θεραπεια ψυχωσης κ σταματημα φαρμακων - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Καλα εισαι εκτος τοπου κ χρονου εντελως ομως.. σου ευχομαι με το καλο το Νομπελ Μαθηματικης (Δι)Ανοιας μιστερ Τζον Νας 2.. μεχρι τοτε κοβε τα χαπακια στα 4 και στα 24 ακομα κ αν εχεις να τα παρεις κανα χρονο.. διοτι για να λες τετοιες μαλακιες μαλλον τα εκοψες κ δν ξερεις τι λες.. α κ σταματα να υποδεικνυεις κ σε αλλους να ακολουθησουν τις διχοτομησεις σου ωστε να καταληξουν σαν κ εσενα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

αν δεν καταλαβαινεις οτι ενα χαπι ισα με το κεφαλι σου μεγαλο διαιρειται στα 4 τοτε εγω ναι μπροστα σου ειμαι τζον νασ.ΥΓσεβασου οτι το αρχισες πρωτη ασε να το τελειωσω εγω...

Senior Member
    Τι να κανω η καημενη με ταπωσες.. ειναι κ οτι δν εχω παει σχολειο ποτε κ ειμαι αγραμματη κ δν εχω ιδεα απο μαθηματικα.. κ επεσα πανω στο μεγαλο πνευμα σου κ δν μπορω η ασχετη να σε παρακολουθησω.. οκ ας εχεις τον τελευταιο λογο αν αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα... (ουπς, τον ειχα εγω) :p :p :p

αν και δεν τον εχω τον τελευταιο λογο(αδικως) καληνυχτα μικρουλα

Senior Member
    κι ομως, τον πηρες!!!! μολις τωρα, αλλα τωρα τον ξαναπηρα εγω γμτ!!
    οκ καληνυχτα κ σορρυ ε ειμαι κ λιγο καπως αποψε πως να το εξηγησω τεσπα!
    τερμα το θεμα με το αμπι!! :)

Senior Member
    Αντε παλι με το τεμαχισμο του αμπιλιφαι.... αν δεν τεμαχιζεται το χτυπας σε ενα γουδι και αφου το κανεις σκονη το ζυγιζεις με μια ζυγαρια ακριβειας και παιρνεις την ακριβη ποσοτητα που θες....ε...μα. Και το 30αρι μια χαρα τεμαχιζεται στα 4 και μονο με τα δακτυλα. Εγω το 30αρι παιρνω και το ξερω. Απο κει και περα κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει παντως τα 15 μγ ειναι μια κανονικη δοση και τα 30 το μαξιμουμ σε αυτο το φαρμακο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Junior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    παιδια πηρα την αποφαση να προσπαθησω να θεραπευτω χωρις φαρμακα μονο με τη θεληση τη πιστη μου κ ισως καποια αλλη ειδους βοηθεια συμβουλευετικη, ( σκεφτομαι να παω στο ορος κ να μιλησω για το προβλημα μου)...αν κ νιωθω μια χαρα με το abilify δεν μου αρκει θελω την υγεια μου κ θα προσπαθησω να τη βρω, φυσικα το κοψιμο των φαρμακων θα γινει πολυ σταδιακα για να αποφυγω κακοτοπιες...περιμενω τις ευχες σας κυριως γιατι η αποφαση εχει παρθει ηδη αλλα κ σχολια του τυπου θα φρικαρεις κ καλη εισαγωγη στη σταυρουπολη ειναι ευπροσδεκτα
    παιδια γεια σας, ειμαι καινουρια εδω και δε βγαζω ακρη..soulfly ευχομαι να τα καταφερες χωρις το φαρμακο τελικα. θελω να ρωτησω, εγω μετα απο χρονια ψυχωσης (απο το 2006) και εχοντας σταθεροποιηθει στο adovia (μια εποχη επαιρνα μολις 0,5mg καθε 5 μερες) τελευταια που το ελαττωσα αρχισαν να μου περνανε καποιες παραλογες εικονες απο το μυαλο που ειναι πρωτογνωρες και καμια σχεση δεν εχουν με τα αρχικα μου συμπτωματα και να πω την αληθεια εχω φρικαρει. εχει συμβει σε κανεναν αυτο? ευχαριστω

Senior Member
    τι εννοεισ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    εννοω αν εχει τυχει σε κανεναν που σταματησε τα χαπια η μειωσε τη δοση να εχει συμπτωματα ασχετα με αυτα που ειχε πριν

se oloys zoitsa symbainei ayto an stamathsoyn xapia(esto kai stadiaka) h ama apomakrynthoyme apo thn dosh toy giatroy kata poly

Junior Member
    σε ευχαριστω δημητρη, εχει συμβει και σε σενα αυτο? μιλησα με το γιατρο και μου ειπε οτι συμβαινει σε παρα πολλους και απο 1mg να τα κανω 2 σε πρωτη φαση και να τον παρω τηλεφωνο σε 2-3 μερες να του πω πως παω. απο την αρχη μου ειχε πει οτι δε θα τα παιρνω ολη μου τη ζωη και το ειχα πιστεψει μιας και για χρονια ειχα σταθεροποιηθει και ειχα βρει ξανα τον εαυτο μου αλλα πριν 2 χρονια ειχα υποτροπη σε αρχικη light μορφη και τα ξαναρχισα..τωρα πια δεν ξερω αν το πιστευω. θα μου πεις σχεση δεν ειχα, μολις ειχα μεινει ανεργη, κλειστηκα στο σπιτι..πως να μην ξανακυλησω? τα ιδια ισχυουν και τωρα παλι..ανεργη χωρις σχεση. και καλα να εισαι θα αρρωστησεις. αυτα για την ωρα, πολλα ειπα :)

bebbaia kai se mena

Page 3 of 3 FirstFirst 123