Ακατάλληλο για κάτω των 35. Η γονική συναίνεση είναι απαραίτητη. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Λοιπόν , θα βάλω αγγελία στον έντυπο και περιοδικό τύπο. Ζητείται ανήρ μετρίου αναστήματος που το τρώει το φαΐ του, να μην είναι μισοριξιά δλδ και κοκαλιάρης, άνω τον σαράντα ετών ζωής, που αγαπά την θηλυκή φύση του ανθρώπου. Μικρές λεπτομέρειες είναι να μην βλέπει τηλεόραση κι είναι καμένος, κι αν είναι δυνατόν να έχει βγάλει την σχολή αστροναυτών και να έχει και προϋπηρεσία βεβαίως βεβαίως . Άλλα επιθυμητά προσόντα είναι να έχει ένα ¨βαρύ¨ Ε9 και να αγαπά το καλό και μεστό sex. Επίσης θα πρέπει να έχει μάθει να αυτοεξυπηρετείται , να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνεται μόνος του. Εάν στη πορεία υποψιαστώ ότι είναι δικτυωμένος σε λαϊκά κοινωνικά δίκτυα , και πάει και κάνει likes ,μαύρο φίδι που τον έφαγε. Οι γενικές του γνώσεις θα εκτιμηθούν όσο μέτριες κι εάν είναι. Αγαπώ κι εγώ τον Καβάφη αλλά δεν θα κάνουμε μαζί ανάλυση. Ο καθένας θα διαβάζει μόνος του, παρέα θα κάνουμε άλλα πράγματα. Εάν φέρει και ρυτίδες γύρω από την γνάθο , σημάδι ότι γελάει πολύ, θα έχει κερδίσει την εκτίμησή μου.

Banned
    Πραγματικα μου αρεσε ολο το κονσεπτ της αγγελιας σου ... Ευχομαι να σου κατσει ο τυπας που ψαχνεις

Τώρα είδα ότι έκανα κάποια ορθογραφικά λάθη, βιάστηκα, θα με δει και θα φύγει. Τον έχασα, τον χάνω....

Senior Member
    Εγώ λέω να πας στην Πανια στο SOS....εκεί θα βρεις σίγουρα αυτό
    που ψάχνεις....
    Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.....μόνο με την καρδιά κανείς
    μπορεί να δει καθαρά...

Εγώ πάλι νομίζω ότι είσαι εσύ έτοιμος να πας στην Πάνια, λες να ανταμώσουμε εκεί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Εγώ πάλι νομίζω ότι είσαι εσύ έτοιμος να πας στην Πάνια, λες να ανταμώσουμε εκεί;
    Έχω πάει ρε συ ίσως με θυμάσαι...
    Είχα κάνει και ντουέτο με τον Παρασκευα...βας....βας....o Παρασκευας.....
    Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.....μόνο με την καρδιά κανείς
    μπορεί να δει καθαρά...

χαχχαχαχααχχαχαχα άντε να χαθείς.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Λοιπόν , θα βάλω αγγελία στον έντυπο και περιοδικό τύπο. Ζητείται ανήρ μετρίου αναστήματος που το τρώει το φαΐ του, να μην είναι μισοριξιά δλδ και κοκαλιάρης, άνω τον σαράντα ετών ζωής, που αγαπά την θηλυκή φύση του ανθρώπου. Μικρές λεπτομέρειες είναι να μην βλέπει τηλεόραση κι είναι καμένος, κι αν είναι δυνατόν να έχει βγάλει την σχολή αστροναυτών και να έχει και προϋπηρεσία βεβαίως βεβαίως . Άλλα επιθυμητά προσόντα είναι να έχει ένα ¨βαρύ¨ Ε9 και να αγαπά το καλό και μεστό sex. Επίσης θα πρέπει να έχει μάθει να αυτοεξυπηρετείται , να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνεται μόνος του. Εάν στη πορεία υποψιαστώ ότι είναι δικτυωμένος σε λαϊκά κοινωνικά δίκτυα , και πάει και κάνει likes ,μαύρο φίδι που τον έφαγε. Οι γενικές του γνώσεις θα εκτιμηθούν όσο μέτριες κι εάν είναι. Αγαπώ κι εγώ τον Καβάφη αλλά δεν θα κάνουμε μαζί ανάλυση. Ο καθένας θα διαβάζει μόνος του, παρέα θα κάνουμε άλλα πράγματα. Εάν φέρει και ρυτίδες γύρω από την γνάθο , σημάδι ότι γελάει πολύ, θα έχει κερδίσει την εκτίμησή μου.
    αχαχαχαχα! έλιωσα!

εγώ συμφωνώ μαζί σου πάντως για το παράπονο που εξέφρασες!

τις πίπες τις γουστάρει αλλά στο ροζ αιματάκι σοκάρεται; συμφεροντολογική προσέγγιση στο κρεβάτι μου ακούγεται!!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123