Ψυχίατρος στην Αθήνα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Banned
    Quote Originally Posted by ΜΙΝΑ View Post
    βρε παιδια σε ποια δημοσια νοσοκομεια υπαρχουν ψυχολογοι??? δεν το ηξερα αυτο. μονο ψυχιατρους νομιζα οτι εχουν. κλεινεις ραντεβου ή υπαρχει εφημερια? σας παρακαλω πειτε γιατι και εγω οικονομικα δεν αντεχω κατι τετοιο. τωρα παω καθε 2 βδομαδες για να μου ερχεται πιο οικονομικα αλλα και παλι δεν....
    αλκμηνη οπως λενε και τα παιδια ξεκινα με ψυχολογο. εμενα οι ψυχιατροι χειροτερα με επηρεασαν και με κανανε. δες στο www.ibrt.gr ειναι κεντρο γνωσιακης ψυχοθεραπειας. αλλα τα ραντεβου αργουν να ξερεις.
    Σ' ευχαριστώ πολύ Μίνα. Θα το κοιτάξω!

Banned
    Quote Originally Posted by vigor View Post
    Μίνα & Αλκμήνη ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω φορέα ψυχικής υγείας. Πρόσφατα τον έμαθα και έχω κανονίσει ραντεβού για τον αδερφό μου σε μία από τις κινητές μονάδες του φορέα στην επαρχία. Στην Αθήνα δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί, αλλά στην επαρχία, αρχικά σε βλέπει μια κοινωνική λειτουργός και έπειτα ψυχίατρος ή ψυχολόγος. Περισσότερα σίγουρα θα μάθετε τηλεφωνώντας τους.

http://www.mkoapostoli.com/?page_id=1165
    Ευχαριστούμε vigor! Φαίνεται ενδιαφέρον!!

Senior Member
    Αλκμηνη διαβασα τυχαια το θεμα σου.. συμφωνω με τα παιδια σ αυτα π σ ειπαν, στις γενικες συμβουλες περα απο το "εδω ειναι η λιστα διαλεξε κ παρε".. Πες μας νεα σου, πως εισαι, αν πηγες τελικα, εντυπωσεις, εμπειριες κτλ! ;)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Αλκμηνη διαβασα τυχαια το θεμα σου.. συμφωνω με τα παιδια σ αυτα π σ ειπαν, στις γενικες συμβουλες περα απο το "εδω ειναι η λιστα διαλεξε κ παρε".. Πες μας νεα σου, πως εισαι, αν πηγες τελικα, εντυπωσεις, εμπειριες κτλ! ;)
    Όταν θα πάω, φυσικά και θα σας πω νεότερα. :)
    Το θέμα είναι να το πάρω απόφαση και να θελήσω πραγματικά να ξεδιπλώσω το κουβάρι μέσα μου...

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλα ετσι κ καταφυγεις σε νοσοκομειο η συμπεριφορα απο προσωπικη πειρα ειναι αθλια κ αν δεν εισαι πραγματικα καλα θα νιωσεις πιο ασκημα,Κ επειδη ο,τι σου λεω ειναι απο προσωπικη πειρα η καλυτερη λυση ειναι η επισκεψη σε πνευματικο στην εκκλησια ετσι κ βρεις τον καταλληλο ξαλαφρωνεις απο ολα κ κανεις δεν σου ζηταει λεφτα αλλωστε οποιοδηποτε ψυχολογικο προβλημα ειναι θεμα εγωισμου καθαρα κ οταν περιοριστει ο εγιωσμος ολα καλυτερα,
    πολυ καλα τα λες.... ο εγωισμος ειναι η αιτια ολως των κακων μου το ελεγε ενας φιλος μου...

Page 2 of 2 FirstFirst 12