Ερωτευτηκα, και τωρα τι? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Originally posted by gramle
    Δεν γινεται να πληγωσω το παιδι μου χωρις να ειμαι σιγουρη 100%.
    δηλαδή, σκοπευεις να πληγωσεις το παιδι σου; τοτε μην κανεις τιποτα και μεινε στα αυγα σου. Αν πιστεύεις ότι αξίζει να πληγώσεις το παιδί, αρκεί εσύ να έισαι σίγουρη ότι πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σου, φοβάμαι ότι δε θα καταφέρεις τίποτα από το να απογοητευτεις και να πονεσεις κι εσυ κι οι αλλοι. Ακου το Μιχάλη. Σου τα είπε καλά. Συγκέντρωσε τις δυνάμεις σου στην ενίσχυση της προσωπικότητας σου, ώστε κάθε σου απόφαση να αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Το παιδί δε θα πληγωθεί αν δε του αφήσεις το περιθώριο να το παθει, ό,τι κι αν κανεις στη ζωή σου. Άποψή μου

Senior Member
    αυτος που γνωρισες σε τι κατασταση βρισκεται και τι ειναι διατεθιμενος να κανει?
    ειναι ελευθερος? θελει να ειστε μαζι η απλα να εχετε \"κατι\"?
    οσο για τον αντρα σου, θεωρω οτι και μονο που ενοιωσες κατι τοσο δυνατο για καποιον αλλο, σου εχει τελειωσει μαζι του...
    ποιος ο λογος να συνεχιζεται αυτος ο γαμος? το παιδι? μηπως ειναι απλα μια δικαιολογια το παιδι?
    σε καθε περιπτωση εγω ειμαι με την μερια του \"να το ζησεις\", αλλα κατα προτιμηση, καθαρα και ειλικρινα...εκτος αν δεν ειναι ουτε ο κυριος για κατι τετοιο.....

Senior Member
    Αυτος ειναι ελευθερος, 30αρης, του ριχνω δηλαδη και 6 χρονακια. Ακομα ειναι ομως η πολυ αρχη. Δειχνει και αυτος ερωτευμενος μαζι μου. Κανει πολλα για μενα. Αν δεν ηταν δεν νομιζω να τα εκανε

Senior Member
    Μπορείς να αναφέρεις μερικά από αυτά που σου έχει κάνει και τα οποία σε έχουν αγγίξει τόσο ώστε να πιστεύεις ότι νιώθει τα ανάλογα με σένα για σένα;

Member
    Αυτος δεν εχει τιποτα να χασει εσυ ομως εχεις πολλα...................

ο ερωτας για τους ανδρες ειναι πολυ διαφορετικος απο οτι ειναι για μας...
    Θα το παιξω λιγο σκληρη αλλα ειναι μια αλλη εκδοχη.

Για αυτον εισαι η ιδανικη περιπτωση: παντρεμενη με ενα παιδι και λεω ιδανικη γιατι

1ον δεν εχεις το αιωνιο αγχος της γυναικας \" εγω ποτε θα γινω μανα\"
    2ον Δεν θα τον βλεπεις καθε μερα αρα δεν μπορεις να γινεις τσιμπουρι
    3ον εσυ τι απαιτησεις μπορει να εχεις απο αυτον.
    4ον ολα σου φαινονται τελεια
    5ον και δεν θα τον πριξεις με το κλασικο ποτε θα παντρευτουμε

Ο ερωτας των ανδρων ξεκιναει απο κατω ( καταλαβαινεις που εννοω)

Για αυτο κανε οτι ειναι να κανεις μαζι του μην δενεσαι πολυ, περνα καλα και ειναι πολυ νωρις να σκεφτεσαι αν θα πληγωσεις το παιδι σου ή οχι.
    Τωρα δεν υπαρχει λογος να μαθει κανενας τιποτα κρατα το για τον εαυτο σου, και νιωσε την απολαυση της ηδονης .....
    Οποτε καταλαβεις οτι αρχιζεις και πιεζεσε φυγε δεν αξιζει τον κοπο για κανεναν ανδρα να πληγωθεις εσυ τοσο πολυ.....

Senior Member
    Tzeni σ\'ευχαριστω.
    Ησουν σκληρη αλλα ειπες μεγαλες αληθειες. Μονο που στην περιπτωση του ειναι λιγο διαφορετικα. Δεν ειναι ο τυπος που σκεφτεται μονο \"απο κατω\" οπως λες. Ειναι ενα πολυ ωραιο παιδι κι ομως εχει παρα πολυ καιρο να κανει σχεση ή εστω κατι εφημερο. Ειναι πολυ συναισθηματικος τυπος. Εχω μαθει γι\' αυτον γιατι ειμαστε στην ιδια δουλεια.
    Οσο για τον γαμο το θελει σαν τρελλος. Αν του λεγα \"ναι\" θα θελε να με παντρευτει αυριο κι ολας. Εχει φαει χοντρο κολλημα μαζι μου. Εδω κι ενα χρονο απλα δεν τολμουσε να το πει. Και μολις με γνωρισε καλυτερα καταλαβε οτι ταιριαζει και πολυ μαζι μου και του φουντωσε παραπανω.
    Εμενα μου αρεσει παρα πολυ. Προσπαθω να μην αφηνω τα αισθηματα μου ελευθερα. Αρκουμαι να λεω οτι μου αρεσει.

Member
    Τοτε σηκωνω να χερια ψηλα.

Κανε οτι σε φωτισει ο θεος.................

Δεν ξερω εγω τους μεγαλους ερωτες και τα δυνατα παθη τα φοβαμε συνηθως δεν εχουν καλη καταληξη........................

Senior Member
    και εγω τα φοβαμαι πολυ. Γι\' αυτο και δεν εχω ξαναερωτευτει στη ζωη μου. Παντα οταν αρχιζε καποιος να μου αρεσει πολυ εφευγα. Ακομη και ανηπαντρη που ημουνα. Φοβομουν. Να μην πληγωθω. και ελεγα οτι δεν υπαρχει ερωτας και ολα αυτα ειναι κουραφεξαλα. Τωρα ομως το ειχα τοσο πολυ αναγκη να το νιωσω. Εχω να φαω κανονικα απο τοτε που τον γνωρισα. Εχω χασει 4 κιλα. Σε λιγο θα καταντησω ανορεκτικη. Το στομαχι μου ειναι κομπος. Αν χασω κι αλλα δεν θα βλεπομαι. Ειμαι στο οριο. Δεν κατεβαινει μπουκια ομως. Τρωω 2-3 πιρουνιες και τελος. Μου ρχεται να κανω εμετο. Αχ, τι μου συμβαινει! νομιζω θα σαλταρω. Βοηθεια ρε παιδια.

Senior Member
    Κουκλίτσα μου είναι πολύ απλό. Ερωτεύτηκες! Ζεις το πάθος σου αυτή την στιγμή που μιλάμε, παραδίνεσαι σε αυτό, μπορεί τις στιγμές σου να τις μοιράζεσαι με τον σύζυγό σου όμως το μυαλό σου είναι σε εκείνον για τον οποίο καρδιοχτυπάς.

Εφόσον έτσι αισθάνεσαι, ότι και να σου πούμε εμείς και ο καθένας είναι άτοπο. Εσύ οφείλεις να αισθανθείς και να παρασυρθείς και το οφείλεις (αν και \"βαρύ\" ρήμα) το εννοώ με την έννοια ότι το φύλαγες τόσα χρόνια μέσα σου και πλέον είναι ένα χρέος που πρέπει να ξεπληρώσεις στον εαυτό σου τον ίδιο.

Τώρα το που θα σε οδηγήσει είναι αλλουνού Παπά Ευαγγέλιο. Το θέμα είναι ένα. Τολμάς; Από και πέρα πορεύσου ανάλογα...

Με τα φιλιά και την αγάπη μου.

(Χαθήκαμε...)

Senior Member
    τασουλινι μου, σ\'αποθυμησα.
    Ποσο με ηρεμεις... Εισαι θυσαυρος!

Senior Member
    Ρε παιδια, ποσο βουνο μου φαινονται ολα. Ειμαι παντρεμενη σχεδον 10 χρονια με καποιον που δεν ειμαι και δεν ημουν ποτε ερωτευμενη μαζι του, εχουμε ενα παιδι 7 ετων που λογο της σχεσης μας με τον αντρα μου του εχουμε γα....σει την ψυχολογια. Ξαφνικα μετα απο 10 χρονια ψυχικου κενου γνωριζω καποιον μικροτερο μου και τον ερωτευομαι τρελλα. Το μυαλο μου ειναι κολλημενο σ\'αυτον. Θελω τοσο πολυ να πω ολη την αληθεια στον αντρα μου. Θα το αντεξει? Τον πιανουν κρισεις πανικου σε μια απλη λογομαχια που εχουμε, φαντασου να του πω οτι ειμαι ερωτευμενη με αλλον. Ποσο σκατα ακομη θα κανω την ζωη μου? Βαρεθηκα να καταπιεζομαι, κουραστηκα. Νιωθω 100 χρονων και ταυτοχρονα 16.

Page 3 of 3 FirstFirst 123