Results 1 to 7 of 7
Thread: Εντονο αγχος μετα απο καταθλιψη!
-
21-05-2013, 23:42 #1
Εντονο αγχος μετα απο καταθλιψη!
Καλησπερα σας κ παλι!Θελωντας να κανω μια μικρη περιληψη για οσους δεν γνωριζουνε θα πω οτι ο πατερας μου σκοτωθηκε ξαφνικα κ μετα δεχθηκα κακοποιηση απο συγγενικο προσωπο κ παραλληλα με την εντονη μου κοινωνιοφοβια επαθα κ καταθλιψη που κρατησε πανω απο 2 χρονια,Τωρα επιτελους ειμαι καλα απο την καταθλιψη ουτε φαρμακα που επαιρνα παιρνω,Προβλημα μου ειναι οτι μετα την καταθλιψη μου ενταθηκε παρα πολυ το αγχος κ νιωθω ασταματητα αγχος για μερες κ δεν ειμαι καλα κ μετα νιωθω ηρεμη κ μετα επανερχεται παλι κανοντας κυκλο,Κυρια πηγη για το αγχος μου ειναι μην παθουνε κατι το αγορι μου κ οι δικοι μου κ οταν μενα πιασει αυτη η ιδεα ζω ενα δραμα κ ειμαι ολη μερα ετσι,Πηγαινω κ σε ειδικο κ απο ολα προσπαθω πινω ροφηματα οπως τιλιο ομως παραμενει η κατασταση!
- 22-05-2013, 01:07 #2
Δεν είμαι ειδικός αλλά αυτό μάλλον σου δημιουργήθηκε από τον χαμό του πατέρα σου. Είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δύσκολα μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει άμα δε το έχει ζήσει. Το μόνο που θα σου πώ είναι να ζήσεις όλες τις στιγμές που έχετε με το αγόρι σου και τους δικούς σου. Όταν έχεις αυτό το άγχος δε ζείς μαζί τους...ζείς με τις φοβίες σου. Εκμεταλλεύσου όλο το χρόνο και να μη φοβάσαι. Οτι είναι να γίνει θα γίνει το θέλουμε είτε οχι... και δεν είμαστε ικανοί να το ξέρουμε. Ζήσε όλες τις στιγμές κοντά τους και δείξε τους πόσο τους αγαπάς. Σκέψου οτι και εκείνοι προφανώς δεν θέλουν να σε βλέπουν έτσι και οτι αυτό δε σε ωθεί αλλά σε κρατάει πίσω. Προσπάθησε να πεισμώσεις γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Το να αφήνεις τον εαυτό σου σε αυτό το βυθό και να χάνεσαι μέσα στα συναισθήματα σου απλά δε σε βοηθάει..σε βυθίζει και άλλο. Σκέψου το παρελθόν πριν γίνουν όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα. Σκέψου τις καλές στιγμές που είχες... Και μετά προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς για λίγο και να κρίνεις σαν τρίτος τι εξέλιξη θα έπρεπε να έχει αυτό το άτομο(εσύ). Κοίτα τον εαυτό σου σε μικρότερη ηλικία και προσπάθησε να νιώσεις πράγματα για το παιδί που ήσουν. Λοιπόν; Το άτομο που ήσουν τότε θα πρεπε να τραβάει αυτό το λούκι; Αυτό το άτομο; Γιατί; Για χάρη λοιπόν εκείνου το ατόμου προσπάθησε να συνεχίσεις δυνατά και να του δώσεις τις ευκαιρίες και την εξέλιξη που θα έπρεπε να έχει. Για εκείνο το άτομο....... που έγινε εσύ. Θα τα καταφέρεις. Τα κατάφερες μέχρι εδώ..
22-05-2013, 01:45 #3
Καλα εκτιμω πολυ την γνωμη σου αγαπητο μελος κ εστω εν μερει εχεις δικιο επειδη οταν πεθανε ο πατερας μου ενιωσα τρελη ανασφαλεια κ επειδη ημουν εαυαλωτη κακοποιηθηκα κ απο τον θειο μου απλα απο παντα ειχα αγχος για τους δικους μου απλα τωρα μετα την καταθλιψη ενταθηκε,Οταν μενα κυριευει το αγχος μην παθει κατι το αγορι μου κ οι δικοι μου δεν ικανοποιουμαι με κατι
22-05-2013, 02:01 #4
βασικα ειχα συναντησει και εγω ενα αναλογο θεμα με τη δικη μου οταν την ακουμπαγα και τιναζοταν σα το χταποδι.... με το καιρο την επιανα απαλα με τις ακρες τον χεριων μου και χαλαρωσε.υπαρχει και ενα πολυ πιο νοστιμο ροφημα το λενε μελισσα η μελισσοχορτο και μυριζει λεμονι μπωρεις να πινεις και γαλα που χαλαρωνει...τωρα αν φοβασαι οπως λες μπωρεις να κανεις αυτο.. παρε ενα χαρτι και γραψε φοβαμαι το ενα το αλλο εκινο κλπκλπ και στο τελος αφου γραψεις ενα κατεβατο θα νιωσεις καλυτερα...
22-05-2013, 02:20 #5
Καλα μακαρι να ειναι ετσι επειδη ο τρομος για το αγορι μου κ τους δικους μου σε τετοιο εντονο βαθμο παροτι απο παντα ετσι ενιωθα ειναι καταλοιπο της καταθλιψης κ ειναι παραλογο επειδη ολοι ειναι καλα εκτος την γιαγια μου που ειναι αρρωστη αλλα με κουραζει οταν μενα κυριευει
22-05-2013, 13:31 #6
Κοιτα οτι ειναι να γινει εγινα πια!! Μην καθεσε και ασχολισε με υποθεσεις!! ηρεμισε λιγο και περνα καλα την ζωη σου! καθε μερα να ζεις σαν να ειναι η τελευτεα! και το ενοω αυτο!! και πιστεψε με δεν ειναι δυσκολο! αλλα ατομα εχουνε πολυ πιο σοβαρα θεματα απο εσενα πχ καρκινος ή ειναι μονοι στην ζωη τους ή εχουν χασει παιδια κτλ
ξεχασε το πια και ξεκινα μια καινουργια ζωη. να μην σε κατΑΒΑλει ενα απεραντο ανγχος. οχι εγινε αυτο το θεμα με τον πατερα σου ομως πια τελειωσε! παει ! περασε! δεν μπορεις πια να κανεις κατι γι αυτο. δεξου το και προσπαθησε να χαμογελας λιγο και ας μην θελεις. ετσι στα καλα καθουμενα =Ρ πιστεψε με οσο σκεφτεσε κατι οτι μπορει να γινει τοσες πιο πολλες πιθανοτητες υπαρχουν για να γινει!!!
22-05-2013, 22:50 #7
Καλα οπωσδηποτε αγαπητο μελος προσπαθω ομως αυτη η κατασταση κανει κυκλους κ επειδη ειμαι παντα προστατευτικος ανθρωπος αναστατωνομαι χωρις να συμβαινει τιποτα απολυτως η με το παραμικρο μην παθουνε το αγορι μου κ οι δικοι μου κατι!