Πως σας ακούγετε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Πως σας ακούγετε?

Με την αγορά ρούχων δεν έχω κανένα πρόβλημα
    αγοράζω ότιδήποτε απο φτηνές μέχρι λογικές τιμές.

Αλλά όσον αφορά την αγορά κοσμημάτων κλπ δεν τολμώ να αγοράσω παρόλο που μαρέσουν .... δεν μπορω να το εξηγήσω γιατι το κάνω αυτό........ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ

Μήπως είμαι τσιγκούνα?

Senior Member
    Αχου, δεν το πιστευω. Αν σουπω πως και εγω αυτο ακριβως κανω. Στο θεμα κοσμηματων και αξεσουαρ ειμαι πολυ πισω. Και να φανταστεις οτι στα ρουχα ειμαι πολυ φαν. Και εγω το εχω σκεφτει περι θεμα τσιγγουνιας. Ισως

Senior Member
    νε αλλα στα ρούχα γιατί δεν τσιγκουνευόμαστε και εδώ ναι.....:cool:

Senior Member
    γιατι εχουμε την εντυπωση πως \"φαινονται\" περισσοτερο.Ενω τα κοσμηματα ειναι η λεπτομερεια. Ελα μου ομως που κανουμε λαθος. Γιατι τα αξεσουαρ και η λεπτομερεια ειναι αυτα που δινουν το στύλ σε μια γυναικα.

Senior Member
    πιστεύεις ότι υπάρχουν φορές που όταν βλέπω τον εαυτό μου πιο όμορφη ντρέπομαι να περάσω απο κόσμο....? και όταν είμαι μια συνηθησμένη δεν με νοιάζει.....

Senior Member
    Νομίζω πως η σωστή ονομασία για αυτό που αισθάνεσαι είναι \"χαμηλή αυτοεκτίμηση με έλλειψη αυτοπεποίθησης\". Γιατί όμως έτσι; Μήπως τελικά όλη αυτή η εικόνα που εισπράτουμε καθημερινά από περιοδικά, τηλεόραση, διαφημίσεις κλπ για το πως πρέπει να είμαστε σαν γυναίκες μας κάνει κακό; Εγώ τουλάχιστον είμαι σίγουρη ότι εσύ Κάλλια είσαι μία κουκλίτσα. Το ίδιο είμαι σίγουρη πως θα πιστεύουν και οι άνθρωποι που σε γνωρίζουν και σε συναναστρέφονται. Εσύ πότε θα το πιστέψεις για σένα;

Οσο για τα αξεσουάρ κορίτσια, υπάρχουν και μη ακριβά αλλά ιδανικά για συνδιασμούς και αξιομνημόνευτες εμφανίσεις...

Senior Member
    Σε πιστευω καλλια μου. Το παθαινω κι εγω μερικες φορες. Ισως παλαιοτερα ομως. Οχι τωρα πια. Ειμαι και 35 χρονων. Τωρα εχω φοβερη αυτοπεποιθηση. Την ανεκτησα απο διαφορες εμπειριες και γεγονοτα της ζωης μου. Οσο μεγαλωνεις τοσο δεν ντρεπεσαι. Ετσι τουλαχιστον συμβαιναι με μενα

Senior Member
    Originally posted by kallia13
    πιστεύεις ότι υπάρχουν φορές που όταν βλέπω τον εαυτό μου πιο όμορφη ντρέπομαι να περάσω απο κόσμο....? και όταν είμαι μια συνηθησμένη δεν με νοιάζει.....
    Μήπως γιατί όταν είσαι πιο περιποιημένη και πιο όμορφη αισθάνεσαι ότι θα σε κοιτάζουν ολοι και γι\'αυτό ντρέπεσαι ενώ όταν είσαι πιο απλά ντυμένη,συνηθισμένη όπως λες,πιστεύεις ότι περνάς απαρατήρητη οπότε νιώθεις καλύτερα?

Senior Member
    Ειμαι φαν της απλότητας κ της φυσικής ομορφιάς που εκπέμπει ένας άνθρωπος. Κ αυτό υπάρχει στον καθένα. Δεν χρειάζονται λοιπόν όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια περεταίρω στολισμού. Ας μάθουμε να αναδεικνύουμε την ομορφιά μέσα απο την εσωτερικότητά μας κ να φροντίζουμε περισσότερο το μέσα παρά το έξω. Αλλωστε είμαστε όμορφοι μόνο όταν αυτό ακτινοβολεί προς τα έξω.

Senior Member
    ενταξει ομολογω να πω ότι και αβαφτη είμαι ομορφη (έτσι λένε τουλαχιστον αλλα και το πίστεψα)

μπορει να μην είμαι συνηθισμένη?
    μπορεί να μην έχω γούστο?
    μπορεί να μην ξέρω τι πάει με τι κλπ?

Αλλά ισως να είναι και η αυτοπεποίθηση...

πρέπει να κάνω το πρώτο βήμα νομίζω για να ξεπλοκκαρω

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Ειμαι φαν της απλότητας κ της φυσικής ομορφιάς που εκπέμπει ένας άνθρωπος. Κ αυτό υπάρχει στον καθένα. Δεν χρειάζονται λοιπόν όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια περεταίρω στολισμού. Ας μάθουμε να αναδεικνύουμε την ομορφιά μέσα απο την εσωτερικότητά μας κ να φροντίζουμε περισσότερο το μέσα παρά το έξω. Αλλωστε είμαστε όμορφοι μόνο όταν αυτό ακτινοβολεί προς τα έξω.
    Συμφωνώ απόλυτα.Αν δεν είμαστε μέσα μας καλά αυτό φαίνεται και στην εμφάνισή μας.Οσο και να προσπαθούμε να φτιάξουμε την εξωτερική μας εμφάνιση αν μέσα μας είμαστε χάλια δεν θα καταφέρουμε και πολλά,αφού πάλι δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι και δεν θα μας αρέσει ο εαυτό μας.