οψιμη δυσκινησια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    φιλε εσυ καλα γελασ αλλα εγω γαμιεμαι μακαρι να γελατε γιατι οταν τα παιρνετε στα σοβαρα βλεπω αγριαδεσ παντου κ δε γουσταρω τωρα ασ πουμε το χουμε πλησιασει να το φτιαξουμε οπωσ κ αλλεσ 2 φορεσ εχει γινβει αυτο κ το παιρνουν για δουλεμα κ δε συνεχιζουν κ δε μ αφηνουν κ στην ησυχια μου να τα κανω μονοσ μου οποτε μη λεσ οτι η ζωη μου ειναι ευκολη δεν ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

ELIS η ζωη ειναι δυσκολη αλλα πρεπει να αντεχουμε...

οποιοι σε περιγελανε δεν αξιζει καν να τους μιλησεις επισεις πρεπει στον ψυχολογο-ψυχιατρο να του εξηγησεις οτι εσυ εισαι ο πελατης και οτι πρεπει να σε καταλαβενει κτλ... βασικα εγω σου προτεινω να πας και να δεις τι γινετε ? και αν δεις οτι δεν σου τεριαζει η σου κανει μαλακιες τελος ξεκοψετον και μην ξαναπας....

επισεις εχεις σκευτει ποτε οτι ολοι οι ψυχιατροι και ψυχολογοι σε βλεπουν σαν πελατη ? ενοω οτι ειτε εισαι ασφαλισμενος ειτε οχι αυτοι απο καπου πληρονονται για τα ραντεβου τους μαζι σου αρα τι τους συμφερει να εχεις προβληματα η με την πρωτη συνεδρια να γινεις περδικι και να μην σε ξαναδουνε ?

και το βασικοτερο δεν μας εχεις πει ποσο χρονων εισαι ?

Senior Member
    30 κ παιρνω πολυ φαρμακο αλλα δε με πιανει καλα
    οπυ κ να πασ σα πελατη σε βλεπουνε αλλα ειναι πωσ το δουλευει ο καθενασ το μαγαζι του
    εσυ οταν πασ για καφε δε πασ παντου πασ εκει που σ αρεσει

ναι απλα σου εξηγω για να μην αναρωτιεσαι γιατι δεν γινομαι καλα ? ε αφου δεν θελουνε να γινεις καλα...

και σου πω και το αλλο ξερεις ποσοι γιατροι περνουνε ποσοστα απο προμηθειες φαρμακων που γραφουνε σε ασθενεις ?

προσωπικα οταν ειμαι αρρωστος και παω σε εναν παθολο μονο ενα σιροπι μου γραφει αρε και φαινετε ξερω δεν ειμαι ηλιθιος....

τωρα θα μου πεις τι καθομαι και σου λεω ε ? χεχεχεχε

αυτα....

παντως ελπιζω να σου περασει....

Senior Member
    δεν μ εχεισ καταλαβει κ πολυ χαιρομαι

Senior Member
    θα κανω μια προσπαθεια μπασ κ καταλαβεισ σαν ψυχωτικοσ εχεισ αρνητικα συμπτωματα αυτα μπορει να τα βελτιωνει κ ενα ασχετο φαρμακο που ακομα δεν το χουνε ανακαλυψει κ εξηγω
    οταν ανακαλυφθηκαν τα χαπια για την επιληψια ενασ γιατροσ που ειχε μια επιλιπτικη κ διπολικη μαζι προσεξε οτι τησ σταθεροποιουν τη διαθεση και αρχισε να τα χρησιμοποιει κ σε αλλουσ
    ετσι τα χαπια για την επιληψια ειναι τωρα οι σταθεροποιητεσ διαθεσησ κ για την επιληψια βγηκαν αλλα χαπια
    συνεχιζω για τη σκλυρηνση κατα πλακασ εχει βγει τωρα ενα φαρμακο που παλια ηταν δηλητηριο για τα πουλια δε λεω να παρεισ το δηλητηριο
    λεω οτι οι γιατροι ειναι στα αρχιδια τουσ κ πρεπει μονοσ να βρεισ τι σε βοηθαει εγω εχω βρει 2-3 πραγματα που βοηθανε που αμα στα πω θα μ δωσεισ κ διπλωμα τρελλασ την εχω βρει την ακρη μου οτι κ να γινει την παλευω

ε αφου την ψιλοπαλευεις κομπλε :D

Banned
    Αν καταλαβα καλα καποιος εχει σκλυρηνση κατα πλακας? Αν εχει μπορει να μας πει σε ποιο σταδιο ειναι? γτ. δεν ειναι ιδιες ολες οι παθησεις απο σκλυρηνση κατα πλακας. Μη το παετε στραβα,δεν κανω τον ειδημονα!
    Δυστυχως ομως η αδελφημου εχει σκληρυνση κατα πλακας εδω και πολλα χρονια! αν θυμαμαι καλα πρωτη φορα το πειραν χαμπαρι στα 22 με 25 χρονια της, δλδη πριν απο 10 με 15 χρονια.
    Απο τωτες κανει διαφωρες θεραπειες , συγκεκριμενα κατα καιρους παιρνει κορτιζονη κι κατι αλλα φαρμακα. Τελευταια κανει κατι ενεσεις - δεν θυμαμαι ονομα,αλλα αν θελει καποιος μπορω να μαθω πως λεγοντε τα φαρμακα αυτα.
    Απο τωτες που εχει ξανα γυρισει σπιτι οι γιατροι μας καλεσαν κι μας ειπαν πως πρεπει να αλλαξουμε συμπεριφορα προς την αδελφημου, δλδη να ειμαστε πιο καλη μαζι της, να μην της πηγαινουμε κοντρα, να προσπαθουμε να αντιδρουμε με ηρεμια και γενικα οχι εντασεις ,φωνες ,τσακομοι και οσο πιο πολυ μπορουμε να ειμαστε συγκαταβατικοι προς αυτην1 Πραγμα ομως που ειναι δυσκολο! βλεπετε ανθρωπος ειμαι κι εγω, ασε που κι εγω δεν ειμαι καλα, αρρωστος σε αναρωση ειμαι λογο των ουσιων που εκανα χρηση! δεν ειναι τα νευραμου οτι πι ελεγχομενο στον κοσμο!!
    Αυτα που θυμαμαι απο τους γιατρους ηταν πως να αποφευγει την σωματικη εξαντληση, να μην σηκωνει αποτομα βαρη η να φορτιζετε με βαριες αγκαριες! απο την αλλη ομως της ειπαν να παει να κανει γυμναστικη!! μα πως γινετε αυτο το πραμα???? θα με τρελανουν αυτοι οι γιατροι??? μια μας λενε να μην κουραζετε,να μην κανει βαριες δουλεις και ταυτοχρονα μας λενε να παει σε γυμναστικη!!!!
    Η σκληρυνση κατα πλακας εχει να κανει σε μεγαλο βαθμο με την ψυχολογικη κατασταση αυτου που νοσει! δυστυχως η αδελφημου ειναι δυσκολος ανθρωπος, ευκολα υψωνει την φωνη της και τσακονετε! ειναι ατομο που το αγχος την βρισκει συνεχεια! αφου για πραματα γελεια στεναχοριετε και αγχονετε! επισης πριν καποια χρονια ειχε κι την βλακεια στο μυαλο να κανει εμετο το φαγυτο της για να μην παχυνει! ,προσωπικα πιστευω οτι κι αυτο θα εχει παιξει καποιο ρολο!
    Ειναι πολυ κριμα που παρα το οτι γνωριζει αρκετα για την νοσο της- εχει πολυ καλο φιλο γιατρο που την πριζει καθε μερα να προσεχει - δυστυχως ομως δεν βαζει μυαλο! ειναι πολυ ευεξαπτη και ολο νευρα! Μπορω να πω οτι τα συμπτωματα δεν ειναι συνεχομενα, απεναντιας τις πιο πολλες μερες ειναι καλα! ομωςυπαρχουν μερες που αρρωσταινει πολυ ευκοολα! που δεν μπορει να συκοθει απο το κρεβατι να παει για δουλεια! - αλλο μεγα προβλημα, στην εποχη μας οπου η δουλεια ειναι τυχη η αδελφημου εχει κανει παρα πολλες απουσιες. Αλλο συμπτομα ειναι οτι το προσωπο της παθαινει κατι σαν να παραλυει το μισο! δλδη δεν μπορει να γελασει, το ματι της παει να κλεισει και τετοια, δεν ευχομαι σε κανενα να δει αυτην την εικονα σε καποιο προσωπο του, ειναι πολυ ασχημο πιστεψτεμε! οσο κι αν την απεχθανομαι! οσο και αν μου εχει φερθει απαισια η με κακια οταν την πιανουν τα συμπτωματα της νοσου και την τρεχω στο νοσοκομειο η καρδιαμου λυγα! μπορει να της λεω οτι κι εγω ειμαι αρρωστος και πρεπει να με σεβεται αλλα η απαντηση της " οτι η δικιαμου αρρωστια ειναι κατα πολυ περισσοτερο επιλογημου σε σχεση με αυτης που ειναι πολυ πιο λιγο υπευθυνη απο μενα¨_ Κι ομως , η σκληρυνση κατα πλακας εχει πολυ μεγαλη σχεση με την ψυχολογια του ασθενη! δλδη μπορει και να την αποφυγει εν μερη κι αν ειναι στο πρωτο σταδιο ,μπορει λοιπον να την αποφυγη εαν ελεγχει τα αισθηματα τουκαι δεν τα φορτιζει δλδη!.
    Τελος εχω να πω οτι ζωντας τα τελευτια χρονια - αν οχι ολη την μερα η καθε μερα ,αλλα αρκετα- μπορω να πω πως οσοι εχουν αυτην την δυστυχία - οπως η αδελφημου αν και ειναι στα πρωτα σταδια,στην ελαφρη μορφη της δλδη - παρο ολα αυτα δεν παουν να ζουν με ενα μεγαλο "βαρος" στις πλατες τους! ενα βαρος που δεν τους αφηνει να χαρουν την ζωη τους οπως θα θελαν! καπωτες η αδελφημου ειχε να κανει συμπτωματα της νοσου πανω απο 3 χρονια! και ενω ολα ηταν καλα, κανονιζει να παει ενα ταξιδι με την παρεα της! ενα ταξιδι που ηθελε τοσο πολυ! που εκανε οικονομιες και προ ετοιμαζοταν καιρο! οταν λοιπον ευτασαν εκει την επιασαν τα συμπτωματα σε βαρια μορφη! παραλησε το μισο της προσωπο, κοκκινησε, και επαθε κι αλλα συμπτωματα με αποτελεσμα να πει νοσοκομειο κι να γυρησει πισω γρηγορα!

Page 2 of 2 FirstFirst 12