Results 1 to 4 of 4
Thread: .............
-
25-04-2013, 15:57 #1
.............
σε ολη μου τη ζωη ετυχε να κανω φιλους αλλα και εχθρους. μπωρω να πω οτι εζησα μια ζωη πολυ εντονη και αυτο μου αρεσε... πολοι με επεκριναν επιδη απλα υπηρχαν φορες που αποφασιζα να κανω στην ακρη τον εγωησμο μου και να σκεφτω τι συμφαιρει τους αλλους χωρις να με ενδιαφερει τι συμφαιρει εμενα. αυτο το εκανα βασικα γιατι απλα ηθελα να δω τα πραγματα μεσα απο μια αλλη οπτικη γωνια.
ενα πραγμα δε καταλαβενω.....
πως γινετε να περασαν απο τη ζωη μου τοσοι ανθρωποι που καθε φορα που τους μιλαγα σκεφτομουν τι συμφαιρει τους ιδιους και αυτοι θα προτιμουσαν να κοψουν το λαιμο τους παρα να με ακουσουν? οπως μια γνωστη που ειχα που επινε καπνιζε εκανε οτι καταχριση φανταζετε η δε φανταζετε κανεις και ολο της ελεγα οτι αυτο που κανεις ειναι εισβαρος σου και αυτη καθε φορα που με εβλεπε μου ελεγε... παω εξω για λιγο καρκινο και γελαγε και καπνιζε σα φουγαρο.... λες και εγω θα ειμουν ετοιμος να κοψω τις φλεβες μου επιδη η ιδια ηθελε ντε και καλα να κανει τον εαυτο της χαλια. απορω πραγματικα ειναι δυνατον να πιστευε οτι εγω θα κοψω φλεβες επιδη αυτη εκανε τον εαυτο της χαλια?? με τιποτα... αυτο απλα ειναι ενα παραδειγμα για να καταλαβετε τι λεω... αυτπ δε μου συνεβει μια φορα αλλα χιλιες μια
πραγματικα δε το πιστευω.....
οτι μεσα σε τοσους ανθρωπους που ξερω οτι αυτη που ειδε οτι εχω καλοσυνη που δεν εξαντλιται με τιποτα ειναι μια και επι τοσα χρονια μου επαναλαμβανει συνεχεια τη φραση εσυ αξιζεις. με ολα τα ελαττοματα της και τα αμαρτηματα της εμενα αυτο με καλυπτει παρα τις αντιθετες γνωμες που θα υπαρχουν.
και δε το πιστευω οχι γιατι εχασα κατι εγω αλλα επιδη οι αλλοι εχασαν εμενα.
- 25-04-2013, 16:22 #2
Δεν κατάλαβα και πολλά είναι η αλήθεια Άλεξ..!!!Το παράδειγμα με το τσιγάρο με μπέρδεψε.¨Ολοι ξέρουμε ότι κάνει κακό κι η φίλη απλά αυτοσαρκαζεται.Αυτό τη σχέση έχει όμως με τη ζωή σου?
25-04-2013, 16:31 #3
25-04-2013, 16:36 #4
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια