Φόβος Ομοφυλοφιλίας, συναισθηματικό κενό, πορνό και γω δε ξέρω τι άλλο.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 94
    Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Παντως μην απογοητευεσαι, αμα θες πχ να παντρευτεις, 28 εισαι εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου (δυστυχως οπως θα λεγες κ εσυ :p), κ πολλα πραγματα αλλαζουν, κ οι ανθρωποι κ οι καταστασεις, δν σε πηραν τα χρονια, οποτε ποτε μην λες ποτε!
    η μοναδικη απογοητευση που υπαρχει, ειναι οτι αρεσω σχεδον παντα σε αταιριαστες. ή που ειναι πιασμενες οπως εσυ, ή που ειναι μεγαλυτερες σε ηλικια, ή πολυ κοινωνικες. και μου υπενθυμιζουν οτι ενω ειμαι ενδιαφερον κι εχω περαση, λογο του οτι εμαθα να ειμαι αντικοινωνικος, ατυχος και ισως λιγο απολυτος, δινω μια στον εαυτο μου και χαραμιζεται.

κατα τ'αλλα το εγραψα και στο αλλο θεμα οτι περνω και μονος μου καλα καποιες φορες και το προτιμω απο μια κακη παρεα. απλα δεν υπαρχει εξελιξη ετσι, για τη κοινωνια η εξελιξη ερχεται μεσω του γαμου και τη δημιουργια οικογενειας.

Quote Originally Posted by OverTheCarpet View Post
    ρε συ πριν ένιωθα σαν κάτι να με σπρώχνει να πιπώσω τον πατέρα μου(!!). ενταξει ασχετα με την ομοφυλοφιλία αυτο ειναι περίεργο εως άρρωστο.
    προφανως συμβαινει επειδη δεν υπαρχουν αλλα ατομα πιο κοντα να τα φαντασιωθεις. τι σε εμποδιζει να κανεις γνωριμια με καποιον ομως, εστω και μονο με σκοπο το σεξ ? σου φαινεται δυσκολο ή δε θες να το τολμησεις ? δεν αλλαζουν και πολλα μετα παντως, απλα θα εχεις βρει αλλον εναν τροπο να διασκεδαζεις. μπορει παλι να μη ξεκαθαρισεις τι θελεις.

τη ταινια που ποσταρες btw ηθελα να τη δω γιατι καπου διαβασα θυμιζει το Trainspotting, αλλα ακομα δε το καταφερα.

ΚΕΝΟ αυτό που λες το βρίσκω τουλαχιστόν άτοπο. Φαντασιώση ειναι κάτι που γουστάρεις, εγώ απλά είχα μια έντονη εικόνα στο μυαλό μου και ένιωθα οτι αυτή η εικόνα με "σπρώχνει" αλλά και οτι κάτι με σταματάει. Δηλαδή ψυχαναλυτικά θελώ βα κάνω σεξ με τοον πατέρα μου αλλά με πνίγουν οι ενοχές; Έχω δει όνειρο οτι γαμάω τον πατέρα μου παλιά σημαίνει οτι θελω να το κάνω στην πραγματικότητα; Δε νομίζω. Επίσης όταν πάω τουαλέτα και σκουπίζομαι έχω εικόνα οτι ακουμπαώ το χαρτί με την γλώσσα μου (σορί παιδιά) και χτες το έκανα για δέκατα του δευτερολεππτου. Αυτή μου η εικόνα μοιάζει πολύ από απόψη του πως εμφανίζεται με τις ομοφυλοφιλικές( χωρις να θέλω να προσβάλω κάποιον ομοφυλόφιλο λέω απλά πως μου σκάνε εμένα). Τι πάει να πει αυτό οτι είμαι κοπρολάγνος; Δε νομίζω. Ακομα και αν είμαι ομοφυλόφιλος δε νομίζω οτι φαίνεται από μια εικόνα με ένα τόσο κοντινό πρόσωπο και θεωρώ οτι κάτι άλλο δείχνει το οποίο δεν το ξέρω. Δηλαδή να πίπωνα τον πατέρα μου; Θα μου άρεσε; Αμφιβάλλω.

Πάντως ΚΕΝΟ αυτό που περιγράφεις το παθαίνω και γω. Να αρέσω σε αταίριαστες ή να μου αρέσουν μη διαθέσιμες κλπ. Κωλοζωή!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    OverTheCarpet εχεις αγχος, πολυ αγχος, και πολλες σκεψεις, παρα πολλες! περιορισε τες! Ενας καλος τροπος ειναι να κανεις πραγματα, να γνωριζεις κοσμο στην ηλικια σου με ενδαιφεροντα και καλη διαθεση ωστε να σε τραβαει προς τα "πανω", να αθλεισαι, να κινεισαι! Οταν στροφαρει υπερβολικα το μυαλο και υπαρχει στρες δε θελει πολυ να αρχισει καπου καπου να χανει καμια στροφη.

Λιλιουμ ισχύει πάρα πολλές σκέψεις. Βεβαία οι σκέψεις γενικά μου αρέσουν κάτι το οποίο με έφερε σε αυτό το σημείο εν μέρει. Αλλά αυτό που με προβλημάτισε ειναι αυτό που είπα παραπάνω με την μπαφοποσία.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Koψε και σκεψεις και μπαφους! Με αθληση, δραστηριοτητες και σεξ παραγονται μια χαρα ενδορφινες για να φτιαχνει η διαθεση!

Εύκολο στα λόγια! Δε κόβονται έτσι εύκολα οι σκέψεις, και όπως είπα και πριν γενίκα μου αρέσει να σκέφτομαι. Γενικά μου διακρίνω μια φοβία στην εγγύτητα..

Το ίδιο παθαίνω και με τις συναυλείες. Μπόρει να είμαι μέσα σε μια και λίγο πριν βγει το γκρούπ να θελω να φύγω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by OverTheCarpet View Post
    Το ίδιο παθαίνω και με τις συναυλείες. Μπόρει να είμαι μέσα σε μια και λίγο πριν βγει το γκρούπ να θελω να φύγω.
    Απο οτι βλεπεις και μονος σου, αυτο που αρχικα σου ειπα ειναι και αυτο που αναζητας. Η απαντηση βρισκεται βαθια μεσα σου αλλα εχεις αρνηση να την βρεις. Θεωρω οτι απο μικρος ησουν σε ενα περιβαλλον το οποιο ηταν και εξουσιαστικο απεναντι σου. Ο ελεγχος που σου ασκουσανε σε καθε σου κινηση σε εχει φερει σε αυτην την συγχηση που σημερα νιωθεις, και το οτιδηποτε σε αναγκαζει να νιωθεις εγκλοβισμενος(απο μια συναυλια μεχρι και ενα ανσασερ που λεει ο λογος) σε κανει να εχεις τασεις φυγης. Το δελεαστικο κομματι του ειμαι γκει η οχι που καλεισε να αντιμετοπησεις αυτη την φορα πρεπει να το απαντησεις μονος σου και να μην περιμενεις απο το εξουσιαστικο σου περιβαλλον την καθοδηγηση.
    Την καθοδηγηση την διεκδικησες στο παρελθον και το ενα τους ξυνιζε και το αλλο τους χαλαγε. Φτανει πια αυτη η ταλαντευση, δοκιμασε και τα δυο για να δεις τελικα τι ειναι αυτο που σε συναρπαζει στα αληθεια, με καθαρη κριση και οχι με τους μπαφους. Παντα εκφερω την αποψη μου, οτι θες κρατας, οτι θες πετας!

Senior Member
    over the carpet τι ακριβως αισθανεσαι οταν εχεις καποια απο τις εικονες που περιγραψες?
    Eννοω τι αισθανεσαι σωματικα και συναισθηματικα.
    Μα το χαρτι δεν καταλαβα τι εκανες , το εβαλες οντως στο στομα σου ή οχι?

Υ.Γ.:η ερωτηση μου μπορει να ακουγεται περιεργη , αλλα εχω λογο που ρωταω.

Αννα γενικά μιλάς ορθά. ναι το περιβάλλον μου ήταν εξουσιαστικό και για αυτό έχω αναπτύξει αυτη την αντίδραση σε όλα. όσον αφορά τις σχέσεις με το ίδιο φύλο γενικότερα μπορώ να είμαι πιο άμεσος και όταν το σύζητούσα με τον ξάδελφο μου μου είπε οτι ίσως εκεί πάταει και η όλη ιδέα κάτι το οποίο το βρίσκω λογικό. όλα αυτά τα παιχνίδια με τους άντρες φίλους μου, ξέρεις τα χουφτώματα κλπ, με έβαλαν και αυτά στο τριπάκι αν και το κάνουν σχεδόν όλα τα αγόρια. αυτό που με τραβάει πιο πολύ είναι το να μπορώ να πω οτι "ξέρεις κάτι έχω πάει και με άντρα" η δηθένια δηλαδη του εναλλάκτικου που μου την σπάει και μου αρέσει ταυτόχρονα. για τον ομοφυλόφιλο δεν είναι δηθενια όμως. είναι απλά αυτό που είναι. αυτό που με φοβίζει στο ετεροφιλοφιλικό σεξ είναι ουσιαστικά το "θα τα καταφέρω, θα της αρέσει, θα μου αρέσει" φόβοι που έχουν όλοι θεωρώ. επίσης να προσθέσω οτι τα ξαδέλφια μου με πειράζανε λέγοντας με gay κάτι που με στεναχωρούσε. καταλαβαίνω οτι το μύνημα μου έχει απολογιτική φύση. γενικότερα έχω συνηθίσει να είμαι υπό, κατί που σχετίζεται άμεσα με το όλο θέμα είμαι σίγουρος. έχω μάθει από τον πατέρα μου να είμαι δίκαιος και να δίνω στα πάντα χρόνο για μελέτη και σκέψη κάτι που το θεωρώ καλό. πολλές φορές μπορεί και να αδικήσω τον εαυτό μου.. betelgeuse καταρχας ωραίο όνομα! δεύτερον όταν έχω αυτές τις εικόνες είναι πολύ έντονες αλλά τις νιώθω συνήθως σαν ξένο σώμα. δίκες μου είναι δηλαδή. αλλά σαν ξένο σώμα. δηλαδή σχεδόν νιώθω πχ το πέος μέσα στο στόμα μου αλλά δεν το θέλω και βασικά η ιδέα του να παίρνω πίπα δεν μου αρέσει καθόλου. νιώθω οτι αυτοσαμποτάρομαι. σχετικά με το χαρτί, απλά ακούμπησα για δέκατα του δευτερολέπτου την γλώσσα μου. όταν το πλησίαζα ένιωθα το μέσα μου να μου λέει σταμάτα αλλά συνέχιζα για την καφρίλα. είμαι ένα περίεργο μείγμα κάφρου και ευαίσθητου άντρα! χαχαχα! κατανοώ πως η καφρίλα έχει καθαρά χαρακτήρα "προσέξτε με". και κάπως έτσι σχετίζεται και με τις σκέψεις. η φράση "η υπερβολή οδηγεί στο παλάτι της σοφίας" μου άρεσει αλλά με τρομάζει κιόλας. εννοώ οτι τελικά που είναι τα όρια; στο οτιδήποτε. τα συναισθήματα όταν έχω αυτές τις σκέψεις είναι θαμπά και λίγο στεναχωρια. τα συναισθήματα του φλερτ. όμορφα. μου λείπει το φλερτ. δεν έχω φλερτάρει πολύ στην ζωή μου αλλά όσες φορές το έκανα μου άρεσε πολύ. γενικά είμαι τύπος της αγκαλίτσας το χω ξαναπει

φλερτ με το αντίθετο φύλο

Senior Member
    Αν και οι διαγνωσεις απαγορευονται , θα σου ελεγα να ψαξεις λιγο για ιδεοληπτικη διαταραχη.
    Μπορει να μην πασχεις , τουλαχιστον οχι σε μεγαλο βαθμο , αλλα αυτα που λες ειναι καθαρα ιδεοληψιες και παρορμησεις.

Η αλήθεια είναι οτι όταν ηρέμω, έτσι το αντιλαμβάνομαι και γω. Αλλά άραγε τι πάει να πει παρορμήσεις; Παρόρμηση δεν είναι κάτι ππυ θες; Σίγουρα πάντως δεν περιέχουν ερωτισμό, πιο πολύ βιαίες θα τις χαρακτίριζα.

Πάντως θεωρώ οτι έχω έναν εθισμό στον αρνητισμό οτι και αν είναι αυτός

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast