Results 31 to 34 of 34
-
24-09-2007, 20:56 #31
σοφια, επειδη ειμαι πολυ δυναμικο ατομο θελω μονη μου να καταφερω να τις ξεπερασω... καθε φορα που τελειωνει μια κριση νιωθω πολυ δυνατη, πως για ακομα μια φορα καταφερα να συγκρατηθω, κατα τη διαρκεια τησ κρισης αυτο υπενθιμιζω στον εαυτο μου.. ισως να φοβαμαι να μιλησω δε θελω να φορτωνω τα προβληματα μου σε αλλους..
- 24-09-2007, 21:06 #32
Αννα η δύναμη δεν εχει μια μονο μορφή. έχεις σκεφτεί οτι το να μιλήσεις εκει που εσύ θα επιλέξεις κ δείξεις εμπιστοσύνη θέλει δύναμη, υπευθυνότητα και ωριμότητα? Το οτι εισαι πολύ δυναμική δεν αναιρεί το δικαίωμα που όλοι έχουμε -άρα κ εσυ- στο να τα χάσουμε κάποιες στιγμες. Το να τα καταφέρεις, έτσι κ αλλιώς, μόνη σου θα το κανεις. Δεν μπορει να το κανει κανεις για σενα.
24-09-2007, 21:09 #33
den xerw de niwthw etoimh akoma na milhsw face to face me kapoion..
24-09-2007, 21:16 #34
αννα αυτο που λες, το οτι δεν νιωθεις έτοιμη να μιλησεις με καποιον το καταλαβαινω πολυ καλα!
Γιατί κι εγώ πέρασα απο τη φάση οπου υπέφερα κι ομως δεν μιλουσα σε κανεναν...Πίστεψε με, όταν βρεις τη δύναμη να το κανεις-με την προυπόθεση οτι δεν ανοιγεσαι οπου να ναι- θα σε βοηθήσει να ακουμπησεις κάπου κ να αντλησεις δύναμη. Με το να τα κρατας ολα μεσα σου δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα. Αντιθετα βασανιζεσαι περισσοτερο...Το πρόβλημα εξακολουθει να υπάρχει ακομα κι αν κανεις ότι δεν το βλέπεις.
Σου εύχομαι σύντομα να βρεις τη δυναμη να ανοιχτεις, να μιλησεις...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή