Κοινωνός
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15

Κοινωνός

Σε ποια κοινωνία μπήκαμε αγαπητέ, αδιάφορε και πολυάσχολε θεέ, Διαβάζω ,γράφω (κυρίως μαλακίες ,τις μεγαλύτερες εγώ ) και η αγωνία του καθενός είναι για μας λαχτάρα .

Banned
    ποτανα κενονια. πολλα μας στερησες ζωη κι ετσι φαση ολη η (αγ)ελλαδα.

γράψε το ποτάνα με ******* να γεμίσει το στόμα σου βρε παιδάκι μου να το ευχαριστηθείς...

Senior Member
    Τι έχει η κοινωνία, μια χαρά τη βρίσκω. Εμείς την κάναμε αυτό που είναι, άρα τη γουστάρουμε, σωστά?

Εμείς εδώ είμαστε κάτι σαν τις "παστίλιες για τον πόνο του άλλλου".....:)

Banned
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    γράψε το ποτάνα με ******* να γεμίσει το στόμα σου βρε παιδάκι μου να το ευχαριστηθείς...
    ειναι λογο αλκοολισμου απ'τα πολλα ποτα που πινω κι εγω.

Όλα στο μυαλό μας είναι ... θυμάμαι πως όταν έγραψα το πρόβλημά μου κι εγώ, ένας φίλος μου έγραψε από κάτω μεταξύ άλλων τη λέξη περαστικά. Ήταν σοβαρή αφύπνιση κι επειδή το ένιωσα πως το εννοούσε την είδα αλλιώς. Κατάλαβα. Σήμερα είμαι εδώ και γράφω κι είμαι καλά, είμαι μακριά από το αλκοόλ, δεν ξέρω για πόσο , δεν θέλω να φοβάμαι, γαμιέμαι κάθε μέρα τουλάχιστον 3 ώρες , σεξ ενηλίκων το λένε αυτό εάν δεν το ξέρεις , μεστό, γουστόζικο αυτό που δίνει η συνήθεια και η καθημερινότητα, και την παλεύω χωρίς τυπανοκρουσίες και ματαιόδοξα μηνύματα, να μιλάω για ιδιαιτερότητες χαρακτήρων και να επιζητώ την επιβεβαίωση του φευγάτου τύπου. Είμαι Ανθρωπος, μπορεί όχι τόσο έξυπνος όσο εσύ( ή όσο νομίζεις ότι είσαι , μην σου χαλάσω την καρδιά) αλλά είμαι ένας άλλος άνθρωπος από εσένα . Να προσέχεις την κακία σου, θα σε απομονώσει εντελώς, κι αυτό δεν είναι καλό.

Senior Member
    Μιά συνήθεια δεν κόβεται εύκολα. Κι όταν κοπεί, η υποτροπή καιροφυλακτεί, και έχει μεγάλη υπομονή και όπλα της τη Δικαιολογία και την Εκλογίκευση. Σου εύχομαι καλό αγώνα, συντρόφισα. Κάποιες άλλες συνήθειες μπορεί να μην είναι το ίδιο καταστροφικές με τη δική σου, μα κάθε συνήθεια που από καταφύγιο γίνεται φορτίο, μας βαραίνει το ίδιο τα πόδια, καθώς σέρνουμε τα βήματα στο μεγάλο Αγνωστο...

Σοβαρή μαλακία αυτή η διαφήμιση , τις παίρνω κι εγώ , κι είναι λίγες , εντάξει τελειώνουν γρήγορα , ζούμε όμως μεταξύ ανθρώπων που κοιμούνται στο σταθμό στο μοναστηράκι την ώρα που πάμε στο δίπλα κλάμπ, και ντρεπόμαστε να σταθούμε και να πούμε το απλό, βρε αδελφέ τι σου συνέβη γιατί είσαι εδώ?

Senior Member
    Κάθε προσπάθεια που επιχειρεί να αφυπνίσει το αίσθημα ανθρωπιάς είναι αξιέπαινη, κι ας χρησιμοποιεί εξυπνοφανή κλισέ. Απλά είναι μακριά η ώρα που η αλληλεγγύη θα είναι "εξηρτημένο αντανακλαστικό" της κοινωνίας και όχι υποβοηθούμενο...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... ευτυχώς(ή μάλλον) η δική μου συνήθεια είχε να κάνει με τον πρόσφατο χωρισμό μου. Καθώς σέρνω τα βήματα στο μεγάλο άγνωστο (καμιά φορά πιλαλάω κι όλας ,:) ) αισθάνομαι πιο ελαφριά από το φορτίο.

Senior Member
    "Κάνε άλμα πιό γρήγορο από τη φθορά", όπως είπε ο ποιητής. Η αλλιώς: keep pilaling..:)

Είσαι απίστευτο κι αισιόδοξο τυπάκι και πάρε τραγουδάκι που θα σου αρέσει ...http://youtu.be/lJ2kpqmZfnk

Senior Member
    Σε ευχαριστώ για το τραγουδάκι, μόνο που θα χρειαστεί να μου το ψυθιρίσεις στο αυτάκι, μιά που μας έχουνε κομμένο το γιουτιουμπ εδώ στο γραφείο. Δε συγκινούνται, βλέπεις, από τις ευεργετικές επεπτώσεις της μουσικής στην παραγωγικότητα των εργαζομένων...

Η μπορείς απλά να αναφέρεις τον τίτλο... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Είσαι απίστευτο κι αισιόδοξο τυπάκι και πάρε τραγουδάκι που θα σου αρέσει ...
    http://youtu.be/lJ2kpqmZfnk
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Γουσταρω μωρα στη φωτια!!! Που να το δει αυτο το πουλοπομ το τεμετερον!!! :P

Συμφωνω κι εγω ******* κοινωνια, αλλα η κοινωνια αποτελειται απο εμας κ οσο κ να μην θελουμε να παραδεχτουμε, μερος του συστηματος ειμαστε κι εμεις, μας συντηρει κ το συντηρουμε, αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο!

Συνηθεια μια χαρα τα λες κ συνεχισε να τα χωνεις δυναμικα κ ακαθεκτα προς πασαν κατευθυνσην, για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ οπως λεει κ ο Μικης Θεοδωρακης!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."