Γυναικεία φιλία ή έρωτας...?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Γυναικεία φιλία ή έρωτας...?

Καλησπέρα σε όλους,
    θα ήθελα τη γνώμη σας (κυρίως των γυναικών) για ένα θέμα που με απασχολεί.
    Οταν λοιπόν μια γυναίκα στα 35 της έχει μια φίλη από τότε που γεννήθηκε αλλά συμπεριφέρεται ως εξαρτημένη από αυτή τι συμβαίνει...?
    Δηλ. αυτή η γυναίκα πριν κάνει δεσμό έβλεπε τη φίλη της σχεδόν καθημερινά και έμενε στο σπίτι της κάθε Σαβ/κο ενώ η φίλη είναι παντρεμένη με ένα παιδί.
    Ακόμη και τώρα που έχει δεσμό λέει ότι και κάθε μέρα να πηγαίνει πάλι στη φίλη της νοιώθει πολύ ωραία.Δεν διστάζει να είναι η παρατρεχάμενη της φίλης της κάθε στιγμή και χωρίς λόγο.Τρέχει μαζί της όταν εκείνη ψάχνει για σπίτι ή παδικό σταθμό από το πρωί ως το βράδυ.Αγνοεί το συντροφό της προκειμένου να δει τη φίλη της μερικές ώρες παραπάνω ενώ τη βλέπει συνέχεια.Με το μωρό της συμπεριφέρεται σαν να ήταν δικό της παιδί.Στην ερωτική της ζωή με το σύντροφό της δεν εκδηλώνεται ποτέ.Δεν δείχνει να έχει ερωτική επιθυμία και μόνο αν εκείνος θελήσει απλώς συμμετέχει.
    Αναφέρει ότι με αυτή τη φίλη τη συνδέει κάτι παραπάνω από φιλία...τι να είναι άραγε...μήπως κάποιος ερωτικός δεσμός...?
    Μιλάνε στο τηλέφωνο καθημερινά τουλάχιστον 5 φορές και αν δεν έμενε τόσο μακριά η φίλη της θα ήταν κάθε μέρα πιστεύω στο σπίτι της.
    Λέει πόσο ωραία νοιώθει ακόμη και αν βλέπει καθημερινά τη φίλης της και δεν λέει τίποτα αντίστοιχο για το συντροφό της.
    Οταν βγεί με το συντροφό της και είναι εκεί και η φίλη της με το μωρό της, όλα τα άλλα πάνε περίπατο.
    Οι φίλοι είναι πολύ ωραίοι αλλά δεν βλέπετε και σεις μια υπερβολή...?
    Μια γυναίκα ώριμη που θέλει να κάνει οικογένεια και νοιώθει πολύ καλά με το συντροφό της όπως λέει γιατί να συνεχίζει να συμπεριφέρεται έτσι...?
    Μήπως με το δεσμό της προσπαθεί να ξεχαστεί από ένα άλλο δεσμό που έβλεπε ότι δεν τη βγάζει πουθενά αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη.
    Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας...μπορεί και να μην συμβαίνει τίποτα βέβαια από όλα αυτά αλλά δεν είναι παράξενο η τόση εξάρτηση μια γυναίκας από μια άλλη...?
    Χαρακτηριστική κουβέντα της : "Αν κάποιος μου στερήσει τη φίλη μου και το μωρό της θα τρελαθώ"...

Senior Member
    Είναι όντος υπερβολικα ολα αυτα. Ο αντρας της φίλης δεν λέει τιποτα? πολύ περίεργο...

Junior Member
    Ο άντρας της φίλης είναι γενικώς απαθής ψυχρός και χωμένος στη δουλειά του...δεν συνοδεύει τη γυναίκα του σχεδόν πουθενά.
    Η κοπέλα επίσης να σημειώσω έχει περάσει αρκετές τραυματικές εμπειρίες με το χωρισμό του πατέρα της και κατόπιν με την κατάθλιψη και απομόνωση της μητέρας της.

Junior Member
    Ενδιαφέρομαι πολύ για αυτή την κοπέλα είμαι δεμένος μαζί της αλλά όλα αυτά με προβληματίζουν κάπως...όσες φορές την έχω ρωτήσει μου έχει πει ότι η σχέση της με τη φίλη της είναι κάτι πολύ μεγάλο και περάσανε πάρα πολλά μαζί και ότι ήταν γι αυτή η μόνη της διέξοδο πριν με γνωρίσει...

Senior Member
    Μου φαίνεται οτι ο φίλος της φίλης σου ζηλεύει αυτή την ιδιαίτερη σχέση που έχει η κοπελιά με την κολλητή της και προσπαθεί να την βγάλει προβληματική-κρυφο ομοφιλόφιλη....:)
    Dum spiro spero (?)

Junior Member
    Μακάρι να είναι όπως τα λες...γιατί κι εμένα μου φαίνονται υπερβολικά...δεν μπορεί μια φίλη να αναλώνεται με μια άλλη φίλη χωρίς να ενδιαφέρεται να κοιτάξει και την προσωπική της ζωή και όνειρα και να κάνει πέρα το συντροφό της σε κάθε ευκαιρία που δεν την χρειάζεται η φίλη της, απλώς βαριέται να πάει κάπου μόνη της...δεν νομίζεις ότι κάτι άλλο πρέπει να δένει αυτές τις γυναίκες εκτός από την αγνή φιλία...?

Senior Member
    Ισως απλώς να μην είναι ερωτευμένη με τον φίλο της,να μην περνάει καλά στη σχέση της και γι\'αυτό προτιμάει να περνάει περισσότερο χρόνο με την φίλη της.
    Μπορεί πραγματικά να είναι μια πολύ δυνατή φιλία χωρίς τίποτα το ερωτικό,αλλά επειδή σπάνια βλέπουμε πραγματικές φιλίες γι\'αυτό να φαίνεται και περίεργο.

Senior Member
    Originally posted by pverikios
    Αναφέρει ότι με αυτή τη φίλη τη συνδέει κάτι παραπάνω από φιλία...τι να είναι άραγε...μήπως κάποιος ερωτικός δεσμός...?
    Πιθανόν να εννοεί ότι δεν είναι μια απλή φιλία αλλά ότι την αισθάνεται σαν αδερφή της.

Senior Member
    Originally posted by pverikios
    Καλησπέρα σε όλους,
    θα ήθελα τη γνώμη σας (κυρίως των γυναικών) για ένα θέμα που με απασχολεί.
    Οταν λοιπόν μια γυναίκα στα 35 της έχει μια φίλη από τότε που γεννήθηκε αλλά συμπεριφέρεται ως εξαρτημένη από αυτή τι συμβαίνει...?
    Δηλ. αυτή η γυναίκα πριν κάνει δεσμό έβλεπε τη φίλη της σχεδόν καθημερινά και έμενε στο σπίτι της κάθε Σαβ/κο ενώ η φίλη είναι παντρεμένη με ένα παιδί.
    Ακόμη και τώρα που έχει δεσμό λέει ότι και κάθε μέρα να πηγαίνει πάλι στη φίλη της νοιώθει πολύ ωραία.Δεν διστάζει να είναι η παρατρεχάμενη της φίλης της κάθε στιγμή και χωρίς λόγο.Τρέχει μαζί της όταν εκείνη ψάχνει για σπίτι ή παδικό σταθμό από το πρωί ως το βράδυ.Αγνοεί το συντροφό της προκειμένου να δει τη φίλη της μερικές ώρες παραπάνω ενώ τη βλέπει συνέχεια.Με το μωρό της συμπεριφέρεται σαν να ήταν δικό της παιδί.Στην ερωτική της ζωή με το σύντροφό της δεν εκδηλώνεται ποτέ.Δεν δείχνει να έχει ερωτική επιθυμία και μόνο αν εκείνος θελήσει απλώς συμμετέχει.
    Μιλάνε στο τηλέφωνο καθημερινά τουλάχιστον 5 φορές και αν δεν έμενε τόσο μακριά η φίλη της θα ήταν κάθε μέρα πιστεύω στο σπίτι της.
    Λέει πόσο ωραία νοιώθει ακόμη και αν βλέπει καθημερινά τη φίλης της και δεν λέει τίποτα αντίστοιχο για το συντροφό της.
    Οταν βγεί με το συντροφό της και είναι εκεί και η φίλη της με το μωρό της, όλα τα άλλα πάνε περίπατο.
    Οι φίλοι είναι πολύ ωραίοι αλλά δεν βλέπετε και σεις μια υπερβολή...?
    Μια γυναίκα ώριμη που θέλει να κάνει οικογένεια και νοιώθει πολύ καλά με το συντροφό της όπως λέει γιατί να συνεχίζει να συμπεριφέρεται έτσι...?
    Μήπως με το δεσμό της προσπαθεί να ξεχαστεί από ένα άλλο δεσμό που έβλεπε ότι δεν τη βγάζει πουθενά αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη.
    Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας...μπορεί και να μην συμβαίνει τίποτα βέβαια από όλα αυτά αλλά δεν είναι παράξενο η τόση εξάρτηση μια γυναίκας από μια άλλη...?
    Χαρακτηριστική κουβέντα της : \"Αν κάποιος μου στερήσει τη φίλη μου και το μωρό της θα τρελαθώ\"...
    Ε,δεν μοιάζει ό,τι πιο φυσιολογικό....