Σκεψεις, υπεραναλυση, ανασφαλεια!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Quote Originally Posted by filanma View Post
    τπτ! εγω και οι ανασφαλειες μου φταιω! καθομαι και σκεφτομαι ολο τα ιδια και τα ιδια χωρις λογο στην ουσια... και δεν ξερω πως να σταματησω.... γτ το κακο ειναι οτι και φαντασια να βαλω 6/10 φορες θα σκεφτομαι αυτα! :mad: :(
    Οι ανασφάλειες κατευθυνουν τη συμπεριφορα και οδηγουν σε παρεξηγησεις τη στιγμη που ο αλλος μπορει να ναι ενταξει απεναντι μας, επειδη οι ανασφαλειες βλεπουν τα πάντα αρνητικά. Το καθετι που θα κανει ή θα πει ο αλλος οι ανασφαλειες μας το μεγεθυνουν και το ερμηνευουν όπως τις βολευει, κι ετσι μπορει να πεφτουμε πολύ έξω. Οι ανασφαλειες φτιαχνουν φανταστικα σεναρια και γεγονοτα έστω απο τη μια κουβεντα που θα πει ο αλλος ή το κατι τι που θα κανει, τα οποια αν το ατομο τους επιτρεψει να ενδυναμωθουν μεσα του μπορει να φτασει στο σημειο να ενεργει ως εαν αυτα να ειναι αληθινα και πραγματικά. Πιστευω πως η φοβια και το αγχος τις τρεφουν.
    γιάννης

Junior Member
    μακαρι ναναι ετσι αλλα εγω το μονο που κανω τωρα ειναι να προσπαθω να απωθω τις σκεψεις αυτες και τις αμφιβολιες... δεν ξερω αν κανω καλα αλλα δεν μπορω να σκεφτω αλλον τροπο να το αντιμετωπισω. ελπιζω πραγματικα καποια στιγμη παλι να νιωσω οτι με γεμιζει και παλι εστω και το μικροτερο που κανουμε και να το απολαμβανω και ολα αυτα να τα σκεφτομαι αργοτερα και να λεω "κοιτα τι μ!@$&ες σκεφτοσουν".

Υ.Γ.: αληθεια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας και την βοηθεια σας!

Senior Member
    Καλησπέρα και από μένα.... Αχ αυτές οι σκέψεις μας...σε καταλαβαίνω γιατί το ίδιο βιώνω και εγώ και ξέρω πώς είναι η επανάληψη των σκέψεων μας, τελευταία διάβασα ένα βιβλίο του γέροντα Παισιου πού λέει σε κάποιο σημείο...
    "Ας μην κάνουμε το κεφάλι μας αεροδρόμιο για λογισμούς ας μην αφήνουμε την κάθε σκέψη να προσγειώνετε στο κεφάλι ν μας" .... Αν το καταφέρουμε να βγάλουμε ,"απαγορευτικό" για το μυαλό μας τέλεια θα είμαστε...:)

Senior Member
    filanma drama queen...ξερεις ποτε το μυαλο δε σκεφτεται? ποτε ο εγκεφαλος αδειαζει? προχωρα λοιπον και μη το λιβανιζεις γτ το πολυ το κυριε ελεησον...

Page 2 of 2 FirstFirst 12