Results 31 to 45 of 66
Thread: Δεν θέλω να χωρίσω...
-
13-07-2007, 07:58 #31
Καλημέρα.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις χθεσινές σας συμβουλές και απόψεις.Ακόμη και αυτά που δείχναν ότι έχω πρόβλημα τα έλαβα υπ\'όψιν μου.
Χθες βγήκαμε και του είπα όλη την αλήθεια και για τα δυο θέματα.Σίγουρα δεν του άρεσαν αυτά που του είπα.... δεν ξέρει λέει αν του αξίζει να ζει μια αρρωστημένη κατάσταση.
Δεν θεωρώ ότι είμαι άρρωστη.... δεν ξέρω κιόλας.Δεν είναι κάτι που το παθαίνω συνέχεια.Πρώτη φορά βγήκα εκτός εαυτού. Εγώ ζήτησα συγνώμη και μια ευκαιρία,(αν και λέει στις έχω δώσει τις ευκαιρίες σου και πάλι το ξανακοίταξες το κινητό)... του είπα τα κολλήματα που έχω με τις πρώην... θέλει μια βδομάδα περιθώριο να το σκεφτεί, γιατί τώρα στην κατάσταση που τον έχω φέρει...μάλλον δεν θα μου αρέσει η απάντηση που θα μου δώσει.Εγώ του είπα ότι θα προσπαθήσω, ότι μίλησα και με μια ψυχολόγο(προχθές).Αναγνώρι� �α ότι βγήκα εκτός εαυτού.Απλά μου είπε ότι αν αποφασίσει να είμαστε μαζί θα αρχίσει να κανει \"φυσιολογική\"ζωή...και όχι αυτό που κάνει, να κάθεται μέσα , να μην δίνει κανένα δικαίωμα και να έχει αυτήν την αντιμετώπιση. Έχει αποξενωθεί απο όλους τους γνωστούς του....μα εγώ δεν απαγόρευσα ποτέ να βγει έξω...οι συγκυρίες της ζωής τα έχουν φέρει έτσι...οι 2 κολλητοί του φύγαν εκτός Αθηνών, και αυτό που έγινε αυτήν την φορά με τις αναπάντητες ήταν γιατί είχαν προηγηθεί τα τηλ. με την πρώην και μου μπήκε το τρυπάκι.... δεν το έχω ξαναπάθει... θα δείξει.
Κατάφερα και κοιμήθηκα λίγο χθες...και με το ζόρι έβαλα και μια μπουκιά (με δυσκολία)...έφτασε σε 2 μέρες η κοιλιά στην πλάτη μου...
Απλά φοβάμαι και του το είπα .... αν είναι να μου δώσει ευκαιρία θα μου την δώσει επειδή το θέλει πραγματικά ...και όχι να μου βγάλει έναν άλλο εαυτό και άλλες αντιδράσεις...
το ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολα και για τους δυο μας... θέλω να πιστεύω όμως ότι θα πάνε όλα καλά.
Τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω.
- 13-07-2007, 08:44 #32
Αυτό που δεν εχω ακόμα καταλάβει απο την όλη ιστορία είναι τι το κακό έχει μια οποιαδήποτε επαφή του με τις πρώην.Βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να διατηρεί κάποιος επαφές με προηγούμενες σχέσεις κ αρκετά υγιές. Δεν θάπρεπε να εγκλωβίζουμε τον άνθρωπο που αγαπάμε σε στενό κύκλο αποκλειστικής επαφής με εμάς πολύ απλά γιατί τον πνίγουμε με τις ζήλιες και τις ανασφάλειές μας κ τότε τα περιθώρια άνεσης και ελευθερίας στενεύουν.Κ αυτά τα περιθώρια είναι απαραίτητα για να μπορέσει η σχέση να αναπνέει κ να διατηρείται ζωντανή.Θα σου έλεγα να κρατήσεις και σύ ανάλογη στάση με τη δική του και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για τις ανθρώπινες σχέσεις όσον αφορά την κτητικότητα. Δεν νομίζω οτι χρειάζεσαι ειδικό για όλα αυτά, είναι πράγματα που μπορείς μόνη σου να σκεφτείς και να διαχειριστείς. Με αγάπή. λιμπερ.
13-07-2007, 09:14 #33
Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω μόνη μου.... κάθε φορά λέω δεν θα ξανακοιτάξω το κινητό και τσουπ άντε πάλι.
Τρομερή ανασφάλεια...θέλω να το ξεπεράσω.Ξέρω ότι έχω γίνει υπερβολική και ότι τον έχω πνίξει με την συμπεριφορά μου. Θέλω να προσπαθήσω πραγματικά.
13-07-2007, 09:19 #34
Ναι αυτό είναι πολύ θετικό το οτι το ξέρεις κ το έχεις εντοπίσει. Θέλει εσωτερική δουλειά κ να εισαι αποσπασμένη απο εκείνον κ απο το οποιοδήποτε κινητό του. Ψάξε μέσα σου τι θέλεις κ φέρσου έξυπνα αν δεν θες να τον χάσεις.
13-07-2007, 09:32 #35
Αν δεν τον έχω χάσει ήδη.... σε μια βδομάδα θα ξέρω... μέχρι τότε πρέπει να κάτσω και να σκεφτώ κι εγώ την συμπεριφορά μου...
13-07-2007, 09:34 #36
Αμα θες να προσπαθησεις πραγματικα,
βγαλε τον εαυτο σου προς τα εξω και μην τον αφηνεις να προσκολειται στο τι κανει ο συντροφος σου.
Δηλαδη, εχεις δικες σου δραστηριοτητες?? κανεις πραγματα μονη σου?
βγαινεις εξω για καφε ειτε μονη σου, ειτε με μια ασχετη φιλη - φιλο σου???
Μια σχεση ξερεις συμπληρωνει την ζωη μας, αλλα δεν ειναι Η ζωη μας.
13-07-2007, 09:36 #37
Τίποτα δεν χάνεται αν δεν το θέλουμε πραγματικά, κ οι άνθρωποι ξέρουν να ξεχωρίζουν το fake απο το αληθινό. Νασαι ο καλύτερός σου εαυτός κ αν είναι να φύγει , ναχεις δώσει πριν τη μάχη σου.
13-07-2007, 09:43 #38
Αυτή την στιγμή (καλοκαίρι)δεν ασχολούμε με κάτι ...πλην της δουλειάς. Τον χειμώνα όμως παω και παρακολουθώ διάφορα μαθήματα στον Δήμο (ζωγραφική,κεραμική,χειροτ� �χνία...) κάνω πράγματα και εκτός Στέλιου.Δεν βρίσκομαι καθημερινά μαζί του. Με τις φίλες μου έβγαινα αλλά τώρα έχει αλλάξει και αυτό. Οι δυο είναι παντρεμένες και περιμένουν παιδί και η άλλη παντρευεται την άλλη εβδομάδα και τρέχει.
13-07-2007, 09:49 #39
Εισαι σε καλο δρομο, οργανωσου λοιπον περαιτερω...
Φαντασου οτι η πηγη ολων των προβληματων πηγαζει απο ανασφαλειες σου.
Δεν εχει να κανει αν ειναι ο στελιος η ο παναγιωτης, οποιος και αν ηταν θα υπηρχε προβλημα (μικροτερο η μεγαλυτερο)
Σκεψου το και προσπαθησε να πεταξεις μακρια το σαρακι της ζηλιας...
Δεν υπαρχει τιποτα πιο κατινιστικο, σε ενα ζερυγαρι να ψαχνει ο ενας το κινητο του αλλου.
Τελος μια σοβαρη σχεση διαπνεεται απο απολυτη εμπιστοσυνη, οτι αλλο ειναι ψευγαδι και συντομα διαλυεται.
13-07-2007, 10:39 #40
Originally posted by dinad
Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω μόνη μου.... κάθε φορά λέω δεν θα ξανακοιτάξω το κινητό και τσουπ άντε πάλι.
Τρομερή ανασφάλεια...θέλω να το ξεπεράσω.Ξέρω ότι έχω γίνει υπερβολική και ότι τον έχω πνίξει με την συμπεριφορά μου. Θέλω να προσπαθήσω πραγματικά.
13-07-2007, 11:10 #41
εμενα ο συντροφοσ μου πριν καιρο ......μιλουσε συχνα με την πρωην του....
ενω εγω χωρισα δεν ήθελε να μιλαω με τον πρώην μου..αυτός ελεγε ότι μιλάει αθώα και γιατί έχει υποχρέωση ΄γιατί η μαμα της είναι εγγυητής σε ενα συμβόλαιο του.....
ετυχε αρκετες φορες να μιλανε μπροστα μου αλλα δεν αντεξα...αυτή έχει φιλο τη να θέλει απο τον συντροφο μου....και του ειπα να μην τησ ξαναμιλησει και ετσι κι εγινε.....
δεν γινετε να μου λεει εμενα να μην μιλω και αυτοσ να μιλαει
ετσι δεν είναι?
και όταν το εμαθε αυτή οτι χαρτωθηκαμε τον πηρε τηλεφωνο και τον κοροιδευε :P :D
13-07-2007, 11:11 #42
Το ξέρω αυτό που λες.... το ιδιο λέει κι εκείνος. Δεν έχω πρόβλημα λέει το να δεις μια κλήση... δεν τρέχει κάτι. Και μου είπε ότι εξήγησε στην πρώην ότι αυτή την στιγμή έχει σοβαρή σχέση και δεν ψάχνετε ...ούτε τον ενδιαφέρει κάποια πιο συχνή επικοινωνία απο ένα γεια στο τρίμηνο ή εξάμηνο... και όταν πήρε αυτή (μετά την κλήση μου) έμεινε κάγκελο γιατί δεν περίμενε μετά την εξήγηση που ειχε κάνει να ξαναπάρει τόσο σύντομα.
Έχετε δίκιο... και θέλω να προσπαθήσω να το κόψω.
Αυτό που δεν ξέρω είναι απο την στιγμή που μου ζήτησε μια βδομάδα να σκεφτεί.... να περιμένω απο αυτόν τηλέφωνο και να μην ενοχλήσω καθόλου ? ή να πάρω κάποια στιγμή αν δεν με πάρει ...μεθαύριο ας πούμε για ένα καλημέρα?
13-07-2007, 11:21 #43
Nα σεβαστείς το χρονικό διάστημα που σου ζήτησε κ να μη του τηλεφωνήσεις.
13-07-2007, 11:21 #44
να περιμενεις να σε παρει αυτος
το ξερω οτι δεν θα αντεξεις αλλα νομιζω είναι καλύτερα
για να σκεφτεί πιο καλα
13-07-2007, 11:34 #45
Mε ολα αυτα το μονο που ισως καταφερες ειναι να τους φερεις πιο κοντα. Για σκεψου αν αυτη τον εχει ακομα στο ματι τι κατηγοριες θα του πει για σενα.
Μπορεις να τον παρεις ενα τηλ. για ενα απλο καλημερα και οτι τον σκεφτεσαι και τιποτα αλλο. Να του το κλεισεις. Με μια πολυ γλυκια, αερινη και ηρεμη φωνη.
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή