απαίσια φίλη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το σιγουρα εγω δε το ξερω, γιατι δεν σε γνωριζω. αλλα ακομα κι αν σε γνωριζα, δε μπορω να ξερω πως νιωθεις. οποτε εκρινα μονο με βαση οσα εγραψες. συγκεκριμενα αυτο:κι ετσι μου δωθηκε η εντυπωση οτι η αυτοπεποιθηση σου δεν ειναι και τοσο καλη. πραγμα φυσιολογικο αν εισαι μονη. γιατι νομιζεις ολες οι κοπελες βαφονται, ντυνονται, φλερταρουν ? ετσι ανεβαζουν τη ψυχολογια τους, νιωθουν ποθητες, ακομα κι αν ειναι μονο για μια στιγμη, να καλυψουν αυτη τους την ανασφαλεια.

τωρα για τη φιλη σου, εισαι σιγουρη οτι το κανει για να νιωσεις εσυ ασχημα ? μηπως η ιδια θελει απλα να παραδειγματιστει και τις βλεπει σαν προτυπο ? μπορει παλι να ειναι bi ή λεσβια και να το κανει αυτο για τον εαυτο της επειδη τις γουσταρει. θυμαμαι πριν χρονια ειχα σχεση με μια κοπελα η οποια ηταν bi επισης και κοιτουσε αλλες κοπελες. δε κοιτουσε καν τα ρουχα τους, αλλα τις καμπυλες τους, οπως και οι αντρες. μηπως λοιπον λεγωντας σου ποσο θεα ειναι η χοντρουλα, το ελεγε γιατι την γουσταρε ? δοκιμασε πανω στη πλακα να της πεις "λεσβια εισαι και κοιτας αλλες" να δεις την αντιδραση της.
    Ναι σίγουρα όλες οι κοπέλες περιποιούνται τον εαυτό τους για να αισθάνομαι όμορφα και είναι λογικό.
    Το έχω σκεφτεί αυτό που λες (ότι μπορεί να της αρέσουν οι γυναίκες) και έχω να πω:
    1. έχω φίλη (όχι τόσο στενή) που έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι εκτός από τους άντρες της αρέσουν κ οι γυναίκες και έτσι δεν κάνει...
    2. ναι όντως δεν σχολιάζει μόνο το ντύσιμο...βασικά σχολιάζει τα πάντα από το ντύσιμο ως τον κωλαράκι και το πόδι της τάδε κοπέλας (βασικά κυρίως για μία συγκεκριμένη κοπέλα λέει συνέχεια κ με πρήζει....ειλικρινά είναι σαν να έχει πάθε εμμονή..δεν αντέχεται άλλο)

Εγώ έχω καταλάβει πως και το κάνει για να με κάνει να αισθανθώ άσχημα και μπορεί όντως να της αρέσει κιόλας....αλλά ότι το κάνει ΚΑΙ για να με κάνει να αισθανθώ άσχημα το έχω καταλάβει πάρα πολύ καλά.

Banned
    ε ωραια βγαλτη λεσβια για να την εκδικηθεις. καθε φορα που θα κοιταζει καποια και θα τη συγκρινει μαζι σου ή οτι αλλο και θα σου χαλαει τη διαθεση, λεγε τη λεσβια.

Senior Member
    Εγώ πάντως και μόνο που διάβασα το σκηνικό νευρίασα, αν μπορείς να την ανέχεσαι τόσα χρόνια χαρά στο κουράγιο σου.

Νέα, όμορφη κοπέλα είσαι και φοιτήτρια από ό,τι κατάλαβα, δεν υπάρχουν άτομα στη σχολή σου για να κάνεις παρέα ;
    Απλά να περνάς καλά, για να μην έχεις ανάγκη άτομα που σου κάνουν κακό.
    Κι ας μη νοιάζονται όταν είσαι άρρωστη κτλ..αυτά έρχονται στη πορεία.
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ε ωραια βγαλτη λεσβια για να την εκδικηθεις. καθε φορα που θα κοιταζει καποια και θα τη συγκρινει μαζι σου ή οτι αλλο και θα σου χαλαει τη διαθεση, λεγε τη λεσβια.
    xaxaxa δεν είναι και άσχημη ιδέα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Εγώ πάντως και μόνο που διάβασα το σκηνικό νευρίασα, αν μπορείς να την ανέχεσαι τόσα χρόνια χαρά στο κουράγιο σου.

Νέα, όμορφη κοπέλα είσαι και φοιτήτρια από ό,τι κατάλαβα, δεν υπάρχουν άτομα στη σχολή σου για να κάνεις παρέα ;
    Απλά να περνάς καλά, για να μην έχεις ανάγκη άτομα που σου κάνουν κακό.
    Κι ας μη νοιάζονται όταν είσαι άρρωστη κτλ..αυτά έρχονται στη πορεία.
    ναι όντως είναι απίστευτα κουραστικό για αυτό πήρα την απόφαση να κρατήσω όσο μπορώ τυπικές επαφές
    έκανα και με περισσότερα άτομα παρέα παλιά αλλά τώρα με όσα προβλήματα έχω ξέκοψα, γιατί καλώς ή κακώς οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και στα δύσκολα κανένας δεν είναι εκεί

Senior Member
    Αφου εχεις αναγκη μη μιλας καθολου σκατακι!!! Ποιος παει να ταισει εναν αρρωστο περαν τους γονεις? Μια φιλη εχεις, κοιτα μη της πεις τιποτα για λεσβιακα και φυγει κι αυτη...εκτος αν γουσταρει και κανετε χαρουλες.

Δεν χρειάζεσαι τέτοια άτομα να σου χαλάνε την διάθεση απλά την ξεκόβεις από φίλη αν δεις ότι συνεχίζει επειδή σου χαλάει την ψυχολογία επειδή σε ζηλεύει και ησυχάζεις και εγώ έκανα παρέα με μία κοπέλα πριν το πρόβλημα μου γνωριζόμασταν όχι συχνή παρέα και μετά από 3 χρόνια σταμάτησα την παρέα της και γιατί δεν ταιριάζαμε σαν παρέα καλύτερα να καθόμουν μέσα στο σπίτι . Εγώ είμαι ομιλητική σαν άτομο αυτή το αντίθετο είχε μελαγχολία και κοντά σε αυτήν αν την έκανες παρέα είχες και εσύ και κοίταξα να κάνω παρέα με άτομα που περνάω καλά όχι να μελαγχολώ αυτή όσο και να κάνετε παρέα θα σε κάνει να αισθάνεσαι χάλια 2,5 χρόνια όπως λες το χούι δεν άλλαξε και αν ήταν μία σωστή φίλη ξέροντας τι περνάς θα έπρεπε να σε στηρίζει να το ξεπεράσεις όχι να στο υπενθυμίζει και να σε συγκρίνει με άλλες φίλους τους διαλέγουμε τους συγγενείς όχι εγώ στην θέση σου θα έκανα αυτό όπως το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη .

Senior Member
    Quote Originally Posted by χρυσοβαλαντου View Post
    Δεν χρειάζεσαι τέτοια άτομα να σου χαλάνε την διάθεση απλά την ξεκόβεις από φίλη αν δεις ότι συνεχίζει επειδή σου χαλάει την ψυχολογία επειδή σε ζηλεύει και ησυχάζεις και εγώ έκανα παρέα με μία κοπέλα πριν το πρόβλημα μου γνωριζόμασταν όχι συχνή παρέα και μετά από 3 χρόνια σταμάτησα την παρέα της και γιατί δεν ταιριάζαμε σαν παρέα καλύτερα να καθόμουν μέσα στο σπίτι . Εγώ είμαι ομιλητική σαν άτομο αυτή το αντίθετο είχε μελαγχολία και κοντά σε αυτήν αν την έκανες παρέα είχες και εσύ και κοίταξα να κάνω παρέα με άτομα που περνάω καλά όχι να μελαγχολώ αυτή όσο και να κάνετε παρέα θα σε κάνει να αισθάνεσαι χάλια 2,5 χρόνια όπως λες το χούι δεν άλλαξε και αν ήταν μία σωστή φίλη ξέροντας τι περνάς θα έπρεπε να σε στηρίζει να το ξεπεράσεις όχι να στο υπενθυμίζει και να σε συγκρίνει με άλλες φίλους τους διαλέγουμε τους συγγενείς όχι εγώ στην θέση σου θα έκανα αυτό όπως το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη .
    Δεν εχει σχεση η περιπτωση σου με της κοπελας.....
    Η φιλη της κοπελας της την λεει και την στεναχωρει, ενω η δικη σου (πρωην) φιλη ηταν απλα λυπημενη απ'οτι μας ειπες (μελαγχολικη)...
    Σκεφτηκες μηπως σε χρειαζοτανε διπλα της;;;
    Να τη βοηθησεις να μην την αφησεις στην δυσκολη φαση που ΠΙΘΑΝΟΝ να περνουσε;;

Ο καθένας μπορεί να κάνει παρέα με όποιον θέλει με όλους δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα και με άλλη κοπέλα που γνώριζα το ίδιο συμπέρασμα έβγαλε και σε διαφορετικό χρονικό περιθώριο έκαναν παρέα δεν είχε κάτι συγκεκριμένο ήταν ο χαρακτήρας της εγώ δεν μπορούσα να την κάνω παρέα .Τώρα για την κοπέλα είπα την γνώμη μου όπως την είπαν και άλλοι ( 2,5 χρόνια όπως λες το χούι δεν άλλαξε και αν ήταν μία σωστή φίλη ξέροντας τι περνάς θα έπρεπε να σε στηρίζει να το ξεπεράσεις όχι να στο υπενθυμίζει και να σε συγκρίνει με άλλες φίλους τους διαλέγουμε τους συγγενείς όχι εγώ στην θέση σου θα έκανα αυτό όπως το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη .)

Banned
    με αλλα λογια ο κερασις σου λεει να μη πεις τιποτα και να κανεις τον μαλακα. well μονο εσυ ξερεις ποση υπομονη διαθετεις, αλλα και ποσο τη χρειαζεσαι. σκεψου ομως μηπως η παρεα της σε κανει χειροτερα απ'το να εισαι μονη.

καπως ετσι ξεκοψα κι εγω απ'τους δικους μου φιλους μικροτερος. ενω ειχα να πηγαινω καπου τα απογευματα και να κυκλοφορω συχνοτερα, δυστυχως η παρεα τους δεν ηταν καλη, δε προσφερε τιποτα θετικο, οποτε προτιμησα τη μοναξια μου.

ακομα την προτιμω, απ'το να βρισκομαι με ατομα που δε ταιριαζω.

Και έβγαζε ζήλεια και σε μένα και σε κοπέλα φίλη δική μας που ήμασταν μία παρέα τ και δεν μου αρέσουν και τέτοια άτομα εμένα συν τοις άλλες να βγάζουν κόμπλεξ και ζήλεια καλύτερα να είσαι μόνος παρά να μην περνάς καλά με άτομα που τους νομίζεις φίλους αισθάνεσαι καλύτερα .

Καταλαβαίνω ότι ο τίτλος "απαίσια φίλη" μάλλον αφορά εσένα. Είσαι ο άνθρωπος που λες ότι είσαι πολύ ευχαριστημένος από τον νέο σου ψυχίατρο λες και αφορά πατατάκια ολικής άλεσης. Τι να πώ.......Το μπέρδεμα σίγουρα είναι στο μυαλό σου. Μην βασανίζεις τον άλλο εάν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι τον θες στη ζωή σου.Φιλικά.

Banned
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Καταλαβαίνω ότι ο τίτλος "απαίσια φίλη" μάλλον αφορά εσένα. Είσαι ο άνθρωπος που λες ότι είσαι πολύ ευχαριστημένος από τον νέο σου ψυχίατρο λες και αφορά πατατάκια ολικής άλεσης. Τι να πώ.......Το μπέρδεμα σίγουρα είναι στο μυαλό σου. Μην βασανίζεις τον άλλο εάν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι τον θες στη ζωή σου.Φιλικά.
    νομιζω πως το εγραψε στο ξεκινημα οτι φταιει το προβλημα της και υπο αλλες συνθηκες δε θα την απασχολουσε. και εφοσον δεν εχει καποιον να την επαληθευει και να της λεει ποσο ομορφη ειναι κλπ, λογικο μοιαζει να ενοχλειται και να ζηλευει κι ολας. πολλες φορες μπορει να μας λειπει εστω και η μια καλη κουβεντα, και να εχουμε αναγκη να την ακουσουμε απο εναν ανθρωπο, ειδικα οταν ειναι κοντα μας (οπως η φιλη της).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    καλά μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα μου φαίνεται....μάλλον μπήκες να τρολάρεις μόνο και μόνο επειδή είπα την γνώμη μου στο ηλίθιο θέμα που άνοιξες με τίτλο ''Γλύκα''...δεν θα ασχοληθώ και ούτε καν θα κάνω τον κόπο να σου απαντήσω...αρκεί μόνο και μόνο κάποιος να δει το θέμα σου και θα καταλάβει.

Member
    Εξηγησέ της με όμορφο τρόπο και αν δεν καταλάβει ξέκοψέ την!!Και μη χαλιέσαι!!
    Never give up!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast