απαίσια φίλη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Maraki! View Post
    Εξηγησέ της με όμορφο τρόπο και αν δεν καταλάβει ξέκοψέ την!!Και μη χαλιέσαι!!
    !!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αμα εχεις τετοιους φιλους, τι να τους κανεις τους εχθρους!

Καλυτερα ελευθερη, παρα να εισαι δευτερη!

Με αλλα λογια : Το να συμβιβαζομαστε σε μια τοξικη κ αρρωστημενη κατασταση η σχεση με εναν ανθρωπο επειδη κ μονο φοβομαστε να μεινουμε μονοι μας, ειναι ο,τι χειροτερο μπορουμε να κανουμε στον εαυτο μας. Καλυτερα λοιπον κ το εννοω να μεινεις ολομοναχη (εννοω απο φιλες, διοτι την οικογενεια σου να φανταστω την εχεις στο πλευρο σου, η οποια ειναι το μονο σταθερο λιμανι στη ζωη π πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη, βεβαια υπαρχουν κι εξαιρεσεις αλλα εγω σ μιλαω για τον κανονα), παρα να εισαι με μια "φιλη"-φιδι, η οποια σου παριστανει τη φιλη, σου δινει σημειωσεις κτλ, αλλα ουσιαστικα το μονο π θελει κ π κανει ειναι να σπαζει πλακα με τα προβληματα σου, να βγαζει στην επιφανεια το καθε λογης κομπλεξ κ ανασφαλεια της, κ αυτο απο συνδρομο κατωτεροτητας, κ δν ξερεις αμα παει κ τα μεταφερει κ παραεξω με τετοιο σκατοχαρακτηρα π εχει.. τα νευρα μου ρε συ μ αυτα π διαβασα π σ κανει! η κοπελα ειναι για πολυ βρισιμο για να μην πω ξυλο κ φανω οπαδος της βιας! πρακτικη αντιμετωπιση τωρα γτ αρκετα το αναλυσαμε για να καταληξουμε οτι ειναι μαλακω :1) της ξεκαθαριζεις οτι με το συγκεκριμενο προβλημα δν θελεις αστεισμους κ οτι το προβλημα σου δν εχει δικαιωμα να το καπηλευεται για να γελαει, 2 ) οταν σ μιλαει για αλλες κ ποσο τελεια περνανε η δες ποια παχυνε ποια αδυνατισε κ ποια εχει σφιχτο κωλαρακι, αναστεναξε δηθεν αδιαφορα κ κοιταζε το παραθυρο η το ταβανι η φτιαχνε τα μαλλια σου. το μηνημα θα το παρει εκτος κ αν ειναι τερμα στοκος, 3) απομακρυνεσαι σταδιακα κ διακριτικα, δν την παρακαλας ουτε γινεσαι ουριτσα της, αλλα αντιθετως φροντιζεις να κανεις νεες γνωριμιες κ αυτην τν εχεις χεσμενη και 4) μην ασχολεισαι κ πολυ κ καθεσαι κ σκεφτεσαι κ επηρεαζεσαι απ αυτα π λεει ενα βλημα π δν εχει ζωη κ ειναι γεματο κομπλεξ κ ανασφαλειες, δν αξιζει να ασχολεισαι με μικροπρεπεις, εμενα προσωπικα ενω παλιοτερα τετοια ατομα με τσαντιζαν πλεον μ φερνουν χασμουρητο, κυριολεκτω. αυτα καλη συνεχεια κ το κεφαλι ψηλα
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Αρχίζω να πιστεύω πως έχουμε κοινή φίλη. Σε καταλαβαίνω αφού ζω το ίδιο. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ανασφάλεια δημιουργεί αυτή την κακία. Το ότι προσπαθεί να μειώσει κάποιον (εσένα ή οποιονδηποτε άλλο) είναι αποτέλεσμα του δικού της κομπλεξ. Αν βρεις λύση πες και σε εμάς να δούμε τι θα κάνουμε!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234