η σχέση που είχα.....(βλέπε τι έχει ο πρώην μου) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 65 of 65
    Senior Member
    ξέρεις τόσα χρόνια δεν είχα διαβάσει όλα αυτά που γράφεις εδώ, διαβάζοντας τα συμφωνώ μαζί σου ότι είσαι πια ένας άλλος άνθρωπος...
    παραμένεις φυσικά η ενδιαφέρουσα όλο μυστήριο κοπέλα αλλά πολύ πιο ώριμη ...ίσως περισσότερο απ΄όσο πρέπει

Senior Member
    ααα πρέπει να χεις περίπου 40 μηνύματα - ποστ

kopela93
    Guest
    Ε όχι μωρέ τι μυστήριο;;;! Χαχα
    Απλώς χάνεσαι στις σκέψεις σου μερικές φορές...και καλό θα ήταν να είναι καλές αυτές στις οποίες χάνεσαι παρά κακές. Να σου φέρνουν δηλαδή καλά συναισθήματα κι ας είναι και ψεύτικες..κι ας μην δηλαδή ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Feeling good for the sake of feeling good.
    Αχ τώρα που μου το είπες θα στείλω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Tonya και Natalia ακόμη δεν μπορώ να στείλω μηνύματα! Λολ δεν ξέρω γιατί. Πάντως άν μπορείτε ανοίξτε τους τοίχους στα προφίλ σας θα σας στείλω εκεί.
    Οι τοίχοι είναι τα δημόσια σχόλια που μπορούμε να αφήνουμε στα προφίλ των άλλων. Θα το βρείτε στις ρυθμίσεις.
    κοπέλα σε ευχαριστώ. είδα ήδη από τότε που μου πρωτοείπες τα σχετικά. αυτές οι "αμερικανιές" με αφήνουν παντελώς αδιάφορη, δεν θα έδινα ούτε μια τρύπια δεκάρα για δαύτους. επιτήδειοι είναι που ψάχνουν για θύματα. πέρασα τα παραπάνω γραμμένα των φίλων πάνω-πάνω γιατί ετοιμάζομαι να κοιμηθώ, σωστά μιλάνε κατ´εμέ. επειδή δεν πιστεύω στα είδωλα, όταν σε είδα να έρχεσαι εδώ για να μας πεις πανευτυχής πως βρήκες τρόπο να γίνεις ευτυχισμένη στο πιτς φιτίλι, ομολογώ ότι δεν σε πίστεψα, καθώς η ευτυχία είναι αποτέλεσμα μακράς διαδρομής και πολλών συγκυριών. βλέποντας δε την "αμερικανιά" πείσθηκα ότι δύο τινά παιζουν, ή α) ότι σε δούλεψαν (με το συμπάθιο που το λέω ωμά) ή β) ότι σε έστειλαν για ανεύρεση "θυμάτων", όσο νάναι μια εκπροσώπηση στην Ελλάδα να μην τη θέλουν; ιδίως τώρα στην οικονομική κρίση που τα προβλήματα θέριεψαν; θέλω λοιπόν να σε παρακαλέσω να αναζητήσεις ευήκοα ώτα σε άλλους χώρους, έξω από εδώ που είναι χώρος γεμάτος με πονεμένους, νέους κυρίως, ανθρώπους. τώρα, στην πρώτη περίπτωση που σε πλάνεψαν οι σειρήνες, προετοιμάσου γιατί θα πέσεις, και πιθανόν πιο βαθιά από κει που ήσουνα. αυτά από μία μητέρα. καλό ξημέρωμα κοπελιά
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    κοπέλα σε ευχαριστώ. είδα ήδη από τότε που μου πρωτοείπες τα σχετικά. αυτές οι "αμερικανιές" με αφήνουν παντελώς αδιάφορη, δεν θα έδινα ούτε μια τρύπια δεκάρα για δαύτους. επιτήδειοι είναι που ψάχνουν για θύματα. πέρασα τα παραπάνω γραμμένα των φίλων πάνω-πάνω γιατί ετοιμάζομαι να κοιμηθώ, σωστά μιλάνε κατ´εμέ. επειδή δεν πιστεύω στα είδωλα, όταν σε είδα να έρχεσαι εδώ για να μας πεις πανευτυχής πως βρήκες τρόπο να γίνεις ευτυχισμένη στο πιτς φιτίλι, ομολογώ ότι δεν σε πίστεψα, καθώς η ευτυχία είναι αποτέλεσμα μακράς διαδρομής και πολλών συγκυριών. βλέποντας δε την "αμερικανιά" πείσθηκα ότι δύο τινά παιζουν, ή α) ότι σε δούλεψαν (με το συμπάθιο που το λέω ωμά) ή β) ότι σε έστειλαν για ανεύρεση "θυμάτων", όσο νάναι μια εκπροσώπηση στην Ελλάδα να μην τη θέλουν; ιδίως τώρα στην οικονομική κρίση που τα προβλήματα θέριεψαν; θέλω λοιπόν να σε παρακαλέσω να αναζητήσεις ευήκοα ώτα σε άλλους χώρους, έξω από εδώ που είναι χώρος γεμάτος με πονεμένους, νέους κυρίως, ανθρώπους. τώρα, στην πρώτη περίπτωση που σε πλάνεψαν οι σειρήνες, προετοιμάσου γιατί θα πέσεις, και πιθανόν πιο βαθιά από κει που ήσουνα. αυτά από μία μητέρα. καλό ξημέρωμα κοπελιά
    Έγινε Τόνια μου, σέβομαι την όποια γνώμη έχεις! Καλή σου μέρα!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345