οψιμη δυσκινησια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

οψιμη δυσκινησια

τελικα guys καταλαβα τι εχω μετα απο 4 χρονια με αυτο το προβλημα λεγεται οψιμη δυσκινησια
    τα νευρα μου εχουν σκλυρηνει ειναι κανενασ αλλοσ που το παθε
    να μ πει τι εκανε αν κ εχω βρει εγω τα δικα μου χωρισ να ξερω
    μια μικρη ζωη μασ ετυχε ασ τη ζησουμε σαματι κ αμα ηταν μεγαλη τι θα καναμε τεσπα πειτε καμια ιδεα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ομαδικη παρακρουση εχετε παθει
    Last edited by elis; 01-05-2013 at 23:07.

Senior Member
    Ζώα με ανθρώπινη μορφή είστε αυτό που κάποιος γαμιετάι κ από μέσα σας χαίρεστε αλλά απέξω δείχνετε κ καλά ότι λυπήθηκάτέ έχει πολύ γέλιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ζώα με ανθρώπινη μορφή είστε αυτό που κάποιος γαμιετάι κ από μέσα σας χαίρεστε αλλά απέξω δείχνετε κ καλά ότι λυπήθηκάτέ έχει πολύ γέλιο
    Kαι εγω και συ. κι ολος ο πουστοκοσμος μαζι...ετσι ειμαστε ζωα με ανθρωπινη μορφη...

Μπορουμε να αλλαξουμε?...

δεν ειμαστε ζωα....

εξηγησε μας λιγο τι ενοεις οτι τα νευρα σου εχουνε σκληρηνει μπορεις να το αναλυσεις λιγο ?

Senior Member
    ειτε με φαρμακα ειτε χωρισ φαρμακα ειμαι αργοσ
    με τα φαρμακα ειμαι λιγο πιο γρηγοροσ γιατι λεω εγω πιεζονται τα νευρα μου με καποια φαρμακα νιωθω να μου παταει τα νευρα οδοστρωτηρασ
    ο γιατροσ λεει οτι ειναι ψυχολογικο εγω λεω οτι δεν ειναι
    εγω λεω οτι το σωμα μου δε βλεπει για να τα ενεργοποιησει καποια απο τα νευρα μου τροφοδοτουνται ενταξει αλλιωσ θα ειχα πεθανει
    αλλα ειμαι σαν να εχω μπει σε ασφαλη λειτουργια οπωσ το πισι εχει ασφαλη λειτουργια κ κανει μονο καποιεσ δουλειεσ ετσι ειμαι κ εγω
    τωρα αυτο βεβαια ο γιατροσ το λεει ψυχολογικο εγω το λεω οψιμη δυσκινησια κ σε λιγο πεθαινω

Senior Member
    και για να σου εμπλοτισω την θεωρια μου πιστευω οτι υπαρχει ενα σημειο στον εγκεφαλο που καθοριζει πωσ θα ενεργοποιηθουν τα νευρα ασ πουμε οτι μολισ διεγερθει αυτο τα νευρα απο κατασταση ηρεμιασ περνουν σε κατασταση διεγερσησ ασ πουμε οταν πασ να τρεξεισ
    σε εμενα αυτο το διακοπτακι εχει ασ πουμε χαλασει λιγο σαν να ανεβηκε το κρισιμο σημειο τησ διεγερσησ η σαν να ανεβηκε η διεγερση σε κατασταση ηρεμιασ αν το βαλουμε σε τιμεσ αν ασ πουμε κανονικα σε κατασταησ ηρεμιασ εχω 0,2 κ στο τρεξιμο πιανω το 1 τωρα εχει παει η κατασταση ηρεμιασ στο 0,5 κ στο τρεξιμο πιανω 0,8 αυτο πρεπει να εχει γινει συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει

Senior Member
    κ αυτο που ανακατευονται για το καλο μου 7 χρονια τωρα ειδα που εφτασα οποτε προφανωσ κατι παει λαθοσ αμα ηταν θα χα κανει αρκετα πραγματα 7 χρονια δεν ειναι μια μερα να πεισ ενταξει αμα γινοταν δουλεια τωρα θα μουν καλα ειναι αυταποδεικτο το γεγονοσ οτι κτ παει λαθοσ ασ μ αφησουν 6 μηνεσ να τα κανω μονοσ μου να δουμε τι θα γινει ετσι κ αλλιωσ ολοι με ξερουν

Senior Member
    Ρε συ Παντελη βγαζουν νοημα αυτα π γραφεις? γιατι εκοψες ρε συ τα φαρμακα ? ενα σερντολεκτ επαιρνες σε δοση συντηρησης το οποιο ουτε προβληματα ειχες ουτε παχυνες, το αντιθετο μαλιστα.. την οψιμη δυσκινησια την επαθες μαλλον απο τα προηγουμενα βαρια π επαιρνες, τωρα δν διορθωνεται, ειτε παρεις το σερντολεκτ ειτε οχι θα την εχεις.. οποτε μιας κ η σκεψη σου ειναι γενικως αποδιοργανωμενη ξαναξεκινα το ρε συ.. σιγα το βαρυ το φαρμακο πια.. επισης προσπαθησε να καλμαρεις λιγο τα νευρα σου κ να μην εισαι τοσο απαιτητικος.. οι αλλοι δν σ φταινε σε τιποτα αμα εσυ εχεις κατι.. σορρυ αν ακουγεται σκληρο αλλα η αληθεια ειναι.. γραφεις "ομαδικη παρακρουση εχετε παθει?", ε περιμενε λιγο κ εσυ μεχρι να δουν το θεμα να σκεφτουν να απαντησουν κτλ! μν εισαι βιαστικος!

Παντελη ξαναξεκινα τα φαρμακα ρε συ, δν εισαι οπως ησουν παλια εισαι λιγακι αλλιως τωρα εσυ δν το καταλαβαινεις βεβαια δν σου ριχνω ευθυνες. ειναι κριμα νεο ομορφο παιδι εισαι να ταλαιπωρεισαι ετσι.. απ ο,τι θυμαμαι εχετε ελιες η αμπελια? πηγαινεις καθολου βοηθας? η επαφη με τη φυση κ η σωματικη εργασια απαλλασει απο το στρες, ασε π παραγεις κ προιον.. κ σιγουρα βοηθαει κ στη καταπολεμηση της οψιμης δυσκινησιας.. αυτα κ μην τα παρεις στραβα πληζ!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Τα παίρνω λακρύ αυτό είναι το πρόβλημα δε με πιάνουν σωστά αυτό λέω κ αν δε με πιάνουν πεθαίνω κ αν πεθαίνω κάτι πρέπει να κάνω δε μπορώ άλλο να ζήσω έτσι τέλος

Senior Member
    Εφτά χρόνια έπρεπε να χω κάνει κάτι να χω μια βελτίωση κάπου με το δικό σας σύστημα που ναι για το καλό μου δεν έκανα τίποτα απεναντίας με γάκήσαν παρά πολλή άσχημα κ οποίος θέλει να πα να τα δει

Senior Member
    Από αύριο θα ξεκινήσω τη μέρα μου θεωρώντας ότι αυτα που θα πιω κ αυτα που θα φάω θα είναι καθαρά από φάρμακα να φανεί επιτέλους τι γίνεται κ ποιος είμαι κ αν είναι αυτό που λέει η που λέω εγώ καθαρά κ δίκαια όχι με πούστιεσ

Senior Member
    Κάθε μέρα θα σας σπαω τα αρχίζειά μέχρι να με αφήσει ελεύθερο όλοι στο κόλπο είστε μην κάνετε τους ανηξερους

Senior Member
    αφου το εκμεταλευομαι σταματηστε να τα λετεο ενασ στον αλλο υπαρχει κ αυτο

Να σαι καλα ρε συ Ελις!!! Με κανες και γελασα... Μας κανεις πλακα ομαδικος; Τι εγραψες παλι ρε ατομο :)
    Κοψε το ιντερνετ πληροφορηση για ιατρικα θεματα... χαζευουν αυτα...πολλες αρρωστιες μπορει να μοιαζουν με αλλες κλπ
    μια λες οτι εισαι αυτιστικος μια οψιμη δυσκινησια μια ψυχωτικος μια σχιζοφρενεις... Τελοσπαντον... σκεψου οτι υπαρχουν και χειροτερα και προσπαθησε να βελτιωσεις τον εαυτο σου με καθε τροπο, κανε τσεκαπ κλπ μηδενισε τις πιθανοτητες οτι μπορει να εχεις κατι το οποιο εξεταζετε απο γιατρους κλπ
    και αν εχεις δυσκινησια πηγαινε κοντρα και καντην ευκινησια... καλο ε;
    Ποσο χρωνων εισαι?

Page 1 of 2 12 LastLast