Results 1 to 12 of 12
-
21-05-2013, 00:34 #1
συγγενειςμου εχει γινει σεξουαλικα νοθρως για μια γυναικα!τι ξερετε για αυτο??
Ενα συγγενικομου προσωπο αλλα και πολυ φιλος μου προσφατα χωρισε με την κοπελα του.Ειχαν 2,5 χρονια σχεση,ηταν πολυ ερωτευμενη μεχρι πριν λιγο καιρο βεβαια οπου και δυστυχως τα σπασαν!. Ηταν ενα ζευγαρι οπου αγαπουσε ο ενας τον αλλον με αγαθο και αληθινο τροπο!
Προβληματα ειχαν - οπως καθε ζευγαρι - ομως ηταν εμεσα κι οχι τοσο πολυ μεταξυ τους, δλδη ηταν οι καταστασεις και διαφορα που ειχαν γινει στο περιβαλον τους με αποτελεσμα να ειναι δυσκολα τα πραματα για αυτους να συνεχισουν να ειναι μαζι, ειχαν να κανουν με την δουλεια ,με τον ελευθερο τους χρονο αλλα κι πιο σοβαρα.Ομως ο ερωτας εκανε μπαμ! τουλαχιστον απο την πλευρα του συγγενημου- αφου με αυτον ειχα πιο πολλες επαφες κι τα λεγαμε ολα ! με την κοπελα του τα λεγαμε αλλα οχι τοσο βαθια, λογικο ειναι, αυτη ειχε τις φιλες της να τα πει.
Οταν εφτασε στο τελος η σχεση τους ,οπου να τονισω πως η κοπελα του το ζητησε ! αυτος πιστευε - ο κακομοιρος - πως θα περναγαν οι δυσκολες μερες κι θα ερχοταν ο καιρος οπου ολα θα ηταν ροδινα! - η αληθεια ειναι πως απο την πλευρα του συγγενημου τα οσα προβληματα ειχε με τον καιρο ,σιγα σιγα καλυτερευουν τα πραματα - ετσι λοιπον πανω που εκανε σχεδια για το μελον τους, πανω που θα καναν πραματα ομορφα κι διαφορετικα,! που ονειρευτον τοσο καιρο! ηρθε ο χωρισμος! δυστυχως η κοπελα του δεν μπορουσε να κανει υπομονη ! ισως ειχε καιρο σβησει ο ερωτας μεσα της! και αποφασησε να "φυγει!" αν και αυτο πονα τον φιλο κι συγγενη μου πρεπει να το δεχτει! ειναι το πιο σωστο!με το ζορι αγαπη δεν παει.
Το θεμα ειναι ομως αλλο, ο συγγενεις μου μετα απο πολυ πικρα και πονο πνευματικο που ειχε αλλα κι εχει ακομα! με δικια μας παροτριση εκανε ενα βημα μπροστα! αρχησε να βγαινει με μια κοπελα ,μια πολυ ομορφη κοπελα -γνωστη μας ,την ξεραμε ολοι η παρεα αλλα δεν ειχαμε πωτες φιλια η σχεσεις στενες με αυτην,απλα την ξεραμε κι μας ηξερε - αυτη η κοπελα ηθελε κι μαλον γουσταρει τον συγγενημου, ετσι λοιπον - βεβαια για να τον πισουμε να βγουν εγιναν πολλα! τον πισαμε πως η προιν του δεν νιωθει τυποτα πλεον! του ειπαμε πως ειναι συγουρο ! σχεδον βεβαιο πως ειναι με αλλον ανδρα η ! πως η καρδια της εχει πεταξει για αλλη ανδρικη αγγαλια! Η αληθεια ειναι πως αυτο τον εκανε κουρελι ,τον εκανε πολυ χαλια! κι μονο στην ιδεα πως αλλος την αγγαλιαζει, πως σε αΛλον πλεον εχει δωσει ψυχη κι σωμα ειναι κατι που τον καθε εναν μας θα λυγιζε και θα ποναγε! ετσι κι αυτον.
Με την αποφαση λοιπον πως αυτη εχει κοιταξει το μελον της κι την ζωη της ,ετσι λοιπον κι αυτος προσπαθησε να κανει το ιδιο! ομως δεν τα καταφερε!! δεν μπορεσε να κανει αυτο που επρεπε να κανει σαν ΑΝΔΡΑΣ!! , να πλαγιασει με την κοπελα που βγαινει, με λιγα λογια δεν εκανε κουκου που λεμε ¨)¨), πιστεψτε με η κοπελα ειναι αρκετα ομορφη! δεν υπαρχει ανδρας που δεν θα τον τραβαγε σεξουαλικα !! δυστυχως ομως ο συγγενεις μου δεν,,, και το πιο κριμα ειναι οτι η αιτια για αυτο δεν ειναι οτι ειχε καποιο προβλημα υγειας, δυστυχως ηταν οτι ειχε κατι σαν τυψεις προς την προιν του!! δυστυχως οσα κι αν του εχουμε πει δεν χαμπαριαζει!!! κριμας!! γτ. τετοιες ευκερειες δεν θα τις εχει πολλες φορες στην ζωη του! κριμας γτ. δεν αξιζει τον κοπο! αφου η προιν του εχει συνεχισει την ερωτικη της ζωη - και δικαιωμα της ετσι, δεν την κατηγορησαμε πωτες για αυτο! - αλλα κριμας .
Αν κι το κειμενο ειναι πολυ μεγαλο, θα ηθελα την γνωμη σας, αγορια κι κοριτσια, τι μπορει να συμβαινει στο μυαλο του συγγενημου? ειναι τοσο κοροιδο δλδη? αφου ξερει κι ο ιδιος οτι δεν υπαρχει επιστροφη στο παρελθον στον ερωτα! εχει συμβει σε κανεναν σας το ιδιο? τι θα λεγατε να κανει? τι να του πουμε εμεις σαν φιλοι?
- 21-05-2013, 01:23 #2
Μα όσο και να τον πείσετε να βρεί και να πάει με άλλη κοπέλα αν αυτός δε την εχει βγάλει ακόμη απο το μυαλό του πως θα γίνει? δε γίνεται δυστυχώς..
κι ας είναι θεά η επόμενη και ας ήταν χάλια η προηγούμενη δεν εχει να κανει με το πόσο σέξι είναι κάποια νομίζω, αμα αυτός είναι κολλημένος στο παρελθόν θα πρέπει να περάσει καποιος καιρός για να το ξεπεράσει. Πόσος καιρός έχει περάσει ?
Και τον συγγενή σου τον πείραξε που δε μπόρεσε να το κανει με τη κοπέλα? και αν κατάλαβα έχουν σχέση ε?
Δε χάθηκε η ευκαιρία, κατα τη γνώμη μου. Αν ήταν να γίνει κάτι θα γινόταν, ή θα γίνει δε ξέρεις, δε μπορούμε να τα προγραμματίζουμε και όλα.
Δηλαδή αν μείνει για λίγο καιρό μόνος του που το κακο?
21-05-2013, 01:58 #3
Οχι, δεν εχουν σχεση, απλα βγαινουν. Εχει περασει κατι λιγοτερο απο 1 μηνα οπου εχει χωρισει με την κοπελα που εχει φαει το σκαλομα.Κανεις δεν μπορει να μπει στο μυαλο του μεσα κι να μαθει ακριβως τι παιζει.
Δεν ειναι οτι η προιν του ηταν ασχημη, κι αυτη ειναι ομορφη, δεν ειναι αυτο το προβλημα, απλα ηθελα να πω οτι δεν ηταν το προβλημα η εμφανηση της κοπελας που βγαινει για το οτι δεν μπορεσε να κανει κατι.
Εχεις δικιο, δεν ειναι κακο να μεινει μονος του για καποιο καιρο, απο την αλλη ομως οι ευκερειες δεν θα του ερχοντε συνεχεια! απο την αλλη πολυ κοσμος πιστευει οτι ο τροπος για να γιατρευτει η καρδια καποιου η καποιας απο εναν δυνατο ερωτα ,ειναι να βρεθει μια αλλη κοπελα στην ζω του, δεν ειναι κι αυτο σωστο ε? εσυ τι πιστευεις για αυτην την αποψη?
21-05-2013, 02:55 #4
Εντάξει 1 μήνας πολύ λίγο !
και είχαν 2,5 χρονια σχέση, δε ξεχνάς 2,5 χρόνια σε 1 μήνα, όχι πως πρέπει ντε και καλα να θρηνήσει για κανα 2 χρόνια :ρ
Αλλά εντάξει καλύτερα να μη τον πιέζεται για το οτι οι ευκαιρίες έρχονται και δε θα ξαναερθουν.
Θα αγχωθει και αυτός και δε θα σκέφτεται λογικά αλλά με το πρέπει.
Προσωπικά εγώ δε πιστευω πως σταματάνε κάποτε να έρχονται οι ευκαιρίες, δλδ άμα έχεις θέληση στο να γνωρίσεις άτομα τότε δε θα σου πουν τα ατομα "α σορρυ οι ευκαιριες της ζωης σου πέρασαν"
Δε ξέρω αν καταλαβαίνεις το ειπα λιγο μπερδεμένα.
Φαντάζομαι για να λές οτι οι ευκαιρίες δε ξαναρχονται δε θα είναι και 20χρ. αλλά και 30 να είναι και παραπάνω όσο και να είναι.. γιατί οι άνθρωποι μιας ηλικιας και πανω δεν εχουν ευκαιρίες?
Εγώ πιστεύω πως έχουν όλοι, απλά θα πρέπει να είμαστε στην ανάλογη ψυχολογική διάθεση για να δούμε την ευκαιρία.
Ο συγγενής σου καλά κάνει και βγαίνει και γνωρίζει καινούρια άτομα, είναι πολύ θετικό αυτό. Δε σημαίνει πως θα κάνει σχέση αμέσως.
Και το πιστευω αυτό που λές πως με εναν δυνατό έρωτα ξεχνάς μια σου παλιά μακροχρόνια σχέση. Μου συνέβει! και πιστευω πως ναι μπορει να συμβεί αλλά με το κατάλληλο άτομο.
Δε ξέρω αν το υπερανάλυσα, ελπίζω να σε βοήθησα με τις σκέψεις μου.
21-05-2013, 10:30 #5
Ηταν πολυ καλη η σκεψη κι η αναλυση σου, συμφωνω σχεδον σε ολα.Λογικο ειναι να μην μπορει τοσο γρηγορα να το ξεπερασει, ποσο μαλον που ειχαν κι πιο παλια σχεση, ποσο μαλον που ειχαν κι περασει κι αρκετα μαζι. Δεν πρεπει να τον πιεζουμε, πρεπει να παρει τον χρονο του κι οταν ειναι καλα, τοτες ας κανει κι ας βρει την κοπελα που του αξιζει.
Απλα επειδη ειχα κι εγω μια παρομοια φαση με μια κοπελα, μαλιστα με πολλα κοινα μπαινω στην θεση του ,απλα με εμενα τα πραματα πηγαν καπως αλλιως, κι ηθελα να το πω για να μην νομιζει κανεις πως μηλαω για εμενα αλλα σε τριτο προσωπο.
Γκοθυ σε ευχαριστω για το ενδιαφερον κι τις αποψεις που εγραψες, ηθελα μια ακομα γνωμη για να ξερουμε αν του φερομαστε σωστα, αν τον παροτρηνουμε προς το σωστο, τελικα πρεπει να κανει μονος του αυτο που του λεει η καρδια του, απλα εμεις πρεπει να τον κανουμε να καταλαβει πως δεν γυρνα ο χρονος πισω! ποσο μαλον η προιν κοπελα του! αυτη κι αν δεν γυρνα πισω¨)¨)
21-05-2013, 14:16 #6
- In this old house where every door is open
Aν δεν ανηκεις σε αυτη την ευτυχη κατηγορια ανθρωπων που η καρδια τους ειναι αγγιναρα και οταν χωριζουν τραγουδανε "Οταν θα φυγεις και κλεισεις την πορτα θα αναψω τα φωτα θα ντυθω γαμπρος", ο χωρισμος ειναι δυσκολο πραγμα.
21-05-2013, 16:50 #7
Δεν ανηκουμε σε αυτην την κατηγορια ουτε ο συγγενης μου ουτε κι εγω! και οι δυο μας σαν χωρισουμε μας πιανει μελαγχολια!οχι εν αναγκη γτ. ειμαστε ακομα ερωτευμενοι αλλα και λογο των αναμνησεων που ειχαμε με την κοπελα .
Ο συγγενης μου ειναι ακομα ερωτευμενος με την κοπελιτσα αυτην, αν κι αυτη δεν νιωθει το ιδιο με ασυτον! και το ξερει ο βλακας!! το ξερει οτι δεν υπαρχει ελπιδα! το ξερει ο βλακας! οτι δεν παιζει να ξανα γυρισει πισω! το ξερει πως δεν δινει δεκαρα! για αυτον! ουτε το τυπικο τηλεφωνο η μηνυμα για να δει αν ζει η αν δεν ζει!¨),΄λλα αυτος εκει! στο κολλημα οτυ! προχθες ειμασταν σε μια παρεα, οπου ηταν ενα φιλικο ζευγαρι,η κοπελα απο το ζευγαρι μεταξυ σοβαρου κι αστειου ειπε"τι ρομαντικο που ειναι αυτο! σαν να βλεπω ταινια αισθηματικη " βεβαια στον ερωτα τα πραματα ειναι παρα πολυ σχετικα και υποκειμενικα. Το ιδιο που εχει παθει ο συγγενης μου το ειχε παθει κι μια κοπελα μαζι του πριν χρονια, αλλα αυτος ηθελε να τα σπασουν! δεν το παζαρευε καθολου! αρα λοιπον δεν ειναι ο χαρακτηρας του μοναδικος και ο πιο ρομαντικος ανδρας του κοσμου! συμβαινουν αυτα τα πραματα οταν τα αισθηματα δεν ειναι αμοιβαια, ετσι δεν ειναι? κι σε εσας δεν εχει τυχη κατι τετοιο? οποιος πει οχι απλα δεν τον-την πιστευω¨)_¨)_¨).
Παντος δεν χοροπηδαμε ,ουτε ντυνομαστε γαμπροι σαν τα σπασουμε με την κοπελα που ειχαμε την τυχη να ειναι μαζι μας, ουτε εχω σαν κανονα το οτι η λυση για να ξεπερνας μια σχεση αισθηματικα ειναι να βρεις μια αλλην, ημαρτον! δεν ειμαστε ομαδα μπασκετ! σαν φυγει ο σουντιν γκαρτ να παρουμε αλλον στην θεση του κι ολα καλα!¨), αυτα τα καναμε οταν ειμασταν 20 χρονων! η οταν νομιζαμε πως ειναι μαγκια να εχεις 2 κοπελες ταυτοχρονα! προσωπικα δεν ειμαι 22 !! χρονων για να μην φερομαι σοβαρα στις σχεσεις μου,ουτε κι ο συγγενεις μου! γτ. μην ξεχναμε πρωτα απο ολα την κοπελα που θα βρεις! τι φταιει αυτη αμα εμεις εχουμε τα αισθηματικα μας με την ροιν?? τι φταιει αυτη να εχουμε το μυαλο μας αλλου? ειναι μεγαλη προσβολη προς την κοπελα αυτην κατι τετοιο! μονο σαν εχεις ξεκαθαρα τα πραματα μεσα σου, μονο σαν θα μπορεις να δωσεις αγαπη πραγματικα! μονο σε αυτην την φαση για εμενα πρεπει να κανεις μια νεα σχεση, αλλιως ειναι κοροιδια κι ασεβια προς την κοπελα αυτην! αυτο που δεν θες να σου κανουν ειναι βλακεια! και κακια να το κανεις εσυ!! δικιο δεν εχω??
1 δεν ειν
22-05-2013, 04:35 #8
Γιωργο Πανου γιατι τοσο φαγωμα στο τι θα κανει ο συγγενης σας? γιατι με το ζορι ενω φαινεται οτι ο ανθρωπος δν εχει ξεπερασει την πρωην του κ πιθανον να εχει ακομα αισθηματα γι αυτην κ να την αγαπαει, να του προξενευετε ουσιαστικα μια αλλη κοπελα επειδη ειναι ομορφη κ ειναι το λαχειο κτλ? λες ο ανθρωπος αμα ειναι ετοιμος να παει παρακατω δν θα παει? αμα θελει να βρει, δν μπορει να βρει νομιζεις? γυναικες υπαρχουν πολλες παρα πολλες κ ποτε δν ειναι αρκετες :p δωστε του χρονο να συνελθει μεσα του κ να ηρεμησει, ακομα ο χωρισμος ειναι νωπος.. ο ερωτας με ερωτα περναει συμφωνω, αλλα πρεπει να το νιωθουμε, κ οχι να ειναι επιτηδευμενο κ να προσπαθουμε εναγωνιως ενω δν μας βγαινει :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-05-2013, 11:20 #9
ΛΑκρυμοσα, ο λογος που του λεμε,η του προτεινουμε να προχωρησει στη ζωη του ειναι για αυτο που λες κι εσυ, οτι υπαρχουν κι αλλες κοπελες!¨), μην κολα σε αυτην ,αφου αυτη η κοπελα δεν τον θελει πλεον!
ΛΑΚΡΥ εσυ δλδη δεν πιστευεις οτι ειναι λαθος του που ακομα νιωθει για αυτην - οπως το ιδιο περιπου προβλημα εχω κι εγω αλλα κι παρα πολλοι ανδρες - δεν ειναι λοιπον λαθος του κι αυτου που ακομα ειναι κολλημενος με μια κοπελα που δεν τον θελει πλεον?? αμα ειχε ελπιδα δεν θα του λεγαμε κατι, αμα εστο λιγο την ενοιαζε για αυτον , αμα λιγο εδειχνε ενδιαφερον δεν θα καναμε τιποτα! αλλα αφυ ειναι ασκοπο! καλα δεν κανουμε ? κι εσυ το ιδιο δεν θα εκανες σε καποιον ανθρωπο που νοιαζεσαι? που θες το καλο του? ε? ποσο μαλον οταν περναω κι εγω κατι παρομοιο!
Τελος σχετικα με το οτι ο ερωτας με ερωτα περνα το ιδιο πραμα λεμε, συμφωεις με μενα, κι εγω αυτο λεω, απλα πρεπει να ειναι καποιος καθαρος μεσα του κι να μην κανει κατι απλα για να ξεχασει την προιν του, αλλα να σεβαστει,να δωσει αγαπη και να εχει αληθινα αισθηματα στην νεα κοπελα .
Αρα, τα ιδια λεμε ¨)¨).
24-05-2013, 14:38 #10
Ναι, δν διαφωνουμε... απλα δωστε του το χρονο λιγο να τα ξεκαθαρισει μεσα του κ θα βρει αυτος την επομενη π θα του κανει κλικ, δν χρειαζεται να του τη φερνετε στο πιατο, οσο ομορφη κ λαχειο κ αν ειναι.. επισης σχετικα με το οτι μπορει ο/η πρωην να εχει προχωρησει, κι εμεις να μενουμε κολλημενοι, δν ειναι τπτ περιεργο, ετσι ειναι ο ερωτας.. (οχι παντα βεβαια) :p
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
25-05-2013, 02:40 #11
ΛΑΚΡΥ , εισαι μικρη σχετικα¨) - μην ζαβοσεις, με καλο λογο το λεω -)), ο ανθρωπος αλλαζει οχι μονο στην εφηβεια!- προσωπικα παντα!!- νομιζω οτι η τελευταια αλλαγη στα αισθηματικα του κριτηρια ενος ανδρα ειναι γυρο στα 25-28.Μεχρι εκεις νομιζα, οτι οσο κι αν την αγαπω την κοπελα μου επρεπε να εχω κι μια περιπετεια με καμια γκομενα! , οχι κατι σοβαρο βεβαια,αλλα νομιζα ο βλακας! οτι επειδη ειμαι ανδρας! πρεπει να εχω κανει κατι!, ωστε αμα τυχει κι μου τα "φορεσει τα κερατα" να την εχω κανει εγω πρωτος! νομιζα οτι ειναι ανδριλικι, οτι ειναι μαγκια!Μετα τα 30 ομως καταλαβα οτι αυτο ειναι ξεφτιλικι! πειρα χαμπαρι οτι πρεπει να κανω το αναποδο! οτι δλδη ρεζιλι, κι αναδρο ειναι να ξεφτιλιζεις την κοπελα που σου εχει δωθει!που σου προσφερει την αγαπη της και το κορμι της! ειδικα αμα η κοπελα ειναι φουλ ερωτευμενη δεν υπαρχει πιο ασχημο πραμα να την προδιδεις!να την προσβαλεις!! αφου εισαι μονο για αυτην κι αυτη μονο για εσενα!! αν οχι απλα τα σπας!!
Επισης μετα τα 30 καταλαβα πως δεν ειναι το πιο σημαντικο σε μια σχεση να εχω κοπελα την πιο ομορφη! δεν ειναι αμαξι να την κανω φυγουρα στους φιλουςμου! καταλαβα πως το να εχει μοναχα πανεμορφο κορμι κι προσωπο προσφερει ευχαριστηση για καποιο μικρο χρονικο διαστημα,οταν ερθει ο κορεσμος - πραμα φυσιολογικο σε καθε ζευγαρι ετσι?- οταν λοιπον ερθει αυτος ο καιρος αρχιζεις να θες κι αλλα πραματα! να θες να μηλας κι να σε καταλαβαινει! να θες ναβγαινετε βολτες χωρις να ξενερωνει ο ενας με τα γουστα του αλλου! να μπορεις να μηραστεις 2 πραγματα χωρις να φοβασαι πως θα το παρει!
Ετσι κι εγω πλεον αναζητω απο μια κοπελα να εχει αισθηματα οπου μαζι με μενα να γινοντε συναισθηματα! - δεν παλαβοσα? θελω να εχω διπλαμου ομορφη γυναικα! ¨)ετσι¨), αλλα οχι αυτο που ζηταγα μικροτερος!
Επισης δεν ειμαι ο μπραντ πιτ! ουτε ειμαι σεξομηχανη! αμα η σχεσημου ειναι με κυριο λογο αυτο το ζητουμενο θα φρικαρω! συγουρα υπαρχει εκει εξω καποιος πιο καλος απο εμενα! - ποσο μαλον οταν ειχα μπλεξει με τις κολο ουσιες ! οπου οι δικαιωλογιες για τις κακες μου αποδωσεις στο σεξ δεν φταναν!¨),ετσι λοιπον δεν μπορω να ζω με τον φοβο μην παει με αλλον σαν θα κυκλοφορα με τις αλλες τις φιλες της!. Οπωτε ο Θεος μου εκανε την χαρη να κατακτησω μια κουκλαρα το αγχος που ειχα με τον καιρο! τον φοβο κι την ζηλεια οτι θα την χασω! δεν θα το ξεχασω πωτες!!μια γυναικα που ειναι κουκλαρα ειναι συγουρα θα της την πεσει καποιος καλυτερος απο τον ανδρα που εχει ! γτ. η κουκλαρα η γυναικα καθε μερα! απο την ωρα που βγαινει απο το σπιτι της,μεχρι να γυρησει να πεσει να κοινηθει πλαιμου ειναι συγουροτατο!!! πως θα της την εχουν πεσει δεκαδες πιο αξιωλογοι απο εμενα! αρκετοι πιο καλυτεροι απο εμενα, ειτε εμφανισιακα! ειτε απο υλικα αγαθα! ειτε οτι αλλο να ειναι! ποσο μαλον στην ηλικια που ειμαι τωρα ετσι? -ειμαι 32- ,ετσι λοιπον δεν μπορω να ζω με αυτον τον φοβο! ,με τον φοβο οτι αμα τσακοθουμε θα μου πεταξει την συνηθης ατακα " ξερεις κατι,, γιωργακι??? εγω μπορω να βρω 10 σαν εσενα !!ενταξι ?? αρα μην μου κανεις τον μαγκα εμενα!!" κι επειδη δεν θελω να το ξανα ακουσω αυτο! αποφασησα να εχω σαν κριτιριο σε μια κοπελα πρωτα απο ολα την συμπεριφορα της, τον χαρακτηρα της, το γελιο της( κατι που εμενα μου αρεσει πολυ) ,να εχει οσο πιο πολυ γινετε καλη καρδουλα και αν τα εχει ολα αυτα συν την αξιοπρεπεις εμφανηση -οχι μοντελο ετσι- αμα λοιπον ειναι ετσι προσωπικα θα την κυνηγησω μεχρι να με αρνηθη 3 φορες!¨)¨).χεχε.
Ασχετα τα πιο πολλα που λεω με το θεμα, αλλα σχετικα με το οτι η κοπελα που βγηκε προσφατα ειναι ομορφη κι λαχειο που λες. Δυστυχως ομως, ο τυπος δεν βαζει μυαλο, ειναι κολλημενος σαν κι εμενα! -αυτο κι μου λεει, "δεν κοιτας τα δυκα σου χαλια, που σε εχει πικρανει κι σε εχει κανει χαλια μια πιτσιρικα? " κι ναι, με εχει κανει χαλια γτ. την αγαπω! και οταν αγαπω τα δινω ολα! ,και οταν με χωρισει τα"χανω ολα", απλα εμενα η ζωη επειδη με εχει κανει αρρωστο ψυχικα, μεπρικησαι με αυτον τον κολο εθισμο! με εκανε εναν ανθρωπο με εθιστικο χαρακτηρα ,οπως με χτυπα ο εθισμος στα ναρκωτικα,ετσι με χτυπα κι στους ανθρωπους, συγκεκρημενα δλδη στην προινμου, το προβλημαμου ειναι εθιστικο!- το λεει ο γιατρος οχι εγω¨) -κι καλα στα ναρκωτικα, εκει πες περνω κανα υποκαταστατο, στην ροινμου τι να παρω? χεχεχενα παω κι εγω με την πρωτη τυχαια, η να παρω καμια γνωστημου "ελευθερων ηθων" και να γινω κι εγω ρεζιλι???
01-06-2013, 01:43 #12
ΠΩΠΩΩΩ πολλααα λογιαα!! παρα πολλαα¨) γραφω ολοκληρο βιβλιο ρε γαμωτομου¨) γνωριζω πως ειναι μετριμρνοι αυτοι που θα καμουν το κοπο να τα διαβασουν¨), το γνωριζω! τα γραφω ομως, ειναι συμβουλη του θεραπευτημου!
Γραφε ,γραφε μου λεει κι ας μην τα διαβαζουν! πρεπει -συμφωνα με το θεραπευτη παντα - πρεπει να γραφω να βγαλω απο μεσα μου τα συναισθηματαμου, ειτε να τα λεω ,ειτε να τα γραφω! τα εχω πει! αλλα ειναι πολυ λιγοι οι φιλοι μου πλεον, ποσο μαλον αυτοι που θα αντεξουν να ακουσουν τα προβληματα που εχω! λες κι δεν εχουν ταδικατους κι περημενουν εμενα να ακουσουν¨). Το ζητουμενο ομως ειναι να τα βγαζω απο μεσα μου, οτι με βασανιζει!!
ΜΕ κουραζει κι με βασανιζει που δουλευω καθε μερα, τοσες ωρες κι το αποτελεσμα ειναι ισα ισα να βγαζω τα εξοδαμου! με ξενερωνει που αγωνιζομαι να κανω πολησεις κι τα εσοδα να τα παιρνουν οι προμηθευτες! , οι εφορια, και γενικα το κρατος!! μου την σπαει ολο αυτο!! ποσο μαλον που δεν αναγνωριζει το κρατος αυτον τον κοπο που κανουμε ολοι οι εμποροι! μας βλεπει σαν εχθρους, δεν μας βοηθα καθολου!! τραπεζες που πριν καποια χρονια τους ειχαμε βαλει αρκετα λεφτα! που κερδιζαν καθε μερα απο την αποταμιευση μας τους τοκους τους κι τωρα μας κανουν τους δυσκολους για λιγες επιταγες!! Εργαζομενοι που καποτες επερναν λεφτα καλα κι δεν καθοταν ουτε 7 ωρες!! και τωρα, αμα τους χρειαστεις για καποιες μερες σου κανουν τους δυσκολους! γτ. ξερουν οτι τους εχεις ανακγη!! Πελατες που τους καναμε τοσες καλες! που επερναν πραγματα αξιας αερα,τα πληρωναν μετα απο μηνες και τωρα δεν ψωνιζουν απο μας!! πολλα παραπωνα εχω απο την δουλεια μου!!
Παραπανω εχω και αποτην τυχη μου, χαλασε το αμαξιμου, χαλασε το μηχανακι μου! εφαγα προστημα! και το πιο ασχημο, ο πατερας μου κοντεψε να παιθανει!! ευτυχως εχει ξεπερασει τον μεγαλο κινδυνο, ειναι σε αναρρωση, ομως περασαν μερες που ο θανατος ηταν τοσο κοντα! να τον εχει καλα ο Θεος του - γτ. τελευταια εγινε χριστιανος κι αυτος¨) - ,αλλα μας εφυγαν πολλα λεφτα για ολη την ιστορια αυτην, πολλα λεφτα και στην πιο ασχημη φαση απο οικονομικη πλευρα που εχουμε βρεθει στην ζωη μας ως τωρα, ειδικα για τον πατερα μου που δουλευει τοσα χρονια! ολα τα λεφτα του εφυγαν στους γιατρους! χαλη ομως, ας γινει καλα και δεν τρεχει!! Τελος,ενω ολα αυτα συναιβηκαν σε ιδιο χρονικο διαστυμα, σε ενα μηνα ολα μαζι! ηρθε και η μερα,μαλον ενα βραδυ που γυρνα κι μου λεει -"το αλλο μου μισο"_ οτι δεν μπορει να ειναι αλλο μαζιμου, οτι με αγαπαει μεν αλλα δεν αντεχει να με βλεπει τοσο χαλια και με χωριζει ! η πιο αστεια δικαιολογια που εχω ακουσει! ας ελεγε οτι βρηκε τον ανδρα της ζωης της! πιο καλο θα ητνα, το πολυ να παιζαμε ξυλο με τον τυπο αυτον και τερμα,ουτος η αλλος επαιξα μπουνιες εξετιας της, επειδη με κοροιδευαν κατι γνωστοι μου, οτι και καλα με εχει ξεφτυλησει μια πιτσιρικα ,χτυπηθηκα με τα παιδια εξετιας της δλδη! και οταν της το ειπα ουτε που την ενιαξε!! μαλιστα σαν την πετυχα στον δρομο για να της δειξω το σημαδι κατω απο το ματιμου, οπου λογο του οτι δεν εκανα ραματα θα μεινει για παντα!! - ξενερωμαα!! θα εχω ενα σημαδι στα μουτραμου κι οποτε κοιτω τον καθρεφτη θα θυμαμαι αυτην!! - αυτη μου απαντησε οτι δεν την ενδιαφερει αφου τους εδωσα το δικαιωμα να λενε ασχημα λογια για αυτην!!!μετα απο ολα αυτα την αφηνω να κανει την ζωη της κι ας εχω ακουσει οτι πιο βλακειες δικαιολογιες στην ζωη μου μεχρι σημερα!! δεν τρεχει, στο καλο να παει ,ευχομαι να ειναι μια χαρα ο νεος της συντροφος ,αν κι εμαθα περιεργα πραματα! βλεπεις κουτσομπολιο δεν εχουν μονο οι γυναικες εχουμε κι εμεις τι πηγες μας¨)¨), και να εχει την υγεια της.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ τα ειπα κι ξελαφροσα!!¨), τα εβγαλα απο μεσα μου κι αυτο το βραδυ κι ολα καλα! ξερω οτι μπορει κι να μην τα διαβασει κανεις, αλλα αυτη ειναι η ζωουλαμου! αυτη και ευχομαι να γινω καλα, και να βρω μια αξιολογη κοπελα στην ζωημου,μια Κυρια! που να ξερει τι θελει απο την ζωη της.Last edited by giorgos panou; 01-06-2013 at 02:24.