Results 46 to 60 of 68
Thread: καλή τύχη , αντίο.
-
24-05-2013, 16:54 #46
- 24-05-2013, 17:08 #47
θεοφανία πάλι για τον εαυτό σου μιλάς... σε πρώτο ενικό ,το εγώ βγάζει μάτι, θέλω να σου πω πως δεν έχω παρεξηγηθεί , θύμωσα αλλά μετά γέλασα , δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, .Παραδέχομαι πως έκανα λάθος με τις αντιλήψεις μου που εξέφρασα ευθαρσώς, αλλά οι γαμημένες δεν αλλάζουν.
24-05-2013, 17:09 #48
καλησπέρα, δεν ξέρω αν σε έχουμε παρεξηγήσει ή μας παρεξήγησες, δεν λέω ότι δεν έχεις δίκαιο στο θέμα ότι είναι η καινούργια μόδα των ψυχιάτρων, αλλά δεν μπορείς να τους βάζεις όλους στο ίδιο καλούπι, θα ήθελα να σε ρωτήσω, όπως έχω πει επανειλημμένα, στο φόρουμ τι θα έκανες; Αν άκουγες φωνές, είχες αποπροσανατολισμό, χάσιμο δηλαδή του χρόνου και του χώρου, αν παραμιλούσες και είχες κρίσης πανικού; Δεν λέω ότι οι ψυχικές παθήσεις δεν λαμβάνονται σύμφωνα με το DSM και δεν είναι λάθος, αλλά πολλοί ασθενείς έχουν επωφεληθεί.
Τώρα όσο για το είκοσι τρία άχρονα που παίρνουν αγωγή και πρέπει και την χρειάζονται δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα σου; Εγώ όπως έχω πει άπειρες φορές αν είχα πάει στον ψυχίατρο όταν απλά είχα διάφορες φανταστικές ιδέες στην κυριολεξία θα είχα αποφύγει την υποτροπή και όλα αυτά τα συμπτώματα που προανέφερα.
Μην ξεχνάς συμμετέχεις σε ένα φόρουμ που λέγεται e-phycology, οπότε βρίσκεις από τις πιο ελαφριές μέχρι και τις πιο βαριές παθήσεις φυσικό δεν είναι; Όσο για την τηλεόραση και τα πρωινάδικα αν σε ενοχλούν μην τα βλέπεις.Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.
24-05-2013, 17:18 #49
Εχω μπει τώρα στο τριπάκι να απαντώ, βρε μαριάννα σύνελθε , δεν είναι θέμα επιλογής , αυτή η καραμέλα κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Δεν πρέπει να τους δίνουμε το δικαίωμα του μην τα βλέπεις. Δεν πρέπει να έχουμε επιλογή . τέλος πάντων που να εξηγώ τώρα η θεοφανία θα κάνει την ανάλυση του τι θέλω να πω.
24-05-2013, 17:24 #50
Να πεταξω και εγω την αποψη μου..Καταρχην διαφωνω οριζοντιως και καθετως με την Συνηθεια..Κοριτσι μου οπως θα χαπακωθεις αν εχεις ωτιτιδα και εκει θα το κανεις με χαρα και χωρις ταμπου,το ιδιο θα κανεις και σε μια ψυχικη ασθενεια ΕΦΟΣΟΝ χρειαζεται,δεν παιρνουν ολοι χαπια..Σιγουρα υπαρχουν και περιπτωσεις που δινονται αλογιστα φαρμακα σε ανθρωπους που δεν τα εχουν πραγματικα αναγκη,βεβαια εδω μπορω να διαφωνησω ακομα και με τον ιδιο μου τον εαυτο (ναι το κανω και αυτο!)γιατι δεν ειμαι,ψυχιατρος,επιστημονα ς,γιατρος..Αρα λοιπον δεν μπορω εγω και εσυ να κρινουμε που πρεπει να δινονται αγωγες.
Επισης βγαλε απο το λεξιλογιο σου την λεξη τεμπελια,την χρησιμοποιεις πολυ για τους μη ψυχικα υγιεις και ειναι φαουλ και μια κατραπακια ακομα για καποιον που θα σε διαβαζει εδω..Οχι και την πιο απλη καταθλιψη να εχεις,δεν εχεις ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..Εσυ που εισαι ενας ανθρωπος που εχεις θεματα με το αλκοολ θα επρεπε να τα ξερεις αυτα και να τα αισθανεσαι κιολας.
Και τελος Συνηθεια μην μας ζαλιζεις με την τιβι και τα πρωιναδικα και το [email protected] δεν ασχολουμαστε με αυτα,αληθεια σου λεμε!!Και οποιος ασχολειται δικο του θεμα..Κρατα εσυ την ποιοτητα σου και ασε τους αλλους.Αυτα!
24-05-2013, 17:34 #51
mnimonio , roger , έγινε , ελήφθη , κάποιοι θα πουν πως επιζητώ την ακρόαση κι έπεσα κι εγώ στο λούκι της απάντησης , αποφράδα ημέρα ,άσχετο, αρακά έφτιαξα σήμερα με μπόλικο άνηθο, σε λίγη ώρα παίρνω το ποδήλατο κι έφυγα ......
24-05-2013, 20:20 #52
Το νέο της ημέρας. Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου , η μαντάμ που έφαγε τον κώλο της από τα cd θα ιδρύσει νέο κόμμα , απελπισμένη από την υπάρχουσα κατάσταση. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία σπεύδει προς συμπαράσταση αυτής.Εμείς εδώ μιλάμε για τρέλα ,οι άλλοι έξω μιλάνε για κονόμα.
24-05-2013, 22:13 #53
Καλά ακόμη εδώ είναι;;; Δεν μας εγκατέλειψε ακόμη
στη μιζέρια μας....εγώ προσωπικά άρχισα αγωγή
επειδή έκανε και ένας φίλος μου και το βρήκα
αρκετά γαμω...ξέρω και ένα 20χρονο που ήθελε
να αυτοκτονήσει...και άκουσον άκουσον πήγε
σε ψυχολόγο.....
Τε συνήθεια δε μας παρατάς λέω εγώ....Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.....μόνο με την καρδιά κανείς
μπορεί να δει καθαρά...
24-05-2013, 23:06 #54
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Καλά το λεντάκι που έγραψες χτες για το ποδήλατο
που στο δώσανε 8 ευρώ
πού το πήρες;
Και πόσες μπαταρίες παίρνει; Επαναφορτιζόμενες;
Ή πρέπει να 'ναι πολύ δυνατό ή σε κλέβουνε!
Εγώ έδωσα για ολόκληρο φακό με 5 λεντ τέσσερα ευρώ
και βλέπω ένα χιλιόμετρο μακριά αν χρειαστεί,
που δεν το χρειάζομαι, δεν πάω σε σκοτάδια.
Μη σου πω ότι μπορείς να βρεις στη λαϊκή
λεντάκι που τα σπάει!
Μη δίνεις πολλά λεφτά για λεντάκια δεν αξίζει,
καλύτερα πάρε κανονικό φακό
και ανακλαστικό γιλέκο,
αν δεν έχεις ήδη δηλαδή. :-)Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.
24-05-2013, 23:06 #55
Πολύ όμορφη η φράση που έβαλες για υπογραφή σου Μικρέ Πρίγκηπα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
25-05-2013, 00:21 #56
25-05-2013, 01:27 #57
Εδώ μέσα θα ακούσεις πολλά αρνητικά , αμα δεν τα αντέχεις απλά μην ασχολείσαι. Είναι πολύ κρίμα που κάποιοι παίρνουν φάρμακα αλλά δεν ήταν επιλογή τους. Επίσης δεν είναι ωραίο να μπαίνεις σε ενα φορουμ μέσα στο οποίο γνωρίζεις άτομα που παίρνουν ή πρόκειται να πάρουν ή έπαιρναν... και να τα κατηγορείς και να λες πως επειδή τσαντίζεσαι με αυτό θα βγείς από το φόρουμ. Δεν έχουν όλοι την ικανότητα να καταλάβουν οτι αυτό που είπες ήταν μια χαζομάρα ..κάποια άτομα ίσως το πάρουν πολύ σοβαρά δεδομένου οτι βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αυτό είναι ακόμα ένα χτύπημα εκτός απο αυτά που βιώνουν καθημερινά. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που λες..Μη ξεχνάς οτι βρίσκεσαι σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης...Δε μπαινουμε εδω μέσα με σκοπό να κατακρίνουμε. Βλέπω πολλά θέματα που δε μπορώ να γράψω κάτι ή νιώθω οτι αν πω κάτι ίσως δεν είναι το σωστό και για το καλό του άλλου κρατάω την άποψη μου για τον εαυτό μου. Αμα δε ξέρεις κάτι μην ανοίγεις και θέμα πάνω σε αυτο! Είναι φυσικό να μη νιώθουμε και να μη καταλαβαίνουμε γιατι κάποιοι κάνουν αυτά που κάνουν...........Όλοι το έχουμε αυτό. Καλή τύχη!
25-05-2013, 03:27 #58
Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.....μόνο με την καρδιά κανείς
μπορεί να δει καθαρά...
25-05-2013, 14:24 #59
συνηθεια ο καθενας με την ιδιαιτεροτητα του τελικα.οπως και εγω δεν καταλαβαινω καποιον που πινει το αλκοολ σαν νερακι και μου φαινεται αδιανοητο πως γινεται ετσι και αυτος δεν περιμενω να καταλαβει το ψυχικο μου προβλημα.ομως υπαρχει.εσυ(λογικα εξυπνη εισαι) καταλαβες οτι δεν ανηκεις στο φορουμ μας και ορθος επελεξες να μην γραφεις σε αυτο μια που δεν εχεις τετοιου ειδους παθηση.αυτο το καταλαβες εστω και αργα.καλιο αργα παρα ποτε.βεβαια ακουσες και εσεις τα εξαμαξεις και μαλιστα μια σου ειπε οτι τα γραφει και με μεγαλη συμπαθεια...
25-05-2013, 14:33 #60
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817, καλά τα γράφεις
και αν μη τι άλλο απευθύνεσαι με ευγένεια,
αλλά σοβαρά πιστεύεις ότι στο forum γράφουν μόνο
άτομα με ψυχικές παθήσεις
ή ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος
κάποια στιγμή στη ζωή του παίρνει αγωγή
σημαίνει ότι έχει απαραίτητα κάποια ψυχική πάθηση;Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.