Results 1 to 15 of 15
-
09-05-2013, 01:03 #1
Οι γονείς απ' τη μα ζητάνε σεβασμό και απ' την άλλη σε ποδοπατάνε
Καλησπέρα σε όλους και Χριστός ανέστη...
Θα προσπαθήσω να σας πω όσο γίνεται λιγότερα για να μη σας κουράσω...
Είμαι 18 ετών και από μικρός είχα πολύ απαίσια σχέση με τους γονείς μου...
Όλα μου τα παιδικά χρόνια ήταν ένας εφιάλτης γιατί μεγάλωσα σε ένα κλίμα πολύ έντονης ενδοοικογενειακής βίας που άργησε πολύ να σταματήσει...σταμάτησε όταν ήμουν 15 ετών
Στο σπίτι μου έπεφτε πολύ ξύλο μα πάρα πολύ...
Για διάφορους λόγους ακόμα και για έναν ασήμαντο γιατί δεν είχα καλούς βαθμούς στο σχολείο...
Θα σας πω κάποια μεμονωμένα περιστατικά για να καταλάβετε το κλίμα που ζούσα...
Μια φορά που πήγαινα 3η Δημοτικού, ο πατέρας μου με χτύπαγε με τη ζώνη που βάζουν στα παντελόνια που φοράμε για να μην πέφτουν και είχε μελανιάσει όλη μου η πλάτη...η μάνα μου πολλές φορές με χτύπαγε με την κουτάλα...γενικά το ξύλο ήταν σχεδόν καθημερινό...συχνά κοκκίνιζε και μελάνιαζε το πετσί μου...
Τώρα βέβαια αυτά έχουν σταματήσει εδώ και καιρό αλλά τους γονείς μου δεν μπορώ να τους συγχωρέσω...
Και ξέχασα να σας πω και ότι τώρα μου λέει ο μπαμπάς μου "εγώ έχω δικαίωμα σε εσένα για κριτική, εσύ δεν έχεις δικαίωμα σε εμένα"...και περιαυτολογούν και οι 2 γονείς μου και λένε ότι έχουν προσφέρει και περιφανεύονται για τα καλά που μου έχουν κάνει (εντάξει έχουν κάνει και κάποια καλά αλλά αυτό είναι καθαρή περιαυτολόγιση ενώ μου έχουν καταστρέψει την ψυχική υγεία μου) και μου λένε και ότι είμαι αχάριστος γιατί ενώ έχουν προσφέρει, εγώ τους μισώ και δεν τους βολεύει να δουν ότι έχουν καταστρέψει την ψυχική υγεία μου...
Αν μπορούσα θα τους θανάτωνα πάνω στο Σταυρό (οι γονείς μου ξέρουν εδώ και χρόνια ότι αν μπορούσα να το κάνω, θα το έκανα)...Η Σταύρωση είναι πάρα πολύ φρικτός τρόπος θανάτου...
Αυτό το αξίζουν πραγματικά!!!
Για να το λέω φανταστείτε τι έχω τραβήξει...
Για να λέω ότι οι γονείς μου θέλουν Σταύρωση φανταστείτε πόσο υπέφερα τα παιδικά μου χρόνια...Αν μπορούσα θα τους σταύρωνα!!! Θέλω να δω τους γονείς μου πάνω στο Σταυρό να υποφέρουν αλλά δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ :(
Θα σας έλεγα και περισσότερα για την κατάσταση που μεγάλωσα αλλά δε θέλω να τα θυμάμαι
- 09-05-2013, 09:32 #2
Τωρα τι προβλημα εχεις;;;
09-05-2013, 09:49 #3
09-05-2013, 11:06 #4
Εννοω για ποιο λογο καθεται τωρα και αναλωνεται στο παρελθον;;;
Εχει κανει κατι να ανεξαρτητοποιηθει;;;
Σπουδαζει καπου;;;
Και εμενα η παιδικη μου ηλικια δεν ητανε ονειρεμενη παρολαυτα δεν καθομαι να αναλωνομαι για πραγματα π με απασχολουσανε τοτε αλλα για πραγματα π με βασανιζουνε τωρα... :-)
10-05-2013, 06:58 #5
Νοκας εχεις δικιο που λες οτι δεν ωφελει τιποτα η αναδρομη στο παρελθον, αλλα ορισμενες καταστασεις οπως περιεγραψε το παιδι πιο πανω οσο κ να τις απωθεις στη μνημη, δν ξεχνιουνται ευκολα, κ μπορει οι πληγες του σωματος να επουλωνονται, οι πληγες της ψυχης ομως, τα ψυχικα τραυματα, μενουν για παντα κ με μια απλη σκεψη κ μονο ξαναπονανε.. ειναι πολυ δυσκολο κ πολυ δυσαρεστη κ θλιβερη η κατασταση π βιωνε το παιδι.. επισης εσυ μπορει να το βλεπεις πιο αλλιως κ να εισαι πιο "δυνατος" (αν κ δν ειναι θεμα αδυναμιας) να προχωρησεις στη ζωη σου ξεχνωντας τα δυσαρεστα, δν μπορουν ομως ολοι να κανουν το ιδιο...
Ορισμενοι ανθρωποι δν θα επρεπε να γινονται ποτε γονεις, κ αντι για μητερα κ πατερας θα επρεπε απλα να εχουν τον προσδιορισμο ΤΕΡΑΣ, η λεξη αυτη αρκει.. ολα τα υπολοιπα που κανουν κατοπιν εορτης για να σε φοτωσουν τυψεις κ ενοχες κ οτι κ καλα αυτοι σκιζονται για σενα ενω εσυ εισαι ενας ακαματης ενας τεμπελης ενας αχρηστος κ το αξιζεις κ το ξυλο, ειναι απλα μαιμουνιες κ τερτιπια του αρρωστημενου μυαλου κ ψυχισμου τους..
Γιατι να πρεπει να την πληρωνουν τα παιδια, επειδη οι γονεις εχουν αλυτα ψυχολογικα θεματα κ κομπλεξ κ καθε λογης σκατοχαρακτηρα κ διεστραμμενη προσωπικοτητα κ να χτυπαν τα παιδια με τη χρηση σωματικης η λεκτικης βιας, αντι απλα να χτυπησουν τη δικη τους τη σαπιοκεφαλα σε καναν τοιχο μπας κ απαλλαξουν την ανθρωποτητα απο τη θλιβερη παρουσια τους κ κουνηθει το ανυπαρκτο νιονιο τους..
Εαν σου ειναι δυσκολο κ πιστευεις οτι ειναι καλυτερο να απωθησεις τις μνημες, μην πεις περισσοτερα.. αν νιωθεις οτι θα σε λυτρωσει, πες.. εσυ οπως νιωθεις.. θα επρεπε πιστευω να επισκευτεις εναν ψυχολογο τωρα π οι μνημες ειναι ακομα νωπες κ μπορεις να τις δουλεψεις καλυτερα.. διοτι αλλιως μπορει να νομιζεις οτι το ξεπερασες κ να θαψεις τις σκεψεις στη ληθη, αλλα καποια στιγμη να βγουν ως ηφαιστειο μαζεμενο κ να ξεσπασουν με χιλιους δυο αλλους τροπους, οπως με καταθλιψη, οργη, νευρα, μετατραυματικο στρες... πιστευω μια ψυχοθεραπεια την οφειλεις στον εαυτο σου..
Εισαι 18 ειπες? Να φανταστω δινεις Πανελληνιες τωρα σε λιγες μερουλες, ε? Ευχομαι να πανε ολα καλα, να αποδωσεις τα μεγιστα, να κανεις το καλυτερο π μπορεις για τον εαυτο σου, κ να περασεις καπου μακρια ωστε να απαλλαγεις απο την παρουσια αυτων των υπανθρωπων.. να δηλωσεις σχολη μακρια απο το σπιτι σου, σε αλλη πολη, κ να κανεις μια νεα αρχη στη ζωη σου, αφηνοντας οσο μπορεις ολα αυτα τα δυσαρεστα πισω σου.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-05-2013, 19:04 #6
Σε ευχαριστώ που απάντησες καταρχάς!!!
Ναι σε λίγες μέρες δίνω πανελλήνιες και μένω στη Νάξο αλλά η 1η επιλογή που θα δηλώσω στο μηχανογραφικό θα είναι το ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας που είναι στο Μεσολόγγι...
Όσο για τους γονείς μου, αν μπορούσα θα τους θανάτωνα πάνω στο σταυρό...
Η σταύρωση είναι πάρα πολύ φρικτό βασανιστήριο και αυτό θα έκανα στους γονείς μου αν μπορούσα...
Για να το λέω αυτό φαντάσου τι έχω τραβήξει...
10-05-2013, 19:29 #7
Ενταξει ετυχε στο λοττο που λεγεται γονεις να σαι ατυχος. Φυγε απο κει και μη ξαναπατας, εκτος αν ειναι να τους φας κανα φραγκο μεχρι να αποκτησεις δικα σου. Μηπως σε λενε σεργιαννιδη?
11-05-2013, 01:05 #8
Τι σημαίνει "σεργιαννιδη"?
11-05-2013, 02:13 #9
Απο οτι καταλαβαινω το προβλημα σου(και απολυτα λογικο) ειναι οτι δεν μπορεις να τους συγχωρεσεις. Ο λογος που ακομη ταλαντευεσαι ειναι γιατι οι γονεις σου δεν νιωθουν οτι φταινε καπου και σε πιανει η παρακρουση του να βρεις το δίκιο σου... Ομως, Ετσι τους ειπανε οτι ειναι σωστη η διαπεδαγωγηση και ετσι κανανε για κακη σου τυχη. Λαθος σου ειναι οτι προσπαθεις να τους κανεις να νιωσουν εστω και λιγο οπως ενιωθες εσυ, γιατι αν μια στο τοσο μεγαλωσανε και εκεινοι μεσα στην βια, δυσκολα θα τους αλλαξεις αποψη για το πιο ειναι το σωστο. Το σωστο καλυτερα να το κανεις εσυ στην δικη σου οικογενεια μεθαυριο. Μην προσπαθεις να εκδικηθεις. Δεν αξιζει τον κοπο. Μπορεις να εκμεταλευτεις τις ιδεες των παραπανω και να την κανεις με ελαφρα, οχι για να τους εκδικηθεις, αλλα για να κοιταξεις την ζωη σου πλεον. Πως απο εδω και περα θα εισαι ευτυχισμενος. Την τιμωρια τους ασε να την διαλεξει ο Θεος, αν και εφοσον τους αξιζει να τους δωθει καποια, και κατ επεκταση, πια θα ειναι αυτη. Και εσυ θα εισαι σε μια γωνια και θα ξερεις γιατι ο Θεος τους τιμωρει. Ειναι για εμενα σαφως καλυτερα ετσι. Εσυ δεν εισαι Θεος για να αποφασισεις κατι τετοιο. Εισαι ενα παιδι που μεγαλωσε με λαθος διαπεδαγωγηση για τα ματια των πολλων, αλλα για τα ματια των λιγων, σωστη. Ζεις ομως οπως και να εχει... Προχωρα!!!!
11-05-2013, 10:24 #10
Μαλλον θα εννοει κανεναν κατα συρροην δολοφονο που θανατωσε με παρομοιο βαρβαρο τροπο τους δικους του? δν μ λεει κατι το ονομα.. μηπως εννοουσε "σεχιδης"? εκεινος αν θυμαμαι καλα πριν αρκετα χρονια σκοτωσε σχεδον ολη την οικογενεια του.. τεσπα δν εχουν νοημα να τα συζηταμε αυτα..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
11-05-2013, 10:28 #11
Καταλαβαινω ρε συ την οργη σου κ το θυμο σου, αλλα προσπαθησε να μν σκεφτεσαι μεθοδους αντεκδικησης γιατι ετσι φθειρεις ακομα περισσοτερο τον ευατο σου.. δν υπαρχει λογος να μ αναλυεις σχετικα με τη σταυρωση ως τροπος θανατωσης κ μαρτυριου κ καλα θα κανεις αν ψαχνεις τετοια πραγματα να τα σταματησεις κ να αρχισεις να ψαχνεις πιο φωτεινα κ αισιοδοξα πραγματα..
Εγω σου απαντησα κ παραπανω.. ισχυουν τα ιδια.. σηκω κ φυγε, κ ξεκινα τη δικη σου ζωη.. κ ριξε μαυρη πετρα πισω σου που λεμε.. καλη επιτυχια στις Πανελληνιες κ σκεψου οτι αν με το καλο περασεις στο Μεσολογγι που θες, ποσα πραγματα θα αλλαξουν στην καθημερινοτητα σου κ ποσοι δρομοι θα ανοιξουν μπροστα σου.. υπομονη λιγο καιρο ακομα κ μετα θα φυγεις μια κ καλη απο το αρρωστημενο περιβαλλον κ θα ανοιξεις τα δικα σου φτερα.. :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
11-05-2013, 10:29 #12
11-05-2013, 23:13 #13
11-05-2013, 23:32 #14
Κουραγιο φιλε μου ομως σκεψου τωρα που εισαι επιτελους 18 οτι μπορεις να περασεις σε μια σχολη κ να εγκαταλειψεις δια παντος το σπιτι σου κιολας!Πηγαινε σε μια διαφορετικη πολη κ οταν βρεθει για εσενα η καταλληλη κοπελα κ αρκετοι φιλοι κ αργοτερα καποια δουλεια μπορεις να εγκατασταθεις εκειπερα για τα καλα κ να μην επιστρεφεις σπιτι σου ουτε καν τις γιορτες,αφοσιωσου σε ανθρωπους κ ενδιαφεροντα κ κτισε μια ζωη μονο δικη σου,Οσο για τους γονεις σου δεν τους δικαιολογω ομως αν ψαξεις στο παρελθον τους ισως ανακαλυψεις οτι μεγαλωσανε σε επισης αρρωστημενο περιβαλλον
12-05-2013, 15:57 #15
Καλο μου παιδι δν θελω κ καλο ειναι ουτε εσυ να το σκεφτεσαι να μ αναλυεις τη μεθοδο της σταυρωσης ως μεθοδο βασανιστηριου κ θανατωσης, δν εχει νοημα, οσο πιο πολυ σκεφτεσαι ετσι τοσο πιο πολυ φθειρεις τον εαυτο σου... σταματα να ψαχνεις τετοια πραγματα στο ιντερνετ κ να διαβαζεις τετοια ακραια αφου σε χαλανε.. σου ειπα πρακτικα τι να κανεις ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, κ ισχυουν τα ιδια.. κατα τ αλλα ζητουμενο ειναι να ανοιξεις τα δικα σου φτερα κ να ξεκινησεις δικη σου ζωη!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."