Results 1 to 15 of 26
-
28-05-2013, 09:19 #1
μια γνωριμία που δε φαινεται να εχει συνεχεια......
Το Σαββατο που μας πέρασε. Σε γνωστο μαγαζι της πόλης. Καθοταν με τις φιλες τις στο τραπεζακι μπροστα από το τραπεζακι που καθομουνα εγω κι οι φιλοι μου. Την ειχα προσεξει από την αρχή και μου κανε εντυπωση, ηθελα να της μιλήσω. Την πλησιασε στην αρχη ο ενας από τους φιλους αλλα δεν εγινε τιποτα. Σημειωνω ότι κατά τη διαρκεια της βραδιας την ειχαν πλησιασει ακομα δυο τυποι, όπως κι ο φιλος απλα λιγο μπλα μπλα.
Όταν καποια στιγμη την ειδα μονη την πλησιασα, την επιασα στην κουβεντα, μου ειπε πολλά γι αυτην, μου ξανοιχθηκε για το χαρακτηρα της, της μιλησα αρκετα για μενα. Πέρασα μια ωραια βραδια μαζι της, χορεψαμε μαζι, μου εδωσε δυο φορες την ευκαιρια και τη φιλησα. Ήμουνα αρκετές ωρες μαζι της. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μου ειπε ότι θα περιμενε τηλεφωνημα μου να τα πουμε από κοντα για καφε. Ένιωθε ωραια μαζι μου. Τη συνοδεψα μαζι με τις φιλες της, σχεδον ξημερωματα στο αυτοκινητο της.
Έκρινα πως θα φαινομουν παρακαλακιας αν την επαιρνα τηλ την επομενη. Χθες Δευτερα την πηρα δυο φορες, δε μου απάντησε. Λαθος τηλ δε νομιζω να μου εδωσε επειδη αυτή μου εκανε την αναπαντητη και πηρα τον αριθμό. Μήπως δεν αξιζει τον κοπο να την ξαναπάρω? Μήπως θα πρεπει να ψάξω να βρω που εργαζεται να τη διεκδικήσω? Υπάρχει και η άλλη σκεψη, ωραια κοπελα είναι, σιγουρα εχει πολλες προτάσεις τα βραδια που βγαινει και όχι μόνο, ίσως να με χειριστηκε με τον ίδιο τρόπο που εμαθε να χειριζεται τόσους άλλους, δλδ απλά περασε ωραία μαζί μου, μου εδωσε τηλ και υποσχεση να τα ξαναπουμε ξερωντας πως θα χειριζοταν τη συνεχεια, ίσως δεν ήμουν αυτό που θα θελε να βρει απλά δεν το έδειξε. Ίσως απλά να μην ήταν καταλληλη για μένα. Και ηταν από τις πολύ σπάνιες από τις περιπτωσεις που πλησιαζω γυναικα που πραγματικά να μ αρεσει και να τη θέλω.
Θα θελα ν ακουσω γνωμες σας. Να την ξαναπάρω ή/και να ψαξω να βρω που εργαζεται (πληροφοριες για τη δουλεια της μου εδωσε)? Να κρινω ότι τελειωσε και να θεωρησω την όλη φαση απλα σαν μια επιτυχια, σαν μια εμπειρια?γιάννης
- 28-05-2013, 09:27 #2
Ιωαννη οταν την πλησιασες αρχικα τι της ειπες?
28-05-2013, 09:45 #3
Καλημέρα ioanni....Ε εντάξει επειδή δε το σήκωσε όταν την πήρες δε σημαίνει ότι δεν θέλει.Τώρα αν δε το σηκώνει γενικά,είναι σίγουρο αλλά μην σκέφτεσαι το αρνητικό από τη μία φορά.Εννοείται θα πρέπει να ξαναπάρεις,αν πάλι δε το σηκώσει,στείλε ενα μνμ να σε πάρει αυτή όταν μπορέσει.Αν δε το κάνει,τότε ξέχασέ το....Πάντως πιστεύω ότι οι γυναίκες όταν ενδιαφέροντε κάνουν τις κινήσεις τους κι επίσης μη δείχνεις πολύ ....πως να το πω... ''πολυ ενδιαφέρον'' ,γιατί θα το χάσεις το παιχνίδι πριν ξεκινήσει...Δεν είπα να την γράψεις αλλά όλα με μέτρο...Ααα κι αφού έχεις το τηλ,ασε τη δουλειά.Δε νομιζω να της αρέσει η ιδέα.Αναλόγως βέβαια και την δουλειά.ΆΛλο να δουλεύει πχ σε ένα καφέ και να περάσεις κι άλλο σε μία εταιρεία...Έχει διαφορά.Έχε υπομονή ...
28-05-2013, 11:48 #4
Η κουβεντα ξεκίνησε περί ανέμων και υδάτων που λένε έτσι για να σπάσει ο πάγος και μετά το ψητό.
Ντουμπρουτζα, το να την πάρω τηλ στη δουλεια μια εκδοχη ειναι ότι θα πει αυτος ενδιαφερετε πραγματικά αφού απ οτι φαινεται της αφησα καλή εντύπωση και ετσι να το ξανασκεφτεί, χωρίς να διαφωνω μ αυτα που λες τα οποια εχω σκεφτει.
Θυμαμαι παλια που εκανα ωραια φαση με καποια που όμως κατα βαθος καθολου δεν γουσταρα. Για αρκετό καιρό που και που μου εστελνε μηνυματα, ποτε δεν της απαντησα μεχρι που βαρεθηκε.
Αμα μια γυναικα γουσταρει αυτη θα παρει τηλ όχι ο αντρας.
Σιγουρα θα την ξαναπάρω τηλ, μαλλο αυριο, ίσως όχι από το κινητό μου.γιάννης
28-05-2013, 11:55 #5
..ιωάννη καλημέρα.
Η γνώμη μου είναι να μη την ξαναπάρεις για μερικές μέρες, πάρτην πεμπτη ή παρασκευή και αν δεν το σηκώσει στειλτης ένα μνμ τυπικοφιλικό που να της λες ποιος είσαι και αν θελει να επικοινωνήσει μαζί σου. Μεχρι εκεί.
Από τη στάση της όλη τη νυχτα έδειξε πως της άρεσες. Δεν μπορείς να ξέρεις όμως αν εκείνη την ημέρα είχε τσακωιθει με τον δικό της και της ήρθε να παίξει με έναν άλλο για να ξεχαστει και την επόμενη να τα ξαναβρήκαν.
Αν παίζει αυτό το ενδεχόμενο και συ εχεις αρχίσει να την ψαχνεις στη δουλεια της, να την παιρνεις από αλλα τηλέφωνα και όλα αυτά τα ώριμα, πως θα νιώσει?
Και το κυριοτερο, πως θα νιώσεις εσύ?
28-05-2013, 12:59 #6
κανε αλλη μια προσπαθεια να την παρεις τηλ.και μην ξανασχοληθεις,το να διεκδικησεις με αλλο τροπο ειναι ριψοκινδυνο και ισως να μην αξιζει τον κοπο
28-05-2013, 13:29 #7
Μπορεις να τη βρεις και στο μουτρομπουκι.
28-05-2013, 13:49 #8
Κάτι τέτοιο εννοούσα με το μη δειχνεις πολύ ενδιαφέρον ιωάννη...Α και γιατί να μη την πάρεις από το κινητό σου?Ποιος ο λόγος?Κρύβεσαι από καποιον?Οχι,οπότε από τον αριθμό που έχει,από αυτόν θα καλέσεις.Επίσης αυτό που λες Ιωάννη για το ενδιαφέρον και τη δουλειά,δε νομίζω να υπάρχει πλέον στις μέρες μας.Δεν είμαι απόλυτος αλλά σπάνια θα βρεθεί καποιος να εκτιμήσει κάτι τέτοιο.Ισως να σου βγει στο αντίθετο και να ακουσεις κανένα ''μας ζάλησΕ'' ....!!!:) Δεν ειμαστε στις ταινίες του '80,οπότε επιμένω κάνε καποιες κινήσεις (είπαμε μην θέλουμε να εχουμε την γυναίκα με 1 τηλ) κι αν δεν απαντήσει απλά μην ασχολήσε.Αποψη μου ...
28-05-2013, 15:05 #9
Νομίζω να μην την ξαναπάρεις τηλ. Έχει δει τις αναπάντητες, αν ενδιαφέρεται θα σε πάρει αυτή.
28-05-2013, 15:18 #10
Η έλξη είναι κάτι το φυσικό. Όταν της ρίχνουμε τόσα στολίδια, σχόλια, σκέψεις, απωθημένα από πάνω, δε λειτουργεί. Πήγαινε φυσικά, σταμάτα τις σκέψεις και εμπιστέψου τις αισθήσεις σου.
29-05-2013, 08:11 #11
μήπως το χειριστηκα απο την αρχη λάθος? αντι δλδ που την πήρα τηλ την μεθεπόμενη θα πρεπε για αρχη πχ να την επαιρνα σε μια ωρα περιπου μετα που εφυγε από το κεντρο οταν θα φτανε δλδ στο σπιτι της για να δω αν εφτασε καλα και μετα τηλ το απογευμα? δλδ αφου υπηρξε έλξη και συναισθημα θα το συνεχιζα συντομα όσο αυτα ηταν ακομα ζεστα και ετσι θα μπορουσε να γινει κατι? και με το που το αφησα την μεθεπομένη το πράγμα κρύωσε?
γιάννης
29-05-2013, 08:29 #12
Ολα αυτά είναι υποθέσεις και ανούσιοι τακτικισμοί. Η επιθυμία γεννά την ανυπομονησία, που με τη σειρά της υπερισχύει των κινήσεων τακτικής. Κοινώς, όποιος γουστάρει τον άλλο καίγεται να τον ακούσει και να τον δει. Οτι μοιραστήκατε εκείνο το βράδι μπορεί να ήταν μιά ένδειξη για τη συνέχεια, την επόμενη μέρα όμως έρχονται οι δεύτερες σκέψεις...
Αποψή μου είναι να προσπαθήσεις να την καλέσεις μιά ακόμα φορά και αν δεν απαντήσει να της στείλεις sms του τύπου "αν με θέλεις, ξέρεις που θα με βρεις. Θα σε περιμένω, αλλά όχι για πάντα" και μετά να την ξεχάσεις...
29-05-2013, 17:18 #13
Γιαννη εγω θα εστελνα ενα μηνυμα λεγοντας κατι πολυ απλο πχ
"Γεια ειμαι ο Γιαννης . Περασα ομορφα μαζι σου προχτες και θα ηθελα να ξαναβρεθουμε αν το θες και εσυ"
Απο εκει και περα ειναι στο χερι της να κανει κινηση ή οχι.
29-05-2013, 21:00 #14
Γιάννη μου θα συμφωνήσω και με τον νικ και με την betel. Ένα απλό μηνυματάκι απευθείας, ή μετά από μια ακόμα κλήση είναι το καλύτερο. Κι όντως δεν έχει νόημα να αναλώνεσαι σε σενάρια για το τι θα γινόταν αν. Η καλή πορεία μιας γνωριμίας, αναμφισβήτητα δεν εξαρτάται τόσο πολύ από στρατηγικές λεπτομέρειες.
29-05-2013, 23:29 #15
Φιλε, ξανακάνε μια κρουση σε λίγες μερες με ένα απλο μήνυμα (που να μη φαινεται παρακαλετο) και βλεπεις.