Results 1 to 9 of 9
Thread: Επικοινωνία
-
04-05-2013, 18:09 #1
- Join Date
- Apr 2013
- Posts
- 309
Επικοινωνία
Είπα εφέτος να κάνω την υπέρβαση, και την μικρότερη, έστειλα καμιά 15αριά μηνύματα σε ανθρώπους που έχω εκτιμήσει στην πορεία της ζωής μου. Δεν είναι ότι είμαι θρήσκα απλά σέβομαι τις παραδόσεις και όταν η οικουμένη προστάζει στις ημέρες αγάπης , απλά υπακούω . Πόσο έχουμε αποξενωθεί. Χρόνια τώρα ανταλλάσσουμε όλοι κάποιες ευχές με μηνύματα κι ας μην είμαστε παρέα στην καθημερινότητα , καλό είναι αυτό για μένα, υπάρχει ακόμα επαφή, αλλά όταν ο άλλος δεν ανταποδίδει, προβληματίζομαι. Δεν έχει μονάδες, δεν είναι καλά; Τι να πεις… μέχρι στιγμής έχω πάρει 2 απαντήσεις και μόλις ήρθε και μια 3η. Δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα έχω περισσότερες από τις μισές που έστειλα. Εάν χαθούμε είμαστε για κλάματα. Δεν έχει να κάνει αυτό με προσποιητό ενδιαφέρον , παρά με την ανάγκη και την αφορμή της καλής κουβέντας. Και βέβαια δεν περιμένω τις γιορτές και συχνά πυκνά το κάνω στα κουτουρού. Είπα εφέτος να το κάνω με σύστημα. Για να δούμε…. μόλις ήρθε και τέταρτη απάντηση ,κι άλλη μια 5έμπτη yiea!. Εντάξει, είμαστε ακόμα άνθρωποι. , φιλαράκια στείλτε μηνύματα αγάπης.....
- 04-05-2013, 18:29 #2
- Join Date
- Apr 2013
- Posts
- 309
Εντάξει, δεν είπαμε να πεις στον άλλον σε αγαπώ καλή ανάσταση πόσο μου έχεις λείψει και πόσο μόνος είμαι και να τον φρικάρεις . Είπαμε να στείλεις ένα μήνυμα με αξιοπρέπεια όπως, έχω χαθεί αλλά σας σκέφτομαι , περνάμε όλοι κάπως δύσκολα, θα επανέλθουμε, να είμαστε καλά με υγεία και χαρά και τέτοια.
04-05-2013, 19:22 #3
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 33
Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και να δεις ποιοι πραγματικά νοιάζονται ακόμα!
04-05-2013, 21:47 #4
- Join Date
- Apr 2013
- Posts
- 309
Δεν με ενδιαφέρει να ξεσκαρτάρω, ένα πείραμα έκανα και χάρηκα γι αυτούς που ανταποκρίθηκαν κι άκουσα πως είναι καλά. Δεν έχω απαιτήσεις. Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του κι εγώ τα δικά μου. Απόψε θα φορέσω τα αθλητικά μου παπούτσια, θα πάω μια βόλτα στην πλάκα και στο μοναστηράκι θα κάτσω εκεί να φάω ένα παραδοσιακό φαγητό και μετά θα έρθω για ύπνο. Ούτε φιλιά με σιχαμερούς συγγενείς, ούτε να γίνω βάρος σε φίλους που έχουν το πρόγραμμά τους. Μια χαρά, ελεύθερη όσο ποτέ. Μόνη, αλλά ωραία μόνη.
04-05-2013, 21:56 #5
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 2,650
δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να απαντήσουν! νομίζω αρκετοί σου απάντησαν!
προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τέτοιες τυπικές ευχές και δεν συνηθίζω να στέλνω, και όταν παίρνω δεν τους δίνω σημασία.
με ενδιαφέρει η φιλία και η αληθινή και ουσιαστική επαφή.
σήμερα θα περάσω μόνη, δεν έχω κανονίσει κάτι. δεν προγραμματιζω τα κοινωνικά με βάση τις γιορτές, αλλά με βάση όποτε έχω ανάγκη να δω ανθρώπους και όποτε μπορούν και οι άλλοι να με δουν.
04-05-2013, 22:16 #6
- Join Date
- Apr 2013
- Posts
- 309
Αχ Lou μου αρέσεις. Είσαι κι εσύ ελεύθερος άνθρωπος. Πριν από λίγο μου τηλεφώνησε μια φίλη που έχει πάει στο χωριό του άντρα της και περνάει ζόρια, πρέπει να πάει στην εκκλησία να τα κάνει όλα κανονικά , να βοηθήσει την πεθερά της, να ξεπατωθεί δηλαδή , και καλά να της έδινε σημασία ο άντρας της , που την έχει γραμμένη , λες οκ θα κάνω υπομονή , 2 ημέρες είναι θα περάσουν, αλλά είναι τελείως θύμα η γυναίκα, γουστάρει την ταλαιπωρία. Εγώ να σου πω την αλήθεια επειδή ήθελα πραγματικά να μείνω μόνη αυτές τις ημέρες κανόνισα την άλλη εβδομάδα να πάω να δω αυτούς που ξέρω πως νοιάζονται για εμένα. Την Παρασκευή θα τιγκάρω το αμάξι βενζίνη και θα πάω να δείξω με τον δικό μου τρόπο την αγάπη μου. Σε ανύποπτο χρόνο, δεν θα με περιμένουν. Πάω να κάνω το μπάνιο μου και να βγω στο δρόμο, να ψυχανεμιστώ,και να μπερδευτώ μές στη χαρά των ανθρώπων. Μοναδικές στιγμές.
04-05-2013, 23:55 #7
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 2,650
χαχα σε καταλαβαίνω, κι εμένα μου τη σπάνε πολύ κάτι τέτοια κοινωνικά στερεότυπα, αλλά πολυ συχνά και τα άτομα που τα συντηρούν.
η φίλη σου είναι θύμα, αλλά και θύτης μαζί, διότι, ποιος ξέρει πιθανώς να πιστεύει ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο πάσχα από την σκλαβιά δίπλα σε πεθερά και γαμοσυγγενείς!
εδώ είναι ένα αρθράκι στο αθηνόραμα, που έχει εκκλησίες στο κέντρο της αθήνας που παρουσιάζουν ενδιαφέρον! μπορεί να σου φανεί χρήσιμο!
http://www.athinorama.gr/daylife/newsroom/?edtid=24521
καλή βόλτα! :)
05-05-2013, 01:04 #8
- Join Date
- Apr 2013
- Posts
- 309
Λοιπόν παιδάκια τώρα γύρισα ... έκανα μια υπέροχη βόλτα στο μοναστηράκι, χάζεψα ένα ζευγάρι που μάλωναν απέναντί μου και χαμογέλασα, μου θύμισαν τόσα πολλά , ήθελα να γελάσω αλλά σεβάστηκα την στιγμή τους την τραγική... ευτυχώς δεν έχω αλκοόλ στο σπίτι , ήπια ένα ποτήρι λευκό κρασί εκεί που κάθισα, άκουγα που έσκαγαν σε παραγγελιά τα βεγγαλικά οι ηλίθιοι της κοινωνίας , και τα μιάσματα,,αυτοί που φιλιούνται σε γιορτές και πάσχα γιατί ντρέπονται τις άλλες ημέρες , κι έφυγα.
05-05-2013, 01:20 #9
- Join Date
- Apr 2013
- Posts
- 309
είμαι καλά.
Similar Threads
-
Ο αυταρχισμος και η Επικοινωνια
By πανος12345 in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 9Last Post: 14-10-2009, 14:13 -
Επικοινωνια
By stefanos_la_del_barrio in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική ΔιαταραχήReplies: 5Last Post: 24-05-2009, 18:07 -
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB .
By olga_soul in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 7Last Post: 28-09-2006, 18:58 -
αναζητω επικοινωνια
By κικη in forum Συμβουλευτική ΓονέωνReplies: 13Last Post: 16-09-2006, 19:11 -
επικοινωνια
By evak in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 14Last Post: 05-07-2006, 06:04
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....