Μονο οργη κ θλιψη μπορω να νιωσω πια.. τιποτα αλλο.. :( - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 56 of 56
    Senior Member
    Για τον "κύριο" den_corkscrew
    Ρε συ φίλε μπράβο ωραίες κουβέντες είπες...
    Ειδικά αυτό με την τρελή και κατάθλιψη
    ήταν όλα τα λεφτά.....
    Ελπίζω και εύχομαι να έχεις μετανιώσει
    για τις κουβέντες που είπες...
    Επίσης ελπίζω να διαβάσει και κάποιος
    διαχειριστής αυτά που έγραψες ....
    Πίσω από ένα πισι όλοι μάγκες είστε
    και δείχνεις πόσο άντρακλας είσαι....
    Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.....μόνο με την καρδιά κανείς
    μπορεί να δει καθαρά...

Senior Member
    den katalabeno εισαι μεγαλος μαγκας στο pc μπραβο και εις ανωτερα.

lacrymosa εισαι πρωτη μουρη στο φορουμ συνεχισε το ποστ σου εχει ενδιαφερον.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ

Senior Member
    Αυτός o den_katalavainw είναι ακόμη μέλος στο φόρουμ;;;έλεος δηλαδή
    μπορεί να δει καθαρά...

Senior Member
    Επισης fragile λες στον %$#@^& ''αμα θες βρισε αλλα οχι γι αυτο το θεμα".. σαν να λες γι αυτο δν επρεπε.. γιατι για τα αλλα επρεπε?? τα αλλα ηταν σωστα κ μονο αυτο ηταν λαθος? για σκεψου λιγο, ανοιγεις εσυ πχ αυριο ενα θεμα, κ ερχεται ενας τυχαρπαστος να σε βριζει επι προσωπικου λες κ σε ξερει 10 χρονια να πουμε η του χεις δωσει το δικαιωμα.. δν καταλαβα.. οκ γραφουμε ανωνυμα αλλα αυτο δν σημαινει οτι πρεπει να γινομαστε αποδεκτες του καθε βαρεμενου-κομπλεξικου/ whatever π επειδη εχει χιλια δυο αλυτα απωθημενα ξεσπαει οπου βρει.. σορρυ αλλα δν ειμαι ψυχολογος ουτε ψυχιατρος να δειξω επιεικια.. αιντε γιατι.. δν ασχολουμαστε λεμε ''ας τον μωρε'' κ παιρνει ο καθε μπιπ αερα.. τρολακι με 50 μηνυματα π δν εχει πει ουτε ενα θεμα δικο του, αλλα το ειπε καθαρα το παιδι ''διαβαζω θεματα αλλονων, δν απανταω πουθενα, αλλα για να βριζω κ να προσβαλλω ατομα με προβληματα".. φαντασου αυριο να μπει ενας με καρκινο εδω μεσα κ ο απο πανω τυπος να αρχισει να τον λεει ''βρωμοκαρκινιαρη αντε τραβα ψοφα κ μονο π αναπνεεις μολυνεις το περιβαλλον'', να μπει ενας αλλος πχ με σχιζοφρενεια κ να τον λεει ''αντε μωρη τρελακια δραπετη του δαφνιου", ενας με μια ανιατη παθηση κ να του λεει ''αντε ρε τερατουργημα του αουσβιτς'' κτλ κτλ.. εμενα προσωπικα σκασιλα μ αμα φαει μπαν ο τυπος, ετσι κι αλλιως για μενα δν εχουν καμια αξια τετοια ατομα, περισσοτερη σημασια θα δωσω στην τελευταια τριχα των μαλλιων μου παρα σε τετοια ατομα.. ετσι κι αλλιως ολοι πισω απο ενα πισι κανουν τον μαγκα.. εξω προσωπικα εμενα ΚΑΝΕΙΣ δν με εχει προσβαλλει, ειτε για θεμα που αφορα τη διπολικη ειτε για οτιδηποτε αλλο.. αλλα εξω επιλεγεις ποιον θα συναναστραφεις κ συνηθως επιλεγω νορμαλ ατομα, δυστυχως σε φορουμς πολλες φορες πρεπει να υπομενεις του καθενος το κοντο κ το μακρυ.. κατ εμε θα επρεπε να μην προσπεραστει αυτο το γεγονος απο τους διαχειριστες/μοντς, διοτι τωρα προσβαλλε εμενα για τη διπολικη κ οχι μονο, αυριο θα προσβαλλει κι αυτους π πιθανον εχουν καποια ψυχικη παθηση η οποιον αλλον εχει καθε μορφης παθηση.. τεσπα πολυ ασχολουμαστε με μηδενικα κ τα κανουμε νουμερα, αλλωστε αυτο επιδιωκουν συνηθως, να προκαλεσουν ντορο κ να συζητιεται το ''ποιον'' τους ακομα κ με αρνητικο τροπο...

( το μηνυμα αυτο το ειχα γραψει αλλα δν ξερω που πηγε κ το επαναφερω με καποια εντιτς)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    δικιο εχεις κοριτσι μου.
    ισως δεν εκφραστηκα καλα.
    εννουσα οτι απο ολο το υβρεολογιο που κατεβασε, το χειροτερο ηταν να θιξει την ασθενεια σου.
    φυσικα και ολα τα αλλα "κοπλιμεντα" που σου εγραψε ηταν απαραδεκτα.
    απλα θεωρω μεγαλη πουστια να θιγεις το ψυχολογικο προβλημα του αλλου με στοχο να τον χτυπησεις εκει που ποναει.
    μου το εχουν κανει και μενα αυτο (οχι εδω-στην real life) και πληγωθηκα αφανταστα.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Οχι απλα πουστια, αλλα ο,τι πιο αχαρακτηριστο.. ειναι ισοδυναμο με το να πεις σε εναν καρκινοπαθη ''βρωμοκαρκινιαρη σιχαμενε κτλ".. δηλαδη ουδεν σχολιον! φυσικα το χειροτερο οπως ειπες κι εσυ ειναι να εισπραξεις κατι τετοιο οχι απο εναν τυχαρπαστο μεσω διαδικτυου, αλλα απο ατομο της real life που ειχες σε εκτιμηση.. εκει ειναι που σε πληγωνει.. πχ να ακουσεις προσβολη για την ασθενεια σου απο την κοπελα π μεχρι τωρα ειχες κολλητη, απο το παιδι π μεχρι τωρα ειχες συντροφο.. ευτυχως κατι τετοιο δν μ χει συμβει, ισως εχω πεσει σε καλους φιλους, δν ξερω.. αλλα εαν μου συνεβαινε κατι τετοιο πχ απο κολλητη φιλη (εννοω "χτυπημα" στην ασθενεια κ οχι πχ στα μαλλια μου, στα κιλα μου, η ο,τι αλλο) τοτε κ μονο τοτε θα απογοητευμουν πολυ.. να φανταστω κατι τετοιο συνεβη κ σε σενα, ε?

Senior Member
    απλα οταν ειπα σε μια πρωην φιλη μου να διακοψουμε τη φιλια μας (ειχα σοβαρους λογους που το εκανα αυτο),μου απαντησε "καλα οταν σε κλεισουν στο τρελοκομειο φωναξε με να σου φερνω τσιγαρα"
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Ειδες? το χειροτερο ειναι να εχεις ενα ατομο φιλο, να τον/την εχεις σε εκτιμηση, επισης πχ να κανετε μακροχρονια παρεα, κ ξαφνικα να γυριζει να σ λεει κατι τετοιο! Αυτη η κοπελα δν ηταν φιλη σου ποτε κ καλα εκανες κ ξεκοψες. φανηκε μ αυτο π ειπε ο χαρακτηρας της κ το ''ποιον'' της, ξερεις πλεον τι ητανε τοσον καιρο π ησασταν ''φιλες''.. αν ειναι ετσι οι φιλοι, πως να ειναι αραγε οι εχθροι?!!

Senior Member
    ετσι ειναι εχεις απολυτο δικιο.
    τα λογια της αυτα μπορει να με πληγωσαν αλλα μετα με εκαναν και σκεφτω "τι καλα που γλυτωσα απο ενα κακοβουλο ατομο-δηθεν φιλη μου"

Senior Member
    συμφωνω!
    μακρια απο ατομα τοξικα, ενεργειακα βαμπιρ, φιλους-φιδια, λυκοφιλιες κ κυνερωτες, εχουμε πηξει απο δαυτα!!!

Senior Member
    Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι αν έμπαινε
    ένα τρολ πού είναι και της μόδας η κανένα
    παιδάκι πού δεν έχει γνώση το τι φόρουμ
    είναι αυτό και δεν νιώθει γενικά άντε λες οκ
    ΆΛΛΑ από άτομο πού και αυτό έχει τα θέματα
    του για να είναι εδώ και να γράφει..είναι το
    λιγότερο.........άντε μη πω.....
    Αυτό πάντως πού με στεναχώρησε πιο πολύ
    είναι ότι αυτές οι κουβέντες πού είπε ήταν εμεσα προς
    όλους μας...άρα όλοι όσοι έχουμε διπολική...
    τριπολικη...κλπ δεν έχουμε γιατριά και είμαστε
    τρελοί...
    Τώρα θα πεις μη του δίνεις σημασία δε μετρά η
    γνώμη του....κάποιος πού δεν είναι στα καλά
    του όμως και μπαίνει εδώ να ακούσει μία γνώμη
    ψυχολογική υποστήριξη κλπ να διαβάσει
    πώς δεν υπάρχει γιατριά....
    μπορεί να δει καθαρά...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234