Results 31 to 34 of 34
Thread: ναι ειμαι ακομη μονη
-
24-08-2013, 22:21 #31
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 24-08-2013, 23:03 #32
Δεν σπουδαζεις? τί στόχους έχεις? ξέρεις πόσα όμορφα πράγματα μπορείς να κάνεις στα 23 σου και δωρεάν αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες?
Από αυτά που λες, διακρίνω μια κοινωνιοφοβία, μια κοινωνική συστολή και χαμηλή, πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και ίσως ένα κλειστοφοβικό περιβάλλον που σε έχει επηρεάσει αρνητικά στον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου.
Πιστεύω ότι αυτά ξεκίνησαν μέσα σου από πολύ παλιά, και τώρα έχουν πάρει τη μορφή που περιγράφεις, να νιώθεις δηλαδή απαξιωτικά επειδή δεν έχεις αγόρι και σεξ.
Και αγόρι και σεξ να είχες, πάλι κάτι άλλο θα έβρισκες για να μη νιώθεις φυσιολογική, πάλι κάτι θα σου έλειπε...
Τώρα σχετικά με το ταμπού που λες, να σου πω.... ταμπού είναι για αυτούς που σκέφτονται έτσι... για κάποιους άλλους που είναι πιο ανοιχτοί, δεν είναι. Εξαρτάται επομένως σε τί άτομα αναφέρεσαι, αλλά και τί είδους άτομα επιλέγεις για να ανοιχθείς. Το θέμα αυτό δεν είναι για εκμυστηρεύσεις σε όποιον-όποιον, δεν υπάρχει κατανόηση, τόσο απλά! Ο καθένας θα πει το μακρύ και το κοντό του.
Η συμβουλή μου επομένως είναι, όποτε αντιμετωπίζεις τέτοιο θέμα σε παρέες, χαλάρωσε και πούλα τρέλα! κάνε πλάκα! η αλήθεια σου είναι για σένα πρωταρχικά, και κατά 2ο λόγο για όποιον σε νιώθει και σε κατανοεί! πιστεψε με, κανείς δε νοιάζεται!
Ο άντρας που πραγματικά θα σε θέλει δεν θα υπολογίσει καμιά παρθενιά και καμιά συστολή, ίσα-ίσα και εσύ γνωρίζοντας τον θα τα ξεπεράσεις! αλλά μην πιέζεσαι, έχεις δουλειά ακόμα...
Δούλεψε την αυτοεκτίμηση σου, η Lacrymosa είπε πολύ ωραίες ιδέες για κοινωνικοποίηση, πάρε ένα τετράδιο, γράψε δραστηριότητες, βρες συλλόγους, πήγαινε, δοκίμασε, βγες έξω. Για σένα!
Κοίταξε και τις σπουδές σου, υπάρχουν θαυμάσια προγράμματα πλήρως επιδοτούμενα από ευρωπαικη ένωση στην ηλικία σου για summer schools, ψάξε τα, πήγαινε erasmus, σχεδίασε ταξίδια, κάνε όνειρα και διεκδίκησε τα!
Θα δεις σιγά σιγά ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους...
25-08-2013, 11:27 #33
Συμφωνω με την lena..ειδικά στο οτι αν κάποιος εχει εκτιμήσει αυτό που είσαι πιστεύω το τελευταίο που θα σκεφτεί ειναι οτι δεν ειχες εμπειρίες, τέτοιοι ανθρωποι σου αξίζουν!!! Αλλά αυτους δυστυχως πρεπει να τους ψάξουμε με το φαναρι του Διογένη.......
Προσπαθησε να αλλαξεις τις αρνητικές εντυπώσεις του εσωτερικού αλλα και εξωτερικού περιβαλλοντος....τουλάχιστο ν αυτό προσπαθω να κανω εγω και εχει αρκετα καλα αποτελέσματα και κυριως μην αφηνεις να γίνεται αναπαρασταση στο μυαλο σου των οσων σε προβληματιζουν γιατι το ενα προβλημα φερνει το άλλο, κατι σαν αλυσιδωτη αντιδραση με αποτελεσμα να σε κλεινει περισσότερο στον εαυτό σου.Last edited by Rebos999; 25-08-2013 at 12:03.
29-08-2013, 12:48 #34
Είσαι 23, γυναίκα, και δεν έχεις κάνει σεξ.
Εντάξει και γω είμαι 28 και πέρα απο μερικές μεθυσμένες βραδιές με τουρίστριες δεν έχω κάνει τίποτα. Ειδικά για σχέση ούτε να το συζητώ. Αλλά ως άντρας έχω μια δικαιολογία, είμαι πολύ ντροπαλός και αν δεν κάνω εγώ την κίνηση δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνω κάτι. Με τις τουρίστριες είτε μου την έπεφταν εκείνες είτε ηταν πολύ εύκολες (παράλληλα με την επίδραση του αλκοόλ).
Αλλά για να έρθουμε σε σένα, ακόμη και κάτω του μετρίου εμφάνιση να έχεις, σίγουρα θα σου την έχουν πέσει άτομα. Και ως γυναίκα σίγουρα είναι πιό εύκολο για σένα να καταλήξεις στο κρεβάτι απο κει και πέρα. Εσύ λοιπόν τους απέρριπτες για κάποιο λόγο. Με όλο το σεβασμό στις επιλογές σου, μήπως ήσουν λίγο εκλεκτική;