ΤΕΛΕΒΙΖΙΟΝ και EUROVISION
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

ΤΕΛΕΒΙΖΙΟΝ και EUROVISION

Μια φορά κι έναν καιρό ένας άντρας έδιωξε από δίπλα του μια γυναίκα που αγαπούσε, γιατί ο καιρός καλούσε κι η καθημερινότητα έγραφε. Ήθελε εσαεί μια γυναίκα μοντέλο. Η γυναίκα έφυγε από δίπλα του γιατί δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις διαφημίσεις μεταξύ των ειδήσεων με τα όμορφα κολαράκια και τις κρέμες που έταζαν την αιώνια νιότη. Η γυναίκα πήγε αλλού και πέταξε , βρήκε έρωτα , βρήκε σαρκική εκπλήρωση. Ο άντρας συνέχισε να αγοράζει στη λαϊκή αγορά το όνειρο, για όμορφους κώλους και νιότη άφθαρτη.
    Βαριέμαι αφάνταστα που μπαίνω εδώ μέσα διότι το target group είναι μεταξύ 14 με 25 . Εμείς των άνω των 40 ετών μάλλον είμαστε λιγότεροι σοβαροί από αυτά τα παιδιά και δεν διστάζουμε που και που να εκτεθούμε. Κατάλοιπα μιας άλλης rock εποχής. Συγχωρέστε μας ....

Senior Member
    το νόημα του ποστ? και αφου βαριέσαι γιατί γραφεις εδω?

για να ανατρέπω κάποιες βλακώδες ερωτήσεις σαν τις δικές σου. Εγκλωβισμένες σε ένα γιατί.

Senior Member
    Δεν κατάλαβα Χριστό όπως πάντα.

Αλλά έχω την εντύπωση πως είμαστε λίγο μεγαλύτεροι οι περισσότεροι (χωρίς να 'χω κάνει και γκάλοπ).
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    δε καταλαβα γιατί είναι βλακώδης η ερώτησή μου, απλα ρώτησα γιατί πραγματικά δεν εβγαλα νόημα.

Φταίει που σκέφτεσαι με την πρακτική , μου θυμίζεις κάποιον που συμπαθώ, τον κενό , που κάνει φρρροοοουυυ με σφυρίχτρα όταν κάποιος δεν είναι στο θέμα , και τον επαναφέρει στην τάξη :). Gothly μου δεν ξέρω ούτε πόσων ετών είσαι ούτε τι κάνεις εδώ. Απόψεις ανταλλάσουμε και βιώματα , δεν υπάρχει κάτι μεμπτό ,δεν υπάρχει κανόνας και μέτρο στην επικοινωνία.

Senior Member
    Ε, οχι δε νομίζω οτι γράφω όπως ο κενό, απ'οσα πόστ εχω διαβάσει. δεν είμαι κανενας αντμίν να σου πω οτι είσαι εκτός θέματος, που οκ ήσουν σχετικά με το τίτλο.. Αλλά τεσπα αφού έτσι εκφράζεσαι δε μπορώ να πω κατι αλλο. ειμαι 25 άρα είμαι στο τάργκετ γκρούπ που δεν είναι της ρόκ εποχής :P

Banned
    οχι νταξει εγω το επιασα αυτο το θεμα νομιζω, αν κι εχω περασει δυστυχως τα 25. σνομπαρουμε τη τελειοτητα (την οποια συνανταμε συχνα στη τηλεοραση και υποτιθεται προσπαθει ν'αγγιξει η εβραιοβιζιον). αυτη των μοντελων, των αδυνατων κοριτσοπουλεων που κατανταν μανιακες και παθαινουν μεχρι κι ανορεξιες, και των αναζητησεων τους βεβαιως για γυμνασμενους και ματσο αντρες σαν αυτους που βλεπουν στις διαφημισεις. πιστευω πως δεν υπαρχει τελειοτητα, ειναι κι αυτη υποκειμενικη, οπως και η ομορφια κι ολα τα υπολοιπα. γιατι ομως σημερα να θεωρουνται με το ζορι ομορφες οι αδυνατες κι οχι οι παχουλες ? γιατι πρεπει να ειμαστε ολοι ιδιοι σαν τα προβατα ? γιατι δε μπορουμε να δεχτουμε το διαφορετικο ? και καπου εκει ερχεται και το κωλαρακι της αιωνιας νιωτης χαρης στη κρεμα φυσικα. γιατι αν ειναι με κυτταριτιδα δεν ειναι οτι χαλαει αυτον που το πιανει, απλα μαλλον δε μπορει να το διαφημισει οπως τα αλλα που του πλασαρουνε.

Senior Member
    α, τωρα το καταλαβα το θέμα, μα φαινόταν τόσο "αφηρημένο-ψαγμένο" το αρχικο ποστ..

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Συνήθεια, δε βλέπουν όλα τα τα πιτσιρίκια Γιουροβίζιον γιατί τους αρέσει πάντα.
    Μπορεί να την κοιτάς και για να κοροϊδέψεις.
    Τα τραγούδια δεν έχουν καμιά διαφορά από τη Μαλάμω και τον βας βας ο Παρασκευάς
    στα Παρατράγουδα της Ανvίτας Πάνια
    και μερικές φατσούλες είναι σαν να 'ναι απ' τα Παρατράγουδα επίσης,
    αν και ποτέ δεν πρέπει να κρίνεις τον "καλλιτέχνη" από την εξωτερική εμφάνιση. :-Ρ
    Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
    και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.

Senior Member
    Πολύ κακιά συνήθεια να καβαλάμε το καλάμι.
    Αν διαρκώς κρίνουμε και κατακρίνουμε τους άλλους, δεν μας μένει χρόνος για αυτοκριτική.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Ό,τι καλύτερο έχει περάσει από Γιουροβίζιον,
    Ισπανία στον τελικό του 2008! :- Ρ
    Μπάιλα ελ τσίκιτσικι
    με Ροδόλφο Τσικιλικουάτρε! χαχάχ!

http://www.youtube.com/watch?v=uRQhZtbm97I
    Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
    και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.

Γέλασα πάρα πολύ το 2006 που βγήκαν κάτι άχρηστες κυράτσες τύπου τατιάνες να δημαγωγήσουν τον κόσμο και να πουν μα τι είναι αυτά τα πράγματα , τι βλέπουν τα παιδιά μας, βρε πανηλίθια βολεμένη μοντέλα εάν είχες μάθει στα παιδιά σου αγγλικά θα ήξεραν να διαβάζουν πέρα από την εικόνα. Αλλά έχουν μάθει στο ντίρι ντάχτα και στα καψορουτράγουδα, τύπου δώσε πόνο κι άλλο, έτσι για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Αυτές οι γυναίκες θα μεγαλώσουν παιδιά που θα τα στείλουν στην νομική και μετά με ένα μαρκούτσι ρεπόρτερς του star για κοινωνική καταξίωση κι αναγνώριση , μιλάμε για τρελά γέλια.
    αναφέρομαι στο παρακάτω...
    http://youtu.be/gAh9NRGNhUU

Senior Member
    Δεν ξερω τι γινεται με τη νεολαια και κατα ποσο κοιταει τηλεοραση. Μπορει εμεις οι μεγαλυτεροι να γαλουχηθηκαμε με αυτην , αλλα οι νεοι εχουν ενα καινουριο μεσο και νομιζω πολλοι απο αυτους δεν παρακολουθουν πλεον ή ετσι μου φαινεται τουλαχιστον με αυτους που συζηταω. Ισως μαλιστα να υπαρχει μια ολοκληρη γενια που δεν παρακολουθει καν ταινιες οπως παρακολουθουσε η παλια γενια , αλλα παιζει για παραδειγμα παιχνιδια στον υπολογιστη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    αλλο οι ταινιες και τα παιχνιδια, κι αλλο η τηλεοραση. η ελληνικη τηλεοραση ειναι σκουπιδαριο μεγαλο, συνηθως υποβιβαζει τη νοημοσυνη μας, οποτε γιατι να την παρακολουθησει κανεις ? ακομα και το χρονο του να θελει να περασει ή να σπασει πλακα, το κανει καλυτερα στο διαδικτυο. εγω εχω πανω απο 3 χρονια να δω τηλεοραση, ομως ταινιες βλεπω τουλαχιστον μια καθε μερα. παιχνιδια δυστυχως δε παιζω πλεον λογο χρηματων αν και θα ηθελα.
    Last edited by deleted-member30-03; 20-05-2013 at 20:21.

Page 1 of 2 12 LastLast