Έλξη που δεν μπορώ να καταπολεμήσω... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αν θες και συ λιγα πριονιδια με ημερομηνια ληξεως προχωρα τυχερακια...!
    Πάντα μιλάμε για πριονίδια και πάντα με ημερομηνία λήξεως! μεταξύ παντρεμένων αυτός είναι ο κανόνας και όλοι σιωπηλά το δέχονται νομίζω...

Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Kainourgia, έχεις βρει τρόπο να γεμίσεις το κενό μέσα σου. Οσο δεν ασχολείσαι με το "γιατί" νιώθεις αυτό το κενό, θα ασχολείσαι με το "πώς" θα το γεμίσεις. Σήμερα είναι ένας συνάδελφος, αύριο θα είναι άλλος.

Ετσι όπως επέλεξες να το αντιμετωπίσεις, θα οδηγηθείς σε αντίθετο αποτέλεσμα. Οσο το παλεύεις, τόσο το δυναμώνεις. Η το αφήνεις λοιπόν πίσω σου και παύεις να το σκέφτεσαι, ή το ζεις με όλο σου το είναι. Αν είναι να κάνεις το λάθος, κάνε το μέχρι τέλους. Μόνον έτσι θα μάθεις από αυτό, ή θα καταστραφείς...
    να τέτοια μου λέτε και μετά εγώ φταίω??? χαχαχαχχαχαχα το ένα μου μισό θέλει κολασμένα! το άλλο λέει αποκλείεται!!!

Kainourgia, έχεις βρει τρόπο να γεμίσεις το κενό μέσα σου. Οσο δεν ασχολείσαι με το "γιατί" νιώθεις αυτό το κενό, θα ασχολείσαι με το "πώς" θα το γεμίσεις. Σήμερα είναι ένας συνάδελφος, αύριο θα είναι άλλος.

Ετσι όπως επέλεξες να το αντιμετωπίσεις, θα οδηγηθείς σε αντίθετο αποτέλεσμα. Οσο το παλεύεις, τόσο το δυναμώνεις. Η το αφήνεις λοιπόν πίσω σου και παύεις να το σκέφτεσαι, ή το ζεις με όλο σου το είναι. Αν είναι να κάνεις το λάθος, κάνε το μέχρι τέλους. Μόνον έτσι θα μάθεις από αυτό, ή θα καταστραφείς...
    να τέτοια μου λέτε και μετά εγώ φταίω??? χαχαχαχχαχαχα το ένα μου μισό θέλει κολασμένα! το άλλο λέει αποκλείεται!!!

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...καινούργια, το συμπερασμα που βγάζω μετα από τοσες μέρες που το συζητάμε, δεν είναι αν θα κάνεις εξωσυζυγική σχέση ή όχι, αλλά αν η άλλη πλευρά ενδιαφέρεται :ΡΡΡ
    Θεοφανία, βασικά τα συζητάμε όλα, ξέρεις πως είναι το γυναικείο μυαλό, απο την μια θέλω ή όχι, απο την άλλη αν θέλω αυτός θέλει? αν θέλει τελικά αυτός εγώ θα το κάνω? αχχαχαχαχαχαχαχα νομίζω ότι με καταλαβαίνεις...

Quote Originally Posted by kainourgia View Post
    Θεοφανία, βασικά τα συζητάμε όλα, ξέρεις πως είναι το γυναικείο μυαλό, απο την μια θέλω ή όχι, απο την άλλη αν θέλω αυτός θέλει? αν θέλει τελικά αυτός εγώ θα το κάνω? αχχαχαχαχαχαχαχα νομίζω ότι με καταλαβαίνεις...
    ..πεστο όμως χριαστιανή μου από την αρχή να μη μπαίνουμε σε ψυχολογικές αναλύσεις και θεωρήματα, αλλά επι του προκειμένου.

Ελα μου ντε! Γι αυτό πιστεύω πως οι περισσότεροι από αυτούς που γράφουν στο φόρουμ οτι δεν έχουν αποφασίσει αν θα απατήσουν το σύντροφό τους, στην πραγματικότητα έχουν ήδη καταλήξει πως θα το κάνουν και απλά θέλουν τις "ευλογίες" μας...:)
    είναι και αυτό είναι και το άλλο, όπως είπα πριν στην Θεοφανία! εξετάζουμε κάθε όψη και πάθε πιθανή έκβαση του θέματος πριν κάνουμε οτιδήποτε... Σίγουρα όμως βλέποντας την αντικειμενική άποψη (αυτό μου εξασφαλίζει η ανωνυμία) πολλών εδώ μπορώ να καταλήξω στην πιο συμφέρουσα για μένα απόφαση (γιατί πάντα κοιτάμε να περνάμε πρώτα εμείς καλά και μετά όλοι οι άλλοι)...

..πεστο όμως χριαστιανή μου από την αρχή να μη μπαίνουμε σε ψυχολογικές αναλύσεις και θεωρήματα, αλλά επι του προκειμένου.
    Λοιπόν για να το πω πιο άμεσα, ρε παιδιά αν τελικά αποφασίσω να το κάνω πως ξέρω ότι γουστάρει και αυτός και θέλει? χαχαχαχαχαχχαχα

Λοιπόν για να το πω πιο άμεσα, ρε παιδιά αν τελικά αποφασίσω να το κάνω πως ξέρω ότι γουστάρει και αυτός και θέλει? χαχαχαχαχαχχαχα
    ...θα στο πω όσο πιο ευγενικά μπορώ :Ρ
    Όσο και να προσπαθήσει να κρυφτει μια γυναίκα, ακόμη και ο τόνος της φωνής της αλλάζει όταν απευθυνεται στο αντικειμενο του πόθου της.
    Αν ο άντρας δεν έχει κάνει λοβοτομή, πιάνει κατευθείαν το μνμ.
    Απ ότι λες έχεις κάνει κάποιες "κινησεις" και δεν ανταποκρίθηκε.
    Μήπως ο δικος του ο γάμος πάει καλύτερα?

...θα στο πω όσο πιο ευγενικά μπορώ :Ρ
    Όσο και να προσπαθήσει να κρυφτει μια γυναίκα, ακόμη και ο τόνος της φωνής της αλλάζει όταν απευθυνεται στο αντικειμενο του πόθου της.
    Αν ο άντρας δεν έχει κάνει λοβοτομή, πιάνει κατευθείαν το μνμ.
    Απ ότι λες έχεις κάνει κάποιες "κινησεις" και δεν ανταποκρίθηκε.
    Μήπως ο δικος του ο γάμος πάει καλύτερα?
    μάλλον αυτό είναι το case...
    οπότε εγώ και ο πληγωμένος εγωισμός μου, προσπαθούμε να σώσουμε ότι μας έμεινε απο υπερηφάνια και συνεχίζουμε την δουλίτσα μας όσο πιο καλά μπορούμε ξεχνώντας τα όλα!!! και φυσικά ας αρχίσω να ψάχνω τρόπους να ξαναφτιάξω την σεξουαλική ζωή με τον άντρα μου...
    να που έφαγα και εγώ χυλόπιτα μια φορά (αν και δεν το έδειξα ούτε εγώ ούτε αυτός στα ίσια) χαχαχαχαχαχχαχαχα ευχαριστώ που μου το επισήμανες τώρα ίσως ξεκολλησω

Senior Member
    Kαι αμα βρεις χημεια με το συζυγο, σφυρα μου κλεφτικα....

Junior Member

Wink

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Kαι αμα βρεις χημεια με το συζυγο, σφυρα μου κλεφτικα....
    ειχα διαβασει καποτε....απο καποια...δεν θυμαμαι το ονομα της...
    //καλυτερα να εχω ενοχες...... παρα απωθημενα.....///και οτι καταλαβες ,καταλαβες

Junior Member
    δεν εχω πολυ χρονο.για να σου απαντησω με πιο πολλες λεπτομερειες.....αλλα αυτο που ξερω σιγουρα απο πειρα,ειναι πως οταν το μυαλο κολλαει.καπου.....ειναι
    γιατι θελει να ξεκκολησει απο καπου αλλου....δες..τι ακριβως,συμβαινει στην ζωη σου...που υπαρχει κενο...και μπηκε ο αλλος εστω και σαν σκεψη....
    τωρα αν θα κανεις κατι...η οχι....παιζουν πολλα ρολο....καταρχην...και τι αντεχεις...να κανεις...καλα ξεμπερδεματα

Senior Member
    και τι να του πω δηλαδή; ααααα αγάπη μου;;;!!! δεν σου είπα!!! έχω κόλλημα με κάποιον απο το γραφείο και φαντασιώνομαι να του κάτσω!! Νομίζω ότι αυτά δεν γίνονται, όπως έχω προαναφέρει ποτέ και για κανένα λόγω δεν θέλω να χωρίσω απο τον άντρα μου, τον αγαπώ απλά όπως αναφέρθηκε και πρωτίστως μάλλον έχουμε χάσει τον αυθορμητισμό μας και τους χρόνους μας καθώς δεν κάνουμε σεξ όσο συχνά θα θέλαμε και όταν γίνεται δεν είναι όπως ήταν κάποτε...
    pws tha sou fainontan na se keratwsei o antras sou? otan lew ksekina apto na miliseis me ton diko sou,den lew na tou peis oti skeftesai pws thes na to kaneis panw sto grafeio me ton sinadelfo forontas psilotakouna kai zartieres.kapioi logoi uparxoune gia na ftaseis sto simeio na skeftesai na tou ta foreseis.ektos kai an genika eisai etsi cool se auta ta themata apo pantote.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234