Απομόνωση-Ανάγκη για επικοινωνία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    σουτ εσυ πουλοπομ αυγα σε καθαριζουν κ γελας?
    Βασικα να ζητησω συγνωμη απο την Moody το γελιο ηταν συγκεκριμενα για την απαντηση που δόθηκε σε παραπανω ποστ

Banned
    ελα.. ουτε εγω το πιστευω.. με τοσα π ασχολεισαι αλεξανδρε προσεχε μν παθεις καμια υπερκοπωση κ σε τρεχουμε
    κ σταματα να προσπαθεις να βρεις γκομενα μεσω του φορουμ ειδικα με νεα μελη π πιθανον δν σε ξερουνε κ τοσο ελεος πια.......
    δε ξερω αλλα μαλον εχεις την εντυπωση οτι θα μου σπασεις τα νευρα σχολιαζοντας τα παντα. 1) καταρχην τα νευρα μου ειναι πολυ γερα και δε σπανε με τιποτα 2) φιλους εχω ειδη μεσα απο το forum αν περιμενεις εσυ να το καταλαβεις απο τα σχολια που κανω εδω τοτε αν βγαλεις ακρη ελα και σφυρα μου. αν δε θελησω εγω να βγαλεις ακρη απλα χανεις το χρονο σου μαζι μου.. γιατι εκτος του οτι δεν εχω μαθει στη ζωη μου να κανω πισω για να βρεις ακρη με οτι γραφω θα πρεπει να ρωτησεις το μαντειο των δελφων...

Senior Member
    ο,τι να ναι
    στο μονο π συμφωνω ειναι αυτο "για να βρεις ακρη με οτι γραφω θα πρεπει να ρωτησεις το μαντειο των δελφων"
    αλλα κ παλι δν ειμαι σιγουρη οτι η Πυθια θα μπορουσε να σε αποκρυπτογραφησει
    κ σταματα να παριστανεις τον αντρα τον γαμια κ τον πεφτουλα, με σκοπο να βρεις γκομενα..
    υπαρχει κ το sxeseis.gr αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο..
    ελεος εχεις καταντησει
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    ο,τι να ναι
    στο μονο π συμφωνω ειναι αυτο "για να βρεις ακρη με οτι γραφω θα πρεπει να ρωτησεις το μαντειο των δελφων"
    αλλα κ παλι δν ειμαι σιγουρη οτι η Πυθια θα μπορουσε να σε αποκρυπτογραφησει
    κ σταματα να παριστανεις τον αντρα τον γαμια κ τον πεφτουλα, με σκοπο να βρεις γκομενα..
    υπαρχει κ το sxeseis.gr αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο..
    ελεος εχεις καταντησει
    καταρχην δεν υπαρχει καμια περιπτωση να με αποδιοργανωσεις. επισης οι πρωστυχες εκφρασεις που χρησιμοποιεις ειναι αποκληστικα δικες σου και δε προκειται να μου της κολησεις με το ετσι θελω επισης εχεις αγρια μεσανυχτα σε ολα να μη σου πω οτι καθε φορα που λες κατι για μενα συμβενει το ακριβως αντιθετο επισης θελω να σου πω οτι στη ζωη μου συναντησα χιλιαδες ατομα που πιστεψαν οτι μπωρουν να μου χαλασουν τη ψυχολογια αρα για να μη κουραζεσε τζαμπα σου λεω οτι η ψυχολογια μου δε χαλαει με τιποτα γιατι απλα μια ζωη με απασχολησε αυτο ακριβως το θεμα.

Senior Member
    δηλαδη? τι εννοεις με το τελευταιο? θες να μου δωσεις ενα παραδειγμα?

Banned
    δηλαδη? τι εννοεις με το τελευταιο? θες να μου δωσεις ενα παραδειγμα?
    ολοι εδω μεσα εχουν τις επαφες τους.ακομα και εσυ εχεις φιλους στο προφιλ σου.αν θες να το παιξεις ντεντεκτιβ ψαχνοντας τι κανω παιξε το αλλα θα κουραστεις αδικα γιατι εκτος του οτι εγω δε σημειονω συνηθως επαφες στο προφιλ μου μονο εγω ξερω με πιους μιλησα και πιους δε μιλησα. απο το τι δημοσιευω δε μπωρεις να βρεις τους φιλους που εχω κανει.. για αυτο οσο και να ψαχνεσε με την απορια θα μινεις.

Senior Member
    ναι αλλη ορεξη δν ειχα
    αλεξανδρε τι σε κανει να πιστευεις οτι ολοι ασχολουνται μαζι σου σχετικα με το ποιος εισαι κ με ποιους μιλας, κ οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω σου? ελεος!
    κ π καθομαι κ σ απανταω πολυ σου ειναι μαλλον, διοτι ακριβως το παραπανω συμβαινει (νομιζεις δλδ οτι αλλη δουλεια δν εχουμε κ προσπαθουμε να λυσουμε το γριφο με κωδικη ονομασια ''αλεξανδρος")

Banned
    ναι αλλη ορεξη δν ειχα
    αλεξανδρε τι σε κανει να πιστευεις οτι ολοι ασχολουνται μαζι σου σχετικα με το ποιος εισαι κ με ποιους μιλας, κ οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω σου? ελεος!
    κ π καθομαι κ σ απανταω πολυ σου ειναι μαλλον, διοτι ακριβως το παραπανω συμβαινει (νομιζεις δλδ οτι αλλη δουλεια δν εχουμε κ προσπαθουμε να λυσουμε το γριφο με κωδικη ονομασια ''αλεξανδρος")
    εκτος οτι τον γριφο δε προκειται να τον λυσεις μαλον ξεχασες οτι εσυ ασχολισαι μαζι μου επιδη νομιζεις οτι κανοντας το πρακτορα οτι θα σταματουσες με το ετσι θελω ολες τις επαφες που εχω οπως ολοι στο φορουμ ακομα και εσυ.αν ηθελα να πω κατι προσωπικα σε καπιον θα το εκανα απλα σε πμ για αυτο μη σκοτονεσε να βρεις ακρη...

Senior Member
    Ε ναι λοιπον το βρηκες! Ειμαι ο Skyfall!!

Senior Member
    Καλησπερα αγαπητο μελος,Επειδη περασα κ εγω καταθλιψη ειναι γεγονος οτι η κατασταση αυτη σε ισοπεδωνει κ σε κανει να μην γνωριζεις ποιος εισαι κ εγκλωβιζεσαι μεσα στο προβλημα σου,Ομως εφοσον λες οτι τωρα συνηλθες ποιος ο λογος να μην επανελθεις οπως ησουνα πριν επειδη εξακολουθεις να εισαι ο ιδιος ανθρωπος κ πιθανον να εισαι πολυ εξωστρεφες κ αξιαγαπητο ατομο,Καταλαβε απλα οτι αν δεν ειναι προστοπαρων τα εντελως καταλληλα ατομα στην ζωη σου για αυτο δεν ευθυνεσαι απαραιτητα εσυ κ οταν τα βρεις θα τα εκτιμησεις,θελω να πω δεν εισαι ανικανη να κανεις φιλιες εισαι μια χαρα νορμαλ η καταθλιψη περασε κ αυτο μας ενδιαφερει περισσοτερο

Moody, διαβαζοντας το πρωτο σου μηνυμα, καλά κανεις και κρατας τη διαθεση σου και την αισιοδοξια σου ψηλά παρα τα οσα που περιγραφεις. Δεν υπαρχει αλλος καλυτερος τροπος αντιδρασης απ αυτον.
    Μόνο που άτομα με την ωριμότητα, πνευματικότητα να πεις μαζι τους δυο κουβεντες όπως λες που να μην ειναι οι επιφανειακες σχεσεις χαβαλε και κομπλεξ, θα δυσκολευτεις να βρεις, ειδικα στην ηλικία σου. Εσυ ωριμασες λόγω των καταστασεων που περασες. Οι αλλοι δε διαθετουν αυτη την ωριμοτητα γι αυτο εκπεμπουν σε αλλα κυματα απο σενα. Όσοι εχουν περασει τετοιες καταστασεις σαν κι αυτες που περιγραφεις ωριμαζουν, δλδ εχουν ηδη μπει στο νοημα της ζωης, λόγω των καταστασεων απο τις οποιες περασαν εχουν ηδη αποκτησει ενα καλο επιπεδο αντιληψης των πραγματων κι αυτο τους κανει να βρισκονται πιο μπροστα από τους συνομιληκους τους, γι αυτο η δυσκολια συναναστροφης.
    Ωστοσο, μιας και μιλησες για καλη διαθεση κρατησε την ψηλα και συνεχισε το ψαξιμο, μονο ετσι θα βρεις τα καταλληλα για σενα ατομα. Δε θα σου ελεγα να ξεκοψεις απο τις σχεσεις χαβαλε, κατι ειναι κι αυτο από το τιποτα, το τιποτα ειναι ότι χειροτερο φανταζεσαι. Μ αυτους που συναναστρεφεσαι τουλαχιστον αλλάζεις παραστασεις απ αυτα που βλεπεις στο σπιτι και μπορει μεσα απο καποιες ωραιες φασεις της παρεας, εστω κι αν δεν υπαρχει το βαθος επικοινωνίας που επιζητάς, να σου φτιαχνεται η διαθεση κι αυτο ειναι το σημαντικό.
    Βαλε κοκκινη γραμμη αναμεσα σ αυτα που γινονται στο σπιτι και της ψυχολγιας σου, ως εαν να ειναι ενα ξεχωρο διακριτο απομονωμενο κομματι στη σκεψη σου που δεν του επιτρεπεις να μολύνει τα υπολοιπα. Διαφορετικα θα σου επηρεαζει αρνητικα την ικανοτητα σου στις διαπροσωπικες σχεσεις. Φτιαξεις και μια σχεση να παιρνας ωραια μεσα σ αυτη. Ικανοτητα στις διαπροσωπικες σχεσεις εχεις απλα δε βρεθηκες με τα καταλληλα ατομα ωστε να την εκδηλωσεις, αυτα τα ατομα με τα οποια συναναστρεφεσαι δε σε εμπνεουν ουτε το πλαισιο σχεσεων τους ειναι τετοιο ωστε να μπορεις να εκδηλωθεις με αυτο τον ωραιο τροπο που θα θελες τον οποιο κρυβεις μεσα σου.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Moody, διαβαζοντας το πρωτο σου μηνυμα, καλά κανεις και κρατας τη διαθεση σου και την αισιοδοξια σου ψηλά παρα τα οσα που περιγραφεις. Δεν υπαρχει αλλος καλυτερος τροπος αντιδρασης απ αυτον.
    Μόνο που άτομα με την ωριμότητα, πνευματικότητα να πεις μαζι τους δυο κουβεντες όπως λες που να μην ειναι οι επιφανειακες σχεσεις χαβαλε και κομπλεξ, θα δυσκολευτεις να βρεις, ειδικα στην ηλικία σου. Εσυ ωριμασες λόγω των καταστασεων που περασες. Οι αλλοι δε διαθετουν αυτη την ωριμοτητα γι αυτο εκπεμπουν σε αλλα κυματα απο σενα. Όσοι εχουν περασει τετοιες καταστασεις σαν κι αυτες που περιγραφεις ωριμαζουν, δλδ εχουν ηδη μπει στο νοημα της ζωης, λόγω των καταστασεων απο τις οποιες περασαν εχουν ηδη αποκτησει ενα καλο επιπεδο αντιληψης των πραγματων κι αυτο τους κανει να βρισκονται πιο μπροστα από τους συνομιληκους τους, γι αυτο η δυσκολια συναναστροφης.
    Ωστοσο, μιας και μιλησες για καλη διαθεση κρατησε την ψηλα και συνεχισε το ψαξιμο, μονο ετσι θα βρεις τα καταλληλα για σενα ατομα. Δε θα σου ελεγα να ξεκοψεις απο τις σχεσεις χαβαλε, κατι ειναι κι αυτο από το τιποτα, το τιποτα ειναι ότι χειροτερο φανταζεσαι. Μ αυτους που συναναστρεφεσαι τουλαχιστον αλλάζεις παραστασεις απ αυτα που βλεπεις στο σπιτι και μπορει μεσα απο καποιες ωραιες φασεις της παρεας, εστω κι αν δεν υπαρχει το βαθος επικοινωνίας που επιζητάς, να σου φτιαχνεται η διαθεση κι αυτο ειναι το σημαντικό.
    Βαλε κοκκινη γραμμη αναμεσα σ αυτα που γινονται στο σπιτι και της ψυχολγιας σου, ως εαν να ειναι ενα ξεχωρο διακριτο απομονωμενο κομματι στη σκεψη σου που δεν του επιτρεπεις να μολύνει τα υπολοιπα. Διαφορετικα θα σου επηρεαζει αρνητικα την ικανοτητα σου στις διαπροσωπικες σχεσεις. Φτιαξεις και μια σχεση να παιρνας ωραια μεσα σ αυτη. Ικανοτητα στις διαπροσωπικες σχεσεις εχεις απλα δε βρεθηκες με τα καταλληλα ατομα ωστε να την εκδηλωσεις, αυτα τα ατομα με τα οποια συναναστρεφεσαι δε σε εμπνεουν ουτε το πλαισιο σχεσεων τους ειναι τετοιο ωστε να μπορεις να εκδηλωθεις με αυτο τον ωραιο τροπο που θα θελες τον οποιο κρυβεις μεσα σου.
    Γιαννη για μια ακομα φορα ΕΓΡΑΨΕΣ!! ΝΑΙ σε ΟΛΑ!

Γιαννη για μια ακομα φορα ΕΓΡΑΨΕΣ!! ΝΑΙ σε ΟΛΑ!
    γαμώτο μου που γράφω..... μακάρι να μην έγραφα κι απλά να ζούσα τη στιγμή όπως όλοι αυτοί που δεν ασχολούνται με θεματα σαν κι αυτα που καταπιανομαστε εδω... γιατι αραγε?
    γιάννης

Junior Member
    Γειά σας παιδιά , συγνώμη που άργησα απλά είχα ένα θέμα με τον κωδικό. Λοιπόν όλες οι δραστηριότητες των δήμων τελειώνουν για καλοκαίρι. Έκανα ζωγραφική σε ένα δήμο για 4 χρόνια και ήταν πολύ ωραία. Σκέφτομαι να ξαναξεκινήσω. Άμα υπήρχαν μαθήματα μέσα στο καλοκαίρι άνετα θα ξεκινούσα δε το συζητώ. Το μόνο που έχω σχεδιάσει να κάνω είναι κάτι σεμινάρια μέσω ΟΑΕΔ. Που και αυτό δεν είναι σίγουρο γιατί πρέπει να με περάσουν από συνέντευξη. Είναι όμως το μόνο που κατάφερα να σκεφτώ δεδομένου ότι το καλοκαίρι είναι δύσκολο να βρείς κάτι δωρεάν. Λοιπόν σπουδάζω γραφιστική σε ιδιωτική και το λέω αυτό γιατί είμαστε γύρω στα 16 άτομα. Από αυτά τα περισσότερα είναι αγόρια. Τα αγόρια λοιπόν είτε δε πατάνε , είτε είναι κολλημένα με ένα παιχνίδι που λέγεται "lol" σε βαθμό που μερικοί δε κοιμούνται το βράδυ. Και γενικά είμαστε όλοι πάρα μα πάρα πολύ διαφορετικοί. Εγώ δε μπορώ να ανοιχτώ πάρα πολύ εύκολα όταν απλά δεν υπάρχει κάτι να πείς. Μιλάω μαζί τους όμως και γενικά συμμετέχω στο χαβαλέ που γίνεται και δείχνουν οκ μαζί μου. Αυτό όμως κρατάει μέσα σ'αυτό το χώρο και μετά όλοι στις ζωές τους. Τα κορίτσια μα το Θεό...είναι όλα αντικοινωνικά! Δηλαδή άμα εγώ χρειάζομαι βοήθεια.... εκείνες θέλουν φορείο. Δε δείχνουν όμως να τους ενοχλεί... Στην αρχή της χρονιάς μιλούσα με όλους. Αυτή η επαφή κρατήθηκε μόνο με τα αγόρια που τουλάχιστον κάνουμε χαβαλέ... . Οι φίλες που ανέφερα έχουν τις ζωές τους. Είναι καλές κοπέλες ...1) Μια που με καταλαβαίνει και βγαίνουμε σπάνια αν και την παίρνω εγώ τηλέφωνο κάνει μπάφο και είναι κλειστή και ακολουθεί συνέχεια τις ξαδέρφες τις στις εξόδους...και δεν με καλεί να πάω μαζί της οπότε είναι "Χ". 2)Η δεύτερη είναι υπερκοινωνική και την γνωρίζω από το δημοτικό αλλά πόσες φορές να την πάρω τηλέφωνο; Βγαίνουμε δυο φορές το μήνα. Πηγαίνει σε κλαμπ..και εγώ βαριέμαι του θανατά..μέχρι το πρωινό μετρό. 3)Και τέλος η τρίτη χτες μου έκανε παράπονα οτι συνέχεια ασχολείται μαζί μου και συνέχεια με ρωτάει για μένα και οταν προκειται για εκείνη εγώ δεν κάνω τίποτα. Οπότε έχει ξενερώσει και δε βγαίνει σε καλό... ! Εχω στενοχωρηθεί...Τίποτα..απλά θα περάσω μόνη μου το καλοκαίρι. Τουλάχιστον έχω ένα κατοικίδιο...ένα σκυλάκι , μια γλύκα...και βγαίνω έξω. Μόνο αυτή μου έχει μείνει. Και ακόμα δε σκέφτομαι να πάω να φουντάρω. Τέτοιο πείσμα για ζωή!

Junior Member
    ioannis2

Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να γνωρίσουμε άτομα με τα οποία να ταιριάζουμε; Δυστυχώς άμα δεν υπάρχουν γύρω άτομα που να έχουν το "κάτι" και φίλοι και φλέρτ είναι δύσκολο να νιώσουμε ανέμελοι. 'Εχω να ζήσω τη στιγμή από την τρίτη γυμνασίου.Γιατί πραγματικά δεν έκανα ανάλυση όπως τώρα.... απλά τα ζούσα , τα έκανα δικά μου... στενοχωριόμουν με βλακείες και χαιρόμουν με βλακείες γιατί ήμουν ανώριμη. Αλλά το να είσαι ανώριμος σου δίνει τη δυνατότητα να λες οτι να'ναι και έτσι κάνεις πιο εύκολα φιλίες και φλέρτ. Όλοι θέλουν τον άλλον χαρούμενο , δυνατό και με προσωπικότητα έστω και ανώριμη... Μακάρι να είχα λίγη από αυτή την ανωριμότητα , την ανεμελιά. Το κυνηγάω τώρα. Η κατάθλιψη με έκανε άλλο άνθρωπο. Ναι μεν με δυνάμωσε ώστε να λέω και να σκέφτομαι όλα αυτά και να προσπαθώ.....αλλά... το θέμα δεν είναι να προσπαθείς αλλά να σου βγαίνει αυθόρμητα! Κλαπς τώρα όποιος με νιώθει...χεχεχε

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast