Results 61 to 66 of 66
Thread: Δεν θέλω να χωρίσω...
-
20-07-2007, 07:52 #61
Τα καινούργια νέα μας????
Καλημέρα παιδιά...το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει με το πρόβλημα μου αλλά μάλλον είμαι χειρότερα .Τελικά .... ήρθε προχθές και μιλήσαμε...το αποτέλεσμα μετά απο όλα αυτά που μου έλεγε είναι ότι έχει πληγωθεί πάααααααρα πολύ με αυτό που έκανα...ότι αισθάνεται χωρισμένος...ότι είναι καλύτερα απο ότι ήταν την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν είναι τελείως καλά ακομη...χρειάζεται μήνα για να συνέλθει... αλλά επειδή δεν είμαστε μωρά για να μείνουμε ξεχωριστά...να προσπαθήσουμε μαζί. Μου δίνει μια τελευταία ευκαιρία... δεν θα ανεχτεί ούτε το παραμικρό να του ξανακάνω... να προσπαθήσω να κολλήσω το γυαλί ... (αν και μέσα του πιστεύει ότι θα του την ξανακάνω)... εκείνος δεν μπορεί να είναι μέσα στις γλύκες και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.... έχει και πάααααααααρα πολύ δουλειά ταυτόχρονα...και μου είπε ότι θα τα πούμε ξανά το Σάββατο στον γάμο της φίλης μου.....
τελικά μου την έδωσε ή οχι την ευκαιρία για να καταλάβω?
μόνη μου θα προσπαθήσω να κολλήσω το γυαλί? ή μήπως δεν χρειάζεται να προσπαθήσω γιατί εκείνος θα σκουπίζει συνέχεια την κόλλα????
- 20-07-2007, 08:51 #62
Dear Dinad καλημέρα,
Το ότι τελικώς την είχες την ευκαιρία σου καταρχήν πρέπει να σε κάνει να έχεις άλλη φατσούλα και αν όχι http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif τουλάχιστον http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c015.gif (το χαμογελάκι το έχει και ας φουμάρει)
Κατά δεύτερο,
Το ότι στεναχωρέθηκε το περίμενες, σωστά?
Κατά τρίτο και κυριότερο,
Πως να ξεμπλέξετε από τα τηλ με τις πρώην.
Εσύ καταρχήν κατέβασε όλες τις άμυνες σου. Αν είναι να γίνει θα γίνει (το να είστε χώρια εννοώ) και εσύ με γκρίνια και νεύρα μόνο να τον ωθήσεις μακριά από εσένα μπορείς. Άρα δέξου (ειλικρινά δέξου) ότι δεν τρέχει ούτε πρόκειται να τρέξει τίποτα με καμία πρώην.
Απλά είναι άλλος άνθρωπος από εσένα και έχει κάποιοα ανάγκη επικοινωνίας με την πρώην. Εξάλλου είναι κλειστός τύπος από ότι κατάλαβα. Δεν πολυέχει ευκολία να ανοίγεται στους ανθρώπους. Ε σε αυτήν είχε ανοιχτεί. Και βρίσκει εύκολα τον τρόπο να μιλήσει είτε για τα δικά του είτε για τα δικά της θέματα.
Επίσης εσύ πρέπει να βρεις τον τρόπο και τον χρόνο και την διάθεση να του εξηγήσεις ότι έχεις και εσύ την δική σου ανάγκη. Την ανάγκη να σεβαστεί το πως νιώθεις.
Και για να γίνουν και το ένα και το άλλο είναι απαραίτητο να καταλάβεις το πως νιώθει αυτός. Εγώ μόνο υποθέσεις κάνω αλλά εσύ συζητώντας με αυτόν μπορείς να διαπιστώσεις το γιατί νιώθει την ανάγκη να μιλάει με μία πρώην.
Ε άμα τον ακούσεις και τον καταλάβεις και δεχτείς αυτά που θα σου πει έληξε το θέμα.
Πάντα όμως με κατεβασμένη άμυνα. Δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεσαι \"πάλι με αυτήν μιλάει..\" ή \"μα καλά τι λένε?\" ή \"μα με εμένα γιατί δε τα λέει\" .
Εχει τους λόγους του. Που προς το παρόν δεν τους ξέρεις καν. Γιοαυτό και σκας.
Ε δώστου την ευκαιρία εσύ λοιπόν να σου εξηγήσει. Να σου ανοιχτεί. Να είστε ΜΑΖΙ.
ΕΣΥ πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία (τουλάχιστον για το συγκεκριμένο θέμα).
ΥΓ Και όσο για το αν θα είναι αυτός μέσα στις γλύκες ή όχι δικό του καπέλο. Εσύ να βγάλεις την δική σου την καλή διάθεση (ξεκολλόντας εννοείται από το τηλέφωνό του δια παντός) και το τι θα κάνει αυτός το συζητάμε μετά.
20-07-2007, 09:03 #63
Σ\'ευχαριστώ γι΄αυτά που μου λες... ξέρω και το περίμενα κιόλας ότι θα είναι δύσκολο να είμαστε μεσα στην τρελή χαρά απο την μια μέρα στην άλλη...απλά με δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Δηλ. παραδέχτηκα τα λάθη μου... μου έδωσε την ευκαιρία γιατί δεν του έχω δώσει δικαίωμα σε τίποτε άλλο 2 1/2 χρ. , αλλά δεν αισθάνομαι ότι με έχει συγχωρέσει και ότι θέλει να προχωρήσουμε. Τον παίρνω μόνο εγώ τηλ. δεν ξέρω πως να φερθώ....λέει ότι έχει δουλειά...και τον πιστεύω γιατί είναι η σεζόν του τώρα (ελ.επαγγελματίας) αλλά πιστεύω ότι το βάζει και σαν μια δικαιολογία λίγο παραπάνω για να μην βρεθούμε.Δεν θέλω να τον πιέσω γιατί ξέρω ότι θα φέρω αντίθετα αποτελέσματα...θέλει τον χρόνο του αλλά τον χρειάζομαι...μου λείπει αφάνταστα αυτό που είχαμε...
Δηλ. υπο φυσιολογικές συνθήκες το πρόγραμμα γι΄αυτό το Π.Σ.Κ. θα είχε ως εξής :Παρασκευή θα πήγαινα σπίτι του ... θα έκανε εκείνος τις δουλίτσες του...το βράδυ θα καθόμασταν παρείτσα...το Σάββατο θα πήγαινε στο μαγαζί που φτιάχνει κι εγώ θα ετοιμαζόμουν για τον γάμο της φίλης μου...θα ετοίμαζα και τα δικά του ρούχα... θα πηγαίναμε στον γάμο και στο γλέντι και μετά θα γυρνάγαμε σπίτι του και την Κυριακή θα την περνάγαμε μαζί....τώρα έχει πολύ δουλειά... θα έρθει να με πάρει εκείνος αύριο κατά τις 8 να πάμε στον γάμο....αμφιβάλλω αν θα θέλει να πάμε μετά σπίτι του και να περάσουμε μαζί την Κυριακή.... δεν ξέρω πως να φερθώ για να του περάσει...τον αγαπάω πολύ!
20-07-2007, 09:19 #64
Μα είναι απλό (απλά είσαι πελαγομένη και δεν διαβάζεις τι γράφεις ούτε και τα ερμηνεύεις καθώς θέλεις κάτι τόσο πολύ που σε λίγο θα κάνεις μπάμ)
Οπότε στα γράφω τα λόγια σου (μέσα από τα δικά μου μάτια και τον δικό μου εγκέφαλο)
Τα πράγματα δεν είναι και στα καλίτερά τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι στα χειρότερά τους.
Το ΠΣΚ δεν προβλέπεται αίσιο όπως παλιά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάτι τέτοιο είναι προδιαγεγραμμένο.
Η πίεση δεν αποδίδει κάτι θετικό στη συγκεκριμένη στιγμή. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Εσύ δεν μπορείς να είσαι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Και όμως μπορείς. (σε εκείνα τα μηχανήματα που δείχουν την ευτυχία τρόγωντάς σου ένα 50λεπτό στον πάτο δεν είσαι αλλά ούτε και στην κορυφή). Ε για να ανέβεις καλωσόρισες τις θετικές σκέψεις και διώξε τις αρνητικές. Πέρνα καλά στο γάμο της φίλης σου. Ο σύντροφός σου έχει το δικαίωμα να μην πολυνιώθει καλά (όπως έχει και το αντίθετο δικαίωμα). Χωρίς να το δείχνεις ότι σε έχω γραμμένο τι νιώθες μπορείς να του δείξεις ότι εγώ χαίρομαι για τη φίλη μου και αυτό με κάνει να νιώθω καλά όπως εγώ λυπάμαι για το δικά μας και για αυτό νιώθω άσχημα. Αλλά δεν έχω δικαίωμα ούτε για μένα ούτε για σένα να πάρω το 5κιλο τη μαύρη τη μπογιά και να τα βάψω όλα μαύρα μέσα στη ψυχή μου.
20-07-2007, 09:23 #65
Η ειλικρίνεια είναι ο καλίτερος σύμμαχός σου.
Αν νιώσεις ότι δε μπορείς να τον βλέπεις στεναχωρημένο και μπερδεμένο πέστου το. Αλλά παράλληλα πέστου και ότι τον αγαπάς και τον καταλαβαίνεις. Και ότι και εσύ δεν νιώθεις και στα high σου αλλά το παλεύεις το θέμα. Και ότι ανεξάρτητα με αυτόν εσύ έχεις αποφασίσει να χαίρεσαι τη ζωή σου. ΜΕ αυτόν θα χαίρεσαι ακόμα περισσότερο και αυτό ακριβώς θέλεις
20-07-2007, 09:33 #66
Originally posted by ex_hus
Η ειλικρίνεια είναι ο καλίτερος σύμμαχός σου.
Αν νιώσεις ότι δε μπορείς να τον βλέπεις στεναχωρημένο και μπερδεμένο πέστου το. Αλλά παράλληλα πέστου και ότι τον αγαπάς και τον καταλαβαίνεις. Και ότι και εσύ δεν νιώθεις και στα high σου αλλά το παλεύεις το θέμα. Και ότι ανεξάρτητα με αυτόν εσύ έχεις αποφασίσει να χαίρεσαι τη ζωή σου. ΜΕ αυτόν θα χαίρεσαι ακόμα περισσότερο και αυτό ακριβώς θέλεις
Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν μια συμβουλή και αυτή την στιγμή είμαι καλύτερα απ\'ότι το πρωί...σ΄ευχαριστώ.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή