Results 46 to 48 of 48
Thread: απαίσια φίλη
-
28-04-2013, 15:22 #46
- 05-05-2013, 10:08 #47
Αμα εχεις τετοιους φιλους, τι να τους κανεις τους εχθρους!
Καλυτερα ελευθερη, παρα να εισαι δευτερη!
Με αλλα λογια : Το να συμβιβαζομαστε σε μια τοξικη κ αρρωστημενη κατασταση η σχεση με εναν ανθρωπο επειδη κ μονο φοβομαστε να μεινουμε μονοι μας, ειναι ο,τι χειροτερο μπορουμε να κανουμε στον εαυτο μας. Καλυτερα λοιπον κ το εννοω να μεινεις ολομοναχη (εννοω απο φιλες, διοτι την οικογενεια σου να φανταστω την εχεις στο πλευρο σου, η οποια ειναι το μονο σταθερο λιμανι στη ζωη π πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη, βεβαια υπαρχουν κι εξαιρεσεις αλλα εγω σ μιλαω για τον κανονα), παρα να εισαι με μια "φιλη"-φιδι, η οποια σου παριστανει τη φιλη, σου δινει σημειωσεις κτλ, αλλα ουσιαστικα το μονο π θελει κ π κανει ειναι να σπαζει πλακα με τα προβληματα σου, να βγαζει στην επιφανεια το καθε λογης κομπλεξ κ ανασφαλεια της, κ αυτο απο συνδρομο κατωτεροτητας, κ δν ξερεις αμα παει κ τα μεταφερει κ παραεξω με τετοιο σκατοχαρακτηρα π εχει.. τα νευρα μου ρε συ μ αυτα π διαβασα π σ κανει! η κοπελα ειναι για πολυ βρισιμο για να μην πω ξυλο κ φανω οπαδος της βιας! πρακτικη αντιμετωπιση τωρα γτ αρκετα το αναλυσαμε για να καταληξουμε οτι ειναι μαλακω :1) της ξεκαθαριζεις οτι με το συγκεκριμενο προβλημα δν θελεις αστεισμους κ οτι το προβλημα σου δν εχει δικαιωμα να το καπηλευεται για να γελαει, 2 ) οταν σ μιλαει για αλλες κ ποσο τελεια περνανε η δες ποια παχυνε ποια αδυνατισε κ ποια εχει σφιχτο κωλαρακι, αναστεναξε δηθεν αδιαφορα κ κοιταζε το παραθυρο η το ταβανι η φτιαχνε τα μαλλια σου. το μηνημα θα το παρει εκτος κ αν ειναι τερμα στοκος, 3) απομακρυνεσαι σταδιακα κ διακριτικα, δν την παρακαλας ουτε γινεσαι ουριτσα της, αλλα αντιθετως φροντιζεις να κανεις νεες γνωριμιες κ αυτην τν εχεις χεσμενη και 4) μην ασχολεισαι κ πολυ κ καθεσαι κ σκεφτεσαι κ επηρεαζεσαι απ αυτα π λεει ενα βλημα π δν εχει ζωη κ ειναι γεματο κομπλεξ κ ανασφαλειες, δν αξιζει να ασχολεισαι με μικροπρεπεις, εμενα προσωπικα ενω παλιοτερα τετοια ατομα με τσαντιζαν πλεον μ φερνουν χασμουρητο, κυριολεκτω. αυτα καλη συνεχεια κ το κεφαλι ψηλα" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
27-05-2013, 21:08 #48
Αρχίζω να πιστεύω πως έχουμε κοινή φίλη. Σε καταλαβαίνω αφού ζω το ίδιο. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ανασφάλεια δημιουργεί αυτή την κακία. Το ότι προσπαθεί να μειώσει κάποιον (εσένα ή οποιονδηποτε άλλο) είναι αποτέλεσμα του δικού της κομπλεξ. Αν βρεις λύση πες και σε εμάς να δούμε τι θα κάνουμε!