Results 46 to 60 of 94
-
02-05-2013, 19:49 #46
Μαρούλι ακριβως αυτό. Εχώ νιώσει συναισθήματα για άντρες και όταν ξεκίνησε όλο αυτό όταν τα θυμόμουν φοβήθηκα αλλά μετά κατάλαβα οτί είναι συναισθήματα θαυμασμού και σε φάση bromance. Ένας έξυπνός αγγλικός όρος. Το ότι είμαστε εν δυνάμει τα οάντα το χα κατανοήσει από την εφηβεία ακόμα αλλά δεν ξέρω γιατί τρόμαξα τόσο τώρα.
- 02-05-2013, 20:52 #47
Ανοικω στην κατηγορια bisexual ανθρωπων, εχω δοκιμασει το σεξ και με τα δυο φυλα και μου αρεσε εξισου, ειχα πολλα χρονια ομοφυλλοφιλη σχεση και τωρα αναζητω την ετερωφυλλη ετσι για να μην βαριεμαι(!) Σκοπος εχει να αγαπας τον εαυτο σου ως εχει, να δεις μεσα σου βαθια(ισως με την βοηθεια καποιου ειδικου) απο που προερχεται η ολη σου αναστατωση σχετικα με το σεξουαλικο κοματι. Αντιλαμβανομαι οτι εχεις εναν δισταγμο, ειτε να πας με αντρα ειτε με γυναικα, και ερχεσαι σε συγκρουση με τον εαυτο σου γιατι θελεις καποια στιγμη και εσυ να κανεις σεξ. Ο δισταγμος αυτος να δεθεις με εναν ανθρωπο δεν μπορω να γνωριζω απο που ερχεται. Αν θελεις την ταπεινη μου αποψη καθε ανθρωπος εχει αναγκη απο αγαπη, στοργη κλπ κλπ σε οποιο κατηγορια ανθρωπων και αν ανηκει. Ειτε ειναι λαϊκος ειναι undergound ειτε trans ειτε bisexual, ολοι μα ολοι ειμαστε ανθρωποι και ολοι εχουμε εναν βιολογικο προορισμο. Την αναπαραγωγη. Το ποιος τελικα θα επιλεξει την αναπαραγωγη ειναι αλλο θεμα συζητησης. Όλα τα υπολοιπα ειναι συντροφικοτητα. Δες εσυ τι ζητας απο την ζωη σου και αν τελικα σου χρειαζεται συντροφικοτητα, ή αν εισαι απλα σε βιολογικη στιγμη αναπαραγωγης. Αναλογα θα πρεπει να κυλησεις!
02-05-2013, 20:57 #48
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
ΚΕΝΟ αυτο που λεει η Blue ειναι οτι το να ειναι καποιος γκει λεσβια μπι δεν ειναι καμμια αρρωστια γαμοτο. Ειναι απλα ΑΠΛΟ. Ετσι του αρεσει και αφου του αρεσει και αφου αφορα την δικια του ζωη τι σε κοφτει εσενα και τον καθενα μας το τι κανει ο αλλος στο κρεββατι του. Οταν γραφεις "το gay mentality λενε πως γιατρευεται παντως," αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι μιλας για καποια αρρωστια. Απο την μια δειχνεις να επιτιθεσαι σε καθε τι συντηρητικο (εκκλησια κτλ) και απο την αλλη αυτα που γραφεις ειναι αυτα που λενε δογματικοι τυπολατρες χριστιανοι ή "χριστιανοι".
Ενταξει μπορει να μην εχω καταλαβει καλα γιατι πολλες φορες η επικοινωνια μεσω γραπτου ειναι δυσκολη και προκαλει παρεξηγησεις (αλλο γραφεις αλλο εννοεις αλλο καταλαβαινει ο καθενας μας).
Και μετα δεν καταλαβαινω και το αλλο κατηγορεις τις ελληνιδες γιατι το παιζουν δυσκολες ειναι συντηρητικες κτλ και "υπερασπιζεσε" π.χ.τις ρωσσιδες και τις αγγλιδες οι οποιες ειναι πιο προοδευτικες.
Αν εχουμε αυξηση των γκει οπως γραφεις λογω της νοοτροπιας των ελληνιδων τοτε γιατι υπαρχουν γκει και στην αγγλια και στην ρωσσια αφου εκει οι γυναικες ειναι αλλιωτικες πιο προοδευτικες να πουμε
Ξερω γω γαμοτο αυτα τα πραγματα για τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος τα εχω ξεκαθαρισει πριν πολλα χρονια και θεωρω πλεον οτι τετοιες συζητησεις δεν εχουν νοημα να γινονται απο την στιγμη που ειναι θεμα Φυσης και επιλογων του καθενος.Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
02-05-2013, 21:00 #49
+100000000000 στην επανω απαντηση της Αννα Μ.
02-05-2013, 21:09 #50
02-05-2013, 21:21 #51
μα δε το ειπα σαν να ειναι αρρωστια, αλλα προτιμηση. οπως μαθαινεις να επιλεγεις να τρως λαχανικα αντι για κρεας πχ, ετσι δε μπορεις να επιλεξεις γυναικες αντι για αντρες ?
δε ξερω αν το λενε χριστιανοι αυτο, ουτε ειπα οτι οντως ισχυει. ειπα απλα τι εχω ακουσει, για οσους προβληματιζονται οτι μπορει να ειναι gay (οπως ο threadstarter).
κουβεντα για ελληνιδες βαριεμαι πραγματικα να κανω. δεν εχει νοημα γιατι εσυ στα 45 σου στοχευεις σε ωριμοτερες απ'οτι εγω. οι ωριμοτερες λοιπον που δεν εχουν τοσες επιτυχιες οσο οι μικρουλες, δε μοιραζουν τοσο ευκολα χυλοπιτα ουτε το παιζουν δυσκολες. ισως θα επρεπε να στοχευω κι εγω σε μεγαλυτερες μου, αλλα δε με θελουν γιατι ουτε τα 30 δεν εφτασα ακομα και τους φαινομαι μικρος.
γενικα ειναι λογικο σημερα να υπαρχουν προβληματα στις σχεσεις, γιατι εχουμε τη κριση εδω και δεν καλοπερναμε. το βλεπουμε κι απο την υπογεννητικοτητα, και την επικοινωνια αναμεσα στα δυο φυλα, που ενω εχει τοσους τροπους να ερθει κοντα, τελικα παει κατα διαολου και δεν υπαρχει κατανοηση.
03-05-2013, 00:59 #52
Σα γενικό συμπέρασμα πιστεύω πάντως ότι ισχύει η κλίμακα του Kinsey με τη σεξουαλικότητα και είναι πολύ σπάνιο κάποιος να είναι 100% straight ή gay. Σε μεγάλο βαθμό θα συμφωνήσω σε αυτό το κομμάτι με το ΚΕΝΟ και θα πω ότι είναι θέμα εμπειριών πως θα ξετυλίξει κάποιος τη σεξουαλικότητα του. Αν κάποιος πχ bi κάνει ετεροφιλική σχέση και είναι καλά τότε και αν χωρίσει ετερόφιλες σχέσεις θα ψάχνει λόγω εμπειρίας και το αντίστροφο.
Υπάρχει και το Bromance δηλ να ερωτεύεσαι το ίδιο φύλο αλλά σεξουαλικά να νιώθεις έλξη για το άλλο φύλο. Αν δε ζήσεις μεγάλες σχέσεις και με τα δύο φύλα δε μπορείς να καταλήξεις τι γουστάρεις περισσότερο. Η φάση της αναζήτησης είναι ψυχοφθόρα και πολλοί μπορεί απλά να συμβιβαστούν η ακόμα να απέχουν για αυτό το λόγο από οποιαδήποτε σχέση. Όποια σχέση και να χεις πάντως αυτό που θες είναι το πάθος και είναι κρίμα να λείπει από τη ζωή σου λόγω αναστολών.
05-05-2013, 21:18 #53
Φίλε, επειδή και γω έχω κάπως παρόμοια πρόβληματα με την ερωτική μου ζωή.
Ομοφυλόφιλος πιστεύω δεν είσαι. Απλά απο την πολλή τσόντα ψάχνεις όλο και πιό ακραία και "απαγορευμένα" πράγματα για να ερεθιστείς και συνεπώς ψάχνεσαι και με ομοφυλοφιλικό πορνό. Το ότι ζορίστηκες να τελειώσεις αποδεικνύει νομίζω το ότι δεν είσαι ομοφυλόφιλος. Δεν νομίζω να πιέζεσαι για να τελειώσεις όταν βλέπεις straight πορνό. Απλά επειδή η όλη κατάσταση δεν διαφέρει καθόλου απο τον εθισμό στα ναρκωτικά, ψάχνεις όλο και πιο "βαριά" πράγματα για να φτιαχτείς.
Και το οτι πιέζεις τον εαυτό σου συνέχεια, με το ζόρι δηλαδή θες να αποδείξεις οτι είσαι ομοφυλόφιλος, είναι νομίζω επίσης σημάδι μιας απογοήτευσης απο τον εαυτό σου και απο τις γυναίκες.
Αν και γω διαφωνώ ηθικά με την πορνεία, αναγκάστηκα να στραφώ εκεί. Δυστυχώς σαν άντρες έχουμε μεγάλη ανάγκη απο ενέσεις αυτοπεποίθησης και επειδή με τις γυναίκες απ'οτι φαίνεται δεν το έχεις, θα σου έλεγα να πας μπας και "ξεμπλοκάρεις". Να σου περάσει και η σκέψη για ομοφυλοφιλία. Αλλά και ομοφυλόφιλος να είσαι δεν είναι κάτι κακό. Αλλά επειδή δεν είναι όλα στο μυαλό, οργανικά είναι αυτά τα ζητήματα, αν ήσουν νομίζω θα το ήξερες. Νομίζω οτι εσωτερικεύεις την απογοήτευσή σου απο τις γυναίκες με την σκέψη ότι είσαι ομοφυλόφιλος.
07-05-2013, 17:22 #54
Αχ ρε ΚΕΝΟ, τα ιδια γραφεις παντα οταν αναφερεσαι στις κοπελες.. γιατι τοσος μισογυνισμος ρε συ? μηπως προβαλλεις πανω τους τον δικο σου χαρακτηρα κ αντιληψεις? με αλλα λογια εχεις τη μυγα κ μυγιαζεσαι? αν εισαι τοσο αρνητικα διακειμενος απεναντι στις κοπελες κ τις κατηγορεις, πως μετα περιμενεις να κανεις σχεση κ μαλιστα να παντρευτεις οπως διαβασα καπου να λες? δν εισαι τυπος για παντρειες ρε ΚΕΝΟ! κ οταν εισαι ετσι προκατειλειμενος, ακομα κ 1 κοπελα σωστη να βρεθει (για τα δικα σου δεδομενα), θα παει χαμενη η ευκαιρια!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-05-2013, 18:23 #55
οταν αυτες που ηθελα δε με θελαν, κι αυτες που δεν ηθελα με θελαν, τοτε καπου καταληγει δωρων αδωρων το ολο θεμα και προτιμω τη μοναξια.
για να παντρευτω θα πρεπει να βρεθει μια κοπελα πρωτα απ'ολα προθυμη και ταιριαστη που με κανει να νιωθω ανετα. πως θα γινει αυτο αν δεν ειναι επισης λιγο αντικοινωνικη, οσο το δυνατον αδιαφορη για το κοσμο και τη γνωμη του, και δε μπορει να με ανεχεται ?
για να τη βρω θα πρεπει μαλλον να γινω μελος μιας παρεας, γιατι μεσω αυτης γνωριζουμε σημερα και προχωραμε. εγω ομως δεν ειμαι ανθρωπος της παρεας το ειπαμε και στο αλλο θεμα.
δυστυχως αν δεν υπαρχουν συναισθηματα να πεις αγαπαω καποια για να μπορω να τη συγχωρω, εχω τη ταση να μηδενιζω τους παντες και τα παντα. ειδικα οταν δε βλεπω τη χρησιμοτητα τους, βρισκω οτι δεν εχουν καποια αξια (στη ζωη μου προσωπικα, για τους αλλους μπορει) και απομακρυνομαι. νομιζω πως δε θελω τιποτα απολυτως απ'το κοσμο πλεον.
07-05-2013, 19:04 #56
Αρα ματαιοτης ματαιοτητων τα παντα ματαιοτης!! :p
Απο το μηδεν ξεκιναμε κ στο μηδεν φτανουμε! :p
Παντως μην απογοητευεσαι, αμα θες πχ να παντρευτεις, 28 εισαι εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου (δυστυχως οπως θα λεγες κ εσυ :p), κ πολλα πραγματα αλλαζουν, κ οι ανθρωποι κ οι καταστασεις, δν σε πηραν τα χρονια, οποτε ποτε μην λες ποτε!
Υστερα σχετικα με τους φιλους κ την κοινωνικοποιηση, η κοινωνικοποιηση ειναι μια αεναη κ συνεχης διαδικασια π επιτελειται μεχρι το θανατο του ανθρωπου.. τιποτα δν χαθηκε ακομα οσο ζουμε κ ποναμε! (οπως λεει ενα τραγουδι)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-05-2013, 22:50 #57
Henry ισχύει οτι είμαι στεναχωρημένος με τις γυναίκες. χρόνια τώρα ο πρώτος μου έρωτας μου φέρθηκε πολύ άσχημα. καμιά φορά την βλέπω ακόμα στα όνειρα μου και έχουν περάσει γύρω στα 7 χρόνια. ρε συ πριν ένιωθα σαν κάτι να με σπρώχνει να πιπώσω τον πατέρα μου(!!). ενταξει ασχετα με την ομοφυλοφιλία αυτο ειναι περίεργο εως άρρωστο. σαν ψυχαναγκασμός; δεν ξέρω το παθαίνω καμια φορά με την μουσική αυτό δηλαδή να ακούσω καποιο αρρωστημένο κομμάτι για το έτσι. αλλά δεν είναι το ιδιο μουσική και το προηγούμενο που περιέγραψα. δεν ξέρω πραγματικά δεν ξέρω
08-05-2013, 00:11 #58
Αυτο που περιγράφεις πιο πολύ για ιδεοληψία μου κάνει απλά τυχαίνει να είναι σεξουαλική. Πέρα από τα προβλήματα που πιθανόν να έχεις με τη σεξουαλική ταυτότητα. Ίσως θα έπρεπε να λύσεις άλλα προβλήματα ακόμα και αν χρειαστεί να απευθυνθείς σε κάποιο ψυχολόγο.
08-05-2013, 00:27 #59
Σε ψυχολόγο πάω και πριν από αυτή που πάω έχω πάει και σε άλλους και οι απόψεις συγλίνουν προς την ιδεοληψία. Βεβαία δεν είμαι σίγουρος αλλά έτσι είναι και η φύση της κατάστασης αυτής αν τελικά την έχω. ένα πράγμα που ενίσχυσε τους φόβους μου είναι όταν είχα γνωρίσει ένα παλικάρι και συζητούσαμε για φιλοσοφία και τετοια και θυμαμαι είχα χαρει πολύ που είχα βρει κάποιον ο οποίος μοιράζεται τις ας τις πούμε ανυσηχίες μου, όταν όμως με έπιασε όλο αυτό φοβήθηκα οτι υπέβοσκε ερωτική έλξη. τι να πω ίσως είναι όλα της φαντασίας μου. ισως όχι
08-05-2013, 03:12 #60
Όπως έχω ξαναπει το όλο ζήτημα ξεκίνησε από μια μπαφοποσία όταν έσκασε έντονα η σκέψη αυτή μέσα στο κεφάλι μου. Αυτό που μου άρεσε και μπορώ να πω ακόμα μου αρέσει αν και το φοβάμαι λίγο πλέον στη κάνναβη είναι αυτές οι φαινόμενικά άσχετες σκέψεις που συνδέονται με ένα περίεργο τρόπο. θα παραθέσω ένα κομμάτι μιας ταινίας που παρουσιάζει αυτό ακριβώς το πράγμα. http://www.youtube.com/watch?v=ULohEqcCWUg για όσουν δεν ξέρουν αγγλικά οι δύο τύποι μιλάνε για το star wars και προς το τέλος ο ένας έχει συνηδιτοποιήσει (ή νομίζει πως) την διαφορά μεταξύ φωτεινής και σκοτεινής πλευράς στο star wars. ο τίτλος λέει epiphany δηλαδή επιφώτιση. κάπως έτσι μου έσκασε και μένα η σκέψη όταν ήμουν υπο την επιρρεια μόνο που εγώ τρομοκρατήθηκα. Και ρωτώ: Αυτή η επιφωτιση λέει αλήθεια, ψέμματα, ή και τα δύο;