Στρατος και κιλα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Θαλαμοφυλακας φυλας τα οπλα και τους θαλαμους π κοιμουνται οι φανταροι...Κοινως δε κανεις τπτ απλα εχεις το νου σου αν χρεωθει καποιος οπλο να το σημεωσεις γιατι πρακτικα οταν τα οπλα ειναι στους οπλοβαστους τα χεις ολα χρεωμενα οποτε δε πρεπει να ληψει κανενα...
    Ε αυτο δν ειναι τιποτα ρε συ! Αυτο κ τη μανα μου να βαλω το κανει! Εγω νομιζα θαλαμοφυλακας ειναι αυτος π βρισκεται στην εισοδο του στρατοπεδου αλλα οχι ορθιος στην σκοπια με το G3, αλλα μεσα σε ενα κουβουκλιο! δν ξερω αμα καταλαβες τι εννοω.. αλλα λογικο μ φαινεται οταν δν περναει η νυχτα το ριχνεις κ στο φαι!

Γιωργος Πανου φυσικα κ ξερω πως ο στρατος εχει πολλες ειδικοτητες, γι αυτο κ παραπανω αναφερθηκα στο πεζικο, στα εποπ, στ ουκ, στα λοκ κ εχει ενα σωρο.. αυτο το ξερω.. εκτος απο αυτους που ειναι πχ Ι3 κ κανουν αγγαρειες (νομιζω σ αυτην την κατηγορια ανηκουν οι παχυσαρκοι κ γενικα οσοι εχουν πχ καποιο μικροθεματακι υγειας, οχι ψυχολογικο -εκεινοι ειναι το Ι4 ή Ι5 αν τα λεω σωστα). Εγω πιστευω οτι δν γινεται το καψωνι π γινοτανε πριν χρονια. Τωρα π τα παντα τα παθολογοποιησαμε κ βγηκαν ολοι οι ψυχολογοι - ψυχαναλυτες να αναλυσουν κ να ερμηνευσουν πασαν νοσον κ μαλακιαν, ολα τα εχουν κανει πιο αναλαφρα για να μην παθουν οι "αντρακλες" ψυχολογικα. Δες στο Ισραηλ που εχουν το καλυτερο στρατο στον κοσμο τι εκπαιδευση κανουν. Οι δικοι μας καθαριζουν πατατες κ στο πεζικο καθαριζουν την καννη του οπλου κ στα ουκ βουταν στη θαλασσα να πιασουν φρεσκο χταποδακι, ενω θα μπορουσαν να κανουν πιο σκληρα πραγματα. Αλλα ειπαμε ζουμε στην εποχη π τα "ψυχολογικα" ανθιζουν, οι ψυχολογοι πλουτιζουν κ αμα ζοριστει λιγο το 20χρονο το φανταρακι η του βαλει καμια κατσαδα ο λοχιας η ο διοικητης τον πιανουν οι τασεις αυτοκτονιας, κ να σου οι "ψυχολογοι" να κανουν λογο για καταπιεση στο στρατο κτλ! Σιγα ρε μην παθει τιποτα ο κανακαρης! Ειναι ενας καλος τροπος πειθαρχιας πιστευω για την μελλοντικη του ανελιξη στην κοινωνια! Τωρα πρεπει πχ να υπακουσει τον λοχια, αλλα αργοτερα στην κοινωνια πρεπει να ειναι ετοιμος να υπακουσει στον προισταμενο, στους νομους κτλ.. εγω ετσι το βλεπω..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Λακρυ αλλο ειδκοτητα αλλο σωμα...
    Μπορει να εισαι Τεθωρακισμενος (σωμα) οδηγος ερπυστριοφορου (ειδικοτητα)
    Η Πεζικο (σωμα) οπλουργος (ειδικοτητα)

Ι3 υπαρχει ενοπλο και αοπλο και μπορει να βγεις για πολλους λογους...
    Ι4 ειναι μονο αοπλο και δεν βγαινεις μονο για ψυχολογικο και ειναι σαν να βγαινεις Ι3 αοπλο απλα χρηζεις "λιγο περισσοτερης" προσοχης...

Αυτο π λες για τις αγγαρειες δεν ισχυει... ;)

Senior Member
    Εχει πολλες κατηγοριες κ υποκατηγοριες που να τα ξερω ολα! Εγω τα βασικα ξερω, αυτα π εγραψα, αυτα π ξερει κ ο περισσοτερος κοσμος! Ειχα διαβασει παλιοτερα στο ellinikosstratos π γραφανε κ εμαθα καποια πραγματα γιατι με ενδιαφερει το θεμα κ θελω καποια στιγμη αν δν μπορεσω να ασχοληθω με τπτ αλλο να παω εποπ! προς το παρον δν καιγομαι αμεσα αλλα το εχω στο πισω μερος του μυαλου μου!

Κι ομως, παλιοτερα ηταν πιο βαρυς ο στρατος! Τωρα π αρχισανε κ μιλανε ολοι οι κ καλα ψυχολογοι οι οποιοι ειναι αντιρρησιες συνειδησης για καταπιεση στο στρατο κτλ, μειωθηκαν οι μηνες της θητειας καθως κ η φυση των ασκησεων κ ολα! Δες στο youtube τι εκπαιδευση κανουν στο Ισραηλ κ τι κανουν οι δικοι μας!

Γιωργο Πανου διαβασα καλα? Ναρκωτικα μεσα στο στρατο? Πλακα κανεις! Πως γινεται? Δεν σας επαιρναν χαμπαρι? Κ αμα την επομενη μερα ειχατε καψωνι, πως θα μπορουσατε μαστουρωμενοι να το φερετε εις περας? Εσυ οταν ειχες καταταγει, ειχες ξεκινησει τη χρηση η οχι? αναφερομαι στη ζαπρε οχι στα μαλακα..

Ειδα εγραψες ερπην στις λασπες κ αναβαση στο βουνο! Θελω κι εγω τετοιο ρε συ! Βλεπω τις ασκησεις π κανουν κ ζηλευω! Κ τι δν θα δινα να συμμετειχα σε καποιες απ αυτες!

Banned
    Νο θα σε διορθωσω λιγο , το Πυροβολικο , το πεζικο και τα τεθωρακισμενα ειναι Οπλα , το εφοδιασμου μεταφορων του υλικου πολεμου ειναι σωματα...
    Και να προσθεσω οτι υπαρχουν και ατομα με 2 η και τρεις ειδικοτητες

Senior Member
    Lacry οι ασκησεις δεν "κοψανε" επειδη υπηρχανε αντιρρησιες η επειδη το συστησανε οι ψυχολογοι αλλα γιατι δεν υπαρχουνε κονδυλια....

Τωρα για ναρκωτικα π λες...Θα ου πω μονο οτι οποιος δεν εχει κανει φουντα μεχρι το στρατο θα κανει στο στρατο...
    Γενικα παιζει πολυ καφριλα... :-)

Οσο για το αν πραγματικα θελεις να συμμετασχεις σε τετοιες ασκησεις...
    Θα σου πω να φορεσεις μακρυες παραλαγες και κατακαλοκαιρο με σαραντα βαθμους,πληρη εξαρτηση κρανος φορεμενο και οπλο να κανεις αυτες τις μαλακιες π σε βαζουνε και ελα μετα να μας πεις αν σου αρεσει... :P

Senior Member
    Παιδια να ρωτησω, οι ευελπιδες, οι σμυ κ οι σασσιτες ειναι αυτοι π γινονται λοχιες κ ταξιαρχοι? ειναι οι ανωτεροι δλδ? ποσα χρονια πρεπει να περασεις για να πας σ αυτους?

Senior Member
    Φουντα στο στρατο? Καλη φαση χαχαχαχα! Τελικα πολλα γινονται εκει μεσα!

Κι ομως αυτο π περιεγραψες, με ολη αυτη τη βαρια εξαρτυση, τον οπλισμο κτλ, εμενα μ αρεσει κ θα ηθελα να συμμετασχω εστω εθελοντικα, να το ζησω απο κοντα! Τα βλεπω κ ζηλευω! Μ αρεσει η σκληραγωγια κ οχι η μαλθακοτητα!!!

Banned
    Στην Σασσ νομιζω οτι βγαινουν γιατροι η κατι τετοιο... Δε ξερω σιγουρα ... Ευελπιδες βγαινουν οι αξιωματικοι και απο σμυ βγαινουν οι υπαξιωματικοι

Banned
    Να σε δω ρε πουστη μου με πληρη φορτω να κανεις καμια 30ρα πορεια με 40 βαθμους και γκρικ αρμυ αρβυλα να δω τα ποδαρακια σου....

Senior Member
    σωστα δικιο εχεις! σασσ ουσιαστικα δν κανουν τιποτα, τους βλεπω στη σχολη τους απεξω με το g3 το χαλασμενο στο χερι να κανουν 2ωρη σκοπια κανοντας καμακι στις γκομενιτσες! ειναι ειτε γιατροι κτλ, ειτε ψυχολογοι στρατου ειτε στρατολογοι(διοικητικα θεματα)

η ευελπιδων ειναι καλη απο την αλλη κ νομιζω εχει κ σωματα κ οπλα, η σμυ κ αυτη νομιζω εχει τα σωματα κ τα οπλα, επισης κ οι αλεξιπτωτιστες στρατου ειναι αξιολογο σωμα (καλα το λεω?) κ πολλα αλλα, κακως δοθηκε τοση εμφαση στους πρασινους μπερεδες κ στα ουκ τα οποια ειναι πολυ κατωτερα αλλα επειδη κ μονο φωναξανε 2 συνθηματα στις παρελασεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Να σε δω ρε πουστη μου με πληρη φορτω να κανεις καμια 30ρα πορεια με 40 βαθμους και γκρικ αρμυ αρβυλα να δω τα ποδαρακια σου....
    Ελπιζω καποια στιγμη κι εγω να με δω, το θελω πολυ! ισχυει οτι για εποπ παιζει πολυ μεσον? οτι σου τρωνε ευκολα τη θεση κ ετσι?
    Ο στρατος εχει πολλες κατηγοριες, σωματα το να τ αλλο, ειναι πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα ρε σεις!!!

Senior Member
    Εκανα 18 μηνες στρατο και οσα κιλα μπηκα , τοσα βγηκα. Ημουν ενοπλος , δεν με ειχε χτυπησει ακομα η ασθενεια αν και ειχα αρχισει να κλεινομαι και να απομονωνομαι. Δεν μπορω να πω οτι ηταν και τοσο δυσκολα αν και δεν ειχα ευνοϊκες μεταθεσεις (πεζικο). Απο κει και περα δεν ειναι κατι ευχαριστο γιατι σου στερουν την ελευθερια σου πρωτα απο ολα και πραγματι σιχαινομουν την ρουτινα που σου επεβαλλαν ολο το 24ωρο.

Τα δυσκολα ηρθαν κατοπιν με το ψυχωτικο επεισοδιο αφου απολυθηκα που ηταν οτι δυσκολοτερο εχω αντιμετωπισει στη ζωη μου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Eγώ βγήκα 20 κιλά πιο αδύνατος πάντως.
    Ειδικά τις πρώτες μέρες μέχρι την ορκωμοσία παίζει να μην έφαγα και τίποτα.
    Καλά που ορκιστήκαμε νωρίς. :P
    Ε μετά πήρα το κολάι.

Καλά τη δεύτερη παράγραφο δεν τη σχολιάζω, σε κάθε θέμα τα ίδια λες. -.-
    Μη δω αύριο μεθαύριο κανένα θέμα ''mpika epop k dn th palevw 8elw na fygw ti na kanOoOoO''
    Θα είμαι εδώ και θα σε κράξω να το ξέρεις.
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Οχι, οχι , δεσμευσομαι ενοπιον ενωπιω κ ενωπιον ολων οτι αυτο δν θα αφησω ποτε να συμβει!! :)

Senior Member
    Μ αρεσει π το γραφεις με στυλ emo κιολας (οτι κ καλα αμα ανοιγα τετοιο θεμα ετσι θα το γραφα) 'mpika epop k dn th palevw 8elw na fygw ti na kanOoOoO'' οχι οχι ειπαμε κατι τετοιο δν θα συμβει! Μακαρι να με παρουν!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast