Μια Κυριακη στο Αμβουργο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Μια Κυριακη στο Αμβουργο

Πολυκοσμια, κοσμος τρεχει, ολοι βιαζονται κατι να προλαβουν. Και οι ανθρωπινες σχεσεις παροδικες, ανουσιες, φτηνες, πολλες φορες ανυπαρκτες. Πολυ δυσκολο να σταματησω κι εγω τις σκεψεις μου... Τι να κανω, που να παω, πως να συμπεριφερθω; Ολοι λιγο πολυ κουβαλανε και κατι βαρυ μαζι τους, απλα δεν φαινεται τις περισσοτερες φορες. Σου δινουν την ψευδαισθηση της ευτυχιας και νιωθεις μονος. Βρισκομαι στο Αμβουργο αυτη τη στιγμη, σε ενα αρκετα κρυο περιβαλλον, συννεφιασμενο, μελαγχολικο. Προσπαθω ματαια να συγχρονισω εμενα με τους αλλους, αλλα δε μπορω. Κουραστηκα να πιεζω συνεχεια τον εαυτο μου. Και οταν αιαφορω και λεω' θα κανω ο,τι θελω εγω', τοτε ειμαι συνεχεια μονη. Ταξιδευω συχνα μονη, πλεον δε με ενοχλει και τοσο. Καποιος μου ειπε χθες οτι αν συνεχισω να ζω ετσι, πιθανον να καταληξω ολομοναχη και στη ζωη. Ισως να μην εχει και αδικο. Παει πολυς καιρος που καποιος ηταν διπλα μου, πλεον ολα γινονται για εναν. Φαγητο για εναν, καφες για εναν, υπνος για εναν. Ισως να ηθελα να κλαψω, αλλα τα ladose δεν σου αφηνουν και πολλα περιθωρια. Ανοστη ζωη, ανοστοι ανθρωποι, ανοστα ολα. Καθε μερα ελπιζω, ελπιζω οτι καποτε δε θα ειναι ετσι. Υπομονη λενε. Κουραγιο, θα περασει. Ομως εγω κουραστηκα παρα πολυ ηδη.

Senior Member
    Ρε συ, δες το θετικα οτι εφυγες εστω κ για λιγο απο τη μιζεριασμενη Ελλαδα πλεον, απολαυσε τις διακοπες σου, κ τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους κ μν τα σκεφτεσαι! Κι εγω θελω Αμβουργο αλλα λεφτα γιοκ :p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    αν εμενες Αθηνα θα σου προτεινα την επομενη φορα να φυγουμε μαζι. κι εγω παρεα ψαχνω για το εξωτερικο, δε μου αρεσει να ταξιδευω μονος, ποσο μαλιστα να ειμαι σε ξενη χωρα ετσι χωρις να γνωριζω κανεναν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αν εμενες Αθηνα θα σου προτεινα την επομενη φορα να φυγουμε μαζι. κι εγω παρεα ψαχνω για το εξωτερικο, δε μου αρεσει να ταξιδευω μονος, ποσο μαλιστα να ειμαι σε ξενη χωρα ετσι χωρις να γνωριζω κανεναν.
    ΚΕΝΟ αν δν βρεις ερχομαι εγω μαζι σου ρε :p

Banned
    εσυ δεν υποφερεις απο μοναξια ομως. αν σου τυχει ποτε και κατεβεις Αθηνα ξαναμιλαμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εσυ δεν υποφερεις απο μοναξια ομως. αν σου τυχει ποτε και κατεβεις Αθηνα ξαναμιλαμε.
    να ανεβεις εσυ θεσσ κενουλη, τα λεφτα τα πολλα εσυ τα χεις :p xoxoxo