Μπορεις να ποθησεις καποιον ερωτικα επειδη σου αρεσει το αγγιγμα του?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

σαφως ειμαστε ευαλωτοι στο αγγιγμα.. ομως εσας σας εχει τυχει να μπερδευτειτε λογο του αγγιγματος καποιου?και εννοω με αυτο.. το εξεις..
    σας εχει τυχει να γνωριζετε καποιον και να μην σας αρεσει, δεν ειναι ο τυπος σας,δεν θα βγαινατε καν ραντεβου μαζι του μα να εχει πχ εντονη σεξουαλικοτητα και πχ εντονο ερωτικο αγγιγμα ,δυνατο,συγκεκριμενο πολυ αντρικο. και να σας αγγιζει που και που με ενα παιχνιδιαρικο πειραχτικο περισσοτερο αγγιγμα..πχ στην δουλεια η σε καποιο οικειο χωρο.. και ενω εξακολουθει και σας ειναι αδιαφορος σαν αντρας σαν σχεση ..να σας κανει να τον ποθητε μοναχα σεξουαλικα,σας εμφυτευει το αγγιγμα αυτο την περιεργεια και την επιθυμια στο μυαλο σας,μα μοναχα οταν ειναι κοντα σας ενω ειναι σαφες σε εσας πωσ ειναι καθαρα σαρκικη ελξη.

ποσο ευαλωτοι ειμαστε ολοι?..παντα ημουν ιδιαιτερα ευαισθητη στο αγγιγμα.. φανταζομαι πωσ αυτο που περιγραφω ειναι κατι που οι αντρεσ θα ονομαζαν (και σορρυ για την εκφραση, απλα καθαρη (καυ@α)

ομως εχω παρατηρισει πως για να μου συμβει κατι τετοιο πρεπει να μην μου ειναι εντελως ξενος και αγνωστος ο απεναντι...και αυτο ειναι που περιπλεκει τα πραγματα γιατι ενα καθαρο σεξ υστερα απο μια καθαρη σεξουαλικη ελξη την καταλαβαινω..
    εγω ομως αυτη την αναστατωση ,το μπερδεμα αυτο εχει τυχει να την νιωσω με ατομα με τα οποια νιωθω οικειοτητα..σαφως βλεπω παρατηροντας το φαινομενο αυτο σε εμενα..διαφορεσ παθολογιες..και κρυμενα πραγματακια..αναρωτιομουν ομως ειμαι η μονη που νιωθω ετσι?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Που την βλεπεις την παθολογια και τα κρυμμενα? Μια χαρα κατανοητο και συνηθισμενο ειναι αυτο που περιγραφεις.

Senior Member
    Γνωριζοντας το υποβαθρο μου και εχοντας κανει 2 χρονια ψυχοθεραπεια...ξερω καλα πως απο παντα ειχα θεμα με τους ρολους...οταν υπαρχει αγαπη η τρυφεροτητα ..μετατρεπετε μεσα μου και σε ερωτικο ενδιαφερον.. αυτο ειναι οκ.. αν συμβαινει μια στο τοοοοοοσο... οπως και θα ελεγα πως μου συμβαινει..

μα σκεφτομουν αν μια στο δισεκατομυριο βρισκομασταν σε ενα πχ καστρο(λεω καστρο για να το κανω μη πραγματικο) με 100 αντρες υστερα απο 2-3 μηνες που δεν θα εισασταν πια ξενοι μα γνωστοι... τι θα γινοταν.. θα ποθουσες τουσ 20?... σαφως και μιλαμε για μια καθαρα υποθετικη κατασταση...αλλα δεν μου φαινεται εντελως νορμαλ...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Banned
    η χρηστρια Adzik παιζει να ειναι μια απ'τις πιο καβλιαρες εδω μεσα, αλλα τωρα νιωθει τυψεις ή οτι ειναι παραξενη ? δε ξερω το υποβαθρο σου, αλλα νομιζω πως αυτο που προσπαθεις να πεις ειναι νορμαλ.

οταν περναμε πολλες ωρες με ενα ατομο, λογικο ειναι στο τελος να το σκεφτομαστε κι ερωτικα. ακομα κι αν δε μας ταιριαζει, και δε προκειται να κανουμε σχεση.
    ειδικα σε περιοδους ξηρασιας κι οταν δεν εχουμε επιλογες, συμβαινει συχνοτερα για να καλυψουμε τις αναγκες μας.

αν πχ περνας ολη μερα στο γραφειο δουλευωντας, και αφου δε βλεπεις αλλους αντρες, τοτε θ'αρχισεις να σκεφτεσαι τους πιο κοντινους σου, μηπως καποιος απ'τους συναδερφους σε ικανοποιησει.

Senior Member
    Εντελώς νορμάλ. Υπάρχουν 3-4 άντρες, φίλοι/γνωστοί, που αν μπορούσα να τους ρίξω κάτι στο νερό τους ώστε να μη θυμούνται τπτ την άλλη μέρα (κι έχω περαιτέρω μπερδέματα), θα ήθελα να τους δοκιμάσω- μόνο σεξουαλικά τπτ άλλο. Ειδικά -όπως ειπώθηκε παραπάνω- σε περιόδους ξηρασίας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    η χρηστρια Adzik παιζει να ειναι μια απ'τις πιο καβλιαρες εδω μεσα, αλλα τωρα νιωθει τυψεις ή οτι ειναι παραξενη ? δε ξερω το υποβαθρο σου, αλλα νομιζω πως αυτο που προσπαθεις να πεις ειναι νορμαλ.

οταν περναμε πολλες ωρες με ενα ατομο, λογικο ειναι στο τελος να το σκεφτομαστε κι ερωτικα. ακομα κι αν δε μας ταιριαζει, και δε προκειται να κανουμε σχεση.
    ειδικα σε περιοδους ξηρασιας κι οταν δεν εχουμε επιλογες, συμβαινει συχνοτερα για να καλυψουμε τις αναγκες μας.

αν πχ περνας ολη μερα στο γραφειο δουλευωντας, και αφου δε βλεπεις αλλους αντρες, τοτε θ'αρχισεις να σκεφτεσαι τους πιο κοντινους σου, μηπως καποιος απ'τους συναδερφους σε ικανοποιησει.
    Πραγματικα ομως με αφησες αφωνη και ξεσπασα σε φοβερα γελια οταν ανοιξα το τοπικ χαχαχαχαχα σε ευχαριστω για το κομπλιμαν :P χαχαχαχα αλλα εχει μια λογικη εtσι οπως το θετεις...ναι θα απενοχοποιησω τον εαυτο μου..καλοκαιρι ερχεται..λιγο ο καιρος οι ορμονες.. η οικιοτητα ε ολα παιζουν ρολo :) :P και σιγα στην τελικη... νεοι ανθρωποι ημαστε αν δεν βραζει τωρα το αιμα μασ..ποτε θα βραζεΙ :):):)

Senior Member
    Imagine...χαχαχαχα... απο περιεργεια ε?ναι ...το εχω κι εγω αυτο.. χαχαχαχα... καλο πασχα φιλακια

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    σαφως ειμαστε ευαλωτοι στο αγγιγμα.. ομως εσας σας εχει τυχει να μπερδευτειτε λογο του αγγιγματος καποιου?και εννοω με αυτο.. το εξεις..
    σας εχει τυχει να γνωριζετε καποιον και να μην σας αρεσει, δεν ειναι ο τυπος σας,δεν θα βγαινατε καν ραντεβου μαζι του μα να εχει πχ εντονη σεξουαλικοτητα και πχ εντονο ερωτικο αγγιγμα ,δυνατο,συγκεκριμενο πολυ αντρικο. και να σας αγγιζει που και που με ενα παιχνιδιαρικο πειραχτικο περισσοτερο αγγιγμα..πχ στην δουλεια η σε καποιο οικειο χωρο.. και ενω εξακολουθει και σας ειναι αδιαφορος σαν αντρας σαν σχεση ..να σας κανει να τον ποθητε μοναχα σεξουαλικα,σας εμφυτευει το αγγιγμα αυτο την περιεργεια και την επιθυμια στο μυαλο σας,μα μοναχα οταν ειναι κοντα σας ενω ειναι σαφες σε εσας πωσ ειναι καθαρα σαρκικη ελξη.

ποσο ευαλωτοι ειμαστε ολοι?..παντα ημουν ιδιαιτερα ευαισθητη στο αγγιγμα.. φανταζομαι πωσ αυτο που περιγραφω ειναι κατι που οι αντρεσ θα ονομαζαν (και σορρυ για την εκφραση, απλα καθαρη (καυ@α)

ομως εχω παρατηρισει πως για να μου συμβει κατι τετοιο πρεπει να μην μου ειναι εντελως ξενος και αγνωστος ο απεναντι...και αυτο ειναι που περιπλεκει τα πραγματα γιατι ενα καθαρο σεξ υστερα απο μια καθαρη σεξουαλικη ελξη την καταλαβαινω..
    εγω ομως αυτη την αναστατωση ,το μπερδεμα αυτο εχει τυχει να την νιωσω με ατομα με τα οποια νιωθω οικειοτητα..σαφως βλεπω παρατηροντας το φαινομενο αυτο σε εμενα..διαφορεσ παθολογιες..και κρυμενα πραγματακια..αναρωτιομουν ομως ειμαι η μονη που νιωθω ετσι?
    Απαντησες στο ερωτημα σου :p

είναι πραγματικά η πλέον καυλιάρα γυναίκα εδώ μέσα. η πιο αληθινή που το ευχαριστιέται.

Μου έτυχε αυτός που είμαι τώρα. όταν μου μιλάει σε καθημερινά βαριέμαι . Τα ίδια και τα ίδια Είναι τελείως γκάου με καμία μόρφωση , αλλά στο κρεββάτι δίνει τα ρέστα του. Με έβγαλε και με τις καύλες του από τη φάση του αλκοόλ , κάνουμε κάθε μέρα όλη μέρα τουλάχιστον 4 με 6 ώρες sex. Οταν μου μιλάει νομίζω πως θα πέσω πάνω του, δεν είμαι ερωτευμένη αλλά τον γουστάρω πολύ, γουστάρω την καύλα του.

Senior Member
    σεμνααααααα :)

Senior Member
    Ναι γιατι να μην τον ποθησεις? εδω αλλες καυλωνουν με τη φωνη καποιου προτου καν δουν το πουλι του :PPPPPPPPPPP
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    σηγουρα ναι

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ναι γιατι να μην τον ποθησεις? εδω αλλες καυλωνουν με τη φωνη καποιου προτου καν δουν το πουλι του :PPPPPPPPPPP
    εδω αλλες καβλωνουν και με τις σκεψεις καποιου πρωτου καν δουν φωτο του.