Results 46 to 48 of 48
Thread: Απομόνωση-Ανάγκη για επικοινωνία
-
24-05-2013, 15:08 #46
Βρισκω εντελως ακυρο τον ορισμο της ''ωριμοτητας'' και ''ανωριμοτητας'' σε αυτο το θρεντ. Οτι δηλαδη οποιος παει σε κλαμπς η για καφεδακι κ λεει περι ανεμων κ υδατων οτι ειναι ''ανωριμος'' κ δν εχει προβληματα, ενω οποιος εμβαθυνει κ λεει για υψηλου επιπεδου πραγματα ειναι ο ''ωριμος'' και που εχει περασει πολλα επειδη εχει ωριμασει.
ΑΚΥΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ.
Το λεω πολυ απλουστευμενα, αλλα δν σημαινει οτι ολοι οσοι πανε στα κλαμπ κ στα καφε οτι τα χουν ολα λυμενα, η το αν μιλανε για μαλλια κ νυχια τις κανει χαζογκομενες του μπαμπα με βολεμενα τα παντα. Καμια σχεση. Δν ξερουμε τι προβληματα αντιμετωπιζει ο καθενας, κ μπορει καποιος να βιωνει απεραντη δυστυχια κ καταθλιψη κ να εμφανιζεται στον κοινωνικο του κυκλο με τη μορφη ενος καταχαρουμενου ανθρωπου.
Αν θες τοσο επιπεδο, γραψου σε καμια φιλολογικη λεσχη ή λεσxη ποιησης.
Επισης μην νομιζεις οτι ολες οι παρεες π τυχον θαυμαζεις, οτι υπαρχει ακλονητη εμπιστοσυνη μεταξυ των ατομων της παρεας, οτι ειναι ο ορισμος της φιλιας κ αλλα σχετικα.. λυκοφιλιες εχεις ακουσει? δν ειναι ολα τοσο ροδινα οσο φαινονται..
Το οτι δν ξανοιγονται οι αλλοι δν σημαινει οτι δν εχουν προβληματα.. μπορει να εχουν 100 φορες χειροτερα απο τα δικα σου, εγω τυχαια εμαθα για ατομο της σχολης μ φουλ κοινωνικο κ δραστηριο τι εχει περασει κ τι περναει κ επεσα απο τα συννεφα.. τπτ δν ειναι οπως δειχνει..
Επισης δν μπορουμε να απαιτησουμε απο τους αλλους να μας κανουν παρεα ή φιλια οπως το εννοεις.. γιατι βλεπω συνεχως γραφεις οτι ολοι ειναι στην κοσμαρα τους, δν ενδιαφερονται να σε γνωρισουν κτλ... ΕΣΥ ενδιαφερεσαι να κανεις καλα πραγματα στον εαυτο σου? μην τα περιμενεις ολα απο τους φιλους.. επισης οι περισσοτεροι εχουν ηδη σχηματισει τον κυκλο τους κ βαριουνται η δν θεωρουν χρησιμο να γνωρισουν αλλα ατομα.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 24-05-2013, 23:57 #47
1) Δεν είπα οτι όσοι πάνε σε κλάμπ και καφέ είναι χαζοί και ανώριμοι. Αν διάβασες πηγαίνω και εγώ. Απλά δεν είναι το μοναδικό πράγμα που θέλω να κάνω στη ζωή μου.Αυτό είπα.
2)Επίσης δεν είπα ποτέ οτι όλοι τα έχουμε καλά. Για τον εαυτό μου είπα οτι όσο και χάλια να είμαι εγω πάντα χαμογελώ κ πιάνω συζήτηση και δίνω και ευκαιρίες. Δηλαδή δεν φορτώνω τον κόσμο με τα δικά μου! Αν εκείνοι έχουν προβλήματα οκ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ...Δε παραπονέθηκα οτι οι άλλοι γύρω μου δεν έχουν θέματα. Αν παραπονιέμαι είναι επειδή δεν έχω παρέες και οχι αν εχουν η δεν εχουν θεματα/προβλήματα. Επίσης....μίλησα για τον εαυτό μου και είπα ΟΤΙ με βλέπουν έτσι ¨οτι και καλά επειδή δεν βγάζω τα απλυτα μου στη φόρα πολλοί νομίζουν οτι τα έχω λυμένα".
3)Αμα δεν ήξερα από λυκοφιλίες τώρα θα είχα ένα κάρο παρέες...οπότε δε βγάζει νόημα αυτό που λες.
4) Μη θεωρείς οτι οι σνόμπ ή τα άτομα με τα οποία δε ταιριάζεις και προβάλλεις μια τόσο αρνητική άποψη όπως οι παραπάνω πρέπει να πάνε στις λέσχες που ανέφερες. Τι σου φταίνε οι άνθρωποι του πνεύματος; Αν απλά δε συμφωνείς με όσα διάβασες δεν πειράζει..... αλλά δεν είμαι ψευτοκουλτουριάρα και αν θεωρείς οτι οι άνθρωποι της τέχνης και οι γενικά οι καλλιτέχνες ή οι διανοούμενοι βλέπουν τους εαυτούς τους ως υπεράνω κάνεις λάθος. Αυτοί που το κάνουν αυτό είναι οι ψευτοκουλτουριάρηδες που χρησιμοποιούν την τέχνη για να θεωρούνται κάποιοι επειδή η τέχνη και γενικά η "φιλοσοφία" που ανέφερες είναι ανώτερες μορφές σκέψης, επικοινωνίας, έκφρασης κλπ. Πραγματικά πολύ προσβλητικό αυτό που υπονόησες για μένα....Δεν σε έθιξα καν προσωπικά για να μου πείς κάτι τέτοιο! 'Ελεος! Χαχα! Και ναι μπορεί να πάω αμα καταλήξω οτι δε βρίσκω κανέναν αξιόλογο...που δε το νομίζω γιατί είμαστε αρκετά εκατομμύρια..
5) Αν βαριούνται μάλλον θα'ναι σαν εσένα γιατί φαίνεται να τους καταλαβαίνεις απόλυτα....
Τέσπα.... δε καταλαβαίνω γιατί τα συναισθήματα μου σε τσάντησαν....... Υπήρχε λόγος να τα πάρεις τόσο κατάκαρδα; Μήπως αυτά που περιέγραψα σου θύμησαν τον εαυτό σου;
Ο αυτοσκοπός σου είναι "οτι φάμε , οτι πιούμε και οτι αρπάξει ο κ...ς μας;" , κάθε Σ/Κ κλαμπάκι και έτσι...;
Επίσης εγώ έχω ένα πρόβλημα... είναι ένα θέμα που το γνωρίζω... Χρειάζεται μεγάλη ιδιοφυία για να καταλάβεις οτι " Επισης δν μπορουμε να απαιτησουμε απο τους αλλους να μας κανουν παρεα ή φιλια οπως το εννοεις.. γιατι βλεπω συνεχως γραφεις οτι ολοι ειναι στην κοσμαρα τους, δν ενδιαφερονται να σε γνωρισουν κτλ... ΕΣΥ ενδιαφερεσαι να κανεις καλα πραγματα στον εαυτο σου? μην τα περιμενεις ολα απο τους φιλους.. επισης οι περισσοτεροι εχουν ηδη σχηματισει τον κυκλο τους κ βαριουνται η δν θεωρουν χρησιμο να γνωρισουν αλλα ατομα.." δεν είναι απάντηση για ένα άτομο που ΛΕΕΙ ξεκάθαρα ... "παιδιά έχω αυτό και αυτό"...Δηλαδή με το να μου μιλήσεις έτσι εγώ θα καταλάβω και θα λύσω το πρόβλημα μου; χαχαχαχαχαχαχ Πραγματικά ΔΙΑΒΑΣΕΣ αυτά που έγραφα ή απλά τα έκανες ανάγνωση την ώρα που έβαφες τα νύχια;
25-05-2013, 00:05 #48
Ιωάννη , δε διαφώνησα με τη δική σου άποψη απλά δεν είχα καταλάβει πως να κάνω παράθεση και απλά απάντησα συνολικά αυτά που σκεφτόμουν. Σε ευχαριστώ πολύ που μοιράζεσαι τις απόψεις σουάλλωστε για αυτό είμαι στο forum και πραγματικά κάθε φορά που διαβάζω αυτά που γράφεις νιώθω σαν να είμαι εγώ γιατί είναι ακριβώς ο τρόπος που τα αντιλαμβάνομαι.