Results 1 to 4 of 4
Thread: Υποψιες και λιγο αγχος
-
22-05-2013, 16:36 #1
Υποψιες και λιγο αγχος
εγω απο τα μεσα γυμνασιου και μετα αρχισα καθε χρονο να εχω καινουργια παρεα. αλλα φετος η παρεα μου πηγε σε αλλο σχολιο και εγω εμεινα εκει που ηκμουν αλλα απεκτησα μια αλλη παρεα που την γνωρισα φετος και περναμε πολυ καλα! η παρε που πηγε σε αλλο σχολιο ειναι ψιλοτσακομενει με αυτη που εχω τωρα. αν και δεν με πολυνοιαζει αυτο και πολυ ειναι πως εγω πια με την παρεα που εφυγε απο το σχολιο μου δνε κανουμε παρεα κανα 2 φορες μονο μιλαμε για λιγο στο τηλεφωνο λεμε τοι θα βρεθουμε καποια στιγμη αλλα ποτε δεν γινετε γτ ειτε εγω δνε μπορω ειτε κατι αλλο
πιστευω παρολα αυτα πως δεν τεριαζω με αυτη την παρεα γτ ειναι εντελως διαφορρετικοι χαρακτηρες απο εμενα
και δεν θελω να πολυβγω με αυτη.
απο την αλλη η παρεα που εχω τωρα ενα ατομο θα φυγει το καλοκαιρι και θα μινουμε τα υπολιπα ατομα. δεν θελω να χαλασει ομως η φιλια μας αν και δεν γνωριζομαστε και πολυ καιρο (μονο 1 χρονο) περναμε πολυ καλα και εμπιστευομαστε ο ενας τον αλλο. βλεπω ομως γενικα πως δεν εχω και πολλους φιλους και αρχιζω ωρες ωρες να αγχονομαι.
εγω 2 καλες φιλες μεχρι τωρα αλλα 1 μικρη παρεα που γνωριζομαστε μονο 1 χρονο. απο εκει και περα εχω μονο γνωστους. τι να κανω? τι πιστευετε? ειναι σωστο αυτο που γινετε? ή θα μηνω μονη μ καμια μερα σαν την καλαμια στον καμπο?γτ ωρες ωρες σκεφτομαι κατι τετοια :P μ περνανε απο το μυαλο
- 22-05-2013, 23:02 #2
Καλησπερα σου μελος!Πιστευω οτι για να διατηρηθουνε οσο περισσοτεροι ανθρωποι στην ζωη σου απαιτειται να εισαι ουδετερη οσον αφορα τσακωμους αναμεσα σε ανθρωπους που ειναι παρεα σου,Θελω να πω οτι αυτο ειναι κανονας για να μην στενοχωρησεις κανεναν να νομισει οτι προτιμας αυτον που τσακωθηκανε,Πες την γνωμη σου διακριτικα αν καποιος εχει δικιο αλλα μην δεχτεις να σου κατηγορουνε εσενα οικειο σου προσωπο επειδη ετσι κ το μαθευτει θα ειναι πλεον καχυποπτος απεναντι σου,Πιστευω μπορεις να διατηρησεις επικοινωνια με τα παιδια που πηγανε σε διαφορετικο σχολειο ετσι κ πραγματικα το θελεις κ ετσι θα μεινουνε μαζι σου περισσοτεροι ανθρωποι κ το ατομο που θα παει μακρυα να αλληλογραφειτε
23-05-2013, 11:59 #3
Οι περιγραφες σου δινουν εικονα κοινωνικου ατομου, που δε δυσκολευεται να σχετιστει με τους αλλους, ατομου που γινεται αποδεκτο απο τους συνομιληκους του, που δε δυσκολευεται να μπει σε παρεες, αρα δεν υπαρχει λόγος να φοβασαι ότι θα μείνεις μονη. Απ εκει και περα γενικα στη ζωη οι φιλιες ειναι πάντα λίγες, οι περισσοτεροι, ακομα κι αν βγαινουμε καθε μερα μαζι τους ειναι απλα γνωστοί, τα ατομα της παρεας. Ομως ποτε δεν αποκλειεται μια παρεα να εξελιχτει σε φιλία.
γιάννης
23-05-2013, 12:00 #4
Φυσικα και θα βρεις παρεες βρε Αλεξανδρα μου! Κρατα τα ατομα π εχεις κ τις φιλες π ηδη διαθετεις, κ ολο κ κατι καλυτερο θα βρεθει! Μην μου αγχωνεσαι συνεχεια κ για τα παντα! Φιλακια μικρη!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."