Ζωή ποδήλατο.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    το καλο που διαισθανομαι σε σενα ειναι οτι παρα τις μεταπτωσεις εχεις καταφερει και εστιαζεις στις ωρες και στις στιγμες που εισαι καλα!!!! αυτο ειναι απο μονο του ενα βημα μπροστα!! (σε σχεση με μενα που εστιαζω και κολλαω στις κακες στιγμες)

ειμαι σιγουρη οτι θα το ξεπερασεις,χωρις φαρμακα και πιστευω και χωρις ψυχολογο!!! και ειλικρινα στο ευχομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΙΝΑ View Post
    το καλο που διαισθανομαι σε σενα ειναι οτι παρα τις μεταπτωσεις εχεις καταφερει και εστιαζεις στις ωρες και στις στιγμες που εισαι καλα!!!! αυτο ειναι απο μονο του ενα βημα μπροστα!! (σε σχεση με μενα που εστιαζω και κολλαω στις κακες στιγμες)

ειμαι σιγουρη οτι θα το ξεπερασεις,χωρις φαρμακα και πιστευω και χωρις ψυχολογο!!! και ειλικρινα στο ευχομαι.
    Τι να σου πω ρε κορίτσι πραγματικά δε ξέρω....τα φάρμακα ήδη τα παίρνω...άλλα μην νομίζεις ότι και εγώ δε κολλάω στις κακές μου στιγμές...έχω και εγώ τις μεταπτώσεις μου, όπως σήμερα που είναι μία πολύ μα πολύ κακή μέρα..τα παράθυρα κλειστά και οι σκέψεις συνεχώς στα ίδια πράγματα..... :'(

Senior Member
    υπολογισε οτι σε μερες γιορτων τα πραγματα χειροτερευουν. εγω πχ. τα χριστουγεννα μετα των φωτων φτιαχνει η διαθεση μου. ποσο καιρο κανεις θεραπεια? τι σου εχουν δωσει?

Senior Member
    αλεξανδρε σε βλεπω!!!!!
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΙΝΑ View Post
    υπολογισε οτι σε μερες γιορτων τα πραγματα χειροτερευουν. εγω πχ. τα χριστουγεννα μετα των φωτων φτιαχνει η διαθεση μου. ποσο καιρο κανεις θεραπεια? τι σου εχουν δωσει?
    Τώρα στους 3 μήνες... Ζολοφτ και βαλντοξαν....
    Όντως στις γιορτές μας ρίχνει πιο πολύ άλλα το κακό είναι ότι φοβάμαι ότι έχει γίνει χρόνια η κατάθλιψη

Page 2 of 2 FirstFirst 12