φορολογική δήλωση-κλειδάριθμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    τι εννοείς σου σκαω; ότι σε περνάω εννοούσες; εγώ κατάλαβα το αντίθετο....καλά θες να σου στείλω και πιστοποιητικό γέννησης μήπως; χαλάρωσε με τις ηλικίες εγώ δεν έχω ηλικία άλλωστε είτε τώρα είτε πριν 1-2 χρόνια είτε σε 1-2-3-5 χρόνια πάλι δυστυχισμένη θα μαι...πες πως είμαι και 50 χέστηκα :p
    Εγω παντως εκλεισα ραντεβου σε μια βδομαδα γιατι δε θελω να ειμαι δυστυχισμενος για παντα..... :-)

Senior Member
    α να τι βρήκα
    ''Με τη διάταξη που προωθείται, ο νέος ή άνεργος δεν θα εξαιρείται από την υποβολή της δήλωσης. Αν π.χ. αποφοίτησε από το Λύκειο ή σπουδάζει, θα κάνει χωριστή δήλωση από τους γονείς του. Εφόσον όμως τον δηλώσουν και αυτοί στη δική τους δήλωση, θα απαλλάσσεται από το τεκμαρτό εισόδημα που υπολογίζει από μόνη της η εφορία. Η απαλλαγή θα έχει και αναδρομική ισχύ, δηλαδή θα ισχύσει για τις δηλώσεις που θα υποβληθούν φέτος την άνοιξη.''
    http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=258017

Εγώ πριν 4 χρόνια και και 24 χρονών, χωρίς εισοδήματα, αλλά με πληρωμένη ασφάλεια υγείας(δε χρειάζεται να αναλυθεί αυτό τώρα) δεν υπέβαλα δήλωση.
    Επειδή πολλά όμως έχουν αλλάξει, ρωτάς έναν λογιστή! κατά προτίμηση φίλος σου, γνωστός σου, λογιστή των γονιών(αν υπάρχει).

Banned
    εγω λεω ριχτο στη παρανομια και μη πληρωνεις τιποτα. κι αν ερθουν και σου ζητησουν τα ρεστα πες οτι νομιζες πως σε δηλωνε η μητερα σου. ελεος ολη η ελλαδα αργοπεθαινει, και θα κατσεις ν'ασχοληθεις με τα κλεψιμαιικα τους, αν θα τους τα δωσεις με τον εναν τροπο ή τον αλλον ?

Senior Member
    αυτό θα κάνω....

Page 2 of 2 FirstFirst 12