Δειλία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Δειλία

Senior Member
    Αν σου κοβανε το χέρι τι θα κανες ;
    θα τα κανες όλα με το άλλο χέρι τα ίδια πράματα γίνονται κ μέσα στο κεφάλι σου ψαξε βρες τα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οντως elis η γυμναστικη και η δουλεια βοηθανε απλα ειναι να μην πεσεις σε μαλακα εργοδοτη.Χωρις τα φαρμακα φιλε τιποτα δεν θα καταφερνα.Αφου τη δουλεια μου την εχασα επειδη αρρωστησα.Οσο για μπαφους και για ναρκωτικα εγω απεχω δεν εχω δοκιμασει ουτε προκειται.Εδω λεω αμαν και πως να γινω καλα.Με ναρκωτικα εστω και με ελαφρα δεν γινεσαι καλα χειροτερευεις γιατι αυτα σου φερνουν παραισθησεις.

Senior Member
    Εντάξει τότε θα υποκρίνέσαι κάθε μέσα ότι έχεις δουλειά θα ξυπνάσ το πρωί θα ασχολείσαι με κάτι θα βγαίνεισ για τα ψώνια κ ψάχνεις για δουλειά αυτή θα είναι η δουλειά σου όλη μέρα θα κανείς αυτή τη δουλειά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    φιλε μιχαλη εχει δικιο ο ελις η συνταγη της ενεργοποιησης ειναι καλο αντιψυχωσικο επισης κ η κοινωνικοποιηση κανει καλο...μπορει να ακουσεις κ κοροιδιες ειρωνειες του τυπου "δες βγηκε εξω κ ο ψυχακιας" πχ αλλα μπορεις καλλιστα να τους γραψεις στα @@ σου...μια δουλεια βοηθαει αρκει να εισαι σε θεση να την κανεις, δεν περιμενω απο καποιον σε οξεια φαση να δουλεψει ας πουμε...επισης καλο αγχολυτικο ειναι κ η γυμναστικη ή δουλειες σε κηπο σπιτι κτλπ.....επισης γνωμη μου ειναι πως βοηθαει κ μια γυναικα να χεις διπλα σου εκτος της μαμας:P
    ξερω ειναι πολλα, εγω αρχισα με καθημερινες ασχολιες στο σπιτι στο κηπο κ στα περιβολια που εχω απο τον πατερα μου, επισης βγαινω στο καφε του χωριου μου η αλλου σχεδον καθε μερα...δεν ειμαι μεσα στη καλη χαρα κ ειναι δυσκολο απλα κατι μου λεει να μην τα παρατησω...μονο στις γυναικες κ στο να χασω κιλα θα παιδευτω πολυ ετσι τη κοβω....στις μεν γυναικες επειδη κομπλαρω σα μλκς στα δε κιλα γτ ο μεταβολισμος μου εχει κοιμηθει + οτι ακομα παιρνω αντιψυχωσικη αγωγη πραμα που με δυσκολευει ακομα πιο πολυ....αυτα τα λιγα ...καλο κουραγιο σε ολους

Page 2 of 2 FirstFirst 12