Results 1 to 3 of 3
-
11-07-2007, 10:25 #1
Άνοιγμα ορισμένων θεμάτων για συννημένα
Αγαπητοί διαχειριστές του σάιτ,
Θα σας πρότεινα ,αν και φαντάζομαι ότι το έχετε εκ των προτέρων απορρίψει, σε ορισμένα threads να επιτρέπετε την δημοσίευση εικόνων με μικρό size ώστε να μη πιάνουν και χώρο στο server σας.
Μια πειραματική δοκιμή έστω?
Ειδικά βλέποντας ότι δημοσιεύεσιες photo γίνονται αλλά με τρόπο που είναι τουλάχιστον χρονοβόρος.
Thx εκ των προτέρων όπως πάντα
- 12-07-2007, 01:08 #2
ex_hus,
δε γνωρίζω αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό που λές.
Η φιλοσοφία πάντως αυτού του φόρουμ είναι να μην μετατραπεί σε ένα φόρουμ γενικής θεματολογίας, με άσχετες συζητήσεις, με φωτογραφίες, με άβαταρς, με εμότικονς αλλά να παραμείνει όσο είναι δυνατόν εστιασμένο σε αυτό που εξ΄ορισμού είναι.
Γενικά, όπως καταλαβαίνεις, δεν ενθαρύννεται η χρήση φωτογραφιών και άσχετης θεματολογίας, γι αυτό και υπάρχουν οι σχετικοι περιορισμοί.
Σε ευχαριστώ πάντως θερμά για το ενδιαφέρον σου και τις προτάσεις σου.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
12-07-2007, 13:57 #3
Αγαπητέ dodoni,
Δεν τίθεται θέμα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με όσα λές για το φόρουμ και τη θεματολογία του και την αντίθετη περί αυτού χρήση εικόνων και εμοτικονς γιαυτό και δεν ξεκίνησα με σκοπό να επιχειρηματολογήσω υπέρ ή κατά των συνημμένων (ή των εμοτικονς) Εξάλλου υπάρχει ήδη thread για αυτό. Δηλαδή ο σκοπός αυτού του thread δεν είναι να γίνει μία συζήτηση για το αν και κατά πόσο τα δύο αυτά αντιτίθενται.
Εξάλλου εγώ είμαι μέλος και εσύ ο διαχειριστής.
Απλά τονίζω ότι αφού ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ η χρήση και εμοτικονς και photos (αλλά όχι με τον απλό τρόπο) δεν θα ήταν καλό, τουλάχιστο για λόγους ισότητας των μελών που είναι γνώστες άλλων τρόπων με αυτών που δεν είναι, να επιτραπεί η χρήση τους πχ στα θέματα του subforum \"Γενικά\"?
Όσο για το αν είναι τεχνικά εφικτό αυτό δεν το γνωρίζω ούτε εγώ.
Φυσικά ανταποδίδω τις ευχαριστίες
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή