Επανάσταση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Αυτά έπρεπε να τα είχαμε σκεφτεί χρόνια τώρα, αυτή τη στιγμή είμαστε σε κρίσιμο σημείο και χρειαζόμαστε δραστικές αλλαγές.
    Με τυρόπιτες και σανδάλια δεν γίνεται δουλειά.
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι είναι αυταπάτη να πιστεύει κάποιος ότι με το να μην ψηφίζει κάνει επανάσταση.
    Απλά, αφήνει άλλους να αποφασίζουν γι' αυτόν.
    Και πράγματι, υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπάνε κανέναν τόπο (με ό,τι μπορεί να σημαίνει ο τόπος για τον καθένα), κανέναν άνθρωπο ή άλλο πλάσμα, αλλά αυτοί δεν είναι ελεύθεροι, είναι μάλλον δυστυχισμένοι.
    Ναι, το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος, το θέμα είναι τι κάνεις στο μεταξύ.

Δεν είναι ότι δεν ψηφίζω από αδιαφορία, δεν ψηφίζω γιατί περιμένω ότι θα πράξουν κι άλλοι το ίδιο , δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση και για μια φορά μπορεί να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Μόνο τότε μπορεί να κάτσουν σοβαρά να βρουν λύσεις που δεν είναι του ποδαριού, με τόσα που έχουμε δει ξέρουμε πια πως το κύκλωμα πολικοί- δημοσιογράφοι τηλεόραση, καλά κρατεί και τίποτα δεν μπορεί να το σπάσει. Έχω προσωπική εμπειρία από άνθρωπο κοντινό μου που έφαγε κι αυτός όσο μπορούσε κι ακόμα τρώει. Είδα κι άκουσα πολλά. Το επιχείρημα, δεν είναι όλοι ίδιοι για εμένα δεν ισχύει. Άπαξ κι ασχοληθεί κάποιος μοιραία τον τραβά η διαφθορά. Άποψη παγιωμένη που με μαθηματική ακρίβεια δεν θα αλλάξω.

Banned
    O καθενας με τον δικο του τροπο κανει και την δικη του επανασταση... Αν οχι ολοι , σιγουρα ενα μεγαλο ποσοστο υποφερει απο προβληματα οικονομικης φυσεως... Εχω παψει να ασχολουμε με την πολιτικη και τα δρομενα της απο το 2004 και επειτα ... Πιστευω ομως οτι και παλι θα ψηφισω αλλα μια κομματικη παραταξη η οποια δεν χρειαζεται να δερνει τους παντες για να επιβληθεί...

Senior Member
    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σχηματιστεί κυβέρνηση, ακόμα κι αν οι μοναδικοί που θα ψηφίσουν είναι οι 300 της βουλής.
    Εκτός κι αν απέχουν κι αυτοί. :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Με Μενεγάκη και κρίση και ευρωζώνη , ξεχάσαμε πολύ γρήγορα , ντροπιαστικά , τον Γρηγορόπουλο και τους νεκρούς στην Μαρφίν. Τρώμε πατατάκια μπροστά στο χαζοκούτι βλέποντας πως ζει ο μέγας καταχραστής Τσοχατζόπουλος και η συμβία του. Ντροπή.Μόνο ΕΣΥ μπορείς να κάνεις την κάθε μενεγάκη που περνιέται για έξυπνη παν ηλίθια. Κρυφή δύναμη.
    bingo!!! :)

Senior Member
    Δεν περίμενα πως θα το έλεγα ποτέ, αλλά τελικά μάλλον ο πιο λογικός εδώ μέσα είναι ο ΚΕΝΟ.

Banned
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ -λεμε τωρα αμα γινει ετσι¨), στο ονειρο μας δλδη ,- ετσι λοιπον οπως ελεγε κι ο συντροφος Μπακουνιν αμα ερθει αυτη η μερα θα πρεπει να εχουμε προετοιμσστει! γτ. η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπον δεν πρεπει να μας βρει πινασμενους και αμορφωτους! γτ. με την πρωτη νικη του προλεταριατου θα τρεξουν σαν ζωα οι μαχητες μας! οι "επαναστατες" θα τρεξουν να κανουν "ντου" στα ΓΚΟΥΝΤΙΣ , στο Πλαισιο κι γενικα οπου θα υπαρχουν υλικα αγαθα,οι πινασμενοι θα πανε να φαν και οι "γκατσετακιδες" θα "φερμαρουν" καθε καινουργια τεχνολογια και παιχνιδι. Ταυτοχρονα καποιοι αλλοι ¨κουλτουριαρηδες" θα θελουν να κανουν κουμαντο! θα προσπαθησουν να βαλουν ταξη στο απολυτο χαος που θσ εχει δημιουργηθει μετα το χαμο του πολεμου1 ετσι λοιπον δεν θα προλαβουμε να γιορτασουμε την επανασταση και ο μεφυλιος θα εχει ειδη αρχζησει.
    Ετσι λοιπον πολυ σωστα ο μεγας αυτος αναρχηκος και πραγματικος ανθρωπιστης ο ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ( οπου ειχε ιστορικες και πολυ μεγαλες διαμαχες με τον ΜΑΡΞ, θα σας ελεγα να διαβασετε τα γραμματα που ανταλασαν μεταξυ τους! δυστυχως καποια απο αυτα εχουν ξεφυγει απο την ευγενεια και ηταν πολυ προσβλητικα , ειδικα αυτος ο ΜΑΡΞ ρε παιδιμου ειχε σκοπο να κανει ρεζιλι τον Μπακουνιν! παρα οτι ο Μπακουνιν ειχε σεβασμο προς τον ΜΑΡΞ ,πολλες φορες ελεγε οτι ο ΜΑΡΞ εχει ανακαλυψει το πιο δικαιο κοινωνικο συστημα για τον συγχονο ανθρωπο (για εκεινη ην εποχη ετσι).
    Ομως ο ΜΑΡΞ γνωστος οξυθημος εγωιστης και με μεγαλο πισμα καταφερε να εκδιωξει απο την σοσιαληστικη διεθνη τους μπακουνικους! παρα την πλειοψηφια τους! ο ΜΑΡ με διαφωρα τερτιπια κυριαρχησε απεναντι στον Μπακουνιν που ηταν πραγματικος επαναστατης! που ειχε πολεμησει στο πλευρο των Εγαζομενων! Ειχε πολεμησει και στην Ελβετεια, .Σε αντιθεση με τον ΜΑΡΞ οπου τα παντα τα εκανε μεσα απο γραπτα.
    Μην ξεχναμε πως ο Μπακουνιν εχει κανει την μεγαλυτερη αποδραση! εφυγε απο την Αλασκα και με τα "ποδια" διεσχησε ολοκληρη σχεδον την Σηβιρια , πηγε Ιαπωνια και απο εκει Αμερικη και τελος Ευρωπη!
    Ετσι λοιπον ο Μπακουνιν πιστευε οτι πριν τα " οπλα" πρεπει ο εργατης κι ο επαναστατης να καταλαβει για ποιο λογο πολεμα! πιστευε πως επρεπε να ζει κανονικα, να τρωει και να μην εχει προβλημα διαβίωσης! γτ. θα ειναι λογικο να φερθει σαν "ζωο" αμα κερδισει μια μαχη, θα μπει στο χωριο και θα τα "σκωσει"ολα!¨),ασε που παιζει κι να κανει κανα βιασμο! Επισης πιστευε πως πρεπει να ξερει τα ιδανικα και τον λογο που πολεμα! να γνωριζει την"συνεργασια" και οχι μονο την ιεραρχια και την εξουσια! αλλιως μολις κερδιζαν θα ειχαν εμφυλιο για το πιος θα κανει κουμαντο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Δεν περίμενα πως θα το έλεγα ποτέ, αλλά τελικά μάλλον ο πιο λογικός εδώ μέσα είναι ο ΚΕΝΟ.
    Σιγα το σπουδαιο το ατομο. Ενας υπερεκτιμημενος nerd ειναι. Εγω ειμαι καλυτερη χοχοχοχχοο!!!

(Πλακα κανω, ε? Ο ΚΕΝΟ εχει το κοινο του! Αγαπαμε Κενο, στηριζουμε ΚΕΝΟ δαγκωτο!!!!! Ειναι το it-boy του φορουμ!!!)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    μακαρι να ημουν ενας απλος νερντ, με τα γυαλακια μου και τις υπολοιπες μαλακιες. αλλα εχω αυτο το προβλημα με την εμφανιση που γραψα και πισω, και με περνανε ολοι για χρυσαυγιτη, ενω δεν ειμαι. και το μυαλο φαινεται να εχει ξεφυγει λιγο, δηλαδη οκ δε θελω να εχω σχεση με τα κοινα και την ανθρωποτητα, δεν ειναι οτι το κανω επιτηδες για να ξεχωριζω, απλα δεν μπορω τη φυσιολογικη καθημερινη ζωη.

υπηρχε μια χρηστρια παλιοτερα, ισως και η μοναδικη που μπορουσε να με κανει καλα (κι οταν λεω να με κανει καλα δεν εννοω να μου κολλησει απλα εναν χαρακτηρισμο οπως συνηθιζεται εδω μεσα αλλα να γραψει πραγματικα κατι σωστοτερο απο μενα), που στα αγγλικα ειχε πει πως ειμαι brutally honest. αυτο πιστευω με περιγραφει καταληλα, δεν ειμαι παντα λογικος, εχω κι εγω φασεις παραλογισμου. απλα τις περισσοτερες φορες προσπαθω να δω οσο πιο βαθια γινεται, και γραφω αυτο που νιωθει ο κοσμος αλλα αρνειται να παραδεχτει.

Senior Member
    Γι αυτο σε αγαπαμε ρε!!!! Γιατι εισαι ο κενο εισαι μοναδικος εισαι αυθεντικος εισαι αυτο π εισαι!!!

Κενο <3 4ever!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12