ναι ειμαι ακομη μονη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Σχετικά με την αναφορά σου στην συμπεριφορά του περιβάλλοντος σου...
    Είναι γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι, ειδικά στις μέρες μας ζουν μέσα απο την ζωή των άλλων. Αναφέρεις η ίδια πως οι φίλες σου συζητούν για σχέσεις, είναι με τα αγόρια τους και θεωρείς πως σε έχουν ξεχασμένη. Είναι πολύ πιο εύκολο να ζεις έτσι, παρά μόνος, γιαυτό και όποιος έχει την ευκαιρία το εκμεταλλεύεται. Δυστυχώς έτσι πάει, και δεν είναι καθόλου περίεργο. Και μην γελιέσαι πως οι φίλες σου είναι απαραίτητα ευτυχισμένες όντας ερωτευμένες όπως το φαντάζεσαι...Απλά περνάνε τον χρόνο τους με διαφορετικό τρόπο. Είναι ένα πράγμα το να παρασυρθεί κάποιος λόγω παρορμήσεων/ορμονών κλπ και να βρεθεί σε μιά υποτιθέμενη σχέση με κάποιον και να περνάει "καλά" τον χρόνο του, και άλλο το να είναι ευτυχισμένος. Οπότε μην νομίζεις ότι χάνεις κάτι ουσιαστικό. Χάνεις το παγωτό αλλά μην νιώθεις ότι δεν τρως καθόλου....σίγουρα όμως θέλουμε και λίγο παγωτάκι...
    Είμαι το πλέον ακατάλληλο άτομο να καθοδηγήσει ή να δώσει "ελπίδα" αλλά....να....κοροιδεύω και λίγο τον εαυτό μου με όλα αυτά...
    Πάντως, επειδή το όλο θέμα το εκφράζεις σαν παράπονο, το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σίγουρα εκεί έξω αρκετοί σε κοιτάνε, που μπορούν να σου δώσουν ένα παγωτάκι απλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Θεωρησα οτι οταν λες οτι εισαι σφιγμενη στις παρεες οτι εννοεις πως εχει και προβλημα εσωστρεφειας, αγοραφοβιας, οτι εισαι δυσκολη στο να μιλας για να κανεις φιλους κλπ. Οποτε αυτο ειναι ενα πιο σοβαρο και πιο γενικο θεμα. Και λεω θα μας τρελανεις γτ λες απ τη μια οτι εισαι σφιγμενη στις παρεες και απ την αλλη οτι εχεις παει σε τοσες δραστηριοτητες, οτι εχεις καποιος φιλους κλπ, πραγματα που ειναι αντιθετα. Απ οτι καταλαβα δεν εννοεις οτι δυσκολευεσαι γενικοτερα να μιλας, αλλα οταν το φερνει η κουβεντα και συζητιουντε τα γκομενικα, επειδη εσυ δεν εχεις ακομα καποια εμπειρια νιωθεις ασχημα. Εκτος αν εννοεις οτι εχεις προβλημα κοινωνικοτητας γενικοτερα.
    Αναφερομουν στα γκομενικα.
    Κοιτα, δεν ειμαι ατομο παρα πολυ κοινωνικο δλδ οταν γνωριζω κοσμο ντρεπομαι λιγο και αν δε δειξει κι ο αλλος τη διαθεση να με γνωρισει, κανω λιγο πισω. Γι αυτο και δεν εχω κ τον τεραστιο κοινωνικο κυκλο. Αν νιωσω ανετα με τα ατομα που εχω απεναντι μου, τοτε ειμαι μια χαρα κοινωνικη κλπ. Θελω το χρονο μου για να κανω φιλιες. Ωστοσο αυτο δε νομιζω να με χαρακτηριζει αγοραφοβικη ή αντικοινωνικη, απλα ντροπαλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Σχετικά με την αναφορά σου στην συμπεριφορά του περιβάλλοντος σου...
    Είναι γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι, ειδικά στις μέρες μας ζουν μέσα απο την ζωή των άλλων. Αναφέρεις η ίδια πως οι φίλες σου συζητούν για σχέσεις, είναι με τα αγόρια τους και θεωρείς πως σε έχουν ξεχασμένη. Είναι πολύ πιο εύκολο να ζεις έτσι, παρά μόνος, γιαυτό και όποιος έχει την ευκαιρία το εκμεταλλεύεται. Δυστυχώς έτσι πάει, και δεν είναι καθόλου περίεργο. Και μην γελιέσαι πως οι φίλες σου είναι απαραίτητα ευτυχισμένες όντας ερωτευμένες όπως το φαντάζεσαι...Απλά περνάνε τον χρόνο τους με διαφορετικό τρόπο. Είναι ένα πράγμα το να παρασυρθεί κάποιος λόγω παρορμήσεων/ορμονών κλπ και να βρεθεί σε μιά υποτιθέμενη σχέση με κάποιον και να περνάει "καλά" τον χρόνο του, και άλλο το να είναι ευτυχισμένος. Οπότε μην νομίζεις ότι χάνεις κάτι ουσιαστικό. Χάνεις το παγωτό αλλά μην νιώθεις ότι δεν τρως καθόλου....σίγουρα όμως θέλουμε και λίγο παγωτάκι...
    Είμαι το πλέον ακατάλληλο άτομο να καθοδηγήσει ή να δώσει "ελπίδα" αλλά....να....κοροιδεύω και λίγο τον εαυτό μου με όλα αυτά...
    Πάντως, επειδή το όλο θέμα το εκφράζεις σαν παράπονο, το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σίγουρα εκεί έξω αρκετοί σε κοιτάνε, που μπορούν να σου δώσουν ένα παγωτάκι απλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι!
    Δεν το εχω ζησει αυτο το να θες να εισαι με εναν ανθρωπο ολη μερα καθε μερα γι' αυτο και δυσκολευομαι να το κατανοησω και να το δεχτω. Προσπαθω να μπω στη θεση τους αλλα δε μπορω, ισως φταιει που εχω συνηθισει να περναω πολυ χρονο με τον εαυτο μου και γενικα να κανω πραγματα μονη μου. Απ τη μια ζηλευω κιολας γιατι θα προτιμουσα να εχω κατι τετοιο παρα να γυρναω καθε φορα σπιτι μονη μου και να καθομαι στον υπολογιστη. Απο την αλλη καθως θελω να ειμαι γενικως ανεξαρτητη και να μη κρεμομαι απο καποιον, πιστευω πως αν εκανα σχεση θα ηθελα κ τον προσωπικο μου χωρο κ χρονο οχι να ειμαστε ολη μερα κωλος κ βρακι και να περιστρεφεται η ζωη μ γυρω απο αυτο το ατομο. Μεγαλα λογια βεβαια δε λεω, μπορει να ειμαι αλλιως, αλλα δεν εχω την εμπειρια να το πω με σιγουρια. Οπως και να το κανεις ομως, πειραζομαι. Εχω μια φιλη που μεχρι πριν λιγο ηταν σχεδον στην ιδια θεση με μενα. Γνωρισε τον δικο της μεσω ιντερνετ κι απο τοτε την εχω δει ελαχιστες φορες κ παντα μαζι του. Νιωθω σαν να με εχει εγκαταλειψει ενω ηταν το μονο ατομο που με καταλαβαινε. Σαν να ξεχασε τα οσα εχουμε συζητησει και μοιραστει, και το ποσο ασχημα περναω.. Αλλα τι να της πεις. Δε μ αρεσει να παρακαλαω για παρεα.

Οσο γι' αυτο που λες στο τελος. Που ειναι αυτοι που θελουν να μου δωσουν παγωτο? :P Αληθεια τωρα, δε γινεται να ειμαι τοσο γκαβη. Μεσα στη χρονια αυτη, μου εδειξαν ενδιαφερον 2 ατομα μονο. Ο ενας ηταν ενα παιδι που την πεφτει σε ολες κι οποια του κατσει, και ο αλλος αυτος π αναφερθηκα πριν στη συζητηση με το κερασι, που δεν ταιριαζαμε καθολου.

Να αναφερθω και σε ενα αλλο θεμα. Ειναι φορες που μου αρεσει καποιος (μιλαω γενικα, δεν αναφερομαι σ καποιον συγκεκριμενο) και καθως δε κανει καποια κινηση να με γνωρισει καλυτερα, σκεφτομαι να το δειξω εγω εμμεσως. Αλλα ειναι η απειρια που με σταματαει. Δεν θα φαινοταν καπως να "την πεσω" σε καποιον, ουσιαστικα να δειξω οτι ψαχνομαι κλπ και μετα να καταλαβει οτι δε ξερω που παν τα τεσσερα? Εσεις οι αντρες πως θα βλεπατε μια τετοια γυναικεια συμπεριφορα? δεν θα ηταν αντιφατικη??
    Τελος, να πω οτι ή εχετε γινει τερμα παθητικοι ή εγω γνωριζω μονο ανδρες που δε τους αρεσω ή μονο δεσμευμενους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cocomero View Post
    Οσο γι' αυτο που λες στο τελος. Που ειναι αυτοι που θελουν να μου δωσουν παγωτο? :P Αληθεια τωρα, δε γινεται να ειμαι τοσο γκαβη. Μεσα στη χρονια αυτη, μου εδειξαν ενδιαφερον 2 ατομα μονο. Ο ενας ηταν ενα παιδι που την πεφτει σε ολες κι οποια του κατσει, και ο αλλος αυτος π αναφερθηκα πριν στη συζητηση με το κερασι, που δεν ταιριαζαμε καθολου.
    Το μόνο σίγουρο....

Quote Originally Posted by cocomero View Post
    Ειναι φορες που μου αρεσει καποιος (μιλαω γενικα, δεν αναφερομαι σ καποιον συγκεκριμενο) και καθως δε κανει καποια κινηση να με γνωρισει καλυτερα, σκεφτομαι να το δειξω εγω εμμεσως. Αλλα ειναι η απειρια που με σταματαει. Δεν θα φαινοταν καπως να "την πεσω" σε καποιον, ουσιαστικα να δειξω οτι ψαχνομαι κλπ και μετα να καταλαβει οτι δε ξερω που παν τα τεσσερα? Εσεις οι αντρες πως θα βλεπατε μια τετοια γυναικεια συμπεριφορα? δεν θα ηταν αντιφατικη??
    Δεν υπάρχουν φόρμες...υπάρχουν άνθρωποι...κάνε ότι νομίζεις και βλέπεις...Μόνο την προσωπική μου γνώμη θα μπορούσα να σου πω και τίποτα παραπάνω...
    Υπάρχουν τόσα "εσείς οι άντρες υπάρχουν", όσα και "εσείς οι γυναίκες"...ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Κάπου εδώ όμως αναγνωρίζω ότι είμαι έξω απο τα νερά μου οπότε και αποχωρώ...!
    Πάντως αν θες κυριολεκτικά ένα παγωτό εγώ προτείνω Φλοίσβο και Haagen Dazs strawberry cheesecake, εσύ βάζεις τη μέρα....θα κάθομαι απλά να σε ακούω να γκρινιάζεις αν θες....μου φτάνει.

Junior Member
    Γειά σου cocomero ! Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι ίσως ο κατάλληλος για σένα υπάρχει απλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να τον γνωρίσεις ; Οταν λέω κατάλληλος δεν εννοώ οτι θα περάσεις και μια ζωή μαζί του αλλά οτι θα είναι αυτός που θα σε κάνει πραγματικά να νιώσεις οτι θες να είναι ο πρώτος σου. Συνήθως οι περισσότερες κοπέλες ιδίως σε νεαρή ηλικία κοιτάμε μόνο την εξωτερική εμφάνιση γι'αυτό και βλέπεις πολλές φίλες σου να έχουν κάνει διάφορες φάσεις και να μιλάνε για αυτά. Το να κάνεις sex θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για σένα και το άτομο το οποίο θα είναι ο πρώτος σου θα πρέπει να είναι κάποιος που να σου αρέσει πολύ. Μη κάνεις τη βλακεία από την αγανάκτηση σου και το κάνεις με όποιον βρείς. Μη ξεχνάς οτι οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουμε βλακείες και μέσα από αυτές μαθαίνουμε. 'Οσο πιο πολύ φαίνονται να μιλάμε για σεξουαλικά & σχέσεις σε τόσο μεγάλο βαθμό έχουν κάνει και τις βλακείες τους (Ολοι κάνουμε... )! Εσύ φαίνεται οτι πάντα έκρινες με βάση τη λογική και δεν ήσουν ποτέ χαζή και ανώριμη αρκετά ώστε να το κάνεις με κάποιον που ήθελε μόνο να σε "αυτώσει" και για αυτό δεν έγινε και η αρχή....και για αυτό τώρα δεν νιώθεις "έμπειρη" ! 'Ενα θα σου πώ.. μην απογοητεύεσαι και μη ζηλεύεις τις φίλες σου και τα ζευγαράκια. Σκέψου οτι ένα σωστό αγόρι θα εκτιμήσει το οτι του δίνεις τη "παρθενιά" σου....Δεν είναι ντροπή.. Ντροπή είναι να έχεις πάει με όλη την Αττική. Δε ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου φορά και τον πρώτο μου. Καλό η κακό δεν ξέρω. Ο καθένας το κρίνει διαφορετικά. Κοίταξε λοιπόν να περιμένεις μέχρι να σου αρέσει κάποιος πραγματικά! Επίσης αμα σου αρέσει κάποιος άφησε υπονοούμενα και δες άμα σε παίρνει. Μη τη πέσεις σε κάποιον έτσι στο ξεκούδουνο και φας καμιά χυλόπιτα... οχι οτι θα γίνει κάτι αλλά να μη σε πάρει από κάτω με τη πρώτη προσπάθεια. 'Αμα δεις οτι σε παίρνει συνέχισε. Δεν έχει σημασία το οτι δεν έχεις εμπειρία. Άμα ο άλλος είναι άντρας θα πάρει και εκείνος θέση και θα σου δείξει πως αισθάνεται και θα σου αφήσει και χώρο και χρόνο να εκφραστείς. Οταν αρέσουμε πραγματικά σε κάποιον θα κάνει τα πάντα για να μας κάνει να νιώσουμε άνετα και θα προσπαθήσει πολύ να μας καταλάβει. 'Αμα δε το κάνει δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι, απλά γιατί δεν άξιζε εκείνος....οχι επειδή εσύ δεν είσαι αρκετά καλή. Πως θα κάνει ένα αγόρι κάτι μαζί σου άμα δε βλέπει και ένα σημάδι... Ενα χαμόγελο , μια άποψη , ένα σχόλιο , ένα υπονοούμενο , μια ματιά..... Δείξε κάτι από αυτά... και δες αμα σε παίρνει... Αν δεν αντιδράει απλά παράτα το. 'Αμα του αρέσεις να είσαι σίγουρα πως θα είναι η αφορμή για να το συνεχίσει!!!!!!!!!!

Συμφωνώ απολύτως με τη Moody!!!

Moodys, κι εγω συμφωνω μαζι σου. Η παρθενια για τη γυναικα δεν ειναι ελάττωμα. Ο αντρας που θελει καποια για σοβαρο σκοπο δε θα προτιμησει τη ξεσκισμενη που εχει παει με όλη την Αττική (νουμενου ότι αυτη με την παρθενια ή τη λίγη εμπειρια τον καλυπτει στα υπολοιπα).
    Κοκομερο, αμα σε γουσταρει καποιος δε θα τον πειραξει η παρθενια σου, ίσα ισα θα ναι και ενας λογος παραπανω να σε θελει. Προσεχε όμως μην την πατησεις, υπαρχουν κι αυτοι που κατεχουν πολύ καλα την τεχνη της παραπλάνησης και κρατανε λίστα με επιτυχίες.
    Ελπίζω να μην ψάχνεις για πρίγκηπες. Όπως σου ειπα πιο πριν να ναι καποιος του δικου σου μετρου/επιπεδου.
    γιάννης

Χμ, έχω την εντύπωση, ότι εκείνο που σου λείπει προκειμένου να φτάσεις στο θέμα σχέση, δεν είναι μόνο όλα αυτά που λες, αλλά μάλλον η.. "αδυναμία" σου στο να φλερτάρεις, οι σχέσεις από κει ξεκινάνε, μάθε να φλερτάρεις, χαλάρωσε και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους από μόνα τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ashley View Post
    Συμφωνώ απολύτως με τη Moody!!!
    Κι εγω!! :)
    (Το μονο π δν μ αρεσε βεβαια ειναι το περι ξεσκισμενων π εχουν παρει τη μιση Αττικη κτλ.. Δλδ ή θα εχει γινει ο κωλος σηραγγα ή θα ειναι μαγαζι κλειστο? δν καταλαβα.. ενας αντρας π σε ΘΕΛΕΙ με ολη την εννοια της λεξης δν θα κοιταξει αν εχεις πολλες, λιγες η καθολου σεξουαλικες εμπειριες.. εκτος κ αν σε θελει για μοστρα.)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Coco δεν ειναι τπτ...
    Κι εγω μονος μου ειμαι παρα πολυ καιρο τωρα και το εχω αποδεχτει πλεον πως θα ειμαι για πολυ καιρο ακομα... :-(

Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Coco δεν ειναι τπτ...
    Κι εγω μονος μου ειμαι παρα πολυ καιρο τωρα και το εχω αποδεχτει πλεον πως θα ειμαι για πολυ καιρο ακομα... :-(
    αν ειναι επειδη γουσταρεις να σαι μονος καλώς, αλλιώς είναι δυστυχία.
    γιάννης

Member
    Εισαι απολύτως φυσιολογική, πίστεψέ με!!! Απλα διαφέρεις από το υπόλοιπο 80% (προσωπικη εκτίμηση) των νέων της ηλικίας μας, και ότι και να πούμε πάντα το διαφορετικό προβληματιζει τους γύρω μας και ειδικά οταν αυτοί δεν μπορούν να το κατανοήσουν τότε το κοροϊδεύουν με σκοπό να δικαιολογησουν τον εαυτό τους. Το σημαντικό είναι να τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου χωρίς να επηρεάζεσαι από τους άλλους γιατι κάποια στιγμή και σε συνδυασμό με την εσωτερική φωνή που σου λέει γιατι να εισαι μονη σου σε αυτην την ηλικια, ,να στην βάρεσει και να πας με τον πρώτο τυχόντα, γεγονός που μπορεί να μην έχει καλά αποτελέσματα. Ολα αυτά σου τα λέω γιατί ανήκω και εγώ σε αυτή την "κατηγορία" οχι απο θεμα εμφανισης ή τρόπων αλλα επειδή ψάχνω μια πού να ταιριάζουμε πραγματικά, βέβαια οι φίλοι μου λένε ότι ψάχνω την ωραία κοιμομένη. Δεν ντρεπομαι να πω οτι ειμαι 24 και εχω κανει μια φορα sex, αρκετη για να καταλαβω οτι η 10λεπτη ικανοποιηση του "κατω κεφαλιου" δεν εχει να μου προσφέρει τίποτα σε σχεση με την πραγματική απόλαυση του έρωτα που συνδυάζει και το συναίσθημα. Το εκνευριστικο της υποθεσης ειναι οτι πρέπει να αποδειξουμε ότι δεν έχουμε άλλες προτιμήσεις, για να σου δώσω ένα παράδειγμα οταν ημουν φοιτητής ένας φίλος μου κανόνισε με κάτι τουρίστριες που ψαχνοντουσαν να έρθουν σπίτι μου για πάρτι χωρίς να το ξέρω, μόνο και μόνο για να δει πως θα αντιδράσω.*
    Πλεον πιστεύω ότι όποιος είναι κοινωνικός και στηρίζεται στον εαυτό του κάποια στιγμή θα έρθει στη * ζωή του αυτό που ψάχνει, βέβαια οι γύρω μου δεν μπορούν να το κατανοήσουν και *λένε ότι καταστρέφω τα νιάτα μου, ε λοιπόν καλύτερα να κανω αυτο που αισθανομαι και ας το μετανιώσω κάποια στιγμή.Ελπιζω να βοηθησα την κατασταση, πάντως σου ευχομαι να βρεις συντομα καποιον που θα σε κανει ευτυχισμένη

Senior Member
    @Rebos999
    Πέρα απο το οτι μάλλον κάτι έψαχνες και ξέθαψες ένα θέμα 3 μηνών....
    Κάτι στην ιστορία σου δε μου κολλάει και όφειλα να ρωτήσω...
    Αν κατάλαβα καλά ουσιαστικά λες πως το σεξ δεν σου λέει και πολλά...η ιστορία με τις τουρίστριες καθότι δεν την ολοκληρωνεις δεν ξέρω τι θα έπρεπε να μας δείξει...
    Τελικά τι έκανες? γιατί πιστεύω πως αν πχ κάποιος φιλος σου στην φοιτιτική σου ζωή σου έφερε τουρίστριες στο σπίτι για "παρτυ" και εσύ είπες όχι, εγώ θα πω οτι απλά φοβόσουν.
    Δεν σου αρέσει το σεξ? αν έκανες σεξ δλδ με τις τουρίστριες θα χαλιόσουν? η το φιλας για τον γάμο πχ? Γιατί λίγο μπερδεμένα μας τα περιγράφεις....

Member
    @tomhet
    Η αλήθεια είναι οτι όντως έψαχνα για ενα θέμα στο forum που θα με ενδιέφερε να συζητησω και να ακουσω γνώμες καθώς θα ειχε καποια σχεση με το ατομο μου και θα με προβληματιζε. Δυστυχώς δεν ήμουν μελος οταν ειχε αναρτηθεί το συγκεκριμένο θέμα, ομως θεωρησα οτι ποτε δεν είναι αργα άλλωστε ολοι θα ηθελαν να συζητησουν κατι οσο παλιό και να ειναι απο την στιγμη που τους ενδιαφέρει...Οσο αφορα το θεμα με τις τουρίστριες, εχεις δικιο δεν ήμουν αρκετά κατατοπιστικός αλλα θα προσπαθησω να γινω...Στην αρχη της προτασης ανεφερα οτι "το εκνευριστικο του χρονιου μαγκουφη ειναι οταν πρεπει να αποδείξει στους γυρω του οτι δεν εχει αλλες προτιμησεις" και ειναι φυσιολογικος γιατι οπως και να το κανουμε οταν οι φιλοι μου που με ξερουν απο τα 15 βλεπουνε οτι εχουν περασει 9 χρονια και δεν εχω κανει κατι με το θεμα υποπτευονται αλλα..κατι τετοιο εγινε και στα φοιτητικα μου χρόνια, απ οτι εμαθα εκ των υστέρων αρκετοι συμφοιτητές μου σχολιαζαν πισω απο την πλατη μου τι τρεχει με εμενα και μηπως ειμαι απο τους αλλους, ετσι λοιπον καποιος πηρε την προτοβουλια να το διαπιστωσει, με αποτελεσμα το γεγονος που ανεφερα. Τελικα δεν εγινε παρτυ, εμειναν λιγο και μετα έφυγαν και οπως ειπα μετα απο μέρες εμαθα τι ειχε παιχτεί. Ενταξει, φιλοι μου ηταν και ηθελαν να διαπιστωσουν με ποιον εχουν να κανουν δεν τους αδικω, βεβαια ακομα δεν εχουν καταλαβει γιατι δεν εχω βρει καποια.....
    Το θέμα με εμενα οσο αφορα το σεξ είναι ότι το διαχωριζω με τον ερωτα, φυσικά και δεν το φυλαω για το γαμο απλα το θεωρω κάπως σημαντικό για να το μοιραστώ με καποια που δεν υπαρχει χημεία, μονο και μονο για να πω οτι πηγα με καποια...

Senior Member
    Άλλο το ένα...άλλο το άλλο....
    Απλά έτσι όπως περιέγραψες το σκηνικό με τις τουρίστριες που είπες ήταν σαν να έλεγες οχι στο σεξ, που κατα κάποιο τρόπο άφησες να εννοηθεί, και αυτό είναι που ανέφερα ως περίεργο.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast