Results 1 to 15 of 19
Thread: ------
-
10-05-2013, 07:59 #1
------
τυχαινει να αντιμετωπιζω και εγω αυτο το προβλημα...οστοσο το παλευω και μπωρω να πω οτι ειμαι ικανος να τα καταφερω... τελευταια μου πηγαν ολα στραβα σχεδον και η ψυχολογια μου επιασε απλα πατο και τρωω με μεγαλη δυσκολια.αυτο που με πειραζει περισσοτερο δεν ειναι τοσο η ανορεξια αλλα οτι καθε φορα που λεω σε καπιον οτι μου εχει κλεισει η ορεξη πιανει το θεο απο τα κερατα αυτο ειναι που με ποναει περισοτερο.δεν ειμαι κοκαλο εντελος απλα μου λειπουν μερικα κιλα εχω ωραια χαρακτηριστηκα ειμαι καλο παιδι εχω ωραια πρασινα ματια και το μεγαλυτερο προβλημα μου (εγω ετσι το βλεπω) ειναι οτι αυτο το κολημα μου εχει καταστρεψει τις σχεσεις μου με τους αλλους αυτο με πονα περισσοτερο.μου εχει τυχει να παρω 5 η 6 κιλα μετα απο πολυ προσπαθεια και ειδα διαφορετικη αντιμετωπιση γενικα.προσπαθω να εξηγισω σε ολους γενικα οτι αν με αποδεχτουν ειμαι ικανος για ολα.δε ζητησα απο κανενα το ογδοο θαυμα του κοσμου ζητησα απλα λιγη κατανοηση για να μπωρεσω απλα να σταθω στα ποδια μου.
προσπαθω να εξηγισω στους παντες τι μπορω να κανω αν παρω μερικα κιλα και αυτοι δε το καταλαβενουν με κανουν και στεναχοριεμαι και μου κλινει χειροτερα η ορεξη και αυτο ειναι το προβλημα... χρειαζομαι πραγματικα την υποστηριξη καπιου αυτη τη στιγμη.... ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση..
- 10-05-2013, 08:11 #2
Αχ ρε Αλεξανδρε!! Πραγματικα ομως!
Οταν λες "τυχαινει να αντιμετωπιζω και εγω αυτο το προβλημα", ποιο ειναι αυτο το προβλημα? Ανορεξια εχεις? Βουλιμια? Τι? Στο εχει διαγνωσει καποιος γιατρος? Η διαβασες 5 συμπτωματα στο ιντερνετ κ εβγαλες το συμπερασμα? Επισης ποσα κιλα εισαι πια ρε Αλεξανδρε κ δν μπορεις να βαλεις? Αντε να το δουμε αυτο εμεις οι πιο ''τσουπωτοι'' κ να μν εκνευριστουμε!
Επισης γραφεις παρακατω : "εχω ωραια χαρακτηριστηκα ειμαι καλο παιδι εχω ωραια πρασινα ματια και το μεγαλυτερο προβλημα μου (εγω ετσι το βλεπω) ειναι οτι αυτο το κολημα μου εχει καταστρεψει τις σχεσεις".. ρε αλεξανδρε μην αυτοτρολαρεσαι... εμενα γιατι μ βγαζει περισσοτερο το ολο θεμα κατι του στυλ ''με χει φαει η αγαμια, θελω να βρω γκομενα, οκ θα γραψω κ 3-4 περι ψηλου πρασινοματη, κ οποια τσιμπησει"? Ουτε αγγελια να εβαζες..
Οσο για τα κιλα, να σου δωσω εγω οσα θελεις που τα εχω κ μπολικα! Τι ειναι πια αυτα τα τοσο τραγικα που σου λενε ρε ομορφοπαιδο κ σε στενοχωρουν με αποτελεσμα να μν μπορεις να φας κ να σου χει κοπει η ορεξη?
Παντα σε θεματα αυτης της κατηγοριας απανταω σοβαρα κ με αγγιζουν λογω προσωπικης μαχης με διατροφικες διαταραχες, αλλα στο συγκεκριμενο δν αντεξα να μν πω την κακια μου. Παντως αμα με τιποτα δν μπορεις να φας (ασχετως αιτιας) κ χανεις πολλα κιλα, καλο ειναι να πας κ σε εναν παθολογο να κανεις καποιες εξετασεις π θα σου πει, μηπως παιζει τιποτα παθολογικο.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-05-2013, 08:19 #3
βασικα ειμαι αρκετα ψηλος 1.77 και πρεπει να φαω παρα πολυ για να παχυνω καποτε ετρωγα 2 γευματα τη μερα και ετσι παχυνα εβγαλα μαλλια να το λεω αυτο σε ολους και αυτοι το βιολι τους ενταξει μπωρει να τρωω λιγο αλλα επιδη ειμαι και αρκετα ψηλος αυτο επιδηνωνει πολυ το προβλημα δεν αντεχω να βλεπω ολους να μου φερονται ετσι για 5 η 6 κιλα που μου λειπουν δε το αξιζω ειναι αδικο.πραγματικα υπαρχουν φορες που φρικαρω τοσο πολυ με ολο αυτο που δε θελω να ζω.μου εχει τυχει αρκετες φορες να σκεφτομαι οτι θελω να πέθανω γιατι δεν αξιζω σε κανενα. θα μου πεις αυτο δεν ειναι λυση. το ξερω για αυτο ακριβως προσπαθω να με βρει αυριο μια καλυτερη μερα. σε τι πραγμα ειμαι λαθος?
10-05-2013, 08:22 #4
10-05-2013, 08:27 #5
10-05-2013, 08:29 #6
Μηπως τα μεγαλοποιεις κι εσυ ομως ρε Αλεξανδρε? Δεν νομιζω ολοι πια να ασχολουνται με το φαγητο σου κ τα κιλα σου κ αν εισαι αδυνατος η κρεμεται ο πατσας
Μηπως επειδη εσυ το εχεις στο μυαλο σου νομιζεις ασχολουνται κ οι αλλοι?
Ποσα κιλα εισαι ομως δν μ ειπες! Παντως με 2 γευματα τη μερα δν παχαινεις να ξερεις.. 2 γευματα ειναι λιγα ακομα κ για τη διαιτα.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-05-2013, 08:32 #7
10-05-2013, 08:37 #8
ειναι λιγα... :( στα ιδια ειμαι κ εγω αλλα με πολυ λιγοτερο υψος απο το δικο σου.. κ εσυ εισαι κ αντρας κ συνηθως ειστε περισσοτερα κιλα λογω μυικης μαζας κτλ...
οταν λες σου το χουν πει, τι εννοεις? τι σχολια σου λενε σχετικα με τα κιλα σου? οτι "πως εισαι ετσι σκελετωμενος, μουμια, νεκροκεφαλη κτλ"? αν στα λενε ειναι απαραδεκτα, αλλα κατα τη γνωμη μ πρεπει να σταματησεις να δινεις σημασια τι λεει ο ενας κ ο αλλος, κ καλυτερα να πας σε εναν διαιτολογο να σου δωσει μια διατροφη ωστε να βαλεις σωστα τα κιλα, γιατι για να μην μπορεις να βαλεις η εχεις κατι ορμονικο/παθολογικο, η κατι κανεις λαθος, η απλα δν τρως (2 μεριδες δν τρωνε ουτε οσοι ειναι σε αυστηρη διαιτα ρε συ)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-05-2013, 08:47 #9
γνωριζω πολυ καλα τον εαυτο μου ξερω τα ελαττοματα του που χανει που κερδιζει και που μπαζει ειχα παει καποτε σε γιατρο και δεν εφερα κανενα αποτελεσμα.. γιατι το προβλημα μου δεν ειναι τοσο αυτο οσο η συμπεριφορα των γυρω μου.λεω.. εγω γιατι να προσπαθω οταν ολοι μου φερονται ετσι?
10-05-2013, 08:49 #10
πηγες δηλαδη σε διαιτολογο? κ τι σου ειπε? δεν σου εδωσε καποιο προγραμμα διατροφης?
επισης αν ισχυει αυτο π λες, οτι ολοι σε σχολιαζουν κτλ, μαλλον θα πρεπει αμεσα να σταματησεις να δινεις βαρυτητα στη γνωμη τους" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
10-05-2013, 08:59 #11
10-05-2013, 09:01 #12
10-05-2013, 09:04 #13
10-05-2013, 17:06 #14
Αλέξανδρε πες μου την ηλικία σου....με τι ασχολείσαι....
Ύψος και κιλά....περιμένω..Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.....μόνο με την καρδιά κανείς
μπορεί να δει καθαρά...
10-05-2013, 17:16 #15
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια