ANGEL-SKY!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

ANGEL-SKY!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Ελα αγγελε μου και συνερθε σε παρακαλω!!
    Δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα βλεπεις τωρα!!
    Μετα απο τοσο καιρο ταλαιπωριας εχεις δικιο ,ομως αυτη την στιγμη δεν εισαι ψυχραιμη!!
    εισαι τρομερα φορτισμενη ψυχολογικα και αντιδρας ετσι!1

Το γνωστο παιδακι με αυτο το δυσκολο προβλημα υγειασ που αντιμετωπιζει και αυτην την καταπληκτικη αλλα και λιγο φοβεριστικη κατα τα αλλα επαφη που εχεται ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα απο τα κιλα σου!!!
    Μην τα μπερδευεις!!

Και βεβαια η υγεια ειναι πανω απο ολα!!!
    Αυτο δεν ειναι θεμα συζητησης ειναι αυτονοητο!!
    και οταν αφορα ενα παιδι ειναι ακομα πιο σοβαρα τα πραγματα!!!
    Γι'αυτο παντα λεω οτι τα παραπανισια κιλα οπως και ενα σωρο αλλα πραγματα δεν ειναι τοσο συμαντικα οσο η υγεια μεχρι το σημειο βεβαια που αρχιζουν να προκαλουν προβληματα υγειας η τα προκαλουμε ηθελημενα εμεις με αφορμη τα κιλα μας!!!

Αλλα το ενα απο το αλλο απεχει παρασαγκας!!!
    Λυπαμαι πολυ για το παιδακι και ευχομαι το προβλημα που αντιμετωπιζει να λυθει γρηγορα και ευκολα!!
    Το ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου για αυτο και ολα τα παιδακια του κοσμου!!
    Αλλα συναμα ευχομαι για την angel-sky που ξερω εδω μεσα να ειναι καλα ,και να μην το βαλει κατω,να μας μιλα και να ξεσπαει οποτε γουσταρει ,να μπορουμε να την βοηθαμε,και να φτασει στον στοχο της που θα της αλλαξει την ζωη προς το καλυτερο,θα ειναι πιο χαρουμενη γι'αυτην και τους γυρω της,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Μην το βαζεις κατω!!Εδω ειμαστε ολοι!!!Θα δεις θα πανε καλυτερα τα πραγματα!!

ΦΙΛΙΑ!!!

dexa πραγματικα σε ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου,
    τα λογια σου ειναι λυτρωτικα, δεν περιμενεις απο εναν αγνωστο ανθρωπο να
    ενδιαφερθει τοσο και να σου μιλησει κατα αυτον τον τροπο.

καταφερες το αδυνατο να βουρκωσουν τα ματια μου που εδω
    και πολυ καιρο εχουν στεγνωσει γιατι πια περιμενω παντα οτι χειροτερο.

μακαρι τα πραγματα να ηταν αλλίως αλλα δυστυχως δεν ειναι ....
    και υπαρχουν και αλλα προβληματα -αλυτα και αυτα.

η μικρη δεν θα γινει καλα, ακομα και αν καταφερει να φαει
    ξεπερασει την πνευμονικη ανεπαρκεια και ολα τα σωματικα προβληματα
    ο ογκος στο κεφαλακι της απο την πρωορη γεννηση της παρολο που
    εξαφανιστηκε εκανε την ζημια του.

7 δευτερολεπτα νωριτερα και το κοριτσακι μας θα ηταν οπως ολα τα παιδακια
    του κοσμου και θα ειχε και αδελφουλα...

ειρωνεια ετσι.. μπορει να περασουν χρονια στη ζωη ενος ανθρωπου και να μην αλλαξει τιποτα σημαντικο
    και αρκουν καποια δευτερολεπτα για να διαλυθει μια ζωη για παντα και να χαθει μια αλλή.

περα απο το γεγονος που απο μονο του ειναι τραγικο, εχω και αυτη την φοβιστικη οπως λες
    επαφη μαζι της.
    δεν ειμαι τρελη και σιγουρα δεν πιστευω σε εξωγηινους κτλπ. αλλα νιωθω οτι με αυτο το παιδακι με συνδεει κατι περιεργο... πολυ πριν την γεννηση της και πριν μαθω οτι η συγγενης μου προσπαθει να μεινει εγκυος την ειδα την μικρη στον υπνο μου καθε μερα για 2-3 μηνες.
    και γενικα διαφορα περιεργα μην σας κουραζω....

δεν θελω να το βαλω κατω για τιποτα καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να ειμαστε υγιεις και
    ποσο τυχεροι ειμαστε που περπαταμε, καταλαβαινουμε, καταπινουμε κτλ.

η μικρη δεν επαιρνε γραμμ. και εγω σκεφτομουν την ειρωνεια να παλευω μια ζωη να χασω κιλα....
    εχω πει οτι δεν θελω να ακουσω ποτε οτι αυτο το παιδακι θα χρειαστει διαιτα και τωρα συνειδητοποιω
    οτι αυτο ειναι το λιγοτερο που θα μπορουσε να της συμβει...

θελω να παρω τα μαθηματα που μου δινει η μικρη και οι υπολοιπες καταστασεις και να
    ζησω την ζωη μου οπως θελω...
    αλλα οσο και να προσπαθω παντα κατι συμβαινει και δεν μπορω να ευχαριστηθω τιποτα...
    και ξεσπαω στο φαι...

dexa... σ΄ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    Αγγελακι ολα στην ζωη εχουν αρχη ,μεση και τελος ,ανεξαρτητα απο την διαρκεια αυτων.
    Και στην ζωη υπαρχει το καλο και το κακο το ασχημο και το ομορφο το υγειες και το αρρωστο.
    Δεν γινεται αλλιως και ισως δεν θαεπρεπε.Αυτο δεν το γνωριζουμε .
    Για ολα υπαρχει τελος οπως και λυση οτι και να σημαινει αυτο.
    Ισως δεν ειναι παντα η ιδανικη η η καλυτερη αλλα υπαρχει,και καμια ειναι και η καλυτερη επιλογη.
    Λυπαμαι παρα πολυ γι'αυτο το κοριτσακι αλλα και γι'αυτους τους γονεις που παλευαν να κανουν αυτο το παιδακι και το βλεπουν να χανεται μερα με την μερα.Μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα...το ευχομαι..!
    Οσο για ολες τις αλλες τις καταστασεις που σε τυρανουν δεν μπορει θα εχουν και αυτες την λυση τους η το τελος τους.
    Μην το βαζεις κατω.Ολα μπορουν να γινουν σε αυτη την ζωη και τα πιο απιθανα η δυσκολα πραγματα.
    Και ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!
    Και μην ξεχνας επισης οτι ειμαστε ολοι εδω ετοιμη για βοηθεια.Καμια φορα χρειαζονται οι πολλες γνωμες και αποψεις ,γιατι ισως απο το αγχος μας η λυση πολλες φορες ειναι μπροστα μας και δεν την βλεπουμε!!Μην κολλας για να μας μιλησεις!!
    Κα μια φορα παλι εμεις δημιουργουμε τα προβλξματα αθελα μας η τα κανουμε πιο τραγικα απο οτι ειναι.
    Μην αφησεις τιποτα στην τυχη του.
    Και παντα αυτο που θα κουβαλας ειναι :οτι δεν εισαι κατωτερη απο κανεναν ,οτι σου αξιζουν τα καλυτερα,και θα το παλεψεις για να τα αποκτησεις γιατι εισαι αξια και δεν θελεις και καμια υποχρεωση σε κανεναν.Ολα θα τα κανεις ,με υπομονη και ρεγουλα ΑΓΓΕΛΑΚΙ σιγα -σιγα,και με σειρα.
    Περιμενω νεα σου!!
    ΦΙΛΙΑ!!