Results 76 to 90 of 94
-
09-05-2013, 01:40 #76
Ξέχασα να ρωτήσω. Λένε οτι η ψυχανάλυση δεν ενδείκνεοται σε τέτοιες καταστάσεις, όμως θα την ήθελα πιστέυω οτι ως ένα βαθμό ξετυλίγει κουβάρια
- 09-05-2013, 01:41 #77
Παρορμησεις εννοω τις παρορμησεις που εχουν οσοι πασχουν απο ιδεοληπτικη διαταραχη .
Πχ εγω μερικες φορες νιωθω την αναγκη να αγγιξω κατι , συνηθως το πατωμα , και δεν ηρεμω αν δεν το κανω , αλλα νιωθω παραλληλα οτι δεν ειναι σωστο.
09-05-2013, 01:56 #78
Μακάρι να ειχα την δικιά σου! Δηλάδη εχω που είχα την παρόρμηση αυτή με τον πατέρα μου έπρεπε να το κάνω για να ηρεμήσω;; Δεν στο λεώ κατηγορηματικα
09-05-2013, 03:35 #79
εκει που εγραψα φαντασιωση, δεν εννοουσα ακριβως οτι το κανες επιτηδες και φανταστηκες τον πατερα σου για να τελειωσεις. αλλα οτι το υποσυνειδητο εφοσον βλεπεις gay πορνο εμαθε οτι αυτο πρεπει να γινει, κι αφου δεν υπαρχουν αλλα ατομα και χρειαζεσαι σεξ, ισως σου πλασαρει εικονες για να καλυψεις τις αναγκες σου. σαν τις ονειρωξεις που βλεπουμε ενα πραμα. δε ξερω αν εγινε κατανοητο, μπορει να λεω και μαλακιες, να βοηθησω προσπαθω anyway.
κι εμενα παντως ο λογος που βλεπω πορνο με τρανς ειναι επειδη ειναι κατι παραξενο, διαφορετικο, και απαγορευμενο. μαλλον αυτο τους εξιταρει ολους, οταν δε κανεις σεξ και βλεπεις τα ιδια και τα ιδια, καπου βαριεσαι και δεν ενθουσιαζεσαι, οποτε προχωρας παρακατω ψαχνωντας και τιποτα αλλο. νομιζω δε θα ειχα προβλημα να κανω μεχρι και σχεση με καποια απ'αυτες, αρκει να εχει παθητικο ρολο. εν αντιθεση με σενα εγω προσπαθω βλεπεις να μη πολυσκεφτομαι τοσο, και σε καμια περιπτωση δε μου κολλαω ταμπελες.
09-05-2013, 09:24 #80
κενο καλα κανεις κ δν σου κολλας ταμπελες.. πιστευω η σεξουαλικοτητα ειναι ρευστη κ επηρεαζεται περα απο το βιολογικο ερεισμα π ολοι εχουν εκ φυσεως μια κλιση καπου, κ απο πολιτισμικους/κοινωνικους/ πολιτικους/ περιβαλλοντικους παραγοντες κ δν συμμαζευεται.. επισης καποιος οσο ειναι πιο νεος μπορει να ειναι πιο σεξουαλικα απελευθερωμενος κ να δοκιμαζει πολλα κ διαφορετικα κ καμια φορα περιεργα πραγματα, μετα να ωριμασει η να κατασταλαξει καπου.. μπορει να ψαχνεται, μπορει ετσι να γουσταρει, μπορει χιλια δυο.. ειναι τεραστιο θεμα η ανθρωπινη σεξουαλικοτητα με πολλες προεκτασεις κ εκφανσεις κ βαθος κ οσο κ να το αναλυεις δν υπαρχει αντικειμενικο πορισμα.. ειναι καθαρα θεμα ατομων κ προτιμησεων.. κ δν πρεπει καν κατα τη γνωμη μ να γινεται θεμα κ αιτια για αγχη κ σκεψεις.. σαν να μ λες πχ οτι εσενα σ αρεσουν τα μακαρονια κ εμενα μ αρεσει ο αρακας.. ε και? so what? για να το πω κ στα εγγλεζικα.. πιστευω αν δν υπηρχαν αυτα τα κοινωνικα κωλοστερεοτυπα κ οι προκαταληψεις απεναντι σε συγκεκριμενες ομαδες ατομων κ τα ηλιθια κομπλεξ κ ταμπου, ο κοσμος θα ηταν πιο απελευθερωμενος.. η μαλλον ατυχης εκφραση, διοτι απελευθερωμενος ειναι ετσι κι αλλιως, αλλα πολλες φορες αναγκαζεται να κρυβεται η να παριστανει κατι αλλο που συναδει με τις "κοινωνικες επιταγες" κι ετσι να στρεσαρρεται κ να νιωθει καταπιεση.. το σωστοτερο θα ηταν πιο ελευθερος κ με αυτοπεποιθηση.. εσυ νομιζω παλιοτερα ειχες πει οτι γουσταρεις τραβελια.. για να επανελθω κ στο θεμα.. κ οπως ειπες κ πιο πανω βλεπεις κ τρανς πορνο κτλ.. στην πραξη ομως δν τα κανεις αυτα.. τι σε εμποδιζει να εφαρμοσεις κ στην πραξη αυτα π γουσταρεις? γιατι για να τα βλεπεις παει να πει σε εκφραζουν ως ενα σημειο, δν σε αναγκασε κανεις.. ειναι οι κοινωνικες επιταγες π σε περιοριζουν? η οικογενεια? το περιβαλλον? τι απ ολα? η απλα γουσταρεις για την καυλα σου αλλα ως εκει κ οπως σ βγει?
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
09-05-2013, 09:39 #81
Φιλε μου διαβασα πριν για μπαφοποσια π ελεγες κτλ, καθως κ τις φαντασιωσεις με τον πατερα σου, περα απο τα ιδεοψυχαναγκαστικα που σου ειπαν οι αλλοι, εγω θα σου ελεγα μηπως να εκοβες κ το μπαφο? τις σκεψεις θελει δουλεια να τις σταματησεις, το χορτο ομως δν ειναι δυσκολο.. εχεις σκεφτει οτι οταν εισαι μαστουρωμενος τοτε οπως ειπες κ εσυ οι σκεψεις μπλεκονται κ μπερδευονται κ γινονται κουβαρι.. δοκιμασε να δεις τη διαφορα.. :) κ ασε τις φιλοσοφιες περι αν οι σκεψεις π βγαινουν επειτα απο τη μπαφοποσια ειναι αληθεις, σωστες, θελουν κατι να πουν κτλ.. κατι τετοιο δν ισχυει.. αμα ητανε ετσι ολοι θα μαστουρωναμε κ θα μεγαλουργουσαμε..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
09-05-2013, 11:49 #82
αυτο εγραφα και στις προηγουμενες σελιδες, οτι η σεξουαλικοτητα δεν ειναι κατι σταθερο, αλλα ορισμενοι δε μπορουν να το δουν ετσι. τεσπα ο λογος που δε τα κανω πραξη δεν ειναι λογο κοινωνικων επιταγων και λοιπων μαλακιων. απλα δε γουσταρω επαγγελματιες και τον πληρωμενο ερωτα. προτιμω τη καβλα για τη καβλα. δωρεαν ελευθερα κι ωραια. δυστυχως ομως οι περισσοτερες -αν οχι ολες- στο ελλαδισταν εκδιδονται. οποτε που να βρεις καποια για κατι παραπανω εκτος απο μια φορα ?
09-05-2013, 14:47 #83
Παρεξηγησες μαλλον , αλλο ιδεοληψια ( σκεψη οτι θα κανεις κατι που δεν ειναι σωστο ή δεν το θες)
αλλα παρορμηση , αλλο ψυχαναγκασμος και αλλο νοητικος ψυχαναγκασμος ( δικος μου ορος αυτος).
Παντως αν ο μπαφος σε χαλαει , κοψ΄τον .
10-05-2013, 05:47 #84
Χαιρομαι που συμφωνουμε στο κομματι της σεξουαλικοτητας :)
Ειναι οπως του βγαινει του καθενος κ ο,τι τον ελκει κ ο,τι γουσταρει στην τελικη ρε συ! δεν θα μας βαλει κ δερβεναγα στο κρεβατι του!
Εγω πχ ελκομαι απο το αντιθετο φυλο κ ο,τι εχω κανει εχει σχεση με αυτο.. δν καθομαι να διερωτωμαι αν επειδη εκανα γλωσσοφιλο με μια φιλη μου αν ειμαι λεσβια κ αν κατι σημαινει.. τιποτα δν σημαινει, το γουσταρα, το εκανα, τελος.. δν χρειαζεται ολα να τα αναλυουμε..
Οσο για τον πληρωμενο ερωτα, εννοεις ρε κενο οτι δεν βρισκεις καθολου γυναικα κ θες να πας εκει π εκδιδονται? νομιζω εχεις επιλογες πολλες αλλα λογω του χαρακτηρα σου, της αρνητιλας σου κ της αντικοινωνικοτητας σου, δεν τις αντιλαμβανεσαι :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-05-2013, 17:27 #85
για τρανς με ρωτησες τωρα, οχι για γυναικες. και σου απαντω οτι οι περισσοτερες στην ελλαδα εκδιδονται. το βλεπουν σαν επαγγελμα, γινονται γυναικες γιατι εχουν περισσοτερες επιλογες κι ευκαιριες ετσι, και ειναι ευκολοτερο να βγαλουν λεφτα. τουλαχιστον αυτο παρατηρω εγω, τοσο καιρο μια ελευθερη να ψαχνεται για γνωριμιες χωρις λεφτα δεν ειδα. μπορει παλι να μη ψαχνω στο σωστο χωρο.
10-05-2013, 23:30 #86
Επετρεψε μου να διαφωνησω. Εχω γνωρισει αρκετες τρανσ στην ζωη μου και εχω μιλησει μαζι τους για αυτο το θεμα. Βγηκα λοιπον σε συμπερασμα οτι ειναι αντρες που εχουν επιθυμια να πανε με αντρες. Νοοτροπια τους ειναι οτι εκεινοι ειναι καλυτεροι απο τις γυναικες γιατι ξερουν τι ζηταει ενας αντρας στο σεξ. Οχι ο γκευ αντρας αλλα ο στρειτ. Αρα και γινονται γυναικες για να τους ικανοποιησουν.
Κατ επεκταση γινονται οι τρανς εκδιδομενες γιατι η αλλαγη φυλλου κοστιζει πολυ. . . Τωρα καταλαβαινετε γιατι το "μοριο" σε μερικες εξακολουθει να υπαρχει....... Σορρυ για το off topic ...
11-05-2013, 02:14 #87
η αληθεια ειναι οτι ορισμενες ειναι ομορφοτερες απο γυναικες. ξερουν πως να φερθουν και τι γουσταρει ενας αντρας εκει κατω γιατι διαθετουν κι αυτες το ιδιο οργανο, ασε που αναγκαστικα τις πηδας μονο απο πισω (ενω μια γυναικα πρεπει να τη παρακαλεσεις για να στο δωσει κι αυτο). αλλα απο εκει και περα θα γνωριζαν πως ενας αντρας νιωθει μαλακας οταν πληρωνει για το σεξ. κι οταν λεω πληρωνει εννοω και τις πορνες, και τις υπολοιπες που θελουν να τις κυκλοφορισουμε σε εστιατορια/μπαρακια/κλαμπακια ή αλλα δωρα πρωτου μας κατσουν. με το σκεπτικο αυτο δε θα εκδιδοντουσαν τοσο, τουλαχιστον οχι ολες. επισης δε στοχευουν ολες σε αλλαγη φυλου, μερικες παραμενουν ετσι γιατι μπορουν να κανουν περισσοτερα στο σεξ (και το ενεργητικο και το παθητικο).
11-05-2013, 09:39 #88
Α για τρανς εννοοουσε εσυ? εγω για γυναικες κανονικες (βιολογικο φυλο δλδ) εννοουσα, αλλα το καταλαβα το σκεπτικο σου.. συμφωνω με την αννα οτι οι τρανς μπορει να εκδιδονται κ για λογους οικονομικους επειδη οι επεμβασεις αλλαγης φυλου κοστιζουν παρα πολυ, αλλα κ επειδη ξερουν καλυτερα τι ζηταει ενας αντρας κ πως να τον ικανοποιησουν, ασχετα π μπορουν να εχουν κ ενεργητικο κ παθητικο ρολο κ ετσι εχουν περισσοτερες εναλλακτικες επιλογες..
Οσο για το τελευταιο, οπως σ ειπα δν πιστευω οτι ψαχνεις σε λαθος χωρους ουτε οτι ολες οι γυναικες ειναι ετσι, απλα λογω του χαρακτηρα σου κ της αρνητιλας ισως ακομα κ οι καλες ευκαιριες σου περνανε απαρατηρητες κ τις τσουβαλιαζεις μαζι με τις αλλες :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
17-05-2013, 23:42 #89
Παιδια καλησπέρα. Νιώθω χάλια τις τελευταίες μέρες δεν διαβάζω κιόλας και η επικείμενη εξεταστική με αγχώνει κι αλλο. τώρα βασικα σκατά είμαι δε ξέρω ρε πούστη μου τι να κάνω
18-05-2013, 00:09 #90
ειδες παλι καμια ομοφυλοφιλικη τσοντα? (το ρωταω ως ερωτηση και οχι ως ειρωνια, απλα το διευκρινιζω γιατι μπορει να μην καταλαβες το υφος..)
σε πιανουν παλι οι ιδιες σκεψεις αν εισαι ομοφυλοφιλος? συνεβη κ κατι αλλο στην πορεια? τι ακριβως σκεφτεσαι τωρα ας πουμε?
προσπαθησε οσο μπορεις με τι διαβασμα να ξεχνιεσαι.. ειναι δυσκολο αλλα πιστεψε με βοηθαει.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."