Έλξη που δεν μπορώ να καταπολεμήσω... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kainourgia View Post
    Ας τολμήσω να ρωτήσω... Υπάρχει τρόπος να του δείξω ότι μου αρέσει χωρίς να γίνω ρεζίλι και χωρίς να εκτεθώ και τον εκθέσω?
    katarxin ksekina apto na miliseis me ton antra s

Γεια σου και απο 'μενα Καινουρια:) Συγνωμη για την εκφραση αλλα σε τρωει ο κ...ος σου χαχαχαχ. Απο τη μα προσπαθεις να τον αποφυγεις και απο την αλλη προσπαθεις να βρεις τροπο να του δειξεις οτι τον θες χωρις να γινεις ρεζιλι.
    Εγω οπως τα βλεπω τα πραγματα ή θα πεις τον ξεχναω και τερμα ή θα προχωρησει το ολο θεμα ερωτικα αν δειξει και αυτος ενδιαφερον. Το να κανεις κατι δεν σημαινει οτι καταστρεφεις το γαμο σου κατα την αποψη μου, απλα αν ειναι να κανεις κατι φροντισε να το
    κανεις με τροπο να μη μαθευτει. Και θα πρεπει μετα να εισαι ετοιμη να αντιμετωπισεις τις συνεπειες που ισως να μην εχεις σκεφτει οτι υπαρχουν. Για παραδειγμα μπορει να σου αρεσει ακομα πιο πολυ μετα! Και τοτε τι κανεις? Συνεχιζεις να τον βλεπεις? Και για ποσο καιρο
    πιστευεις οτι μπορει να μεινει κρυφο κατι τετοιο? Και ποσο ευκολο ειναι μετα να το σταματησεις?

Senior Member
    Είναι φοβερό το τι σκαρώνει το μυαλό, προκειμένου ν'αποφύγει να ασχοληθεί με το πραγματικό πρόβλημα (στην περίπτωση αυτή ο γάμος σου). Εφευρίσκει προβλήματα και διλήμματα εκεί που δεν υπάρχουν.
    Ο πραγματικός τίτλος είναι:
    "Έχω βαρεθεί ερωτικά τον άντρα μου και προσπαθώ να δημιουργήσω μια φανταστική ιστορία που να με εξιτάρει".
    Είναι ένα χόμπυ πολλών παντρεμένων, που ενώ αρχικά φλερτάρουν εκ του ασφαλούς, καμιά φορά το πράγμα ξεφεύγει.

την απιστια η την εχεις η οχι... ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας ....οτι και να κανεις αν δεν το βγαλεις απο το μυαλο σου δεν θα χαλαρωσεις...το περασα και εγω καποτε μα δεν εκανε κανενας το πρωτο βημα και ετσι εχουν περασει 4 χρονια δεν ειμαστε παντα στην ιδια δουλεια αλλα οταν ειμαστε μαζι υπαρχει παιχνιδι και ως εκει.....σκεψου τον αντρα σου σε μια φαση σαν και αυτη τι θα εκανε; εγω ετσι εβαλα φρενο... δεν θα ηθελα να το κανει!

Senior Member
    Λοιπον, μια και το φερε το θεμα, να το θεσω απο την οπτική της άλλης πλευρας.

Δουλευαμε μαζι πριν χρονια. Εκεινη 5-6 χρονια μεγαλυτερη απο εμενα,παντρεμένη απο τότε, με παιδια. Σουπερ παρέα, καλη επικοινωνία, γελάκια, οικειοτητα κι ενα αθωο φλερτ να αιωρειται, σαν πλακα περισσοτερο. Ομορφη γυναικα, αλλα η επιθυμια μου δεν ηταν αρκετη για να παραβλεψω το γεγονος οτι ηταν παντρεμένη. Οποτε, δεν τραβηξα ποτε το φλερτ παραπέρα. Δεν εκανα ποτε κινηση ή νυξη για κατι περισσοτερο. "Κυριος".

Δεν δουλευουμε πια μαζι, αλλα εχουμε βρεθει σε παρεα κάπιοιες φορες, ανα μεγαλα διαστηματα, πχ μεγαλυτερα των 6 μηνων η ενος ετους.

Πριν λιγες μερες, μιλουσαμε στο fb και μου εκανε μια απευθειας κρουση οτι πρεπει επιτελους να ολοκληρωσουμε αυτό το παιχνίδι που κρατάει χρονια. Mετα απο αυτα που μου ειπε, κρατιεμαι με νυχια και με δοντια. Ξερει πολυ καλα να παιζει και να σε φτιαχνει. Αλλη μια φορα να μου το πει με τον ιδιο τροπο, την εχω βουτήξει.

Εσεις τι θα κάνατε στην θεση μου; Θα φταιω μετα;;

Senior Member
    Αν θες και συ λιγα πριονιδια με ημερομηνια ληξεως προχωρα τυχερακια...!

Senior Member
    Kainourgia, έχεις βρει τρόπο να γεμίσεις το κενό μέσα σου. Οσο δεν ασχολείσαι με το "γιατί" νιώθεις αυτό το κενό, θα ασχολείσαι με το "πώς" θα το γεμίσεις. Σήμερα είναι ένας συνάδελφος, αύριο θα είναι άλλος.

Ετσι όπως επέλεξες να το αντιμετωπίσεις, θα οδηγηθείς σε αντίθετο αποτέλεσμα. Οσο το παλεύεις, τόσο το δυναμώνεις. Η το αφήνεις λοιπόν πίσω σου και παύεις να το σκέφτεσαι, ή το ζεις με όλο σου το είναι. Αν είναι να κάνεις το λάθος, κάνε το μέχρι τέλους. Μόνον έτσι θα μάθεις από αυτό, ή θα καταστραφείς...

...καινούργια, το συμπερασμα που βγάζω μετα από τοσες μέρες που το συζητάμε, δεν είναι αν θα κάνεις εξωσυζυγική σχέση ή όχι, αλλά αν η άλλη πλευρά ενδιαφέρεται :ΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...καινούργια, το συμπερασμα που βγάζω μετα από τοσες μέρες που το συζητάμε, δεν είναι αν θα κάνεις εξωσυζυγική σχέση ή όχι, αλλά αν η άλλη πλευρά ενδιαφέρεται :ΡΡΡ
    Ελα μου ντε! Γι αυτό πιστεύω πως οι περισσότεροι από αυτούς που γράφουν στο φόρουμ οτι δεν έχουν αποφασίσει αν θα απατήσουν το σύντροφό τους, στην πραγματικότητα έχουν ήδη καταλήξει πως θα το κάνουν και απλά θέλουν τις "ευλογίες" μας...:)

Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Ελα μου ντε! Γι αυτό πιστεύω πως οι περισσότεροι από αυτούς που γράφουν στο φόρουμ οτι δεν έχουν αποφασίσει αν θα απατήσουν το σύντροφό τους, στην πραγματικότητα έχουν ήδη καταλήξει πως θα το κάνουν και απλά θέλουν τις "ευλογίες" μας...:)
    ...όπου "ευλογία" βάλε απενοχοποίηση εξ ου και οι "δυνατές" έλξεις που δνε μπορεί κανείς να αποφύγει καθώς η μοίρα και το σύμπαν έχουν αποφασίσει πριν από αυτόν :ΡΡΡΡ

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αχ ποσο μ αρεσουν οι ερωτες του γραφειου...σε βγαζουν και απ τη σκληρη ρουτινα της καθημερινοτητας....τι φλογερες ματιες στους διαδρομους για το φωτοτυπικο, τι το μειλ για τον ισολογισμο, τι ατακες κ βλεμματα...μια χαρα αρχηγοπουλα ειστε...λοιπον τηλεφωνα εχετε ανταλαξει? στο μουτροβιβλιο ειστε φιλοι? κανενα ''επαγγελματικο'' ραντεβουδακι παιζει?
    Καλησπέρα,
    για να σου απαντήσω σε κάθε μια από τις ερωτήσεις:
    όχι δεν έχουμε αλλάξει τηλέφωνα, έχω το επαγγελματικό του και σίγουρα έχει και αυτός το προσωπικό μου όμως το χρησιμοποίησε μόνο μια φορά και ήταν ανάγκη.
    Στο μουτροβιβλίο δεν είμαστε φίλοι, αυτός δεν έχει καν λογαριασμό, έχει στο αντίστοιχο επαγγελματικό όπου έχω και εγώ αλλά εκεί δεν είναι τα πράγματα όπως στο μουτροβιβλίο. Μια φορά του έστειλα μήνυμα στο επαγγελματικό απο καθαρό ενδιαφέρον αν είναι ολα οκ με κάτι που του έτυχε (σε θέμα δουλειάς) και μου απάντησε στην ερώτηση στο μαιλ του γραφείου (ούτε καν στο ίδιο εκείνο σάιτ)
    όπως το είπες κανένα επαγγελματικό ραντεβουδάκι δεν παίζει!

Quote Originally Posted by Piece Of Mind View Post
    katarxin ksekina apto na miliseis me ton antra s
    και τι να του πω δηλαδή; ααααα αγάπη μου;;;!!! δεν σου είπα!!! έχω κόλλημα με κάποιον απο το γραφείο και φαντασιώνομαι να του κάτσω!! Νομίζω ότι αυτά δεν γίνονται, όπως έχω προαναφέρει ποτέ και για κανένα λόγω δεν θέλω να χωρίσω απο τον άντρα μου, τον αγαπώ απλά όπως αναφέρθηκε και πρωτίστως μάλλον έχουμε χάσει τον αυθορμητισμό μας και τους χρόνους μας καθώς δεν κάνουμε σεξ όσο συχνά θα θέλαμε και όταν γίνεται δεν είναι όπως ήταν κάποτε...

Quote Originally Posted by rocketeer View Post
    Γεια σου και απο 'μενα Καινουρια:) Συγνωμη για την εκφραση αλλα σε τρωει ο κ...ος σου χαχαχαχ. Απο τη μα προσπαθεις να τον αποφυγεις και απο την αλλη προσπαθεις να βρεις τροπο να του δειξεις οτι τον θες χωρις να γινεις ρεζιλι.
    Εγω οπως τα βλεπω τα πραγματα ή θα πεις τον ξεχναω και τερμα ή θα προχωρησει το ολο θεμα ερωτικα αν δειξει και αυτος ενδιαφερον. Το να κανεις κατι δεν σημαινει οτι καταστρεφεις το γαμο σου κατα την αποψη μου, απλα αν ειναι να κανεις κατι φροντισε να το
    κανεις με τροπο να μη μαθευτει. Και θα πρεπει μετα να εισαι ετοιμη να αντιμετωπισεις τις συνεπειες που ισως να μην εχεις σκεφτει οτι υπαρχουν. Για παραδειγμα μπορει να σου αρεσει ακομα πιο πολυ μετα! Και τοτε τι κανεις? Συνεχιζεις να τον βλεπεις? Και για ποσο καιρο
    πιστευεις οτι μπορει να μεινει κρυφο κατι τετοιο? Και ποσο ευκολο ειναι μετα να το σταματησεις?
    το ότι με τρώει ο κώλος μου είναι το μόνο σίγουρο!
    και γω ξέρω και έχω πει στον εαυτό μου ότι αυτό το πράμμα πρέπει να το βγάλω απο το μυαλό μου, έλα όμως που δεν μπορώ να το ελέγξω!
    σκέφτομαι και γω τις συνέπειες αλλά το μυαλό μου πάει στο ότι πες ότι γίνεται κάτι μεταξύ μας και ξενερώνω... άσχημα... μετά τι γίνεται; εντάξει άμεση συνεργασία δεν έχουμε αλλά και πάλι η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Όσον αφορά το θέμα να μαθευτεί νομίζω ότι δεν τρέχει τέτοιος κίνδυνος καθώς και αυτός είναι παντρεμένος οπότε δεν τον συμφέρει. Το θέμα είναι ότι δεν νομίζω ότι τελικά θέλει οπότε πάμε πάλι στο αρχικό σενάριο "τον βγάζω απο το μυαλό μου"

Quote Originally Posted by Ειρηνη77 View Post
    την απιστια η την εχεις η οχι... ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας ....οτι και να κανεις αν δεν το βγαλεις απο το μυαλο σου δεν θα χαλαρωσεις...το περασα και εγω καποτε μα δεν εκανε κανενας το πρωτο βημα και ετσι εχουν περασει 4 χρονια δεν ειμαστε παντα στην ιδια δουλεια αλλα οταν ειμαστε μαζι υπαρχει παιχνιδι και ως εκει.....σκεψου τον αντρα σου σε μια φαση σαν και αυτη τι θα εκανε; εγω ετσι εβαλα φρενο... δεν θα ηθελα να το κανει!
    Ειρήνη 77 ναι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να γίνει, είμαι όμως ακόμα σε αρχικο στάδιο οπότε όπως είπα παραπάνω με τρώει ο κώλος μου. Και γω σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να κάνω το πρώτο βήμα... Ευχαριστώ που μου είπες την εμπειρία σου! Χαίρομαι που ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη που μπαίνω στον πειρασμό με άλλον άνθρωπο παντρεμένο!

Quote Originally Posted by PepeLePew View Post
    Λοιπον, μια και το φερε το θεμα, να το θεσω απο την οπτική της άλλης πλευρας.

Δουλευαμε μαζι πριν χρονια. Εκεινη 5-6 χρονια μεγαλυτερη απο εμενα,παντρεμένη απο τότε, με παιδια. Σουπερ παρέα, καλη επικοινωνία, γελάκια, οικειοτητα κι ενα αθωο φλερτ να αιωρειται, σαν πλακα περισσοτερο. Ομορφη γυναικα, αλλα η επιθυμια μου δεν ηταν αρκετη για να παραβλεψω το γεγονος οτι ηταν παντρεμένη. Οποτε, δεν τραβηξα ποτε το φλερτ παραπέρα. Δεν εκανα ποτε κινηση ή νυξη για κατι περισσοτερο. "Κυριος".

Δεν δουλευουμε πια μαζι, αλλα εχουμε βρεθει σε παρεα κάπιοιες φορες, ανα μεγαλα διαστηματα, πχ μεγαλυτερα των 6 μηνων η ενος ετους.

Πριν λιγες μερες, μιλουσαμε στο fb και μου εκανε μια απευθειας κρουση οτι πρεπει επιτελους να ολοκληρωσουμε αυτό το παιχνίδι που κρατάει χρονια. Mετα απο αυτα που μου ειπε, κρατιεμαι με νυχια και με δοντια. Ξερει πολυ καλα να παιζει και να σε φτιαχνει. Αλλη μια φορα να μου το πει με τον ιδιο τροπο, την εχω βουτήξει.

Εσεις τι θα κάνατε στην θεση μου; Θα φταιω μετα;;
    Μάλιστα! να και η άλλη όψη του νομίσματος! Αν ήμουν εγώ στην θέση της και σου το έλεγα στα ίσια και δεν γινόταν κάτι θα ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί! Και μάλιστα αν μετά σε ξαναβλεπα δεν υπάρχει περίπτωση να σου φαιρόμουν θερμά! Είμαστε άτιμα πλάσματα οι γυναίκες! Λες δηλαδή ότι νιώθει το ίδιο και ο συνάδελφος? (να σημειώσω εγώ είμαι μικρότερη και έχω ένα παιδί, αυτός παντρεμένος μεν αλλά δεν έχει ακόμα παιδιά)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast