Results 46 to 47 of 47
Thread: Help me...:P
-
08-06-2013, 20:41 #46
γεια σου χριστινα:) ειμαι καινουρια στο φορουμ και δεν ξερω και πολλα..επισης ειμαι μικρη σε ηλικια...οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα λαβεισ υπ οψιν σου τα λεγομενα μου..οπως λες τρωως πολυ λιγο για να παχαινεις...ενας λογος που χανουμε η περνουμε κιλα αναλογα ειναι αν ο θυροειδης ειναι ενταξει..σου προτινω να κανεις καποιες εξετασεις να το κοιταξεις καλου κακου..
- 09-06-2013, 20:26 #47
Προσωπική μου άποψη είναι να κάνεις τις εξετάσεις αφού πρώτα επισκεφθείς έναν καλό ενδοκρινολόγο, τον οποίο θα ανακαλύψεις μέσω της οικογένειάς σου, συγγενών και φίλων. Διάβασε το παρακάτω άρθρο για να ενημερωθείς καλύτερα πριν επισκεφθείς τον γιατρό.
http://www.womenonly.gr/article.asp?...&pubid=3391947
Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμα διατροφής. Συμφωνώ απόλυτα με τις συμβουλές που δίνει η Lacrymosa.
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να βιάζεσαι να χάσεις τα περιττά κιλά σου. Από τη στιγμή που ενδιαφέρεσαι είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα ξαναποστάρεις και θα μας ενημερώσεις για τις ενέργειες που έκανες για να χάσεις βάρος :)
Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι ενδιαφέρεσαι να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλοί, ιδιαίτερα άνδρες που τους απορροφούν η δουλειά και τα ενδιαφέροντά τους και δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το περιττό βάρος τους. Η κακή διατροφή ευθύνεται σε σημαντικό ποσοστό για την παχυσαρκία, ιδιαίτερα μάλιστα όταν δεν υπάρχει κληρονομική διάθεση.
Επίσης η κακή ψυχολογία και η έλλειψη άσκησης οδηγεί στην συναισθηματική πείνα, κατά την οποία δεν αισθάνεσαι πραγματικά να πεινάς αλλά τρως για να καλύψεις τα συναισθηματικά σου κενά.
Να προσπαθείς να περνάς μεγάλο μέρος του χρόνου σου εκτός σπιτιού και να συμμετέχεις σε όσες περισσότερες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες μπορείς. Η συναναστροφή σου με άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν θα σε γεμίζουν συναισθηματικά και θα ισορροπούν τις ψυχικές, πνευματικές και σωματικές σου λειτουργίες.
Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις από περιγραφές φίλων και γνωστών που έχουν καταφέρει να χάσουν κιλά, και μάλιστα αρκετά, βάζοντας την γυμναστική και την καλή διατροφή στο πρόγραμμά τους. Αν δεν έχεις την δυνατότητα να γραφείς σε γυμναστήριο ιδιαίτερα τους κρύους μήνες του χρόνου, μπορείς να κάνεις γυμναστική στο σπίτι ή και σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο στο δημοτικό γυμναστήριο/γήπεδο της περιοχής σου. Πρέπει να ιδρώνεις. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να περπατάς ή να κάνεις ελαφρύ τρέξιμο. Βλέπω πολύ κόσμο ανεξαρτήτου φύλου και κυρίως νέους και μεσήλικες να περπατούν ενώ μπορούν να τρέξουν. Θεωρώ ότι το τρέξιμο έχει πολύ περισσότερα οφέλη σε πιο σύντομο χρόνο από το απλό περπάτημα και στο αδυνάτισμα.
Προσωπική μου άποψη είναι να αναζητήσεις περιπτώσεις νέων γυναικών σε φόρουμ που είχαν βρεθεί στην ίδια κατάσταση με σένα και πέτυχαν τον στόχο τους ακολουθώντας έναν καλύτερο τρόπο ζωής.
Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή