πολιτική άποψη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=hyg9ldxIkYM

είμαι ρομαντικός ο *******
    Υou don't know the power of the darkside...

Banned
    Η εποχη που ζουμε ειναι ισως απο τις πιο ασχημες οικονομικα , κοινωνικα αλλα και πολιτικα! Οι κοινωνιες εχουν χασει τις αξιες τους! εχουν παραμελησει την αλληλεγγύη μεταξυ τους! Ο καθε ενας κοιτα την "παρτητου" , αντε και την οικογενεια του! αλλα ως εκει! βλεπει τον αλλον σαν αντιπαλο! ,
    Ειναι σαν ενα παιχνιδι οπου εχει 10 ανθρωπους φτωχους και πολυ πινασμενους! Και καποιος δυνατος- καποιος ισχυρος για να κανει τον χαβαλε του! εχει βαλει επαθλο φαγητο!, φαγητο πανω απο 10 κιλα! με κρεατικα, ψαρια πολλα! σαλατες! γλυκα με τις κουτες! κι γενικα παρα πολυ φαει¨)!! Οι "διαγωνιζομενοι βαζουν τα δυνατα τους για να κερδισουν! παταν ο ενας πανω στον αλλον! σπροχνοντε! τσακονοντε! ειναι τοσο πορομενοι που θα εφταναν στο σημειο να καταστρεφαν τα φαγητα αρκει να μην τα κερδησει καποιος αλλος!! η συμπεριφορα τους ειναι ζωοδες! Ολα αυτα τα κανουν ασκοπα! ,πληγωνοντε κι χτυπιουντε αδικα! αφου αμα σκεφτοντουσταν θα εβλεπαν πως το φαγητο αρκει για ολους! θα μπορουσαν συνεργαζομενοι να ειναι ολοι τους νικητες!! καπως ετσι εχουμε γινει! βεβαια υπαρχουν πολλα παραδηγματα οπου οι ανθρωποι δεινουν κι λεφτα κι γενικα απο το περισεβματους σε απορους.
    Οσο για το παιδι που γουσταρει την Χρυση Αυγη , ειναι δικαιωμα του! οι υπολοιποι που ειναι "δημοκρατες γτ. δεν το σεβονται? η διαφορετικοτητα ειναι κατι που δεχετε κι στην αναγκη πρεπει να πολεμησει για αυτην καθε αρηστερος πολιτικα!, αρα γτ. δεν μπορουμε να δεχτουμε την αποψη του??
    Το αν ειναι λαθος η οχι ειναι παλυ υποκιμενικο! προσωπικα ειμαι απο την αντιθετη πλευρα ! κι το μονο που εχω να πω ειναι οτι το μισος - οπου κι αν ειναι αυτο - μονο κακο μπορει να φερει σε μια κοινωνια!

Senior Member
    Γιατί από πότε οι δημοκράτες θα έπρεπε να ανέχονται το φασισμό και θεωρείτε και υγιές αυτό ;
    Σεβασμός μόνο όταν δεν πατάς τα δικαιώματα του άλλου.
    Υou don't know the power of the darkside...

Banned
    μονο που σημερα δεν υπαρχει δημοκρατια. αυτο που υπαρχει ειναι κομματα σαν το πασοκ (και γενικα αριστερα) να τη καπηλευονται και στο ονομα της να κανουν οτι θελουν. εμεσα κι αυτο φασισμος ειναι.

ειδαμε που καταληγει η δημοκρατια τους, σε μνημονια, ιμια με σημιτη να ευχαριστει την αμερικη, σε λιγο απ'τη πολλη δημοκρατια θα καταστραφει η χωρα ολοκληρη! οποτε νο θενξ.

ακομα κι αν πιστεψουμε πως η χρυση αυγη ειναι πληρωμενη απ'τους ναζι (οχι του 1940 φανταζομαι) οπως εγραψε πισω ο elis, οταν και η γερμανια αποτελει τσιρακι της αμερικης στην ευρωπη, τον ιδιο σκοπο δεν θα επρεπε να εχουν ?

τελικα κανα κομμα ελληνικο εμεινε να το προτιμησουμε ?

υ.γ. ο πολυς ο κοσμος δε καταλαβαινει πως οι ναζι μπορει τοτε να αιματοκυλισαν την ευρωπη, εαν ο χιτλερ ομως πετυχαινε τους σκοπους του, τωρα η ανθρωποτητα θα ειχε κανει level up.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μονο που σημερα δεν υπαρχει δημοκρατια. αυτο που υπαρχει ειναι κομματα σαν το πασοκ (και γενικα αριστερα) να τη καπηλευονται και στο ονομα της να κανουν οτι θελουν. εμεσα κι αυτο φασισμος ειναι.

ειδαμε που καταληγει η δημοκρατια τους, σε μνημονια, ιμια με σημιτη να ευχαριστει την αμερικη, σε λιγο απ'τη πολλη δημοκρατια θα καταστραφει η χωρα ολοκληρη! οποτε νο θενξ.

ακομα κι αν πιστεψουμε πως η χρυση αυγη ειναι πληρωμενη απ'τους ναζι (οχι του 1940 φανταζομαι) οπως εγραψε πισω ο elis, οταν και η γερμανια αποτελει τσιρακι της αμερικης στην ευρωπη, τον ιδιο σκοπο δεν θα επρεπε να εχουν ?

τελικα κανα κομμα ελληνικο εμεινε να το προτιμησουμε ?

υ.γ. ο πολυς ο κοσμος δε καταλαβαινει πως οι ναζι μπορει τοτε να αιματοκυλισαν την ευρωπη, εαν ο χιτλερ ομως πετυχαινε τους σκοπους του, τωρα η ανθρωποτητα θα ειχε κανει level up.

Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες στο υστερόγραφό σου... αλλά αυτό που λες γίνεται έτσι και αλλιώς. Το ιράκ έχει τεράστιους ρυθμούς ανάπτυξης αφου υπέστη την απόλυτη ισοπέδωση. πάντα μετά τον πόλεμο έχεις ανάπτυξη..στην διάρκεια του πολέμου έχεις ύφεση! και φυσικά οι κερδισμένοι ενός πολέμου είναι αυτοί που βγάζουν χρήματα απο αυτήν την ανάπτυξη. Αμερικάνικες εταιρείες ξαναχτίζουν το ιρακ... και μην γελιέσαι πως η γερμανία άνηκε στους χαμένους του πολέμου. όσο για τους ναζί..τους φασίστες...κτλ επί χιτλερ τα νούμερα ευημερούσαν (αν και σε πόλεμο) οι άνθρωποι όμως ????? και δεν θα μείνω στους Εβραίους. Ο χιτλερ απαλλάχτηκε απο όλους αυτούς που θεωρούσε άχρηστους (είσαι ανάπηρος γερμανός και θα σε πληρώνει το κράτος για να κάθεσαι ... λάθος ευθανασία άμεσα) άρα είχε χρήματα γιατί δεν είχε προνοιακό κράτος και φυσικά έκλεβε τις χώρες που κατακτούσε ... Η αποκτήνωση είναι λύση? το μεγάλο ψάρι να φάει το μικρό ???? αυτό για μια πολιτισμένη κοινωνία ανθρώπων είναι σωστό ? αν αύριο βγει ένας νόμος που λέει πως όσοι έχουν πάρει με συνταγή γιατρού ψυχοφάρμακα για πάνω απο 6 μήνες στη ζωή τους να οδηγηθούν σε ευθανασία τι θα έλεγες? και μετά από αυτην την εκκαθάριση η υπόλοιπη ανθρωπότητα που θα έμενε πίσω θα έκανε ένα level up.. αιματοβαμμένο αλλα level up. ..
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Kαι η παγκοσμοιοποιηση που γινεται τωρα, η νεα ταξη πραγματων ειναι η συνεχεια το εργου που αφησε πισω ο Χιτλερ.Οι ιδιοι κινουσαν τα νηματα τοτε, οι ιδιοι και τωρα.

Η αυλαια του μεγαλου αδερφου επεσε, δυστηχως τα πραγματα δειχνουν πως οδευουμε σε ολοκληρωτικο καθεστως παγκοσμιος!.

Banned
    Quote Originally Posted by Κλειδί Σκέψης View Post
    Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες στο υστερόγραφό σου... αλλά αυτό που λες γίνεται έτσι και αλλιώς. Το ιράκ έχει τεράστιους ρυθμούς ανάπτυξης αφου υπέστη την απόλυτη ισοπέδωση. πάντα μετά τον πόλεμο έχεις ανάπτυξη..στην διάρκεια του πολέμου έχεις ύφεση! και φυσικά οι κερδισμένοι ενός πολέμου είναι αυτοί που βγάζουν χρήματα απο αυτήν την ανάπτυξη. Αμερικάνικες εταιρείες ξαναχτίζουν το ιρακ... και μην γελιέσαι πως η γερμανία άνηκε στους χαμένους του πολέμου. όσο για τους ναζί..τους φασίστες...κτλ επί χιτλερ τα νούμερα ευημερούσαν (αν και σε πόλεμο) οι άνθρωποι όμως ????? και δεν θα μείνω στους Εβραίους. Ο χιτλερ απαλλάχτηκε απο όλους αυτούς που θεωρούσε άχρηστους (είσαι ανάπηρος γερμανός και θα σε πληρώνει το κράτος για να κάθεσαι ... λάθος ευθανασία άμεσα) άρα είχε χρήματα γιατί δεν είχε προνοιακό κράτος και φυσικά έκλεβε τις χώρες που κατακτούσε ... Η αποκτήνωση είναι λύση? το μεγάλο ψάρι να φάει το μικρό ???? αυτό για μια πολιτισμένη κοινωνία ανθρώπων είναι σωστό ? αν αύριο βγει ένας νόμος που λέει πως όσοι έχουν πάρει με συνταγή γιατρού ψυχοφάρμακα για πάνω απο 6 μήνες στη ζωή τους να οδηγηθούν σε ευθανασία τι θα έλεγες? και μετά από αυτην την εκκαθάριση η υπόλοιπη ανθρωπότητα που θα έμενε πίσω θα έκανε ένα level up.. αιματοβαμμένο αλλα level up. ..
    παντα το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο. ειναι μεστη φυση αυτο. εκτος αν το μικρο φανει πιο εξυπνο και γλυτωσει. και με τους ανθρωπους το ιδιο γινεται, κι οποιος δε θελει να το παραδεχτει ειναι το λιγοτερο υποκριτης.

απο εκει και περα ο χιτλερ προσπαθησε να εξελισει το ειδος του ανθρωπου προς καθε κατευθυνση. γι'αυτο εκανε κι ολα αυτα τα πειραματα ο γνωστος μενγκελε, τα οποια αν πετυχαινε τωρα θα αγγιζαμε τη τελειοτητα και ισως την αθανασια και τη θεωση!

απλα εγινε με βιαιο τροπο, για δικτατορα μιλαμε και φασισμο. τοτε ειχαμε πολεμο οποτε πως περιμενετε να υπαρχει προνοια κι οχι θυματα ? εδω εχουμε θυματα σημερα που υποτιθεται δεν πολεμαμε, και η μερκελ μας σκοτωνει με το γαντι μεσω της δημοκρατιας.

σε εναν πολεμο λογικα μενουν πισω οι αδυναμοι. ειτε ειναι αναπηροι, ειτε ψυχασθενεις, ειτε οτι αλλο. φανταστειτε το αντιθετο, εναν κοσμο μονο με αυτους. δε θα αντεχαν για πολυ.

γενικα θα μπορουσε να πει κανεις οτι ο χιτλερ ηταν ενα σκοτεινο αβαταρ, εν αντιθεση με τον χριστο που ηταν φωτεινο και το σταυρωσαμε. περα απ'τα αρνητικα του ομως που κολλανε οι περισσοτεροι, εγω κοιταζω και τα θετικα δηλαδη αυτα που ηθελε να κανει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    παντα το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο. ειναι μεστη φυση αυτο. εκτος αν το μικρο φανει πιο εξυπνο και γλυτωσει. και με τους ανθρωπους το ιδιο γινεται, κι οποιος δε θελει να το παραδεχτει ειναι το λιγοτερο υποκριτης.

απο εκει και περα ο χιτλερ προσπαθησε να εξελισει το ειδος του ανθρωπου προς καθε κατευθυνση. γι'αυτο εκανε κι ολα αυτα τα πειραματα ο γνωστος μενγκελε, τα οποια αν πετυχαινε τωρα θα αγγιζαμε τη τελειοτητα και ισως την αθανασια και τη θεωση!

απλα εγινε με βιαιο τροπο, για δικτατορα μιλαμε και φασισμο. τοτε ειχαμε πολεμο οποτε πως περιμενετε να υπαρχει προνοια κι οχι θυματα ? εδω εχουμε θυματα σημερα που υποτιθεται δεν πολεμαμε, και η μερκελ μας σκοτωνει με το γαντι μεσω της δημοκρατιας.

σε εναν πολεμο λογικα μενουν πισω οι αδυναμοι. ειτε ειναι αναπηροι, ειτε ψυχασθενεις, ειτε οτι αλλο. φανταστειτε το αντιθετο, εναν κοσμο μονο με αυτους. δε θα αντεχαν για πολυ.

γενικα θα μπορουσε να πει κανεις οτι ο χιτλερ ηταν ενα σκοτεινο αβαταρ, εν αντιθεση με τον χριστο που ηταν φωτεινο και το σταυρωσαμε. περα απ'τα αρνητικα του ομως που κολλανε οι περισσοτεροι, εγω κοιταζω και τα θετικα δηλαδη αυτα που ηθελε να κανει.
    ποίο είναι ακριβώς το θετικό? εδώ σε έχασα...!!!! Μένγκελε η αλλιώς ο άγγελος του θανάτου.... μάλιστα ... άρα υποστηρίζεις πως μεταξύ των φυλών υπάρχουν διαφορές... λύσε μου μια απορία εσύ σήμερα είσαι τόσο γενετικά καθαρή και τόσο ψυχικά υγιείς για να γίνεις πχ βοηθος του όποιου Γιόζεφ Μενγκελε ή είσαι για τους φούρνους... ????

Senior Member
    σου παραθέτω την ιστορία γύρω απο το ολοκαύτωμα για να δεις τις κατηγορίες των ανθρώπων που ήταν βάρη και να δεις αν ανήκεις σε καμία (δεν ήταν και λίγες) http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%...89%CE%BC%CE%B1
    αλλα και το πρόγραμμα τ4 που ήταν η αρχή της ιστορίας ... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%...E%B1%CF%82_T-4

και για να έρθουμε στο σήμερα πάρε να δεις αυτήν την ταινία http://www.myfilm.gr/article2217.html θα σου δώσει απαντήσεις. ναι αλήθεια είναι πως σε σκοτώνουν και σήμερα σιγά σιγά αλλά εγώ δεν θέλω να επιλέξω τον καλύτερο θάνατο. Καλύτερη ζωή θέλω για εμένα, για τον ανάπηρο, για το παιδί, για τον γέροντα, για τον τρελο, για τον μαυρο, τον κόκκινο, τον κίτρινο, των μπλε με κίτρινες βούλες, τον gay, την *****, για όλους!!!! καλύτερη ζωή όχι καλύτερο θάνατο .

Banned
    το level up της ανθρωποτητας που εγραψα παραπανω. διαφορες μεταξυ των φυλων οπως και να το κανουμε υπαρχουν, αλλα νομιζω δεν εμεινε μονο εκει.

η αληθεια ειναι οτι και στις διαφορετικες περιοχες απλα βρισκεις διαφορες στους ανθρωπους. εκτος απ'τα χαρακτηριστικα και τη γλωσσα και το τροπο ζωης. αλλη προφορα πχ εχουν οι αθηναιοι, αλλοι οι σαλονικεις. πιο χαλαρα ειναι εκει πανω (γι'αυτο ψηφιζουν συριζα και το τουρκοπρακτορι τον αλη μπουταρ), αλλιως εδω κατω. κανεις δεν ειναι ιδιος και οι εβραιοι που ειναι πισω απ'ολα φαινεται να ειναι ο καρκινος της ανθρωποτητας.

εγω προσωπικα δεν ανηκω σε κατι απ'ολα αυτα που λεει η λιστα. ενας κομπογιαννιτης μισανθρωπος ειμαι, μουφα ψυχοπαθης οπως με ειπε κι ο elis, που ενω πηρα Ι5 στο στρατο δε συχναζω σε ψυχολογους ουτε παιρνω ψυχοφαρμακα. η χρυση αυγη δε με αφηνει να γινω μελος της γι'αυτο, τωρα αν με εκαιγε ο μενγκελε δε το ξερω.

θα τη ψαξω τη ταινια, αν και δεν αλλαζω ευκολα αποψη. εχωντας ζησει σ'αυτη τη ζωη το χαλι της δημοκρατιας, πρεπει να βρω κατι σωστοτερο για να μετανοησω. με τη στειρωση που λεει δεν θα ειχα προβλημα, δεν θελω ετσι κι αλλιως να κανω παιδια.

παντως ουτε τωρα με τη δημοκρατια εχουμε καλυτερη ζωη για τον γεροντα, τον τρελο, τον gay, τη *****. οποτε ιδια σκατα στη τελικη, διαφορετικη ονομασια. η ανθρωποτητα ειναι καταδικασμενη στην αποτυχια.

Senior Member
    Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να τα λες...
    για μένα τα πράγματα είναι αλλιώς ... σίγουρα μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων...αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε πρόβατο ούτε ανόητο γιατί ο φασισμός αρχίζει με τη σκέψη ότι όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι...βλέπεις ποτέ δεν έψαχνα την λύση σε τυράννους που εμφανιζόταν σαν προστάτες (και αυτό γίνετε και μέσα στην δημοκρατία) . Αυτό που έχει αλλάξει σήμερα στη Γερμανία από την εποχή του Χίτλερ, στον τομέα της καταπίεσης, είναι το στυλ. Έχει γίνει λιγότερο μπαρόκ και περισσότερο αποτελεσματικό.
    αγαπώ την δημοκρατία γιατί στη Δημοκρατία όλοι έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπούνται. Ακόμα και οι μαλάκες.... Αυτό που είναι προβληματικό στην τάχα σημερινή δημοκρατία είναι τα ατομικά δικαιώματα. Ο κανόνας της πλειοψηφίας ισχύει μόνο αν παίρνεις υπόψη σου τα ατομικά δικαιώματα. Γιατί δεν μπορείς να βάλεις πέντε λύκους και ένα πρόβατο να ψηφίσουν τι θα φάνε για δείπνο....

Η συζήτηση δεν γίνετε για να αλλάξεις γνώμη .... πάντως με Ι5 είσαι σίγουρα για τους φούρνος!!!!!! Στα χαρτιά είσαι ανάπηρος και η ναζί ήταν οικτρά γραφειοκράτες!!!!!

Banned
    βαριεμαι να γραφω προσωπικες λεπτομεριες, αλλα θα το κανω αναγκαστικα. τη πρωτη φορα που με καλεσαν στο στρατο ημουν μικρος στα 19, ειχα αγχος με περασαν με το ζορι απο ψυχολογο και με διωξαν. τη δευτερη που με καλεσαν δε θυμαμαι ποσο ημουν αλλα σιγουρα πανω απο 22, δεν μπηκα ψαρωμενος γιατι ηξερα τι παιζει, οποτε πηγα κατευθειαν και ειπα πως θελω να φυγω (γιατι μονο οι μαλακες καθονται ενα χρονο να τα ξινουν). αυτοι οταν ακουν για τασεις αυτοκτονιας χεζονται, οποτε μεσα σε μια βδομαδα τρεξιματος πηρα το τρελοχαρτο και πηγα σπιτι μου.

η σημερινη "χουντα" της μερκελ δεν εχει ουτε πειραματα, ουτε αποσκοπει καπου αλλου, παρα να κλεψουν την ενεργεια της ελλαδας, και να κερδισουν λεφτα. αυτο σε συγκριση με τον ναζισμο ειναι σαφως κατωτερο. κι αν η ελλαδα ειχε πολιτικους με αρχιδια, θα μπορουσε να πει πολλα οχι. γι'αυτο πιστευω πρεπει να ξαναβρει η χωρα την εθνικη της ταυτοτητα, και απ'οσα κομματα υπαρχουν τωρα διαθεσιμα, μονο η χρυση αυγη φαινεται να το προσφερει αυτο.

δημοκρατια δεν υπαρχει λεμε. οι αγγλοι ονομαζουν αυτο που εχουμε σημερα κοινοβουλευτικη δημοκρατια. εγω θα την ελεγα και τραπεζικη. ολα ειναι στημενα και γινονται για το χρημα. το ονομα ροθτσαϊλντ ειναι γνωστο. οποιος αμφισβητει τις τραπεζες πεθαινει. το εκανε ο λινκολν, κατεληξε δολοφονημενος. ξαναπροσπαθησε ο κενεντι, πεθανε κι αυτος. ολα ειναι ενα θεατρο για τα ματια του κοσμου και να πειστει οτι αυτος εχει την επιλογη. στη πραγματικοτητα οι αποφασεις πρεπει να παιρνονται στη λεσχη μπιλντεμπεργκ.

Senior Member
    Δεν χρειάζονται προσωπικές πληροφορίες... αν είχαμε ναζί δε θα σου έδιναν περιθώριο να εξηγήσεις. θα έλεγαν το γερμανικό κράτος και ο ένδοξος γερμανικός στρατός σε έκριναν ως ανίκανο! Στα τρένα λοιπόν γιατί είσαι ανίκανος και παρείσακτος . Αλλά ακόμη και να έδινες εξηγήσεις θα σε έλεγαν προδότη οπότε θα σε πυροβολούσαν επί τόπου. Φιλέ μου θα σου έλεγα να προσέχεις μήπως οι απόψεις σου στραφούν εναντίον σου αλλά κ εναντίων αυτών που αγαπάς. Δεν πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας πιστεύω πως το χρήμα διαφθείρει ... έχω την ζωή στα χέρια μου και κάνω τις επιλογές μου για να την κάνω καλύτερη και αν μπορώ προσπαθώ να κάνω και την ζωή του διπλανού καλύτερη. Στον δικό μου κόσμο ο άνθρωπος είναι πάνω απο το χρήμα ουτοπικό ναι. Τώρα φασισμός είτε ορίτζιναλ, είτε μαιμού τύπου χρυσής αυγής είναι μονάχα για ............. Φιλέ μου δε θα το πω αν και αυτό που θα έλεγα δεν είναι υβριστικό...
    και κάτι τελευταίο για να έχει η Ελλάδα πολιτικούς με αρχίδια θα πρέπει και να έχει πολίτες με αρχίδια. Στο είπα κ πριν αν περιμένεις να έρθει ο ''χ'' παλικαράς της χρυσης αυγής ή ο απόφοιτος του χάρβαντ του πασοκ/νδ ή το φιλελεύθερο και καλά νιάτο του Σύριζα ή τα κόκκινα παλικάρια του ΚΚΕ αν περιμένεις να έρθει κάποιος να σε σώσει κ να σε προστατεύσει είσαι άξιος της μοίρας σου ... Αυτά το αναλύσαμε το θέμα ... είπαμε τις απόψεις...εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω. Καλή συνέχεια φίλε μου και καλή τύχη στη ζωή σου!!!

Banned
    σου δινω δευτερο επιχειρημα γιατι επιμενεις. εαν ειχαμε πολεμο και περνουσα απο ναζιστικη επιτροπη, δε προκειται να μου διναν Ι5 τοσο απλα.

στο μυαλο σου τα εχεις κανει τουρλουμπουκι ολα μαζι, παρον και παρελθον, ελληνικο στρατο και γερμανικο, και πιστευεις θα στελναν στο φουρνο ανθρωπους που ειχαν μονο ενα αγχος, και μια καταθλιψη ακομα.

ενω δεν ισχυει, αυτοι μιλουσαν περισσοτερο για σοβαρες περιπτωσεις. εδω στο φορουμ δε νομιζω να εχουμε καμια τετοια, ακομα κι οσοι παιρνουν φαρμακα ειναι ικανοτατοι να κατσουν και στον υπολογιστη οπως βλεπεις, και στοιχηματιζω και στην υπολοιπη ζωη τους ειναι μια χαρα λειτουργικοι.

κρατα τους χαρακτηρισμους για τον εαυτο σου, ειδαμε τις προσφορες του τσυριζα και ειδικα του κουκουε. στα λογια καλοι ειναι ολοι, να σου λενε και για δημοκρατια και για ανθρωπια. στις πραξεις ομως ? κι αυτο εκμεταλευεται τωρα η χρυση αυγη, κανει πραξεις και γι'αυτο ανεβαζει τα ποσοστα της.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    καλυτερα με δραχμη πιστευω θα ειναι καλυτερα οχι οτι ειμαι συριζα δε παω να ψηφισω ειναι η αρνηση μου προσ το συστημα
    απο οτι ξερω το να βγει μια χωρα απο την ονε μονη της αυτο απαγορευται απο τη συμφωνια που εχουν υπογραψει και για να βγει πρεπει να συμφωνισουν ολα τα κρατη μελη. αρα δραχμη κατα τη γνωμη μου δε προκειτε να ξαναυπαρξει εκτος απο το συλεκτικο δεκαχολιαρο που εχω κρατησει για να τη θυμαμαι...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast