζεις δε βιωνουν μοναξια εκτος κι αν το εχουν επιλέξει.
    ετσι ειναι Ιωαννη.
    μοναξια αισθανεται καποιος γιατι τον εχει εγκαταλειψει ο εαυτος του, οχι γιατι δεν συναντα ανθρωπους.

Senior Member
    Tι κανεις ομως οταν δινεις αλλα δεν παιρνεις καθολου;;; (αγαπη) :-(
    Είναι πολύ απλό! Απλά σταματάς να δίνεις... Να δίνεις εκεί που αξίζει!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast