Πρόταση καφέ ενώ είστε σε σχέση-Τι θα κάνατε; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Quote Originally Posted by whoami View Post
    Ένα φλερτ όταν η ψυχολογία μας δεν είναι καλά βοηθά στην ανόρθωση της, νιώθουμε ότι αρέσουμε, ότι περνάει η μπογιά μας ακόμα, μπορούμε να το κρατήσουμε όμως σε αυτό το επίπεδο ή θα πάμε ακόμα παρακάτω; δατ'ς δεν κουέστιον!
    ...όλοι μας φλερταρουμε για να ανεβει η αυτοπεποιθηση μας, ή γιατί είμαστε καλά και μας βγαινει διάθεση για παιχνίδι.
    Όταν πάμε δέκα βήματα παρακάτω τύπου καφέ και περαιτέρω γνωριμία, τότε νιώθουμε μεσα μας ελευθεροι και όχι δεσμευμένοι :ρ

Junior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    η μηπως "Προταση για καφε μηπως μας βγει σε κατι καλυτερο εχοντας παντα την ευκαιρια να επιστρεψουμε στο σιγουρακι μας" χαχαχαχ
    Στη ζωή δεν υπογράφουμε συμβόλαια για να είμαστε ή να έχουμε σιγουράκια, αυτά είναι δικά μας κατασκευάσματα.
    Από ένα καφέ είμαι σίγουρη ότι δε θα μπορώ να ξέρω αν είναι κάτι "καλύτερο" οπότε αυτό που ξέρω μόνο ότι μπορεί να βγει από έναν καφέ είναι ένας καφές με μια ευχάριστη ανδρική παρέα.

Member
    Πρόταση για μια γουστόζικη ταινία σχετική με τις μακροχρόνιες σχέσεις: L' amour dure trois ans

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...όλοι μας φλερταρουμε για να ανεβει η αυτοπεποιθηση μας, ή γιατί είμαστε καλά και μας βγαινει διάθεση για παιχνίδι.
    Όταν πάμε δέκα βήματα παρακάτω τύπου καφέ και περαιτέρω γνωριμία, τότε νιώθουμε μεσα μας ελευθεροι και όχι δεσμευμένοι :ρ
    στα άλλα που λες μπορεί να διαφωνώ εν μέρει αλλά σε αυτό που λες για τα 10 βήματα παραπάνω με προβλημάτισε...
    Σ'ευχαριστώ!

Junior Member
    Πρόταση για μια γουστόζικη ταινία σχετική με τις μακροχρόνιες σχέσεις: L' amour dure trois ans
    Σ'ευχαριστώ κι σένα whoami (ωραιο νικ!) θα τη δω!

Quote Originally Posted by soncorreo View Post
    στα άλλα που λες μπορεί να διαφωνώ εν μέρει αλλά σε αυτό που λες για τα 10 βήματα παραπάνω με προβλημάτισε...
    Σ'ευχαριστώ!
    ..σον δε σου τη λεω.
    Ίσα-ισα που αν το σκεφτεις καλα θα κερδισεις απο αυτο ;)
    Εχω πικρη εμπειρια απο σχεσεις που εφτασαν τα πεντε χρονια, ενω επρεπε να τελειωσουν στα δυο.
    Σκέψου τις ελλειψεις που εχεις με τον φιλο σου ώστε να αποφασίζεις να βγεις με αλλον, ακόμη και για εναν "αθωο" καφε.
    Τι νόημα εχει?
    Για καφε βγαινουμε με τους φιλους μας. Με εναν άντρα που παραδεχομαστε ότι θελουμε να φλερταρουμε τι νοημα εχει περα από το να δουμε αν μας κολλαει περισσότερο ή καταφέρει να μας ξεσηκώσει?
    Φωνάζει απο μόνο του:ακουσε το

Member
    Ένας καφές μπορεί να σημαίνει τίποτα ή και πολλά, τώρα αν συνεχίσουμε στα άλλα 9 βήματα(!,νομίζω 8 είναι αν τα μέτρησα καλά! :)) ) και αρχίσουμε εκδρομούλες ή άλλους μοναχικούς περιπάτους ε, τότε μάλλον είμαστε έτοιμοι για να φύγουμε από την σχέση μας.

Ένας καφές μπορεί να σημαίνει τίποτα ή και πολλά, τώρα αν συνεχίσουμε στα άλλα 9 βήματα(!,νομίζω 8 είναι αν τα μέτρησα καλά! :)) ) και αρχίσουμε εκδρομούλες ή άλλους μοναχικούς περιπάτους ε, τότε μάλλον είμαστε έτοιμοι για να φύγουμε από την σχέση μας.
    ...να μου επιτρεψεις καλε μου/καλη μου..:)
    Όταν συνειδητοποιημενα βγαινουμε με καποιον που μας φλερταρει ενω ειμαστε σε σχεση, σημαινει πααααρα πολλα.

Member
    οκ, έχεις ένα δίκιο, αν ο καφές είναι το αποτέλεσμα ενός φλερτ που κρατάει καιρό, όντως σημαίνει κάτι, αν όμως το φλερτ προκύψει σε έναν αθώο καφέ με έναν ενδιαφέρων φίλο/γνωστό/συνάδελφο τότε παραμένει ένα αρχικό φλερτ που δεν χρειάζεται να σημαίνει τίποτα παραπάνω από 1-2 ώρες καλής παρέας.

Junior Member
    όχι σοβαρά δεν είχα σκοπό να επακολουθήσει κάτι άλλο(περίπατοι,εκδρομες χαχαχ), άλλωστε τον "ξέρω" λίγο πολύ και δεν έχω πάθει crash- ίσα ίσα εκεί είναι που δε θα έβγαινα αν δεν είχα σκοπό να συνεχίσω τον καφέ.

Junior Member
    ...να μου επιτρεψεις καλε μου/καλη μου..:)
    Όταν συνειδητοποιημενα βγαινουμε με καποιον που μας φλερταρει ενω ειμαστε σε σχεση, σημαινει πααααρα πολλα.
    Να σου πω την αλήθεια αν δεν πρότεινε αυτόν τον ρημαδοκαφέ, δεν πήρα χαμπάρι τίποτα, μόνο 2-3 χαμόγελα τον τελευταίο μήνα που είναι απλά ευγενικά και φιλικά. Άσε που μπορεί απλά να του αρέσει η παρέα μου - γιατί το θεωρώ πολύ πιθανό να ξέρει ότι έχω σχέση - και να είναι τελικά ένας εντελώς αθώος καφές!

οκ, έχεις ένα δίκιο, αν ο καφές είναι το αποτέλεσμα ενός φλερτ που κρατάει καιρό, όντως σημαίνει κάτι, αν όμως το φλερτ προκύψει σε έναν αθώο καφέ με έναν ενδιαφέρων φίλο/γνωστό/συνάδελφο τότε παραμένει ένα αρχικό φλερτ που δεν χρειάζεται να σημαίνει τίποτα παραπάνω από 1-2 ώρες καλής παρέας.
    ..πόσο πιο σαφης να γινω?
    Αθώο ειναι το φλερτ που απολαμβανουμε στο δρομο, στο γραφείο ή στο μετρό.
    Όταν νιωθουμε πως καποιος μας φλερταρει και το προχωραμε σε καφε ενω έχουμε σχεση, σημαινει ότι τη σχέση την έχουμε γραμμένη γιατι δεν μπορεί να μας προσφέρει στον καφε αυτα που θα πάρουμε από τη νεα γνωριμια. Κάπου εκεί λοιπόν πρέπει να αντιληφθούμε πως η υπαρχουσα σχεση δεν εχει και πολλα να δωσει, οπότε ας μη χανουμε αδικα τον καιρο μας σε τελειωμενα πραγματα :)

Quote Originally Posted by soncorreo View Post
    Να σου πω την αλήθεια αν δεν πρότεινε αυτόν τον ρημαδοκαφέ, δεν πήρα χαμπάρι τίποτα, μόνο 2-3 χαμόγελα τον τελευταίο μήνα που είναι απλά ευγενικά και φιλικά. Άσε που μπορεί απλά να του αρέσει η παρέα μου - γιατί το θεωρώ πολύ πιθανό να ξέρει ότι έχω σχέση - και να είναι τελικά ένας εντελώς αθώος καφές!
    ..οπότε ψαξε μεσα σου να βρεις γαιτι με δυο-τρια χαμογελα έβαλες ολοκληρο θεμα στο φορουμ τον καφε μαζι του ;)

Member
    ..οπότε ψαξε μεσα σου να βρεις γαιτι με δυο-τρια χαμογελα έβαλες ολοκληρο θεμα στο φορουμ τον καφε μαζι του ;)
    Γιατί πολύ απλά πολλές φορές το να μιλήσεις(/ρωτήσεις) έστω και για απλά πράγματα με κοινούς γνωστούς του ζευγαριού μπορεί το πράγμα να διογκωθεί χωρίς λόγο με τα σουξου-μουξου και λοιπά κουτσομπολιά. Ενώ απευθυνόμενος κάποιος σε ένα φόρουμ έχει την ανωνυμία του και μπορεί να εκφραστεί πιο άνετα. Έχει και τα καλά του το διαδίκτυο ;)

Junior Member
    χαχαχαχ:):)
    γιατί δε θα μου ήταν αποκρουστικός σαν άντρας, κολακεύτηκα και μου έλειψε το φλερτ. Ίσως και το γονίδιο της πολυγαμικότητας, έστω της πολυφλερτότητας να χτύπησε
    Αλλά πραγματικά δεν θα έκανα κάτι περαιτέρω. Τώρα για τα υπόλοιπα που λες, σίγουρα δεν έχω ξενερώσει με τη σχέση μου, αλλά θα τα σκεφτώ...

Τις προάλλες που βρήκα έναν παλιό γνωστό τυχαία και μου πρότεινε για καφέ, εκεί δεν κόλλησα να βγω καθόλου η αλήθεια είναι. Γιατί δε σήμαινε τίποτα περαιτέρω.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast